Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A "Fly Now"-t próbáltátok már egyébként? Egész jó. A Dr.I-es kezd egyre jobban bejönni. Néha még nem azt csinálja amit akarok, de nagyon jó. Ja, és már külön gombra lehet állítania blip switch-t. Jobb, mint a motor ki-be, mert csak a gomb nyomva tartásáig veszi el a gyújtást, ahogy felengedem, újból jár a motor. A háromfedelûvel ha szûken balra fordulok, akkor blippelgetve irányíthatóbb marad.
Egy valamit nem tudok még a Dreideckerrel: leszállni. Annyi felhajtóerõ képzõdik a rengeteg szárnyon, hogy az istennek sem akar süllyedni. 😊 Hiába, ennek a gépnek a levegõ a természetes közege, nem csoda, hogy ragaszkodik hozzá. 😊
Hány méter után száll fel vajon?
Ki kell próbálni ... Én viszont nagyon élveztem tegnap este a Rulettet ... Pedig a gyárit használtam ... Ugyanis az AI nem menekül, hanem harcol 😊
**--**
Szomorú vagyok.Egyelõre nem sikerül hatásos tekknikát kidolgoznom a Dr1 ellen.Akármit is csinálok, mire megfordulok a delfinnel a Dr1 tizennyóccó röhögve körberepül.Nemtudom mitévõ legyek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Új profilt akartam csinálni mert szemlátomást valamiért nem számolja nekem a pontokat ez a szar és amikor megcsinálom a profilt ezt kapom az arcomba, mindig.

Király az új peccs, végre ... DR1-et leteszteltem ... Csak lestem ... mit össze pörög ez itt nekem 😊
És üröm az örömben ... eltört a pedálom <#rinya>#rinya>
KJ Alba
Ez alapján +amit korábban belinkeltél már össze tudnék hozni vmit. Már csak egy jó template kéne...
Most vettem meg a DR1-t. Nagyon jó kis gép, iszonyat fordulékony. Sajna a sebessége nem a legnagyobb... 😊 De nagyon jól használható légiharcban! 😊
Hogy mitõl fehér a textúra? Mert túl hosszú a filenév és van benne SPACE ... Nem hagyott nyugodni ... flik24.dds néven szépen megy ...
Mellesleg elég tré screenshotot csinál így, hogy driverbõl van belõve az AA ...
A Dr.I-el fogok gyakorolni, a teve elég brutális. Ahhoz már tényleg vmi komolyabb joy + pedálok kellenek. Az elõbb Alb.III-al repültem SE5-ösök ellen. Kifigyeltem a taktikájukat, aztán beültem egy SE5-be és kipróbáltam.
D.VII-re lecsaptam, nem jött össze. Nem álltam le fordulózni vele, inkább elkezdtem menekülni, de nem csak úgy egyenesen hanem enyhén balra kanyarodva, és határozottan emelkedve. Full gázon, sebesség 90mph. A Fokker elkezdett lemaradni, de próbált célon tartani végig. A magasságkülönbség egyre nõtt, és lassan megérkeztem mögé <#gonosz1>#gonosz1><#gun>#gun> Tudom hogy alapmanõver, de most nagyon szépen kiadta magát. 😊
Hangar-ban még ok, de a játékban meg fehér minden ... vááá 😞
**--**
Sokat filóztam rajta és asszem egyelõre hagyom mind a két gépet.Jelenleg nagyon jól elvagyok a delfinnel.Kellõen gyors, jók a fegyverei és ha vigyáz rá az ember akkor lehet, hogy fent is marad vele 😄
**--**
Az új peccs óta nemláttam még de az 1.007-ben a Spad 10-bõl 7* halálra szopatta magát.Tolta neki az AI mint a süket a csengõt, aztán a móka végén nembírta kivenni és tuti padlótfogott 😄 ( eredeti orosz rulettben )
Egyébként mikor tervezték még az ellenfélnek sem voltak gyors gépei. A jó emelkedõképességnek nagyobb volt a prioritása. Állítólag az is közrejátszott a híres Fokker születésében, hogy a német repülõgépgyártók kaptak elsõsorban az erõs Mercedes motorokból, a holland Fokkernek nem szívesen szállítottak belõle. Így maradt neki az Oberursel forgó, ami a francia Gnóme licence volt. A gyenge motor is a könnyû, jól manõverezõ gépek tervezésére ösztönözte Fokkert.
A szárnytöréseket állítólag a gyengén rögzített, így leszakadó csûrõk okozták: ahogy a csûrõ leszakadt, a szárny borítása is sérült, ezután már gyorsan szétpergett a gép. Ki is vonták egy idõre a szolgálatból a típust.
