29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
RedRiot #7491 Én nem jövök a szlovák meccsre, kb. egy hete nem röppentem. Szerintem legközelebb 12-kor szállok fel. 1.012-kor. :))))
Jútúbra azért a legdicsőségesebb győzelmeiteket tegyétek fel. -
#7490 időpontok tekintetében nekem is szabad a péntek estém 18.00-tól, szombat du.-este végig, vasárnap 17.00-től. -
Gascan #7489 na.. thats good news :) -
#7488 Urak egy érdekes HSZ-t találtam a fórumon!
Next patch is about dogfight and possibly two new earlier planes (one is shown to you, the nieuport 11).
I can tell you that the dogfight modes are really great and that you may see some real big improvements (at least into these mode) as far as warping and CTD's are concerned.
Plan is to get the update ready for end of april but as always it will be ready when it is ready ;)
Link -
Gascan #7487 csak az egyik sráccal repültem multiban.. de nagyon jól repült a gyerek, hát nem is meglepő, sokkal tapasztaltabb mint én... -
kmarkdev #7486 Gascan ha jól emlékszem, Te írtad, hogy repültél már multiban egy másik csapattal is, ugye? -
kmarkdev #7485 A szlovák derbit illetően nekem jó a péntek este 7-től, a szombat este 8-tól, a vasárnap délután 7-től. -
#7484 -
Gascan #7483 mondtak* :) -
Gascan #7482 Annyit mondtam a szlovak kollegak hogy erdekli oket a baratsagos merkozes.. csak kene javaslatot tenni idpontra, meg hogy mennyien lennek.. valszeg ott is 30 felett van az atlageletkor, szoval nekik is egyeztetni kell hogy dolgoznak stb. -
#7481 tetszik a költői kép a végén. -
Gascan #7480 aha.. -
#7479 Úgy lenne a fasza ha belépek egy szeróra, eldöntöm, hogy a kék vagy a piros oldalon repülök, kiválasztom azt a gépet amelyiket akarom!!! ( nem azt ami be van rakva ) és megyek repülni.EZ lenne a fasza, valódi dogfight.Most ugye Dummy kollégát kell basztatni, hogy melyik oldalra milyen gépet tegyen.Ez kérem lófasz és esti fény, neoqb módra. -
#7478 A ROF küldetései és multija leginkább küldetésalapú.
A dogfight szó jelentését itt is mindenki érti, de az hogy normálisan tudj dogfightolni, csak úgy adott, hogy ha valaki megcsinál egy ilyen küldetést ...
Alapból a ROF ezt NEM tudja.
Mi Dogfight-olni szeretnénk mégpedig úgy, hogy belépek egy szerverre, ott kiválasztom a gépemet, hogy honnan indulok és megyek repülni ... keresek ellenfelet, ésatöbbi ... A respawn csak hab a tortán ...
Ezeket a ROF nem tudja ... Ezeket fogja tudni a beharangozott "Dogfight" mód, erre utalunk, mikor a "dogfight"-ról beszélünk ...
Jelenleg a ROF szervereinek 90%-án főképp dogfight megy ... mert kevés olyan van ahol pl: küldetéseket kelle teljesíteni ...
Ettől még nem igazi "dogfight" szerverek ... Ez olyan mint ha egy bombázós küldiben meg kell küzdeni az enemy védőkkel ... hiába dogfight ... a szerver és a küldi nem erről szól ...
Érted a különbséget? -
Gascan #7477 na most az én fogalomtáramba a dogfight azt jelenti, hogy két vagy több repülő egymás ellen...
ez mellett, hogy hogy van beállitva a szeró, hogy várni kell a többiekre ha minket lepuffantanak ez más játéknál is jellemző.. Attól ez még dogfight marad. Modern Warfare 2-ben is van ilyen, Americas Army 3-ban is ...
Szóval, akkor ti nem dogfightot akartok, hanem inkább respawnt, és valami olyan rendszert mint a WoP-ba -
#7476 Nincs még dogfight mód, ugyanis ha lelőnek akkor meg kell várni míg le nem fut a Mission ... És csak az adott gépekből lehet választani ...
A mi mission-ünkben is közelebb lehetne hozni a gépeket, de úgy döntöttünk anno, hogy ez így oké ...
Azt is meg lehet oldani hogy fél kilóméterről induljunk ... csak egy szavatokba kerül :) -
Gascan #7475 Senki se tolja a hagyományos multit? Már van DOGFIGHT mód és állandó szerver is! :) Földről indulnak, de az ellenféllel mégis hamarabb talizunk, mint abban a misszióban amit mi játszunk.. -
#7474 Pont ezért kérdeztem ...
Régebben volt szó födről indulásról, repültünk is így ... de pörgősebb a levegőből indulós ...
Majd ha eccer lesz dogfigt mód, akkor lesz ez lényeges ...
Mindenesetre ha sok az épület akkor át tudom rakni sima mezők fölé is ... ott a legkevesebb a gépigény... -
Zair #7473 Én részemről a Dr.I-et és Albát szeretnék (ha gyengébb az Antant, Camellel is szoktam).
