Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Uccsó ufftápig 😉
Nekem Õ az egyik félisten!Hihetetlen mit tud ez az ember még fájós csuklóval is!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Ezt késõbb visszajátszhatod, és kameraállásokat, mindent tudsz változtatni, és abból videót editálni ...
Magyarul: A Track felvételéhez nem kell erõforrás, észre sem veszed ... Videó editkor meg mindegy mennyire szaggat, a kész videón úgysem látszik majd ...
Ráadásul bármikor váltogatható a kameranézet, nem csak azt tudod felvenni, amit felvéte közben használtál 😊
Jó dolog 😊
@Leon: Teccik a muzsika ... ez ZENE!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.pcpilot.hu
Ifjú koromban még szerettem az ilyen zenéket, bár akkor is inkább a blues volt hozzám közelebb meg a kicsit finomabb rokk ( P.Mobil,Skorpió,Piramis,stb .. ) Viszont õt már akkor is kedveltem.Ez ( szerintem ) az egyik legjobb zenéje.
RoF news
Ha a képek alját csekkoljátok úgy néz ki lesz replay is. (bár remélem hogy ki-be kapcsolható lesz, mert a gépemen még pont jól fut a szim).
Más: eddig nem voltam vmi nagy SPAD rajongó, de most kezdem megszeretni: fél üveg borral a fejemben is leszedtem vele négy gépet orosz rulettben. Az uccsó patch óta nem bírok az SE5-el: úgy billegek vele hogy tengeribeteg leszek tõle. A SPAD megváltásnak tûnt utána, bár az a rohadt felsõ szárny rendesen belerondít a panorámába. :/
De ki fogok vele b@szni ... ha nem találok megoldást a problémára a héten, akkor visszaviszem a kábelt és csináltatok egy HDMI male - DVI female kábelt átalakítónak ... hiába utálom az ilyen átalakításokat, ha egyszer ez kell ahhoz hogy ne kelljen szarakodni vele 😊
4k volt, ergo olcsó fajta (4k egy 300 forint összértékû kábelért viszont qrva sok ...)
Nekem sem lenne tragédia, de macera ... meg aztán nem csak én használom a gépet, hanem párom is ... és õ nem "híve" annak ha valami ami eddig jól mûködött az megváltozik 😊
Mennyi volt a kábel?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Dummyboy, gratulálok az monitorodhoz! 😊
Nekem pedig Samu 225bw monim van... 😄
Egyébként a full HD TV (82 cm) monitorként történõ használatáról (1920x1080 HDMI-vel)? Akkora képernyõn szimuzni... 😊 Szerintem a gépem is jó lenne hozzá.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ezelõtt egy 8800GTS VGA-m volt, 2 DVI kimenettel ... A mostanin van egy DSUB (Hogy minek ...) egy DVI és egy HDMI ...
Egy 5 méteres DVI-HDMI kábel köti össze a gépet és a TV-t, én pedig eddig a DSUB-ot használtam, de most szerettem volna DVI-vel használni a monitort, ugyanis itt már látványos a különbség ...
Nosza nagy örömömben vettem is egy 5m-es HDMI kábelt ... ami ugye nem olcsó ...( Szerintem pl: kurva drága volt, pedig ez nem is egy drága tipus ...)
Örõ - bódottá - hazamegy - rendszer összedug - jónagy anyázás ... A Qrva Ati VGA-kon tök mindegy hova dugom a monitoromat, tuti a másik lesz az elsõdleges 😊 NA mindegy, megszoktam ...
TV képe tûéles (Lett ... miután megfelelõ HDMI csatiba dugtam vissza a kábelt xD) , Monitor képe tûéles (Nem gyõztem levenni a Brightness-t, tisztára mint a szoliban ...), öröm ... Akkor egy kis Star Wars HD-ben ... és akkor 5.1 THX DTS -ben lett hirtelen csend ...
