Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetõleg a hatalmas bejárható terep is tetszik...
Ami nem:
-A jármûvek fizikája fõleg a repülõgépeké.. vicc.. és amikor ezt beírtam az SG-én az ARMA topikba (majdnem) mindenki nekem esett.. 😊
-Valóban hatalmas a gépigénye (Az ARMA1 most már jól fut szerintem a mai gépeken.. 😊 )
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
😊 Hoppá!
És lenne valakinek kedve valamikor multiban kipróbálni? 😊
Én az ARMA1-et végig vittem, nagyon jó játék az ARMA2-õt nem rég vettem meg, de még soha nem multiztam velük.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Képzeljétek el, teljesen összeborult a RoF... 😞
Nem tudom mi történhetett a TrackIR megbuggyant alatta..
Amikor betöltött játék a TrackIR alapból hátrafelé néz , és hiába nyomom az F12 semmit nem csinál... Érdekes a fejmozgást érzékeli, csak alaphelyzetbe nem lehet tenni... Nem tudom mit nyomhattam meg.. más szim alatt nem volt.. a RoF Setup-jában mindent alaphelyzetbe raktam de ez sem segített, úgyhogy reinstall lett a vége...
OFF:
Urak, Ti szeretitek az ARMA/ARMA2-õt?
Én nem igazán tudok mit mesélni, ugyanis nem sok mindenre emléxem ... memóriám az kevés van wiszki meg sok fogyott 😊 Fõleg mikor kiderült hogy magyarok vagyunk, az egyik úr minden évben jár Budapestre ismerõsökhöz ... Beindult a "pálinka" meg a "tokaji aszú" meg a "gyulyás" magasztalása 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
**--**
A Teve sem az a kimondott oktatógép az már biztos.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.pcpilot.hu
Nekem sajnos a szabadkézi rajzolás is kimerül a pont-pont-vesszõcskében 😄
Kössz Dummy. Jövök neked egyel ( illetve kettõvel 😉 ).
**--**
Kezdem megkedvelni a tevét, igaz a delfinnel kb. 25* könnyebb célozni.Sokkal nyugisabb gép.
Eddig az a legjobb megvalósítás szerintem, nulla az erõforrásigénye!!
**--**
Ismételten az az érzésem, hogy ez a cég foglalkozik velünk, vásárlókkal!!
www.pcpilot.hu
*--*
1.009 qrva jóóóóóó !!!!
**--**
Remélem karácsonyra is kapunk valami szépet 😊
ROF News - 1.009 news 😊
Mégvalami: A SznupiEdisönös Camelnél pl: direkt nem ugyanolyan szinû a Sznupi mint a kokárda, hogy egy picit jobban kitûnjön ...

Az egyik az hogy a Layer Opacity-t leveszem, amennyire lehet ... Attól függõen, hogy mennyire látszódjon ki a gép textúra a festés alól ...
A másik: Image menü: Adjustment - Hue/Saturation és ott a Lightness-t addig csökkentem míg hasonló tónusú lesz a kép szine mint a gépé ...
Ennyi ... De néha sokáig kell variálni hogy jó legyen 😊
lehet ismered d nem akarok neveket említeni 😊
GOOBY, pls
Ez a .dds ami a gépek festését tartalmazza eléggé sötét.Ha teszek rá valamit akkor az virít mint a görbekolbász a fûben.Hogy a csipába lehet hozzáigazítani a cuccot, hogy nelegyen ilyen fos?Próbáltam azt, hogy a képnek a világosságát levettem de így is világít a fehér viszont más része meg qrva sötét lett így.SZóval hogy a bánatba kellene csinálni ??

