Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ez lesz a mûsor akkor ma este ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Nálunk az a megállapodás, hogy minden olyan cucc, aminél 101-nél kevesebb gombja van az övé ... (pl, Távirányítók és telefon 😊 és a joy az kivétel 😊 ) Szóval a TV mûsorba nincs beleszólásom ... Viszont amíg számomra elfogadhatatlan tartalom megy a tévében, addig nekem szabadprogram van ...

Sajnos mióta az idióta salomtévék egy idõpontba tették a Jóban közt és a Barátok rosszban-t, azóta rövidebb a nyugiszezon ... xD

Csak az a gáz, hogy pont ebbe az idõpontba esik az esti kutyaséta is, szóval emiatt 8 elõtt nem igen kerülök a gép elé ... ha meg beülök, akkor nem veszem észre hogy telik az idõ, és emiatt gyakran esek be éjfélkor ... xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Nekem már nem szól. Régebben szóvá tette,és én azt mondtam drágám igazad van. Odaültem mellé és átkapcsoltam a Barátok közt-rõl (merte ngem meg az nem érdekel) máshová. Na azóta azt mondja inkább repüljek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

😊))) Az én párom is szokott duzzogni. Tudjátok, csatlakoztatom a joystickot, felteszem a fülest, és akkor a kanapé felõl elhaló hangon: "azt még nézd már meg hogy mi lesz a "Vacsoracsata" után!" 😊 Mi lenne? Elsõ világháború! <#eplus2>

DummyBoy
Ejj, nehéz is a pilóták élete <#idiota> <#hehe>

Papa01
Érdekes, nálam is pont ugyanez a helyzet... 😄

Csak én Coca Cola-t iszom sör helyett. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Várom ám az estét ... sör a hûtõben, párom már mérges 😊

Hét elején szólltam neki, hogy péntek este röppenés ... Persze minden este 11-ig b@sztam a rezet a gép elõtt (Mission editor, tesztelés, multi teszt tegnap ...) Meg is kaptam, hogy ahhoz képest, hogy péntekre igértem, ahhoz képest minden este ez megy 😊

Gyõzzem majd kiengesztelni 😊

Papa01
Sziasztok! 😊
Én a Dolphin-t választom!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

"Akkora hihetetlen topgán voltam, hogy az valami csoda ... egyenes vonalú egyenletes mozgás közben bedugóztam 2 km-re az enemy-tõl xD"

No, akkor én egy fokozattal jobb voltam: olyan szépen beleszálltam az egyik enemybe, hogy azért minimum kijár egy poszthumusz Szovjetunió Hõse kitüntetés. 😊)

"csak a végeleges repülési terv a kérdés ... ki mivel 😊"

SE5a. Bízom benne, hogy mikor néha átesés határán billegek/kóválygok vele az nem csak az én célzásomat lehetetleníti el. 😊))))

LeonSilver
Teve.Csakis 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Jó volt a tegnap esti repülés 😊

Akkora hihetetlen topgán voltam, hogy az valami csoda ... egyenes vonalú egyenletes mozgás közben bedugóztam 2 km-re az enemy-tõl xD Aztán 2-szer is belémjött az AI 😊 Persze a legelején ... de még a Spectator mód is komoly 😊

Ha nem akartok hófehér repülõket, akkor a szükséges skineket mindenkinek fel kell telepíteni!

Nekem pl. fogalmam sincs, hol a mikrofonom, de az tény hogy dogfight közben elég gáz csetelni, fõleg úgy hogy a mellette a gépet is egyenesben tartsa az ember 😊

Minimális felhõzet volt, azt ki lehet még gyomlálni a küldibõl, meg csak a végeleges repülési terv a kérdés ... ki mivel 😊

Ami biztos, én csak valami nagyon stabil géppel merek majd repülni xD

Ez gyors volt! Köszi! 😊

LeonSilver
Itt az általam használt szkin.

Igen, légy szíves! Ha vkinek nincs telepítve a választott skined a gépére, akkor annál az illetõnél a gép fehér, textúra nélküli lesz!

(mikrofonom nincs, még vacillálok a "Silent Bob" és "A néma levente" hívójelek között. 😊

LeonSilver
Én ma nem valószínû, hogy leszek TS-en.A mirofingom nem ér el a hangkártyáig és egyéb okokból ( jönnek egy laptopért ma, azt kell gatyábaráznom ) nincs idõm csinálni egy hosszabbítót.Ha csak valami csoda nem történik.

JoeDestroy
A TS szinte kötelezõ multinál. Az eszi a legkisebb sávszélt.
Kommunikálni kell 😊 A neten hiába mutogatsz.
A TS klienst fel kell rakni innen levehetõ.
A tss.thomi.hu szerver jól mûködik, ott lehet szobát csinálni (nem kell regisztrálni), csatlakozásnál szoba kitallóz, szobajelszó és mehet 😊
Ez a játéktól (fagyás lagg egyéb) kommunikációt biztosít.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
Én igen, azzal a szkinnel röppenek amit feltettem.
Illetve a feliratossal ami nekem van.Feltegyem valahova ?

Papa01
Oké! 😊 Holnap 20:00 a kezdés! 😊

Sanyo
Jól jönne pár kötelékrepüléses videó, ha éppen nem vagyok nagyon belemerülve semmibe, figyelek majd, hogy mikor indultok.

www.pcpilot.hu

Papa01
Várjuk! 😊 Sanyo, Te jössz holnap? Nincs kedved kipróbálni a multit? 😊

Papa01
Hehe, pont 1 órát nyomtuk! 😊

Papa01
Kipróbáltuk Dummyboly kollégával a online repülést! (Ezúton is köszi a segítséged!!)