Az elsõ világháború talán legismertebb repülõgépe a Fokker Dreidecker. 1917-ben jelentek meg a fronton a Nieuport Scout és a Sopwith Triplane típusok, amelyekkel a szövetségeseknek légifölényt sikerült kivívniuk a németek ellen, ezért a német repülésügyi minisztérium (Luftfahrtministerium) ennek a két típusnak a másolására kérte a gyártókat. Anthony Fokker fõkonstruktõre, Reinhold Platz az angol Sopwith Triplane mintájára készítette egy együléses, háromfedelû gépet, amit egy Le Rhone motor hajtott. Platz azonban nem rendelkezett elég információval a Sopwith Triplane-rõl ahhoz, hogy azt másolni tudja, ezért egy eredeti tervet készített. Az elsõ 4 prototípusból kettõt von Richthofen alakulata kapott meg 1917 augusztusában, és ezeket sikeresen tesztelték bevetés közben. 320 szériagyártású repülõgép leszállítására kapott Fokker megrendelést, amelyeket 1917 október közepétõl a Jagdgeschwader I-nak kellett leszállítani. Nem sokkal késõbb azonban a tervezési hiányosságok is nyilvánvalóvá váltak, különösen a felsõ szárnyat illetõen, és ezek a problémák halálos áldozatot is követeltek. Von Richthofen felülvizsgálatot rendelt el, ami arra a következtetésre jutott, hogy a probléma forrása rossz minõségû munkavégzés és a minõségellenõrzés hiánya volt a gyártás során. A hibák kijavítása után a Dr.I a legnevesebb vadászpilóták által repült vadászrepülõgéppé vált. Manfred von Richthofen is tûzpiros Dr I-esének köszönhetõen kapta a "Vörös Báró" becenevet, illetve 1918. április 21-én a 425/17-es számú Dr.I-essel vesztette életét, miután már 80 légicsatában aratott gyõzelmet korábban.
A Dreidecker rendkívül szûk fordulókra volt képes, és kiváló volt emelkedõ repülésben. A többi mutatójában, sebességében, megbízhatóságában erõsen közepes gépnél voltak jobbak is mindkét táborban. Azonban bármilyen nagyszerû pilóták is repülték, a típus jobbára csak védekezõ harcokra volt alkalmas és már 1917 végén elavultnak számított.
Igazából valami olyan lenne jó mint RedRiot #1434 hsze.
www.pcpilot.hu
A Sopwith már nehezebb eset, a forgómotor hatása ennél talán erõsebben érezhetõ. A hangja is brutális. Ugrálósabb mint a Dr.1, ezzel nehezebb lesz célozni. No, így elsõ blikkre ennyi.
Nemsokára befejezem az elsõ történelmileg 90%-ig hiteles magyar Alba D III skinemet 😊 (Sajna nem tudom kideríteni milyen volt a szárnyak tetejének a színe ... szóval világos-zöld lesz 😊 )
Az S.E meg nem annyira szar ám!A Delfin meg egyenesen fantörpikus ha az ember ráérez az ízére és kicsit vigyáz rá.
Egyébként szöget ütött a fejemben, hogy azért picit okosabban is csinálhatnák ezt a gépvásárlást a neoqbnál. Múltkor küldtek valami linket, ahol arról faggattak, hogy miért nem vásároltam még repülõgépet. Sajna a lehetséges válaszok közül hiányzott az, hogy netán szeretném kipróbálni elõtte, hogy lássam a stílusomnak megfelelõ e a masina. Márpedig mennyibe tartana, ha adnának egy x napra jogosító licenszet minden géphez minden felhasználónak, amit aktíválva kpróbálhatná mindenki az új gépeket, és objektíven dönthetne a vásárlásról? Aki esetleg jár a forumukon, felvethetné. Szerintem egy korrekebb megoldás lenne, mint a látatlanban vásárlás, mert pl. egy ideig a S.E.5a-val kacérkodtam, de annyi negatív véleményt olvastam a flightmodelljérõl, hogy inkább nem vettem meg.:-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A sniperek eltûntek vagy legalábbis nekem úgy tûnik.Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy az utóbbi idõben már annyira nemzavartak, megszoktam õket és ennek figyelembevételével röppentem.
A Neoqb hozzáállásával szerintem sincs semmi gond, bár minden fejlesztõ olyan lenne mint õk.
Azt nem tudom eldönteni, hogy elsõ nekifutásra Fokker vagy Camel..
Állítólag új táj-textúrák is vannak az 1.08-ban, kíváncsi vagyok... Meg a sniperekre is, remélem eltûntek. Elnevezthetnénk 2009 októberét Bloody Octobernek. (A "Bloody April" analógioájára. 😊 Bloody April Ahogy az Albatrosok szedték le az angolokat, '17 áprilisában, úgy szedtek le minket az AI-orvlövészek az elmúlt hónapban 😊))
Már szedem le 1000L
Delfinnel már egy rakatot repültem és mészároltam de nem vagyok fent a listán, holott az utolsó 82 ponttal van fent.
Leaderboard szerintem nem frissül rögtön, lehet naponta csak egyszer változik.
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
kénytelen vagyok a munkahelyen gépezni 😄
GOOBY, pls
Hogy a rákba van ez?
FF böngészõ + AdBlock plus.Ez a legkirályabb dolog az http://ajnasz.hu/ oldalon található szûrõvel.Egyszer a zindeksz beakarta perelni vagy mi de aztán letett róla mert a rövidebbet húzta volna 😄