A legnagyob élmény?Hát talán amikor az oroszoknál voltunk ( qrvarégen ) gyakorlaton ( talán 85-ben ).Ezred éleslövészet volt, oroszokkal, csehekkel.Na ott nyomták rendesen a Mi-24-ek.Meg volt még valami ( nem emlékszem milyen gép volt ) ami napalmot dobott .Akkora lõtéren voltunk, hogy simán puffogtattak katyusával a ruszkik.
Így utólag visszagondolva marhajó volt 😊 de akkor elég szarul kezdtem már magam érezni.Asszony itthon volt a kölökkel, én meg elmentem május elején otthonról és szeptember elejéig ( a leszerelés is csúszott a gyakorlat miatt!! ) kétszer voltam otthon ( egyszer egy esét, egyszer meg 2 napot ).
Végig gyakorlatok, lövészetek.. '90-ben le is szereltem a rákba.
még egy érdekes dolog, egyszer jött egy olasz fõmufti egy ilyen géppel:
http://www.piaggioclub.com/images/gallery/slideshow/cache/piaggiohome1-925x280.jpg
elég furán nézett ki élõben
nem akarom szétoffolni a fórumot, de hadd tegyek már fel én is egy kérdést: mi volt számotokra a legnagyszerûbb/legérdekesebb gép amit valaha láttatok testközelbõl?
GOOBY, pls
Pár éve kint voltam barátaimnál Írországban nyaralni és átugrottunk Angliába 3 napra a War and Peace nevû show-ra (A világ legnagyobb katonai jármûkiállítása és vására ...) :
The War and Peace show
Sorolhatnám az ottani élményeket, de pl: elsõ este élmenyekkel teli leültünk a szálloda bárjába, ahol 3 idõsebb emberke iszogatott, és szóba elegyedtünk velük, mert kiderült, hogy õk is a show miatt vannak ott ... Mind 3-an Normandiai veteránok voltak ... És meséltek ...
Másnap elindultunk sétálni és fotózni ... Találtunk egy kiállítót aki éppen az elkerített Willis Jeep-jét rakta rendbe ... megkértük, hogy egy fotó erejéig beülhetünk-e ... Szó nélkül belement, sõõõt, hozott mindekire sisakot, fegyvert, és csinált rólunk egy rakat fotót ... Nem gyõztünk neki hálálkodni ... erre megkérdezte: "Hé srácok ... Nincs kedvetek kerülni egyet a Jeep-el?" ... o.O
40 percig rallyztunk a Willis-el a show területén, a pasi mindent megmutatott amit késõbb érdemes lehet megnézni ...
El tudjátok képzelni a vigyort közben az arcunkon? 😊
Na ez az a 40 perc, amire én is minden nap emlékszem 😊 (Meg a mellettem eldübörgõ Tigris tank pl ... csak hogy apróságokat említsek ...)
Földi repülõs: egy amerikai repülõnapon felkapaszkodni egy AH-64 Apache pilótafülkéjéig és nagyon közelrõl látni egy F-117A-t.
www.pcpilot.hu
Mennyi ideig tartott?
a horgászok meg csak néztek hogy mi van 😊
GOOBY, pls
Ugyanígy eszembe jut a Góbé. Azzal viszonylag többet repültem, de sajnos korántsem eleget! 😄 Az valami csoda.
És végül de nem utolsósorban egyszer repülhettem motoros sárkánnyal is, az is tetszett, de számomra a vitorla a legkedvesebb emlék. 😊
Nekem is sima utasszállítós élményeim voltak eddig ... Abból a legélvezetesebb repülés egy Saab légcsavaros géppel volt Budapest - Kolozsvár útvonalon 😊 Pont a szárnyon ültem, szóval minden átjött xD
De sajna csak ennyi ... Álmok vannak ... az egyik az nekem is a nyitott kétfedél 😊 A másik pedig a sugárhajtás ... Az alternatív Repnapon lehetett repülni Mig15-össel ... Na az ...
A legjobb élményem egy rövid Cessna sétarepülés volt Budaörsrõl, két éve. Nem volt még félóra sem, de élveztem minden másodpercét. Össze sem lehet hasonlítani a nagy utasszállítókkal. Vagy ha mégis, akkor a Cessna az autó, a Boeing meg az emeletes busz. Sokkal intenzívebb volt a repülés élménye a kisgéppel: lehetett érezni a széllökéseket, a motor ott bömbölt elõttem, érezni lehetett hogy a levegõben vagyunk, hogy a szárnyak emelnek minket - az Airbus ablakából kinézni olyan mint a mozi. Szép, de csak azt érzem hogy magasan vagyok, nem az hogy repülök.
Legnagyobb álmom egy sétarepülés egy nyitott kétfedelû gépen. (Szomorú voltam, mikor a Malév gépfestési pályázatáról túl késõn értesültem: a fõdíj egy Po-2 repülés volt!)
OFF
Srácok, kinek mi volt a legjobb valódi repülõs élménye? 😊
ON
Szokni kell az tény 😊
Ez meg csak úgy 😊

Practice, practice, practice! topik
Utánna Mission editorral tudod szerkeszteni milyen gép jöjjön, és Te milyennel repülj! 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csináltam néhány oroszrulette ( rand ), kettõ Dr1-et adott eddig be.Hála IStennek mind a kettõ a földhöz tette magát 😄 😄
De tényleg, a legjobban az zavar, hogy alig látok valamit.
jó lett a kokárdás camel-skin!<#eljen>#eljen>
+1
Ja ja, nagyon lehet vele tapadni a német gépekre, ha ilyen átesõs mókát próbálnak játszani. Az SE sokkal hamarabb "felborul".
De nekem most a Camel az abszolút favorit ... csak össze kell még szoknunk ... A kilátás kicsit gyér, de kevésbé zavar mint a pl: a SPAD "szélvédõje" ... Célozni is jó vele, és iszonyat agilis gép ... Bár a többi szövetséges géphez képest picit lassú, az összes német géppel párban van, emelkedni is jól emelkedik ...
Szóval nálam most Teveklubb van xD
A dr1-et is hanyagolom miatta, szerintem piszok jó gép!😊