Pontosabban a cirmogók a gépnél szóltak, de a TV nem ... Kábelek minden a helyén ... watafak ... Nos a drágalátos Televízijám észrevette hogy a HDMI kábelen van audio, ezért letiltotta a hangkártyáról érkezõ audio jelet ... Ergo ha a TV-n szeretnék filmet nézni akkor minden egyes alkalommal át kell kapcsolnom az alapértelmezett Audio-t ...
Ez nemgyerebe, szóval erre rá kell jönnöm ... Addig kénytelen vagyok DSUB-on használni a monitort 😞
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem direkt a fehér színû ( vagy mia fax ez a szín ).A tied melyik ?
Istenkirály ... De majd mesélek, mert a helyzet nem ilyen rózsás ...
Több haszna is lesz.
Meg elég nagy az ,nem kell annál több egy íróasztalra, és mint többen írták afölött nagyon megugrik azon pénzösszeg ami garantálja a stabil jó mûködést.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én egy 24-es LG monitoron nyomom (egy 17-est váltott) egy NVDIA275-ös és 2,8 Quad proci, 4GB RAM-al hajtja, de stabilan nekem is hozza a 40-45 fps-t
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Én 22" monitort használok 1680x1050-ben. (i7 920, 2,66Ghz @3,5Ghz Ghz , MSI R4890 Cyclone 1 GB, 6GB RAM - A ROF-ban minden max-on van) Ezen a konfigon 40-45-50 fps a ROF, orosz rulettben.
Holnap reggel megyek monitort venni, addig kellene eldöntenem ...
Én is emiatt fosok a FullHD-tól, kihajtja-e majd a cucc ...
Akkor inkább 22" 1680x1050.. és ahogy Leon kolléga mondta, ez HW kímélõbb is..
Szerintem. 😊
Ha a nagyobbat veszed azért oda kell vas is ami meghajtja azt a marhanagy cuccot 😉
Off: Holnap megyek monitort venni ... vagy 22" 1680x1050 ... vagy 24" 1920x1080 ... Nem tudom eldönteni ...
Nem merek FullHD-t venni, mert mi lesz ha nem megy rajta a ROF? Mit gondoltok ... Meri vagy nemmeri?
**--**
Tudni valamit már a 7m-es megjelenésrõl ? Kéne már a maszek szerver 😊
**--**
Ezt láttátok már ??
Nekem is be kell fejeznem a skinezgetést, mostanában nem is repülök, csak rajzolgatok 😊
Ez lett ...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nem láttam a 9. századot, de szeretném megnézni. Kiadták megjelent itthon dvdn?
Arma2-t próbáltam, de sajna a gépem nagyon kevés hozzá. Az sem tetszett, hogy az aljnövényzet csak az én látásomat blokkolta, az ellenségét nem: hiába kúsztam hason a méter magas gazban, leszedtek 200 méterrõl.
ON
majd lehet egyszer teszek még egy kísérletet ha összeszedem az erõmet😄
GOOBY, pls
Én is azzal kínlódtam sokat, mikor a lentebb belinkelt kétszínû SE5a-t csináltam, hogy az árnyékolás és a plasztikusság, a felületek kidolgozása ne tûnjön el a festés alatt. Elég szopi volt template nélkül,így skinezés elhalasztva. :/ Külön layerre festettem, amit overlayre, vagy colorra állítottam: így viszont nem tudtam pontosan azokat a színeket beállítani, amiket szerettem volna.
Mit gondoltok Urak, zöld pöttyös rejtõfestésnek jó ez?
Vagy mit változtassak rajta?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az viszont tény, hogy az ArmA-k legnagyobb baja az optimalizálatlanság ...
@Papa1: Jó kis Gyivjeta Rota 😊 Nekem is bejött az a film ... itt figyel a szekrényben a Kzs-1 és a sapi, akartam jó kis afganisztáni orosz felszerelést magamnak AS-ozni, de sajna nem lett belõle semmi 😞
3 nap alatt sem tudtam belõni a trackirt pedig már jópár éve megvan és volt eddig is bibi
GOOBY, pls
Láttam a napokban a 9.század c. orosz filmet. Aki nem látta az szerintem feltétlen nézze meg!!