Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
-Tudnál összetett mondatokat is alkotni? Komolyan ahogyan írsz eléggé borzalmas..
-Gondolkozz logikusan... szerinted ki az a barom, aki megveszi, majd odaadja a kulcsot, csakhogy Neked jó legyen??
Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Gyûjtsük össze, ki milyen géppel szeretne repülni:
Nekem végülis mindegy, Camel, Dolphin, Alba DIII vagy DV, DR1, bármi jó ... Mármint ezek megvannak, repülni leginkább a Camel vagy DR1 oldaltól függõen (A többi azért esik ki, mert a radiátor és mixture kezelés egyszerre még nem megy, a radiátor állítgatás meg valahogy nem logikus nekem, mindig megfõzöm a mocit 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
**--**
Na jó.Annyira azért nem is rossz az a dr1, szokni kell ( nagyon ) de azért én a camelt nem adnám érte 😛
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
thx
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Mondjuk nem kell 32-re állítani, annyira kell majd ahányan leszünk.
Én Camel,Dolphin és még max. SE5a párti vagyok 😊
**--**
Lassan akkor meglehetne szervezni ezt a vásárlást.
Dolphin/SE5a/SPAD amikkel legszívesebben repülök, ha ezek közül vmelyik választható lesz az szuper.
Helpek amiket használok:
-enemy ikon
-auto mixture
-padlock view (bár ez nem létfontosságú)
És szívesen beszállok a plusz RoF árába, amirõl lentebb szó volt.
Akkor akik eddig jönnek pénteken 20:00-ra:
- JoeDestroy
- Dummyboy
- LeonSilver
- Fokker
- Papa01
Ugye nem hagytam ki senkit? 😊
Azt szerintetek hogyan kell beállítani, hogy a Camel és a Dolphin benne legyen választható típusok között??
Papa01
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Célozni is könnyebb vele mint a Tevével ... Nem olyan rossz az ... Mindennek ellenére a Teve nekem is jobban bejön 😊
Papa killégának köszönhetõen ma megint kipróbáltam a dr1-et.A véleményem mit sem változott a géprõl.Izgága sz*rkupac ( már elnézést ), a teve nyomába sem ért.
Még jó hogy a Camel-el csak úgy repülök ...
Játékon belül, hogyan lehet chat-elni?
Leon, nem olyan családból származom én! 😄
Leon beállításait kipróbáltam ( Saját szerver név és jelszó,5x N28 vs 5x Fokker dVII)
Sikerült is elindítani, de annyian repültek ott mint az oroszok!! Még 1-el többen! Mit kerestek ott? <#wow1>#wow1> Nem egyedül nekem kellett volna ott lennem?
**--**
Mondjuk eccer láttam egy ilyen szervert és fel akartam menni rá.Lehet akkor töltötte le ?
Meg abban kell megállapodni, hogy milyen helpek legyenek bekapcsolva.Én szivem szerint azt mondanám, hogy max az enemy icon ( vagy mi a rák ) de nem kötöm az ebet a karóhoz.Felõlem akármilyen beállítások lehetnek.
Gyûlünk, gyûlünk de szuper!! 😊
De majd segítetek mit és hogyan? ROF-al még soha nem multiztam..
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A netes multis okosságot kipróbálhatnánk valamikor.
www.pcpilot.hu
Bocsi gyerek, egyrészt az OFF-ért másrészt azért, mert ezt már írtam a Lock-On fórumba is, és hátha ti tudtok segíteni.. A probléma a következõ:
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy a Flaming Cliffs kb 15 perc - 1,5 óra után hibával leáll, vagy egyszerûen nem mûködik sem a bill., sem az egér sem a joy?
