Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Jaja, a zöld szín a pöttyös rajta, de annyira profi még nem vagyok xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nem rossz, de mintha az eredetin lett volna vmi pöttyös álcázófestés is.

A "Fly Now"-t próbáltátok már egyébként? Egész jó. A Dr.I-es kezd egyre jobban bejönni. Néha még nem azt csinálja amit akarok, de nagyon jó. Ja, és már külön gombra lehet állítania blip switch-t. Jobb, mint a motor ki-be, mert csak a gomb nyomva tartásáig veszi el a gyújtást, ahogy felengedem, újból jár a motor. A háromfedelûvel ha szûken balra fordulok, akkor blippelgetve irányíthatóbb marad.

Egy valamit nem tudok még a Dreideckerrel: leszállni. Annyi felhajtóerõ képzõdik a rengeteg szárnyon, hogy az istennek sem akar süllyedni. 😊 Hiába, ennek a gépnek a levegõ a természetes közege, nem csoda, hogy ragaszkodik hozzá. 😊

Hány méter után száll fel vajon?

DummyBoy
Szerintem csináld azt amit az elõzõ peccs alatt az AI ... Ronts neki, sorozd meg aztán tûnés elõle ... eltávolodsz, magasságot gyûjtesz, aztán megint vissza ...

Ki kell próbálni ... Én viszont nagyon élveztem tegnap este a Rulettet ... Pedig a gyárit használtam ... Ugyanis az AI nem menekül, hanem harcol 😊

LeonSilver
Hát ez qrvajó fater!Drakulálok!

**--**

Szomorú vagyok.Egyelõre nem sikerül hatásos tekknikát kidolgoznom a Dr1 ellen.Akármit is csinálok, mire megfordulok a delfinnel a Dr1 tizennyóccó röhögve körberepül.Nemtudom mitévõ legyek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy

LeonSilver
Itt egy .ini amit bekell másolni ( felül írni ) a RoF DogFight genbe és lehet csinálni Dr1 ill. Camel missionokat is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én is router mögül játszok de én nem állítottam semmit rajta. Az viszont érdekelne, hogy valakinek mutatja az online szervereknél, hogy milyen a connention. Van három szín, poor, average és good. Na nekem soha nem mutatja ezeket a jeleket akkor sem ha rá tudok egy szerverre jelentkezni.

LeonSilver
A a szar az egészben, hogy mivel nem csatlakozik valamiért a szerverhez nekem fel sem tölti az eredményeket.A játékban is van egy stat, ott sem számol semmit.A faxom bele.Lehet leszedem és felteszem megint.

Nekem 2 napig nem számolta de ma reggel megnéztem és updatelték a pontjaimat.

LeonSilver
Te srácok.Vajon a routeren nem kell valamit bazirgálni?
Új profilt akartam csinálni mert szemlátomást valamiért nem számolja nekem a pontokat ez a szar és amikor megcsinálom a profilt ezt kapom az arcomba, mindig.

DummyBoy
Ez lesz a következõ amit megcsinálok ...

Király az új peccs, végre ... DR1-et leteszteltem ... Csak lestem ... mit össze pörög ez itt nekem 😊

És üröm az örömben ... eltört a pedálom <#rinya>

Találtam még egy képet Kiss József egyik Albatrosáról:

KJ Alba

Ez alapján +amit korábban belinkeltél már össze tudnék hozni vmit. Már csak egy jó template kéne...

DummyBoy

Sziasztok!

Most vettem meg a DR1-t. Nagyon jó kis gép, iszonyat fordulékony. Sajna a sebessége nem a legnagyobb... 😊 De nagyon jól használható légiharcban! 😊
DummyBoy
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ...

Hogy mitõl fehér a textúra? Mert túl hosszú a filenév és van benne SPACE ... Nem hagyott nyugodni ... flik24.dds néven szépen megy ...

DummyBoy
Nemtom ... megnyitottam mégegszer, elmentettem mégegyszer, most meg jó ...

DummyBoy
Nem valami nagy durranás, de mivel 3 napja használok egyáltalán Photoshop-ot 😊

Mellesleg elég tré screenshotot csinál így, hogy driverbõl van belõve az AA ...

"Sokat filóztam rajta és asszem egyelõre hagyom mind a két gépet.Jelenleg nagyon jól elvagyok a delfinnel.Kellõen gyors, jók a fegyverei és ha vigyáz rá az ember akkor lehet, hogy fent is marad vele 😄"

A Dr.I-el fogok gyakorolni, a teve elég brutális. Ahhoz már tényleg vmi komolyabb joy + pedálok kellenek. Az elõbb Alb.III-al repültem SE5-ösök ellen. Kifigyeltem a taktikájukat, aztán beültem egy SE5-be és kipróbáltam.

