395
Kalandok útközben
  • Sir Quno Jedi
    Visz dobozos orchideát, az el van hetekig/hónapokig.
  • tigeroo
    és akkor milyen példát mutatott volna a kisgyereknek?

egy kegyetlen és emancipunci világban kell az erős anyai kép :DDd
  • Apus
    nade a virág hama elhervad:) szállhatna le minden körben újat venni, és lehet,hogy pont elkerüli a nőt.
  • ba32107
    Na ja, de a védekezés nem ugyanaz, mint hogy visszakézből jobb egyenest adsz neki :D

Valami ilyesmi válasz lett volna ildomos: "Te mi a kurva anyádat képzelsz magadról?"
  • tigeroo
    én azt mondom hogy bejött a nőnek.

én tuti hogy egy bocsánatkérő virággal (és egy randi-ajánlattal) járnám a bkv-t egy ideig:)))))

(az más kérdés hogy tigerbácsi az sg magányos farkasa)
  • sz4bolcs
    a pofon után nem nyalt bele a füledbe? :D
  • sz4bolcs
    Igen, tigerbácsi gondolatban már letépte róla a ruhát. :D
  • MerlinW
    Velem is volt anno, hogy jól megnéztük egymást egy lánnyal, majd mikor leszálltunk (Expressz busz, végállomás powa), elhívtam kávézni (nem éppen fantáziadús, de többnyire bejön).

Az más kérdés, hogy nem minden arany ami fénylik:)

Lényeg, hogy ha egy lány megnéz téged, esetleg még rád is mosolyog, az már kezdeményezés. A következő lépés a tied. Lehet ez bárhol, nem csak bkv-n.

Persze aki az önbizalomhiány topikot népszerűsíti, az felejtse el...:)
  • tigerbácsi
    :-DDDD nem tom! tényleg! nem mertem már ránézni! :-DDDDDD

de tényleg? az biztos hogy csendben volt!
  • tigeroo
    alap,
    bevan fenyítve azis
  • Apus
    és a kiskölyök az mit csinált közben? nézett bambán, vagy kihúzta magát, hogy milyen durva anyukája van? :)
  • tigerbácsi
    :-DDDDD
  • tigeroo
    az a nők stunning feature-e
    annyi a szerencséjük hogy olyankor totál KO a férfinak egy kis időre, máskülönben szerintem több lenne a női elhalálozások száma :DDd
  • tigerbácsi
    jah! :-(
  • tigerbácsi
    :-DDDDDD

de ha komolyan veszi akkor most fogatlan lennék! :-DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Vagy tökönrúgja, abban nagyon jók... :(
  • Apus
    mondtad volna neki: ahhhh üss még te nőstényállat!
    tuti farcolt volna :D
  • tigerbácsi
    egy gúnyos mosoly volt mikor azt mondtam neki hogy ez legyen a legnagyobb öröme! :-)
  • tigerbácsi
    nemhiszem! meg ha igen igencsak bukta a helyzetet! :-) akkor inkább vörösödjön el, s akkor én még kellemetlenebbül érzem magam talán mint így!
  • tigerbácsi
    :-DDDD remélem nem! :-DDDD
  • Mirk
    legalább a képébe röhöghettél volna
  • tigeroo
    adhatta*

kéne már az a vip :l
  • tigeroo
    amúgy lehet tigerbácsi hogy bejösz neki:D

csakhogy az oviban a szerelmes fiúk nem a haját húzgálták a nőnek hanem felpofozták (+bukakke, esetleg).
    az élet kemény.
  • tigeroo
    hm..képzelem hogy athatta tovább a "hírt" a nő a barátnőinek...

"valami perverz habzó szájú állat egész úton bámult,és amikor megkérdeztem tőle hogy uram, ön mégis miért néz rámfele ennyire(!) akkor megnyalta az ajkát, azt felelte hogy jó csaj vagyok és dugna mint a lopott biciklit."
  • tigerbácsi
    ez is benne van! mármint hogy néztem! :) de mind1 megtörtént! :-D
  • megalodon
    *oda
  • megalodon
    Lehet azt várta,hogy bemutatkozni jön öda:)
    Vagy még mindig nézte csak a pofon keltette fel:)
  • tigerbácsi
    hát nem is gondolta, hogy ilyen reakciója lesz, másrészt kabátzsebben volt a kezem, harmadrészt pedig nem emelek soha kezet Nőre! lehet akár milyen tapló is!
  • tigerbácsi
    buszon volt! s igen kellemetlen volt! :-(
  • ba32107
    Hát szerintem inkább a nő pofája égjen

#41: de hogyhogy nem tudtad kivédeni? Csak vártad maflán, hogy elérjen a keze? Vagy olyan gyors volt?
  • Sanyix
    mindenki ezt mondja... a végéig :D

Olyan mint amikor a börtönben mindenki ártatlan :D
  • Lullaby
    hát jah <; Nem illik ismeretlenben pofozkodni, bár ki tudja valójában mi is történt d:
  • Tigristank
    Azért egy pofon a villamoson, az 1 kicsit megalázó lehetett. :(
  • tigerbácsi
    pedig nem! csinos volt ápolt, s kulturáltan viselkedett addig még nem szólt hozzám illetve nem kaptam a maflást! :-(
  • sz4bolcs
    Ezért nézem a földet. Ha felnézek, és valaki mosolyog rajtam, hogy milyen kis gyámoltalan vagyok, akkor visszamosolygok, és le sem veszem a szemem róla. :D
  • sz4bolcs
    Bakker, kívülről nem igaz, hogy nem látszott rajta, hogy ennyire nyomorék...
  • klart
    ez mind így igaz
  • Tigristank
    Pontosan. Persze 1 kevés smink még nem gond, de amikor már "5 kg" van rajtuk, az már nem mutat jól.
  • Sir Quno Jedi
    Behonyám. Természetes nő, kevés sminkkel (vagy anélkül) és diszkrét illattal...Hmmmm...
  • Vlala #35
    Pedig attól, hogy festik magukat, egyáltalán nem néznek ki jól. Elveszik az egyéniség, mindegyikük ugyanolyan.
    Természetesben jobb.