Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Srácok.Valahogyan szert kellene tennünk egy ( legalább ) ideiglenes szerverre.Esetleg Sanyo Neked nincs rá kapacitásod ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ha szépen megfogalmazod akkor én a fiammal lefordíttatom 😉

Esetleg itt valaki keni vágja az inglist ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Csináljunk neki egy topikot ROF fórumon ... (Mondom én, és várok valami jobb angolosra xD)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Qrva életbe.Tényleg nagyon hiányzik, hogy az ember nemtudja kipróbálni a gépeket vásárlás elõtt .

Elég könnyen dugózik, de könnyebben ki is lehet hozni belõle mint a Delfint. 😞 Ami viszont nagyon zavar, a túlérzékeny magassági kormány: nem tudom szinten tartani, ugrál fel-le. Így a célzás is érdekes vállalkozás. Kicsit olyan mint a D.VII-es, az ugrál hasonlóan. Állítólag FFB joyyal jobban lehet érezni a a gép egyensúlyát, és nincs ez a jelenség.
Nekem eddig a Teve a legnehezebb gép, antant gépek közül az SE marad a kedvencem. Kicsit sok nekem a Camelben a kihívás: forgómotorral küzdeni, dugózási hajlam, egyenesben tartás -> és akkor még nincs is ellenség az égen. 😊) A két új gép közül a Dr.1 sokkal bejövõsebb.

De nézz körül a SimHQ fórumon is, ott tõlem profibb emberkék is megírják a véleményüket:

Camel topic

DummyBoy
Mennyire izgága a Teve? Le lehet vele olyan könnyen esni mint a delfinnel? Vagy azért annyira nem veszélyes?

Ha a Dolphin a favoritod, akkor vigyázz a Tevével mert kb. pont az ellenkezõje. Az eddigi gépek közül leginkább az N17-re hasonlít.

LeonSilver
Ezért lenne jó ha az ember kitudná próbálni a cuccot vásárlás elõtt.
Én például elvagyok ugye a delfinnel és lehet a teve is kézre állna nekem.

Nekem sincs pedálom, mégis elvagyok vele. A fegyverek meg valóban magköpõk, de mivel a gépeket hurkapálcából és szalvétából készítették a Nagy Háborúban, nincs is szükség erõsebbre. (Különben is: ha Mk.108 gondolákat erõsítenénk egy Albatros szárnyaira, kb. a sárban húzná õket a kifutópályán. (Akarom mondani a kifutópályának használt réten.) Ha mégis sikeresen felszállna, az elsõ lövéskor leszakadnának a szárnyak a vibrációtól. 😊)

Papirzacsi
Semmi baj a fegyverekkel, elég erõsek ezekhez a gépekhez.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nekem bejön az új AI nagyon. Nincs sniperkedés, és nem akar mindenáron frontálisan támadni, ellenben egyre szebben manõverezik. Az elõbb SE5-el mentem egy "Ace" Alb.DIII ellen - élmény volt, nagyon okosan védekezett, egész emberszerû volt.

A Dr.1-nek is megvan az ellenfele: az elõbb három Camel tépett szét mint floki a lábtörlõt. Semmi sniperkedés, hanem szép csapatjátékkal. Ha így nyírnak ki nem frusztrál, nem úgy mint az elmúlt hónapban a mágikus kapáslövések 300méterrõl...
Amúgy nagyon veszélyes fegyver lesz a Teve hozzáértõ kezekben. Számomra túl instabil és ideges, de ha vki kiismeri az majd egy helyben megfordul vele.

Nohab
IL-2 topikban is jó a közösség, és ott mégis van warez. Inkább a játék nehézsége miatt nem játszanak vele a Vér Pistik.

Nagyon jó kis játék ez, meg is venném, ha lenne pedálom és erõsebbek lennének a fegyverek (nem szeretem a magköpõket, bár tudom ez így reális).
LeonSilver
Még nem végzett a feldolgozással a youtube, szóval még várjatok a vizuálással 😉

LeonSilver
Igazán nincs mit Papa.Ez itt egy nagyon jó kis közösség ami szerintem részben annak is köszönhetõ, hogy krekk nincs a játékhoz így a Vér Istvánkák elkerülik.