D.VII-re lecsaptam, nem jött össze. Nem álltam le fordulózni vele, inkább elkezdtem menekülni, de nem csak úgy egyenesen hanem enyhén balra kanyarodva, és határozottan emelkedve. Full gázon, sebesség 90mph. A Fokker elkezdett lemaradni, de próbált célon tartani végig. A magasságkülönbség egyre nõtt, és lassan megérkeztem mögé <#gonosz1><#gun> Tudom hogy alapmanõver, de most nagyon szépen kiadta magát. 😊

LeonSilver
Valamit csináltak a peccsben mert nekem is fehér a gép.Szarjanak sünt..

Halvány tipp, de nem lehet hogy túl nagy lett a file mérete? (Hangárban még elég a mem a textúrádhoz, de a full mappal együtt már kevés.) Hasonlítsd össze az eredeti textúra méretekkel, ha a te mûved nagyobb, akkor a dds opciói közt kell vmit gyúrni.

DummyBoy
Váááá ... qrva élet ... kész lett 2 skin is ...

Hangar-ban még ok, de a játékban meg fehér minden ... vááá 😞

LeonSilver
Végre sikerült felvennem egy robbanást!Üröm az örömben, hogy a motorom megsérült a roncsoktól 😞

LeonSilver
Egyébként ez a forgómotor szerintem egyszerre a világ hetedik, nyolcadik, kilencedik és tizedik csodája.Eszméletlen, hogy mit ki nem talál az ember.

**--**

Sokat filóztam rajta és asszem egyelõre hagyom mind a két gépet.Jelenleg nagyon jól elvagyok a delfinnel.Kellõen gyors, jók a fegyverei és ha vigyáz rá az ember akkor lehet, hogy fent is marad vele 😄

**--**

Az új peccs óta nemláttam még de az 1.007-ben a Spad 10-bõl 7* halálra szopatta magát.Tolta neki az AI mint a süket a csengõt, aztán a móka végén nembírta kivenni és tuti padlótfogott 😄 ( eredeti orosz rulettben )

Nekem úgy jött le az innen-onnan olvasottakból, hogy nem volt annyira rosszindulatú a Dr.I. A simhq fórumon van egy emberke, aki állítólag repült egy replikával (asszem írta hogy nem forgómotoros) és könnyebb volt attól mint amire számított.

Egyébként mikor tervezték még az ellenfélnek sem voltak gyors gépei. A jó emelkedõképességnek nagyobb volt a prioritása. Állítólag az is közrejátszott a híres Fokker születésében, hogy a német repülõgépgyártók kaptak elsõsorban az erõs Mercedes motorokból, a holland Fokkernek nem szívesen szállítottak belõle. Így maradt neki az Oberursel forgó, ami a francia Gnóme licence volt. A gyenge motor is a könnyû, jól manõverezõ gépek tervezésére ösztönözte Fokkert.

A szárnytöréseket állítólag a gyengén rögzített, így leszakadó csûrõk okozták: ahogy a csûrõ leszakadt, a szárny borítása is sérült, ezután már gyorsan szétpergett a gép. Ki is vonták egy idõre a szolgálatból a típust.

Sanyo
Az angol nyelvû jóval bõbeszédûbb, de ott is csak a szárnyproblémákat írja.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
A wikike ezt írja róla :

Az elsõ világháború talán legismertebb repülõgépe a Fokker Dreidecker. 1917-ben jelentek meg a fronton a Nieuport Scout és a Sopwith Triplane típusok, amelyekkel a szövetségeseknek légifölényt sikerült kivívniuk a németek ellen, ezért a német repülésügyi minisztérium (Luftfahrtministerium) ennek a két típusnak a másolására kérte a gyártókat. Anthony Fokker fõkonstruktõre, Reinhold Platz az angol Sopwith Triplane mintájára készítette egy együléses, háromfedelû gépet, amit egy Le Rhone motor hajtott. Platz azonban nem rendelkezett elég információval a Sopwith Triplane-rõl ahhoz, hogy azt másolni tudja, ezért egy eredeti tervet készített. Az elsõ 4 prototípusból kettõt von Richthofen alakulata kapott meg 1917 augusztusában, és ezeket sikeresen tesztelték bevetés közben. 320 szériagyártású repülõgép leszállítására kapott Fokker megrendelést, amelyeket 1917 október közepétõl a Jagdgeschwader I-nak kellett leszállítani. Nem sokkal késõbb azonban a tervezési hiányosságok is nyilvánvalóvá váltak, különösen a felsõ szárnyat illetõen, és ezek a problémák halálos áldozatot is követeltek. Von Richthofen felülvizsgálatot rendelt el, ami arra a következtetésre jutott, hogy a probléma forrása rossz minõségû munkavégzés és a minõségellenõrzés hiánya volt a gyártás során. A hibák kijavítása után a Dr.I a legnevesebb vadászpilóták által repült vadászrepülõgéppé vált. Manfred von Richthofen is tûzpiros Dr I-esének köszönhetõen kapta a "Vörös Báró" becenevet, illetve 1918. április 21-én a 425/17-es számú Dr.I-essel vesztette életét, miután már 80 légicsatában aratott gyõzelmet korábban.

