29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
Gascan #7210 A szimulacio tartalmazza a modeljet a turbolencianak es a robbanomotoros modell termodinamikajat, osszefuggesben a fizikai es kemiai folyamatokkal az akutalis motori ciklusokban. -
#7209 Én így.
-
#7208 Urak!
Ezt Ti hogyan fordítanátok le?
. The simulation contains a model of wake vortex turbulence and a thermodynamic model of the internal combustion engine, with correspondence to the physical and chemical processes of the actual engine cycle.
Köszönöm a válaszokat! :) -
#7207 De mekkora.... -
#7206 Palik egy pénisz. -
#7205 Valamikor jó lenne repülni már, rég volt a péntek.. :D -
#7204 Volt fent régebben is XP Papa.MÉg asszem a Falcon4 miatt raktam az egyik vinyóra.
Egyébként semmi sebesség probléma nincsen, csak nagyon ritkén megröccen egy kicsit amikor velemit betölt. -
#7203 Hmm, érdekes, de örülök, hogy tettél fel XP-ét! :) Ott totál semmi sebesség gond nincs? -
#7202 XP -
#7201 FÁK: Az igen! Ez W7 vagy XP alatt ilyen szép?? -
#7200 Jaja, Én is örülnék a W7 támogatásnak, mert majd én is át akarok állni... :)
Gépek:
Ezeket vajon mind sorozatban gyártották, bevetették?
OFF:
Ezt ismeritek?
F-18 Szimu
Ezt a Palikot elzavarhatnák a a jó büdös francba%
/ON -
#7199 Nem is azért írtam Papa mintha mást mondtál volna.Tudom, hogy Te is ezt szorgalmazod amikor beszélünk róla.
Szerintem azért is született abban az időben annyi féle-fajta gép mert a repülés hőskora volt, amikor nekik kellett kitaposni azokat a bizonyos ösvényeket.A mérnököknek mindent IRL kellett kipróbálni, megtapasztalni.
**--**
A nemesítés netovábbja a törzs nélküli fa!
-
#7198 Ja még annyi Leon, -bár tudom, hogy nyűg -, hogy a helyedben én az egyik fiókos vinyómra feldobnám a ROF-ot XP-vel , átmenetileg.
Már csak a közös multi kedvéért is! :) Tehát a dolog nem teljesen kilátástalan! :) -
#7197 Nem is írtam ennek az ellenkezőjét. :) Csupán arra gondoltam, milyen sok gép volt már akkor is. Nem is gondoltam volna, hogy abban a 4-5 évben ennyi gépet terveztek..
A problémával kapcsolatban, amit írtál, én biztos vagyok benne, hogy gőzerővel dolgoznak a megoldásán. Pl olvastam, hogy nálunk 10% körüli a W7 használók száma. Ez azért komoly bevétel kiesés számukra, -
#7196 Persze.De amíg más gondok nincsenek megoldva addih igazán hanyagolhatnák a témát a fiúk.Én elhiszem, hogy kell nekik a zseton mert majdra nem adnak semmit a korcsmahivatalban de ők meg gondolhatnának azokra akik pénzt adtak a szoftverükért ( adott esetben nem is keveset ) és nem vagy csak kínlódva tudják használni a szarjukat. -
#7195 Azért, van még "néhány" gép, ami a ROF-ba bekerülhetne... :) -
#7194 Igen jó LINK!!! -
Gascan #7193 igen ezt tudom.. nem is szerettem volna leegyszerusiteni, csak kiemelni a kiemelesre melto dolgokat ... peldaul a szarnyfesztav es a torzsmeret.. a csurolapok :)
érdekes ez a téma.. -
#7192 a csűrő inkább orsózás-jellegű mozgáshoz kell, pl. forduló kezdetén a bedöntéskor, utána magát a fordulót magasságival húzzuk, oldalkormánnyal korrigálva. a jobb fordulás ezerféle dologtól függ, pl. súlyponttól, súlytól, szárny alaktól, -profiltól, törzs méretektől, -alaktól, motor fajtától stb... nem lehet leszűkíteni egy dologra. -
#7191 Csűrőlap -
Gascan #7190 nekem ezek ilyen pfalz 12-es formának néznek ki...
