Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sajnos mióta az idióta salomtévék egy idõpontba tették a Jóban közt és a Barátok rosszban-t, azóta rövidebb a nyugiszezon ... xD
Csak az a gáz, hogy pont ebbe az idõpontba esik az esti kutyaséta is, szóval emiatt 8 elõtt nem igen kerülök a gép elé ... ha meg beülök, akkor nem veszem észre hogy telik az idõ, és emiatt gyakran esek be éjfélkor ... xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak én Coca Cola-t iszom sör helyett. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Hét elején szólltam neki, hogy péntek este röppenés ... Persze minden este 11-ig b@sztam a rezet a gép elõtt (Mission editor, tesztelés, multi teszt tegnap ...) Meg is kaptam, hogy ahhoz képest, hogy péntekre igértem, ahhoz képest minden este ez megy 😊
Gyõzzem majd kiengesztelni 😊
Én a Dolphin-t választom!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
No, akkor én egy fokozattal jobb voltam: olyan szépen beleszálltam az egyik enemybe, hogy azért minimum kijár egy poszthumusz Szovjetunió Hõse kitüntetés. 😊)
"csak a végeleges repülési terv a kérdés ... ki mivel 😊"
SE5a. Bízom benne, hogy mikor néha átesés határán billegek/kóválygok vele az nem csak az én célzásomat lehetetleníti el. 😊))))
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkora hihetetlen topgán voltam, hogy az valami csoda ... egyenes vonalú egyenletes mozgás közben bedugóztam 2 km-re az enemy-tõl xD Aztán 2-szer is belémjött az AI 😊 Persze a legelején ... de még a Spectator mód is komoly 😊
Ha nem akartok hófehér repülõket, akkor a szükséges skineket mindenkinek fel kell telepíteni!
Nekem pl. fogalmam sincs, hol a mikrofonom, de az tény hogy dogfight közben elég gáz csetelni, fõleg úgy hogy a mellette a gépet is egyenesben tartsa az ember 😊
Minimális felhõzet volt, azt ki lehet még gyomlálni a küldibõl, meg csak a végeleges repülési terv a kérdés ... ki mivel 😊
Ami biztos, én csak valami nagyon stabil géppel merek majd repülni xD
(mikrofonom nincs, még vacillálok a "Silent Bob" és "A néma levente" hívójelek között. 😊
Kommunikálni kell 😊 A neten hiába mutogatsz.
A TS klienst fel kell rakni innen levehetõ.
A tss.thomi.hu szerver jól mûködik, ott lehet szobát csinálni (nem kell regisztrálni), csatlakozásnál szoba kitallóz, szobajelszó és mehet 😊
Ez a játéktól (fagyás lagg egyéb) kommunikációt biztosít.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Illetve a feliratossal ami nekem van.Feltegyem valahova ?
www.pcpilot.hu
És nagyon szuper!!!!
Bár az AI egy tahó, mindig belénk jött! 😄 De a teljesítmény is tökéletes, nálam 50 fps alá nem nagyon ment!
Holnap remélem nagy party lesz!
Ki kéne majd próbálni a TS-is! Mi a véleményetek?
www.pcpilot.hu
abc123
Megyek vissza én is!! 😊 Csak egy Fraps-et indítok!
Legyen jelszavas, meg állítsd be hogy netrõl látható legyen ...
Meg is van ... csak a jelszó kellett volna 😊
De a G940-es cikk folytatása mikor jön? 😊
Tegyem ki ide az elérési adatokat?
Most szedtem le a Dummyboy kolléga által készített missiont, megyek róppenek... Sajna most lett vége a napnak.. 😞
Akkor holnap este 20:00 jön ugye mindenki?
- JoeDestroy
- Dummyboy
- LeonSilver
- Fokker
- Papa01
- Redriot
Ugye nem hagytam ki senkit? 😊
#Fokker: Már el vagyok teljesen bizonytalanodva... az ED fórumán azt írták, hogy kevés a tápom... (550-es Chieftec), de többen meg azt írták, hogy ez bõven elég...
Télleg, szerver neve mi lesz? Jelszó?
www.pcpilot.hu
Én is repkedek ... iszonyat béna vagyok 😊
Off: Sanyo: Tudod mit szeretnék kérdezni? <#kuss>#kuss> <#integet2>#integet2> <#worship>#worship>
Sanyo ha nem gáz külön nem küldöm el Neked, ezt ha lehúzod felteheted a flyonline-ra.

Így már egész jól elfut a gépemen!
Én is mindig ezt csináltam ha valamit nem engedett 😊
Ja, és felesleges volt a tegnapi szerencsétlenkedés az editorral 😊 (De legalább megismerkedtem vele kicsit 😊 )
A Dogfight Generatorral csináltam egy Coop küldit, és kicseréltem benne a gépeket ... max 5 perc 😊
http://www.mediafire.com/file/wux5zit4ejz/Cooperative.zip
6vs6 a kért gépekkel 😊 De oda cserélgetjük ahova akarjuk 😊 Ma este repkedhetek nyugodtan 😊
http://www.youtube.com/v/qhte-Z82JwA[/flash]
Apropó, Mission Editorban is meg tudod nézni a skineket 😊
De a legegyszerûbb az, ha elmented valamilyen alibi néven a skint amit szerkeszteni akarsz, repülsz vele egy missiont, és utánna mindig felülírod, mert akkor induláskor a ROF ezt tölti be majd háttérnek 😊
Próbáltam most, hogy mondtad de ( lehet mivel pattern ) hiába állítgatom nem változik.
Öregem, ebben a skinezésben az idõ egy jelentõs részét az viszi el ( nálam legalább is ), hogy betöltöm és megnézem az eredményt.
Ha nem akarod, hogy a fehér részek elüssenek egymástól akkor Image - Adjustments - Hue/Saturation menüben a Lightness-el tudsz rajtuk sötétítetni! 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"