A Dreidecker rendkívül szûk fordulókra volt képes, és kiváló volt emelkedõ repülésben. A többi mutatójában, sebességében, megbízhatóságában erõsen közepes gépnél voltak jobbak is mindkét táborban. Azonban bármilyen nagyszerû pilóták is repülték, a típus jobbára csak védekezõ harcokra volt alkalmas és már 1917 végén elavultnak számított.

Igazából valami olyan lenne jó mint RedRiot #1434 hsze.

Sanyo
Én már csak a fizu után veszem meg õket, úgy rémlik, hogy a Dr.I nem volt éppen kezes és csak a legnagyobbak voltak oda érte (pl. Richthofen).

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Hát igen.Ugye a DR1 arrol volt híres, hogy jól fordulózott és emelkedett.Viszont lassú volt.Lehet most megint átestek a ló másik felére a készítõk?Ha hinni lehet annak amit olvas az ember akkor 17 év végére már elavult volt.

Nem vettem még meg az új gépeket csak repültem ellenük online. Hát azt kell mondanom, hogy aki megvette mind dr1-el repül mert egyszerûen lehetetlen lefordulni de még el se tudtam húzni elõle n28-al. Nem tudom honnan veszi a sebességét de hihetetlen, ha tényleg így repültek volna akkor felesleges lett volna tovább fejleszteni a németeknek a háború folyamán. Miután lelõttek figyeltem egy camelt amint 3 percig repült jobb szárnyak nélkül, csak a balok voltak meg és a lábkormányt tökig balra húzva végül letette. Vicces. 😊

Kíváncsian várom! 😊

A Dreidecker nagyon állat lett! Így pár perc után kellemesebb mint amire számítottam. Emelkedés és forduló az brutális ahogy vártuk, de ha nem csinál hülyeséget az ember nem esik ki alóla. Dugóból is egyszerûen kijön. Nem túl izgága, nem ugrál annyira a magassági kormányra mint a D.VII.

A Sopwith már nehezebb eset, a forgómotor hatása ennél talán erõsebben érezhetõ. A hangja is brutális. Ugrálósabb mint a Dr.1, ezzel nehezebb lesz célozni. No, így elsõ blikkre ennyi.

DummyBoy
Bakker ... Alig várom ...

Nemsokára befejezem az elsõ történelmileg 90%-ig hiteles magyar Alba D III skinemet 😊 (Sajna nem tudom kideríteni milyen volt a szárnyak tetejének a színe ... szóval világos-zöld lesz 😊 )

Végre itthon. Csordogál lefelé nekem is az 1.08...

LeonSilver
És valóban!EGy élvezet lett röppenni még a Fokker D.VII-el is!

LeonSilver
Állítólag az AI végre nem kezd menekülni 😄

LeonSilver
Hát a lovam vakuljon meg ha nem ez járt az én fejemben is.Mert így lényegében zsákbasün a gépvásárlás, pedig amit mondasz nagyon egyszerûen meglehetne csinálni.Szerintem.

Az S.E meg nem annyira szar ám!A Delfin meg egyenesen fantörpikus ha az ember ráérez az ízére és kicsit vigyáz rá.