DummyBoy
Nem komoly, egy Genius kormány pedálja volt ... kicsit megmoddoltam ... erre tegnap este megadta magát xD

Papa01
Dummyboy: Nem mondod.. 😄 😞 Milyen pedál volt?
Leon, köszi a folyamatos segítséged! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papirzacsi
Egyre határozottabban az a véleményem, hogy a DR1 nagyon király gép.:-))) A korábban említett félórás fetrengés után az orosz rulettben már nem okozott gondot a légiharc egyik géppel sem, a DR1 arra és úgy ment, ahogy akartam. Mondjuk eléggé tré így az AI, mert mindeki balra fordul, semmi változatosság nincs benne. :-( Az említett "harcol az AI" annyiban merül ki, hogy szemberepülésnél lõ és ha mákja van, akkor nem megyünk össze, utánna már nem tud lõni, mert a seggében vagyok, az meg csak köröz balra és köröz egészen addig, míg le nem lövöm.:-(

A leszállás viszont még mindig rejtély.:-D

LeonSilver
Megy fel egy videó ( már megint <#idiota> ).
1:45 körül megfigyelhetõ, hogy sebesség még van de majdnem sikerül beleesni a dugóba.Valamint azt is amitõl idegbajt szoktam kapni.
Ez az orosz rulett, nem a gyári hanem az a letölthetõs izé.
Ebben vannak ugye mindenféle AI-k a kezdõtõl az ászig.Komolyan mondom, hogy a novice pilótákat nehezebb leszedni mint a veteránokat meg az ászokat.Még egy fél óra hátra van ( 425 mega az össz mérete ) meg még szerintem lesz egy másik fél óra mire a youtube feldolgozza.

LeonSilver
Összességében, pedál és csûrés.A forgó motor lényegében egy giroszkópként is felfogható .

**--**

Ne súúúúggj...ne súúúúúgggjjjj ....öööööö bal?

DummyBoy
Tippeljéek meg, nekem a pedálnak melyik oldalának a rögzítõje tört el tegnap este, és melyik géppel repültem épp xD

Sziasztok!

Azt hittem csak nekem nehéz a leszállás a dr1-el. Úgy látom más is kûzd vele. 😊
Papa01
Köszi a linket, Leon! 😊

Lehet butaságot kérdezek, de ezt az ellenlépés kapcsán mondod? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Papa, csak gondolj bele, hogy mekkora nagy tömeg forog és neked ezt kell elmozdítanod.
Itt találsz róla kicsit bõvebb infót.

Papa01
😄 😄 Nem hiszed én is pont erre gondoltam, hogy eleinte, hogy fogod gyûlölni a Dr1-et.. De egy óra múlva.. IMÁDNI fogod.. 😊
Ez egy gép egy agresszív állat!! 😊))

Komolyan mondom, elfáradt a bal lábam a folyamatos pedál belépésektõl.. 😊

Tényleg van úgy, hogy bal forduló közben folyamatosan koppig be van lépve a bal láb.. nagyon hangulatos vele a légiharc!!!

Az viszont érdekelne, a valóságban is így volt?? Ha igen, miért?

LeonSilver
Tökéletes!!!Köszönjük szépen !!

**--**

Papa, tudom gonosz vagyok de már elõre dörzsölöm a kezem 😉 Szerintem halálra fogod anyázni a delfint holnap 😊 Bár lehet nem lesz igazam.

Sanyo
Próbáld meg a hozzászólást a fórum regisztrációddal, mostantól elvileg ugyanazzal beléphetsz az oldalra is (komment, webshop, stb 😊.

www.pcpilot.hu

Papa01
Oké!! 😊

Papirzacsi! Igazad van!

Ez a Dr1 úgy fordul jobbra, mint a zsírozott villám! Balra viszont kész katasztrófa, még lábbal is.. 😊 És persze mindig balra fordul az ellen!! 😊 Kezd tetszeni ez a masina.. 😊

LeonSilver
Nekem jó!

