395
Kalandok útközben
-
pista007 #314 ja, és elindítunk egy polgári engedetlenségi mozgalmat a feminizmus ellen :D sztem volt a nőnek vmi ismerőse a bkv-n és nem akarta, hogy kurvának nézze, ezért nem tudta másképp lereagálni, minthogy pofán vágott:D amúgy ezt a sztorit fel lehetne rakni bash.hu-ra :D -
#313 úgyis van rá papírom! :-DDDDD -
toto2700 #312 szegény nő. már látom magam előtt, hogy holnap sg-s kockafejek fogják körbelihegni :) ez még jól is jöhet neked, majd neked kell megvédeni :) -
#311 :-DDDD jobbra! lemész a metróhoz, s az előtte lévő feljáró! :-)
barna szem, szőkített félhosszú haj, olyan 165-170 cm magas lehet, igencsak karcsú, szürkésbarna hosszú kabát, általában szoknya. -
megalodon #310 mármint a csaj.
-
megalodon #309 Annyira nemvok ismerös arrafelé,Leszállok az 1es vill.ról a stadionok felöl ami jön,onnan nézve merre van a buszmegálló?? Hogy néz ki?? -
#308 103 népligetnél felszállsz, Ők is ott szállnak fel.
változó az időpont. 7.00-8.00 között. -
megalodon #307 Merre van ez a csaje a gyerekkel?? Hánykor és merre?? Elmegyek én arra és megnézem magamnak :) Vannak ellenörök? -
#306 :-DDDDDD -
#305 részegen?
lehet -
Stupid Peach #304 :D:D:D -
megalodon #303 Milyen már,hogy szemeznék egy csajal,de csak addig amig le nem szállunk,mert utána kurvára nincs kedvem a hidegben lökni a sódert,hogy hazakísérhetlek stb hisz kitudja merre lakik lehet szétfagyok mire odaérünk.ha jó az idö a bkv is jobb:) -
Stupid Peach #302 upsz...:D:D:D -
#301 te meg nem veszed a lapot?:D -
Stupid Peach #300 te pedo vagy?????????? -
Myron #299 te miről beszélsz? sztem itt te gondolsz vmi rosszra
menj töltsd meg azt a glockot... -
Myron #298 lehet más szerrel élt mivel rossz napja volt -
#297 de feltételezhetjük hogy reggel a buszin nem volt totál bekarmolva a nő, aki a kislányával utazik. -
Myron #296 önkontroll?
lehet a csaj pont neked való :D -
#295 ehh az van nálam mindig paprikaspray, persze kivétel a bulikon, mert lerészegedem s mindenki fújkálnék! :-DDDDD -
#294 ebben nem veszek részt! már a gondolatot is büntetném egy 9 mm -es golyóval!!!!!!! -
#293 minden esetre gázspré legyen nálad, hátha elfajul a csajozás :D -
#292 igazad van, a tél tényleg szopás nők, ismerkedés, bulizás szempontjából...:C -
megalodon #291 Ilyen hidegben nem jó ismerkedni bkv-n!
Sok a beteg ember,nagykabátban mindenki,nemlehet nagyon közel kerülni egy egy csini lányhoz :S -
Myron #290 ja és nem érezted az illatát? -
#289 -
Myron #288 Ha sikerül megsimogatnod Kitti haját, vagy ilyesmi, minden részletről tudni szeretnék, milyen selymes volt, vagy milyen bársonyos a bőre stb.. :D -
#287 jah tényleg s még Nikolett is kaphatna! :-DDDDD
(mondtam én ha Nővel kezd az ember az kész anyagi csőd! ☺ ☺ ☺)
/de itt most két Hölgyről beszélünk/ ☺☺☺☺☺ -
Stupid Peach #286 ez egy jó ötlet!!:D -
Myron #285 vagy adj te csokit Kittinek :D
Én legalábbis biztos adnék neki :D -
#284 én is ilyesmire gondolok! :-) de már telebeszéltétek hajam! kíváncsi leszek köv találkára! :-) azt sem tom hogy oda menjek e beszélgeni! :-( ???? (de csak olyan haverilag!!!!) (hátha kapok még csokit!!! ☺) -
Myron #283 ja amúgy lehet h ez van. meg az is lehet h elmesélte az esetet a barátnőinek aztán azok leoltották és akkor érezte magát szarul és belátta h hülyeség volt és akkor ezért vett csokit, hát igen. -
#282 szóltam -
#281 közönséges vagy,különben totál ez jön le az említett emberről,tehát mit urgrabugrálsz,lyaly istenem :| -
#280 [moderálva] -
#279 ok,kussolJ -
#278 pedig kúrvára így tűnik -
#277 takaroggy korzy -
Stupid Peach #276 ok..kinek mit jelent.. -
#275 nem vagyok boldogtalan még van munkám, s a családom jól él!