A mission esetében én az emlékeim szerint északkeleten fekvő erdős részre szavazok, nekem az kevésbé cibálta meg a gépemet., szerintem aki kevésbé erős vassal tolja, annak optimálisabb. Lehet, hogy az épületek hiánya miatt?
Szeretem az airstartokat mert gördülékenyebb a játékmenet, de meg lehetne próbálni egyszer a földről is indulni, nem? -
#7472 Üdv!
Ha megkérdzitek a kollégákat, mivel szeretnének röppenni, és hol, akkor összedobok egy mission-t és elküldhetjük nekik tesztelésre ...
Ha jó, akkor a mi multis küldink akkor azt, ha megmondják hol szeretnének repülni, akkor olyat :)
El lehet dönteni, hogy felszállással induljunk vagy a levegőből, stb,stb ...
És akkor összedobok egy küldit gyorsan ...
Nekem szvsz elég lesz a teve, de akkor egy kicsit rá kell gyúrnom, rég nem ROF-oztam :)
A Modokat meg meg kell tőlük kérdezni, hogy ők hogy szoktak repülni és meg kell beszélni :) -
Gascan #7471 Akkor talán fel kéne velük vennem a kapcsolatot :) mivel ők erről még nem tudnak.. -
#7470 Tényleg, a MOD-ot kapcsoljuk ki, vagy hogy legyen majd? -
#7469 Pontosan! :) -
#7468 sztem ez a most szombati lenne a szlovák kollégákkal való repülés. de ha nem jön össze, egys szokásos röppenést tarthatnánk. -
Gascan #7467 most mirol van szo.. csakhogy en is kepben legyek :) -
Zair #7466 Én is jönnék, remélem addig nem jön már több szülinap/névnap/osztálytalálkozó, miegymás
Bár amilyen régen repültem, azt hiszem könnyű préda leszek. -
#7465 Oks, az jó lenne! :)
Akkor host-oljak én? (Ha nem gond senkinek!)
Én FokkerdVIIF és Pfalz dIIIa gépekkel röppennék.. :)
Az időpont mi legyen urak? -
#7464 ezt azért jó hallani.
@Papa : én szívesen jönnék, hostolni sajnos nem tudok, mert kissé gyenge a vasam hozzá.
géptípusok: DVIIF, Dr1. -
Gascan #7463 Arra gondoltam, hogy megkérdem lenne-e kedvük egy barátságos meccset játszani.. -
RedRiot #7462 Hát, én nem hoznám fel a témát. Ha ők nem hozzák fel, akkor minek? Könnyen vezethetne félreértésekhez, azt meg nem akarja senki. -
Gascan #7461 Ha komolyan gondoljátok akkor megkérdem tőlük, hogy mit gondolnak.. mert igy még nem kérdeztem rá konkrétan... -
Solt #7460 Én sokat járok arra... vidéken soha nincs gond... a nagyvárosokban azonban vannak "érdekességek"! Egy biztos, egyre kevesebb az incidens... hogy miért, arról napokat lehetne beszélni, de az már nagyon off lenne...
@Papa: Én "sajnos" dolgozom... :S -
RedRiot #7459 Ja ja. Kár hogy a szarházi magyar bulvármédia is szenzációhajhász módon igyekszik a bolhából elefántot csinálni. A Romániába utazóktól is egyre ritkábban hallani szemétkedésekről: állítólag nem csak az ottani magyarok, hanem az átlag románok is normális, barátságos emberek. Pedig nem ez a róluk kialakult sztereotípia... -
#7458 Urak, a szombat este jó lenne?
Néhány kérdés:
Ki jönne?
Milyen mission-el repüljünk?
Milyen gépekkel?
Ki lenne a host? -
RedRiot #7457 Szlovákok elleni meccs? Mikor?
Egyébként miért lenne balhé? A RoF azért jellemzően kultúremberek szórakozása, nem a bunkóké. Good evening neighbours! - aztán mehet a hent. Nekem van egy szlovákiai magyar haverom (bár már rég nem találkoztam vele, mert Angliába ment) és azt mondta hogy életében egyetlen egy attrocitás nem érte a magyar származása miatt. Ignorálni kell a szarkeverő, feszültségkeltő bunkókat. -
Gascan #7456 Egyébként nem jellemző ez a magatartás, amiről beszéltek... én eddig csak a tévében találkoztam vele... a helyi szlovákok meg magyarok le se szarják.. Fico meg a többi politikus azt mond amit akar -
Gascan #7455 Akkor én mit szóljak? Melyik felén repüljek? ehhe :) -
Zair #7454 "remélem semmilyen politikai dolog nem fog előjönni, mert akkor az volt velük az uccsó repülésem."
Dettó.
Ha már mindenütt a pofámba nyomják legalább szórakozás közben ne kelljen ilyen szarokkal foglalkoznom. Én benne lennék a közös repülésben. -
#7453 állat egy gép! ha kicsit nagyobb lendülettel jön fel, akkor nem kellett volna bénázni a dombtetőn.
szlovákokkal történő repülés részemről is mehetne. remélem semmilyen politikai dolog nem fog előjönni, mert akkor az volt velük az uccsó repülésem. -
Gascan #7452 Amúgy kicsit kiráj hangja van, nem?