Papa01
Ma még bénázok vele.. 😄

Holnaphoz mit szolnál? 😊

DummyBoy
Ki kell találnom, hogyan tudom a zöld pöttyöket rávarázsolni a gépre ...

Addig is : pontterep Alba xD

Papirzacsi
Elõbb ficánkoltam fél órát felhõalapon a Dr1-gyel, és kezdem érezni mi kell neki. Jobbra láb nélkül is bedõl tisztességesen, de balra csak kellõ lábbal dõl be, ellenkezõ esetben dõlés közben felemeli az orrát, és szárnyvég irányba repül, majd elkezdi, amit nem szeretünk. :-) Utánna stabil fordulóban meg már lehet tépni neki ezerrel.
Viszont a leszállás egy rejtély nekem. A csúsztatás mint olyan mintha nem is létezne. Ha végre sikerül nem hátárafordulás nélkül megcsúsztatni, akkor se merül jobban. Legtöbbször csak úgy sikerül a földre kényszeríteni, ha leállítom közben a motort.:-D Úgyhogy azthiszem ezen még dolgozom kell. :-D

Azért nem mondanám magam ügyesnek. Orosz rulettben leszedtem vele két szériát, a harmadik N28-at már nem támadtam meg, mert elfogyott a töltényem. Még ki kéne próbálni nagyobb magasságokban is, ott lehet hogy teljesen máshogy fog viselkedni. Ráadásul bizonyos helyzetekben nem reagál a csûrõkre, erre még ki kell találni valamit. Ha ügyes lennék, nem fordulne elõ, hogy fejjel lefelé zuhanok a föld felé, akaratom ellenére. 😊 No meg pedállal rendelkezõ emberkék biztos szûkebben tudnak fordulni.

Dolphin. Orosz rulettben azzal is szépen lehet dolgozni, de ha magasabbról, 2000m-rõl indul a buli, akkor gyakran szárnyak nélkül fejeztem be a repülést. :/ Legalábbis az elõzõ peccsnél. Nekem az a bajom a delfinnel, hogy nagyon hirtelen esik dugóba, amit nem tudok kivédeni. Egyik pillanatban simán repülök, mosolygok, a másikban meg már pörögve zuhanok. A kettõ között semmi átmenet. Addig viszont amíg nincs dugó, gyorsan és simán repül, kellemes darab.

LeonSilver
Ha gondolod akkor PM-ben cserélünk accot addig amíg Te kipróbálod a Delfint én meg a Dr1-et.

LeonSilver
Ha megnyomod a blip switchet olyan mintha leállna a motor de ha elengeded akkor jár tovább.Ez azért ( is ) jó mert megszûnik a forgatómutatványa a motornak.

Papa01
Jaja, még a N17 is szívat... 😄

Lehet megmérgelem magam , és megveszem a Delfint.. 😊))

Papa01
Köszi szépen a segítséget, pedállal én is próbálkoztam, de nekem sajna ha lábbal próbáltam tartani az orrát akkor hamarosan jön ez a félorsó szerû pörgés...
blip switch: Ez alatt mit értesz?

RedRiot, Te mennyire vagy ügyes a Dr1-el? Én nagyon béna vagyok vele.. 😊

Papirzacsi
A bal forduló az nagyon érdekes. Néha tök jól lehet vele fordulni, néha meg, mint az állat úgy viselkedik, átvágja magát jobbra, se csûrõ, se oldalkormány nem elég. A legérdekesebb az, hogy a kétféle viselkedést a bal szárnyon elhelyetett sebmérõ szerint ugyan olyan sebességeknél is tapasztaltam, sõt nagy sebességnél balra fordulva is irányíthatatlanná vált már a gép. Szóval nagyon fura egy szerkezet. Balra a hirtelen menõverek nagyon megbosszulják magukat. A tetves orosz rulettben pedig minden gép balra fordul ki elõle. :-D

Oldalkormánnyal próbáld szinten tartani. Jobbra bátran szûkítheted a fordulót, bal kanyarnál a motor ugye ellen-dolgozik. Rudderrel lenntartani az orrát, vagy ha még szûkebben akarsz fordulni blip switch, és a motor már nem akar visszafordítani.

