395
Kalandok útközben
-
szóval ő dolgozik te meg az öledbekapsz egy lapost és iwiw-ezel közbe. egy szebb kis kapcsolat. -
Hajnalcat #153 nem, csak láttam a fejét iwiwen, és nem ő az. -
1. Grand Theft Auto IV
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
3. F1CHL - Retro
4. Euro Truck Simulator
5. Ismerd fel a képről az autót
6. Randizom a BKV-n
7. Modellautók
8. XBOX360
9. Prison Break (FOX)
10. Football Manager
oh god lawdy -
aha. szóval te meg tigeró összejártok ágytornára. minden tiszta :] -
Hajnalcat #150 még szerencse, hogy nem ő az. -
?? én fiú vagyok, így hát nem látom meg benne a szunnyadó tigrist :X de nemis ismerem személyesen csak a buszon,suliba szoktam látni...de most majd megkérdem milyen volt a pofon^^ -
na. és véletlen nem tigris? :D:D:D :CCCCC -
ááá ő az...mert azzal a busszal járok énis... -
lol^^ megkérdem hnap (ha látom) hogy ő-e a tigris biztos bevallaná...
-
[center]ő lenne a delikvens -
semmit fenntvolt egy weboldalon ahol utazgatók keresnek partnert akit láttak :D -
lol ez a srác velem jár egy fősulira sztem...legalábbis szoktam látni...mijez a totyik?? mit csinált? -
Csöppet sem piás xD -
Plane ha ilyen arccal bamult -
meg is van tigrisünk, :) a veledutazok.huról.
[center]
nemcsoda hogy pofozott. szerintem megilyedt.
-
showder club :D -
:D:D:D:D:DDDDddddddd -
LOL, ez mekkora osztás. :D:D:D -
KAP -
Phúúúúj te majdnem hánytam -
Neoncsoves #134 jégcsap -
ba32107 #133 lol weblap -
amúgy ez a bámulós dolog szórakozóhelyen abszolúte bejön , na de bkv-n megpróbálni? jó hogy nem már olyan csajra megy így rá, aki 6 órája vár a máv sztrájk miatt
-
ba32107 #131 abab? Az ki? Már nem emlékszem, ki nyomta a sztorit. De nem Kiss Ádám? -
szerintem a showderklub nyúlta tiger-től -.- -
abab msképp montaxD -
ba32107 #128 Ezt a sztorit nem a showder-klubból nyúltad?:D -
Csak kubaiak meg indiaiak -
Magyarországon nincsenek cigányok... -
cigány volt, vagymi? miért nem ölted meg? -
jéégcsapXD -
ja sry, most nézem, hogy hogy ez a topik a randikról szól -
Még tavaly decemberben történt, mikor egy villamoson utaztam.
Egy hajléktalan aludt az egyik ülésen, láttam, hogy folyik valami a bajszán:D Rá 1-2 percre felébred, erre egy félméteres takony lóg kifelé az orrából, aztán a kezével lecsapta a szembelévő ülésre, leszáll, majd egy felszálló csaj pedig beleült :DDD -
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Csoda hogy nem kaptál egy sallert :D -
ehhh! igen az ellenőrök java ilyen!
de van kivétel! én távolsági buszon utaztam, s jött az ellenőrnő, s kérte a jegyem, persze volt, de nem találtam, s mivel húsvét volt, gondoltam vicces gyerek leszek mikor a kezembe akadt a kölni, s elkezdtem szavalni a locsolóverset, majd megengedte hogy locsoljam, s meglepetésemre a zsebéből jött egy piros tojás. a busz megállt s az ellenőrök leszálltak. leültem, s akkor vettem észre a lábanál heverő jegyet! de nem kérte el! :-D -
hát nekem egy majdnem 1 éves kapcsolatom a 7es buszon kezdodott. 4 megallot szemeztunk, odamentem felszedtem, eshat 1 evig tartott:)
bar ez reg volt, de mar 14evesen nyomtam az ipart:)
masik tortenet, pedig egy 150 kilos bkv ellenor felszalt, akkori csajomal smaroltam, odajott, jegyek berletek, flegmaskodtunk, majd leszallitott, fenegetozott hogy megver, hat kivancsi letem volna ra, node nem lényeg, mondta h rendort hiv, jott egy haverja kamu rendor, elkeztem mind2vel ordibalni moricz zsigmond korteren, odajott egy nem szolgalatban levo IGAZI rendor, a kamu rendor eltunt, eszre se vettuk. majd a rendornek elmondtam h fenyegetozott a dagadt, elzavarta az ellenort aki tagadott mindent, majd tagadasa kozben meg 30x megfenyegetett a rendor elott:D aztan elment, es setalunk a bnommel tovabb, megjelent egy őszes haju uriember, hogy o ottvolt buszon es az index ujsagnak azthiszem [vagy valami ilyesmi gazdasagi okos mittudom en milyen ujsag] ujsagiroja, es meseljek el mindent, mer o errol kutat, hogy milyen buinkok a bkv ellenorok:D
mind2 tortenet igaz! -
De még mekkorát -
fel voltam, de a fejemre nem rakhatok commandossatyekot mert minden rendőr megállít igazoltatni! :-DDDD -
nem kapcsolódik az eddigi szálhoz, de a topikhoz igen:
http://www.veledutaztam.hu/
érdekes