És nagyon szuper!!!!

Bár az AI egy tahó, mindig belénk jött! 😄 De a teljesítmény is tökéletes, nálam 50 fps alá nem nagyon ment!

Holnap remélem nagy party lesz!

Ki kéne majd próbálni a TS-is! Mi a véleményetek?

DummyBoy
Tûkön ülve várom 😊

@Papa: akkor lehet benézek 😊

Sanyo
Fél gõzzel, de haladok. Inkább nem mondom, hogy mikorra készül el, inkább azt, hogy elég részletes lesz. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Teszt.Szerver.Papa01
abc123

Megyek vissza én is!! 😊 Csak egy Fraps-et indítok!

DummyBoy
Épp most állnék neki repkedni picit, tedd ki ...

Legyen jelszavas, meg állítsd be hogy netrõl látható legyen ...

Meg is van ... csak a jelszó kellett volna 😊

DummyBoy
Bár nagyon élveztem az Se5a cikk olvasgatását , komoly cikk lett, le a kalappal! <#worship>

De a G940-es cikk folytatása mikor jön? 😊

Papa01
Most indítom tesztelés céljából.... 😊

Tegyem ki ide az elérési adatokat?

Papa01
Sziasztok!

Most szedtem le a Dummyboy kolléga által készített missiont, megyek róppenek... Sajna most lett vége a napnak.. 😞

Akkor holnap este 20:00 jön ugye mindenki?

- JoeDestroy
- Dummyboy
- LeonSilver
- Fokker
- Papa01
- Redriot

Ugye nem hagytam ki senkit? 😊

#Fokker: Már el vagyok teljesen bizonytalanodva... az ED fórumán azt írták, hogy kevés a tápom... (550-es Chieftec), de többen meg azt írták, hogy ez bõven elég...

Sanyo
Kivele. 😊

www.pcpilot.hu

Ezekkel a skinekkel röppentek holnap? Mer'akkor telepítem õket.
Télleg, szerver neve mi lesz? Jelszó?

Sanyo
Skinek. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Köszi, észre sem vettem mekkorát tékeltem 😊

Én is repkedek ... iszonyat béna vagyok 😊

Off: Sanyo: Tudod mit szeretnék kérdezni? <#kuss> <#integet2> <#worship>

Sanyo
Rendben, köszi.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Nakérem.Innen letölthetõ és szabadon felhasználható a szkin.A csomagban van egy .dds és van egy .psd is.A psd fotóboltban megnyitva mahinálható, meglehet nézni, hogy mi hol található.Az enyém ugyan ez azzal a különbséggel, hogy van rajta egy Baszkupapa felirat 😉 A felurat egyébként benne van a .psd-ben is csak kivan kapcsolva.Van még benne egy kép ( ez ami itt is van ).

Sanyo ha nem gáz külön nem küldöm el Neked, ezt ha lehúzod felteheted a flyonline-ra.

Hoppá, 2000! <#taps>

Kipróbáltam a missönt, részemrõl OK! <#eljen>
Így már egész jól elfut a gépemen!

DummyBoy
Próbáld ki hogy csinálj belõle Dynamic Object-et ... utána elvileg több módosítást enged ... Vagy csináld meg, jelöld ki és Layer Via Copy 😊

Én is mindig ezt csináltam ha valamit nem engedett 😊

Ja, és felesleges volt a tegnapi szerencsétlenkedés az editorral 😊 (De legalább megismerkedtem vele kicsit 😊 )

A Dogfight Generatorral csináltam egy Coop küldit, és kicseréltem benne a gépeket ... max 5 perc 😊

http://www.mediafire.com/file/wux5zit4ejz/Cooperative.zip

6vs6 a kért gépekkel 😊 De oda cserélgetjük ahova akarjuk 😊 Ma este repkedhetek nyugodtan 😊

LeonSilver
Annyira útálom ezt az ezsgét, hogy az kimondhatatlan.

LeonSilver
Na kérem.Ez a végleges skin ( az elõzõt töröltem a youtuberól ).

http://www.youtube.com/v/qhte-Z82JwA[/flash]

Fokker
én is javasolnám, hogy max. 12 gép legyen a levegõben, hogy bírják a gyengébb gépek is.

Én se sokat. 😊 Talán sikerül majd 3 perctõl tovább a levegõben maradnom. 😊

DummyBoy
Lol, nekem 1 hetem ment el 😊 Elõször skinek, utánna mission editor 😊

Apropó, Mission Editorban is meg tudod nézni a skineket 😊

De a legegyszerûbb az, ha elmented valamilyen alibi néven a skint amit szerkeszteni akarsz, repülsz vele egy missiont, és utánna mindig felülírod, mert akkor induláskor a ROF ezt tölti be majd háttérnek 😊

LeonSilver
Basszus.Úgy vagyok mint Dummy volt.Már 2 napja egy métert se röppentem 😞

LeonSilver
A pepita izére gondolsz ?
Próbáltam most, hogy mondtad de ( lehet mivel pattern ) hiába állítgatom nem változik.

Öregem, ebben a skinezésben az idõ egy jelentõs részét az viszi el ( nálam legalább is ), hogy betöltöm és megnézem az eredményt.

DummyBoy
Jó lett Fater! Csak egy tipp/ötlet ...

Ha nem akarod, hogy a fehér részek elüssenek egymástól akkor Image - Adjustments - Hue/Saturation menüben a Lightness-el tudsz rajtuk sötétítetni! 😊

DummyBoy
Melyik? 5-ös vagy 3-as?

JoeDestroy
Alba. talán...

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver

DummyBoy
Ok, DVIII és Camel/Alba eddig a befutó ... Érzésre lesz még 2 dolphin minimum 😊