29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#7130 Papa ez mindenképpen loátszat megoldás mert nem a problémát kezeli, csak elfedi azzal, hogy kisebb mapot használsz. -
#7129 Mit jelent a "Tommyknocker" kifejezés? -
#7128 Huh, jól oda mondtad! :)
Nem vagyok benne biztos, hogy látszat megoldás, ha onnan nézzük, hogy amikor multizunk mennyi részét repüljük be a map-nak. Minimálisat. A város körül fordulózunk, oszt' jónapot, ahogy Viktorunk mondaná.
Ebből a szempontól nekem megfelelne a kisebb map. Ha onnan nézem, hogy nagy távolságokat akarnék repülni, akkor igen, igazad van ez csak tüneti kezelés- -
#7127 De könyörgöm Papa.Ne a kisebb mappal oldják meg, mert az csak látszatmegoldás.Valójában semmi sem változik!
Egyébként itt kicsit kifakadtam, igaz a felét inkább töröltem :D bár az sem érdekelne ha kitiltanának a qrva fórumukról. -
#7126 Kicsit le is döbbentem ... a junoszty kivételével minden jobban megy mint a sima FC vagy a DCS alatt ... -
#7125 Szerinzem ezt megoldják hamar ... a kisebb map segítségével.. Nagyobb gond a korábban írtak és a nem normális online játék. -
#7124 Egyébként a RoF-os csávokáim nyugodtan példát vehetnének az FC2-ről.Mint a villám úgy tölt be! -
#7123 Ez a kép nagyon ott van! -
#7122 Én azért is kaptam be a horgot.. Szerintem sokan vannak, akik W7-et használnak és Dual Core-os procit. -
Zair #7121
Ehhe-ehhe:-)))))))) -
#7120 Jaja.Pedig milyen fasza lenne ha ez nem tréfa lenne. -
#7119 Gascan, Te ma repülsz?? :) -
#7118 Leon, látom, a Lock On topicban is akcióztál!! :D -
Gascan #7117 nem vagy egyedül :D -
Zair #7116 Igyekszem majd nagyon, ha emberi időben haza sikerül érnem a melóból, akkor csatlakozom.
Már jól esne egy kis multis kutyaharc! -
#7115 Öcsém ,én még a rakéta pisztolyt is elhittem.. :D -
#7114 :D :D :D Leon, Leon... :D -
#7113 Elnézést mindenkitől!!!!!( Red Te vagy hallgatóztál vagy Uri Geller vagy álruhában )
-
#7112 De ezt hol olvastátok? A news között nincs.. -
#7110 Na végre:))
-
RedRiot #7109 Igen. És lehet majd célozni a rakétapisztollyal is. :) -
#7108 Ugye - ugye? :)) Éreztem én, nem sokáig lesz a polcon az a ROF!! :)) -
#7107 Holnap után jön az új patch, w7 64 bit és Dx10! -
#7106 Húúú, azt megköszönném, ha tudnál segíteni! :) Írok privit! :)
Ma jössz repülni? -
Zair #7105 Papa nekem megvan mind (sőt még több is...) de a linket nem tudom már megmondani. Ha érdekel, priviben tárgyalhatunk. -
#7104 Urak! Valaki korábban belinkelt egy nagy csomó pdf-et (talán zip-ben volt) a korabeli gépekről. Balfék módon sikerült letörölni... Nincs meg véletlenül valakinek? -
#7103 Francba, mindig elbaszom a dátumokat, köszi, hogy szóltál!! :)
Természetesen a mai nap! :) -
kmarkdev #7102 Hé, Papa, a következő repülés időpontja közül most melyik a jó? 2010.03.31, vagy a csütörtök? :) -
kmarkdev #7101 :) -
Gascan #7100 1-et ... :) Sikerült volna többet is ha az asszony nincs a környéken :) -
kmarkdev #7099 És Neked sikerült valakit lekalapálni? -
Gascan #7098 először 8-an voltunk.. aztán csak 6-an és végül 5-en voltunk mikor én is kiléptem
..
annyiban volt más, hogy egyszerre egy oldalon csak 2 fajta gép volt választható ... az egyik oldalon egyik körben csak spad-ok voltak - amivel repültek -, másikban camelek... a német oldalon pedig állandó volt a Fokker D7F meg az Alba 3
Volt egy perced hogy felszállj... négy bázis volt és középen ment a csata.. olyan egy-két percig tartott mire elértél a bázisodtól a lövölde közepére :)
Spad-al is elég jól repültek a gyerekek, ami még érdekes volt hogy nem volt Kamel uralom :) Fokkerekkel simán leszedték őket :)
TS-en nem voltam .. A szeró elérhető volt Multi link alól ... simán és egyszerűen -
kmarkdev #7097 És kellett TS-en, vagy hasonlón keresztül beszélni? Vagy csak csatlakoztál, és... ööö..., tényleg, mi is történt? Hányan küzdöttetek egyszerre, sikerült-e légigyőzelmet elérni? :) -
RedRiot #7096 Lentebb írja is a srác a kommentekben hogy már csak azért is poénkategória a videó, mert ilyen szélsebességnél földközelben már mindenkép keletkeznek örvények, és a földön álló gépet is mozgatná a szél rendesen.
Azért az nagyon állat ahogy ad egy gázfröccsöt a hangárban és kirepül az ajtón. :D -
RedRiot #7095 Hogy nyomták a ruszkik? Remélem azért párat leszedtél az égről. :)
Én tegnap a hivatalos fórumon találtam egy magyar SE5 pilótát, utólagos engedelmetekkel meghívtam a ma esti röppenésre. -
Gascan #7094 ma játszottam egy orosz dogfight szerveren.. 5 perc volt egy kör.. nem laggolt egyáltalán.. egész jó volt -
#7093 állat. bár 25m/s=90km/h, az már elég durva szél. egyébként most 7végén reptettem egy kicsit a 800 grammos modellrepülőmet, elég volt hozzá kisebb szél, végig sárkányeregetés volt, mivel egyhelyben állt a gép félgázon a szél miatt. erősebb széllökéstől meg elkezdett tolatni a levegőben. :) -
sakkay #7092 Ez nagyon durva..tiszta heli szimulátor. Gun gyak. -
#7091 Nagyon szuper kis képek!! :) -
#7090 Köszönöm, szépen, ezeket is átemelem..