Van ötletetek? Eléggé el vagyok kenõdve, eddig nem csinálta ezt... 😞(
Köszönöm a válaszokat! 😊
ui:
A rendszeremben annyi változás történt, hogy kb 1,5 hónapja befingott a VGA-am (4890 VaporX)amíg gariban volt addig egy barátom adott kölcsön egy másikat (8800 GTX). Ezzel a karival nem indítottam el, mert féltem hogy újra aktiválni kell.. az új kártyát megkaptam a héten, szintén egy 4890-es MSI
De más játék alatt semmi gond.. (ROF, BS, Condor, ARMA2)
Ejj, mekkora élmény volt a Dr1-esnek azt a sok szárnyát szétszaggatni!! <#violent>#violent>
Azt esetleg tudod, hogy ki lehet azt kapcsolni, hogy a Dolphin alapból ne vigyen bombát? Elég bosszantó, hogy repülés elõtt ezt mindig állítani kell...
Leon, a holnap ok nekem, úgyis estig dolgozom.. <#rinya>#rinya>
Leprivizzük oké? 😊
Papa
Arra vagyok kíváncsi, hogy most jobban tudom e már kezelni a dr1-et.Elég sokat tevézek és tényleg kíváncsi vagyok rá.
Be tudod állítani a Mission editorban hogy milyen gépek jöjjönek szembe!
Javaslom, hogy válassz ki egy gépet és az alól azt a tipusú rulettet amelyiket jobban szereted (Én pl: majdnem csak Randomized Roulette-et repülök ...) másold át valahova a file-okat ... Utánna indítsd el a Mission editor-t, töltsd be a kikopizott Mission-t és ha betöltõdött, akkor a baloldali listában keresd ki a Player cimkét - itt tudod átállítani, hogy milyen géppel repülj ... Valamint vannak a következõ cimkék: Novice - Skilled - Ace - Veteran ... mindegyikbõl 5 darab ... ha ezekre rákattintasz, akkor itt pedig át tudod állítani, hogy milyen gépek jöjjönek szembe ... így tudsz betenni bombázókat is valamint így tudsz repülni az új gépekkel vagy az új gépek ellen ...
Vagy mondd meg mit szeretnél, és az este megcsinálom 😊
Quick Mission: Van quick dogfight generator, de sajna azt vettem észre, hogy bár ha a menüben nyomsz Alt + Tab-ot akkor ki-be lehet lépkedni a játékba (Játék alól nekem nem megy ...) de sajnos a Mission könyvtár nem frissül, ergo hiába copy-zok be új mission-t, a játék nem ajánlja fel 😞
Huh, élvezetes kemény légicsaták voltak! Szerintem erõsebbek, mint a sima rulettben. Tetszik!
Jó lenne majd egy IL-2 szerû quick mission lehetõség is.. Annak úgy örülnék!
De az az érdekes, hogy a Dr1 nem jött sosem, sem a Dolphin, sem a Teve...
Vagy tényleg teljesen random az egész?
Az kár, hogy bombázók nincsenek, azokat is szeretem leszedni 😊
Ha sikerül. 😊
😊 Csak nyugodtan! Mikor szeretnéd?
Sanyo, összességében tetszik a joy, elégedett vagy vele?
Fûzöm az asszonyt folyamatosan, mostanában már viccesen azzal basztat hogy ha gyorsan megyek pl: "Ha bünticsekket kapunk akkor nem lesz új joy!" xD
Engem a misztérikus centerplay mértéke és mikéntje (Szép magyar szavakkal megfogalmazva ... mert a 20fokos deadzone-t "picit" túlzónak tartom ... Szóval örülnék ha kifejtõdne, úgy hogy az eccerû paraszti eszem is felfogja mi is ez ...), az Afterburner detent mértéke és hogy zavaró-e pl ROF-nál (Az X-52-é pl.: engem zavart ...) és a pedál használhatósága érdekel ...
No meg az FFB használati értéke ROF alatt ...
Találtam egy orosz topikot ahol már darabokra is szedték a joy-t ... mûanyag (gondolom polikarbonát ...) fogaskerekek ... gondolom azért hogy ez törjön, ne a motor égjen ... (ráadásul ma már simán elõállítható olyan mûanyag ami erõsebb mint pár fém ... lásd Airsoft Gearbox ...) de mindenki a centerplay miatt sír ... Én meg nem igazán tudom elképzelni hogy a valóságban ez mit jelent ...