A kamellel kapcsolatban... a dugozás meg a szűk forduló amiatt is lehet, hogy mindkét szárnyfedélen van ilyen izé, amivel irányitjuk a gépet :) mig más gépeken például a fokker 7-en csak a felső fedélen van ... mi ennek a neve? :) -
RedRiot #7189 Szép videó ez is:
3 BrisFit repülése
Nagyon rágerjedtem erre a gépre, remélem még az idén megcsinálják a RoF-hoz. Igen jól sikerült típus volt, még jóval a háború után is rendszeresítve volt. Az alsó szárny megoldása igen érdekes. -
Gascan #7188 Nem csak azért van mert, nincsenek taggolva a vidik? -
#7187 Urak, az miért van az új YouTube-al, hogy összevissza tesz ki videókat a jobb oldalra? Régen, mindig hasonló videókat tett ki mint amit nézek, most meg mindenféle f@szságokat... Nem értem. -
#7186 Hát igen. A Teve ellen nem tudok mit csinálni, és emiatt próbáltam ki. :)
A dugóból MArkó tanácsára a magassági kormány pumpálásával szedtem ki, de volt, hogy azzal is kijött ha lekapcsoltam a motort. :)
A Blackout szerintem itt túlzás, de szerintem erről már sokat beszélgettünk.. :))
A WoP-nak a demóját néztem, szép -szép, de nekem a ROF sokkal jobban bejön! :) A WoP nekem eléggé árkádnak tűnik.. :) -
Gascan #7185 Ezeket tegnap készitettem... az alsó képen még plusz két játékossal kell számolni, mivel ők már nem fértek fel a képre
-
Gascan #7184 Nem tudom, hogy ezt láttátok-e ...
-
Gascan #7183 Mizu papa... megbabonázott a teve? :) Nem tetszik, hogy mindig lefordul ugye? :) ....
...Csak azért nagy a szám, mert én is beszereztem tegnap este ebbe a Bundle csomagban a DR1-el :) ... eddig talán a legjobban a DR1 repülése fogott meg
Ezek a Blackoutok, nem tudom hogy neked meg van-e a Wings of Prey de ott nagyon durvák... 5 perces repülésből van hogy a felében nem látok semmit :) Kiváncsi lennék, hogy az AI pilótákra is érvényesek-e a G szabályok. Persze ez szintúgy értelmezhető a RoF-ra is.
Tegnap még olyan 1 órát repültem a Tevével... nekem annyi tapasztalatom van vele, hogy nem szabad cibálni. Szépen folyamatosan. Talán a dugozó képességét annak köszönheti, hogy aránytalanul nagy a szárnyfelület a gép hosszához mérten.
Látom szépen kiszedted a dugóból... hogy sikerült?
-
Tevés Urak! :)
Mennyi az az alacsonyabb sebesség, aminél a Teve még folyamatosan fordulóban marad, és tartja a sebességér is?
Köszönöm a válaszokat! :) -
#7181 Urak, röppentem a Tevével... Igen érdekes gép!! :)
Ezen a vidin, a Fokker d8-assal küzdök a leszállás igen kalandosra sikeredet.. :)
Ezen meg sikerült kiütni a pilótát, tök fekete lett minden!!
Ezen pedig egy civilt visznek fel.. a pilóta, meg kedvesen be-be szólongat amikor elájul a srác... :D
-
#7180 Ok megyek TS-re! :) A régire gyere! -
Zair #7179 Én vagyok Papa! -
#7178 Urak, valaki?? :) -
#7177 Átjött, köszönöm szépen! :) -
Zair #7176 Dummy, Papa, ment a második forduló, majd szóljatok ha rendben megérkezett! -
#7175 Nincs mit! :) -
Gascan #7174 na.. ez érdekes volt Papa.. köszönöm! -
#7173 El is ment a privi :) -
Zair #7172 Dummy, ha adsz egy email címet privben, neked is átdobom. -
#7171 ITT egy jó kis leírás a működési elvről. :)