Papirzacsi
Én ezt a sorrendet választanám.:-)))

Egyébként szöget ütött a fejemben, hogy azért picit okosabban is csinálhatnák ezt a gépvásárlást a neoqbnál. Múltkor küldtek valami linket, ahol arról faggattak, hogy miért nem vásároltam még repülõgépet. Sajna a lehetséges válaszok közül hiányzott az, hogy netán szeretném kipróbálni elõtte, hogy lássam a stílusomnak megfelelõ e a masina. Márpedig mennyibe tartana, ha adnának egy x napra jogosító licenszet minden géphez minden felhasználónak, amit aktíválva kpróbálhatná mindenki az új gépeket, és objektíven dönthetne a vásárlásról? Aki esetleg jár a forumukon, felvethetné. Szerintem egy korrekebb megoldás lenne, mint a látatlanban vásárlás, mert pl. egy ideig a S.E.5a-val kacérkodtam, de annyi negatív véleményt olvastam a flightmodelljérõl, hogy inkább nem vettem meg.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

LeonSilver
Nem olvastam végig a válozások listáját és egybõl feltûnt a játékban a táj.Szerintem sokkal"élethûbb" lett most.Változatosabbak a színek.
A sniperek eltûntek vagy legalábbis nekem úgy tûnik.Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy az utóbbi idõben már annyira nemzavartak, megszoktam õket és ennek figyelembevételével röppentem.

A Neoqb hozzáállásával szerintem sincs semmi gond, bár minden fejlesztõ olyan lenne mint õk.

Azt nem tudom eldönteni, hogy elsõ nekifutásra Fokker vagy Camel..

Még melóhelyen vagyok, de olvastam a javított dolgok listáját. Ígéretes. Szerintem nincs gond a Neoqb hozzáállásával, emiatt nem is örülök a sok nyafogó/dühöngõ emberkének a hivatalos fórumon dehát ez van. Fel kéne ott fogni néhányaknak hogy a konstruktív kritika célravezetõbb mint a hisztizés.

Állítólag új táj-textúrák is vannak az 1.08-ban, kíváncsi vagyok... Meg a sniperekre is, remélem eltûntek. Elnevezthetnénk 2009 októberét Bloody Octobernek. (A "Bloody April" analógioájára. 😊 Bloody April Ahogy az Albatrosok szedték le az angolokat, '17 áprilisában, úgy szedtek le minket az AI-orvlövészek az elmúlt hónapban 😊))

DummyBoy
Bakker ... estig meg akarom csinálni a skinemet, addig toljad légyszives a tapasztalatokat 😊

LeonSilver
Kint az 1.008 -as update!!!!
Már szedem le 1000L

Én a repülõk szerinti listában csak a n28-on vagyok fent 30. helyezettként, Delfineknél csak Lornar-t láttam magyar.

DummyBoy
Halihó!

Vintage Aerodrome

Manuals résznél érdemes nézelõdni 😊

LeonSilver
Azt írják, hogy kétszer frissítik naponta ( All player data is updated twice daily: at midnight Moscow time and at midnight Los Angeles time (PDT). ) de én ezt erõsen kétlem.
Delfinnel már egy rakatot repültem és mészároltam de nem vagyok fent a listán, holott az utolsó 82 ponttal van fent.

Én tegnap karriereztem és mostanában full reallal nyomom ezeket a küldiket. Az egyik küldetésben sikerült 3 dolphint leszednem és megadta az arany pilot badget amin egy 1-es van. 😊
Leaderboard szerintem nem frissül rögtön, lehet naponta csak egyszer változik.

Sanyo
Nem benned van a hiba, csak mostanában egy kicsit gyakoribbak az "érdekes" látogatók, az IP címed pedig benne van a komponens által használt (külsõ) adatbázisban. Ismétlem, nem a te hibád, csak valaki (nem olyan régen) ugyanarról az IP címrõl volt, mint te most.

www.pcpilot.hu

Sanyo
A fórum és az oldal regisztrációja két különbözõ dolog, valószínüleg össze tudom majd vonni, csak még le kell tesztelnem.

www.pcpilot.hu

PhantomAss
az otthoni gépemen nekem sem megy a flyonline...
kénytelen vagyok a munkahelyen gépezni 😄

GOOBY, pls

LeonSilver
Mondjuk amit én nem értek a flyonline-on az az, hogy egyik cikkhez akartam valamit böfögni erre közölte velem, hogy nem vagyok regisztrálva.De hova?Mert a fórumra regelve vagyok és be is voltam jelentkezve.
Hogy a rákba van ez?

LeonSilver
Avira + w7 beépített szûzfal 😉 Egy otthoni gépre ennél több felesleges.
FF böngészõ + AdBlock plus.Ez a legkirályabb dolog az http://ajnasz.hu/ oldalon található szûrõvel.Egyszer a zindeksz beakarta perelni vagy mi de aztán letett róla mert a rövidebbet húzta volna 😄