395
Kalandok útközben
  • tigerbácsi
    nem akarok próbálkozni! ok hogy fantasztikusan néz ki, de elég sok mindent elárult a pofonja!
  • Stupid Peach
    :D:D:D
  • tigerbácsi
    pedofil! :-DDDDD

(amúgy aranyos kis szőke kék szemű kislány! ☺)
  • Stupid Peach
    miért??
  • Stupid Peach
  • tigerbácsi
    jah! :-( kár volt! :-)
  • tigerbácsi
    nem vagyok híve az egyéjszakás kalandnak! :-(
  • tigerbácsi
    :-DDDDDD

lehet túl sem élném! :-DDDD
  • Myron
    szép a kislány? hogy néz ki?
    gondolom ha az anyja is jól néz ki akkor Kittike is. :D
  • Stupid Peach
    próba cseresznye!!te mondtad!!
  • Orionk
    Ja, egy lövést szerintem megér
  • Gladiator
    Na de gondolj csak bele milyen vad es vehemens lehet az agyban:D
  • tigerbácsi
    ja tuti kapnék ezek után gázt vagy paprika sprayt a pofámba! :-DDDDDD

nem a gyermektől vette el, hanem az Ő táskájában volt! :-)

hát nemtom! nem akarok Tőle semmit! mert mivan ha összejövünk? (csak tegyük fel) rossz napján körülmetél?????? vagy nem pofont osztogat hanem konyhakést levegőben tálalva???? áááá köszönöm nem kérem! :-)
  • [HUN]FaTaL
    Még annó a chatről másolta.
  • Orionk
    ezt egy másik topic-ból másoltad ide be?
  • Gladiator
    lol, pont most akartam kivenni a kedvencekbol a topikot, de akkor marad. Varom a fejlemenyeket:D
  • Torry
    Romantikus vígjátékokban meg főleg
  • klart
    ó dehogynem jár pofon ha kislányra mosolyog,pedónak nézi végén,és táskából előkerülhet egy kis nyalánkság,mint pl gas spray:c
  • megalodon
    Ez nagyon zsír! Én se hittem volna,hogy ilyen fordulat lesz!
    De azért furcsa! Hetek óta csokival mászkál,hogy ha esetleg meglát odaadhassa?? Vagy Kittikétöl vette el!:)
    Amugy ja,néha ha ujra látod probálj a közelébe férközni,de ne nagyon kezdd a beszélgetést,max a kislányra mosolyogjál,hogy milyen édi és akkor ha Nikolett ugygondolja,hogy esetleg valamit szeretne töled akkor ugyis ujra megszólit. Ha meg rosz napja van megint azért csak nem jár pofon ha egy aranyos kislányra mosolyogsz,ha meg jó napja van akkor a kislány már jó is kezdötémának,h.milyen aranyos mennyire szeret buszozni stb
  • Stupid Peach
    beszélgess vele reggelente,próbálj a közelébe férkőzni a buszon...
  • [HUN]FaTaL
    :DDD

Ilyen fordulatra én sem számítottam :D
  • tigerbácsi
    :-DDDDDDD

ez nem rossz ötlet! :-DDDDDDD
  • Picar77
    érdekes fordulat XDD
  • tugyiti
    megkérdezhetnéd hogy tapizásért nem jár e egy ebéd,ha már nézésért csoki
  • tigerbácsi
    nemigen akarok én semmit Tőle!
  • toto2700
    ilyen fordulatra én sem számítottam :) hajrá szorítunk neked :)
  • Myron
    OMG, na erre nem számítottam, nemsemmi!
  • tigerbácsi
    én 28 vagyok szóval nekem ideális lenne!

• Morphin
    ahhoz már erős pedofil hajlam kell. inkább kihagyom
    gyerek engem se zavarna egy kapcsolatban...csak az apja ne okoskodjon,mer akkor zsótit főllesz hívva azbittos
  • tigerbácsi
    Nikolett 27
    Kitti: 4

a gyerek nem volna akadály!
  • Morphin
    csak lesz belőle valami^^ ne add fel
    ha jól nézki,leszarnám h van gyereke...(hány éves a kiscsaj?)
  • tigerbácsi
    na megtört a jég ma nap! a verekedős Hölgyet Nikolettnek hívják! :-) hmm tudtam én hogy jó nézek ki! :-DDDD de hogy értsétek!

ma jöttem be melózni a 103-as busszal. a négyes ülésen ott ül Nikolett és Kitti ( a gyermek)s más nem. felszállok a buszra az utolsó ajtón, s megyek a busz közepe fele, mert ugyebár féltem a "szép" arcom! :-) erre megfogja a kezem, hogy üljek le nyugodtan, s amúgy is beszélni akar velem! ránézek de csak egy pillantás idejére, nehogy kapjam a jobb egyenest, de mivel kíváncsi ember vagyok leültem. s bocsánatot kért Nikolett, s azt mondta akkor nagyon rossz reggele volt! s kaptam egy tábla csokit is! :-) (csak megjegyzem elég gyakran eszem reggel csokit a 103-as buszon, merthát kell az energia a sok baromsághoz itt a cégnél) :-D szóval bocsánatot kért, persze mondtam Neki hogy gond egy szál se! :-) s mosolyogtam mint a tejbetök! (lehet azt hitte hogy azért mert bocsánatot kért, de be kell vallanom Nektek hogy az itten ötletek jutottak eszembe hirtelen, hogy most mit kéne tennem! :-D pofon vissza vagy beszólások! :-D ) naszóval kiderült hogy egyedül neveli lányát s sok minden! :-)
    na szóval csak lehet ismerkedni bkv-n csak fájdalmas kicsit, meg néha megalázó is! :-DDDDDDD
  • Myron
    nézett rám, mondtam nincs nálam semmi, aztán kérdezte h vele vok e, mondtam igen, és akkor elment
  • Morphin
    a csaj előtt mondtad neki? mer akkor az kis égés
    ha viszont elhívtad a kallert arrébb akkor písz neki...rendes volt
  • ba32107
    ték
  • tigerbácsi
    vannak még normális emberek is! :-D
  • Myron
    kaland útközben: egyszer csajt kísértem haza és nekem nem volt semmi papírom meg pénzem se és nem szállított le a kalauz mer mondtam h a csajt kísérem haza.
  • tigerbácsi
    köszönöm Neked!
  • tigerbácsi
    semmi gond! emberek! :-) tudod legszebb öröm a káröröm! :-(
  • tigerbácsi
    lehe az volt neki! de bakker akkor kérdem én mi különbözteti meg az embert az állatól? az hogy ruhát hord? vagy hogy több százalékot használ az agyából? nem igazán foglakozom majd vele ha össze is futok megint Vele! ha Ő nem kezdeményezi a beszélgetést én átnézek rajta! vagy felé sem!