(Ebbõl következik, ha már mindenképpen ki akarunk fordulni egy Dr.1 elõl, akkor balra mozduljunk, azt nehezebben követi.)

Papa01
Pontosan!
Akkor örülök, nem velem van a baj... 😊

Fõleg,az az idegesítõ amikor fordulóban elmegy a sebesség, hirtelen csinál az ellenkezõ irányba egy félorsó szerû valamit.. 😞((

Papirzacsi
Elsõ tapasztalataim nekem is ezek, bár még annyit se repütlem vele, mint te, úgyhogy még szokom a gépet, de most nagyon örültem volna, ha vásárlás elõtt ki lehetne próbálni a gépet, mert lehet 1 óra gyakorlás után se áll majd a kezemre. Hiába "csak" ~5€, ezért meggondolnám mire adom ki. :-(

LeonSilver
Pont errõl beszéltünk.Jó lenne ha a neoqb csinálna egy oylan lehetõséget, hogy vásárlás elõtt az ember kipróbálja a cuccot.Teszem azt amikor megakarod venni akkor elõtte kapnál egy órát tesztre.Ha tetszik az ember megveszi ha meg nem akkor törlik az accról a gépet és jónapot.

Papa01
Köszi a linket! 😊 A Dr1-et megvettem, sajnos számorma teljesen vezethetetlen... 😞(
Imbolyog, ha fordulóban megpróbálok szûkíteni akarok, pillanatok alatt feladja az orrát... csúszkál...

Nem jön be... 😞((
De hozzá kell tenni, én elég fakezû vagyok és félórát reppentem vele, másnak lehet jobban fog menni.. 😊

LeonSilver
Itt van néhány video a Delfinnel, tekintsd meg õket.

Mondjuk egyre jobban izgat ez a Dr1 engem is.

LeonSilver
Én imádom a Dolphint, szerintem jó kis gép.Viszont eléggé kesztyûs kézzel kell vele bánni.Az ember secperc alatt simán kifilézi aztán meg csal néz, hogy milyen qrva gyorsan jön a fõd.Aztán meg kicsit lassan fordul ( ez gondolom a tömegének is betudható, majd' 1000kg üzemanyaggal együtt míg a Dr1 alig 500..).De összességében nekem nagyon bejön.

Papa01
Az új gépek közül nektek melyik tetszik a legjobban?
A Dr1-en gondolkodom, de a Sopwith Dolphin is nagyon izgat.. 😊

Köszönöm a válaszokat!

LeonSilver
Ja.f10-el meg alappá is lehet tenni csak akkor meg a célzás necces.
Mondjuk nekem jó így ahogy van.

Lehet véletlen volt ( ááá dehogy ) de a tevét kb. 20 másodperc volt leszedni.
Már mondtam ugyan de megint mondom, a Fokker D.VII a peccs óta ( nem menekül az AI ) félelmetesen jó lett!!!!

A képen látható bácsi helyzetét is fel lehet venni a RoFban, ki lehet kuksizni a szárnyak felett. A fotón is úgy látszik, mintha kicsit nyújtózkodna. Annyi a gond, hogy nem ez az alaphelyzet, az alap "fejmagasság" a játékban. A keret közé csak akkor kellett behúzni a fejet, ha a gép landolás közben átfordult - ne kelljen nyakizommal tartani a gépet. 😊

LeonSilver
Ohhh fukk, hogy nem rakta be azt a nyomorult képet..

LeonSilver
SimHQ-n találtam.Írja a srác, hogy a pilóták rendesen kiláttak hátulra nem úgy mint a RoF-ban.

LeonSilver
Én is írtam, hogy qrva jó lett az AI.A kis mezei Fokker is tök élvezetes lett mert a csira AI nem menekül és hát a Fokker nagyon tud szopatni.Delfinnel is a Fokkert szedem le a legnehezebben.
A Spad meg még mindig szopatja magát.Ma 2 / 1 aránnyal tette bele magát a vakondtúrásba 😄