395
Kalandok útközben
-
#274 :-DDDDD -
#273 ezt nem lehet tudni!!!!! -
#272 na akkor halna ki a topik! :-DDDD básélhetnék a jobb és balkezemről! :-DDDD -
Stupid Peach #271 szia!!
ezt értjük..senki nem kérte hogy ne szeresd a feleségedet vagy felejtsd el..de már több, mint négy éve volt...attól mert mást is megszeretsz, őt is szeretheted..szeretetből jut mindenkinek!!:-)
Amiket meséltél Róla, nagyon szeretett és nem akarna boldogtalannak látni.. -
#270 Upsz... -
Stupid Peach #269 hülyeségeket ne beszélj!!!! -
toto2700 #268 a kis kujon :) -
#267 -
#266 pedig pontosan ezt akarja -
Myron #265 hát az elmondottak alapján én is szívesen vigyáznék Kittikére -
toto2700 #264 de azt biztos nem akarná, hogy életed végéig egyedül maradj -
toto2700 #263 lassan át lehetne javítani a téma címét tigerbácsi szerelmi életére :) -
#262 wow!!!!! ☺ de szerintem nem akart valami márkátlan csokit adni! :-)elvégre akkora taslást kaptam, hogyha nem ülök tuti pörgök mint a ringlispire! ☺
nem csak olyan izom kék nekem! :-DDDDD
jah és még szívesen vigyáznék a gyermekre is! :-DDDD -
#261 Hat, ismerosnek felesleges, vagy szurd meg, vagy semmi, maskulonben ha csak ismeros vagy, majd allandoan rad sozza a gyereket, hogy vigyazz ra, amig o elmegy uj apukat becserkeszni:D -
Myron #260 ...hogy vagy nekem"
a végét mér nem írtad le? mondta h nem néz reklámot... -
#259 Tiger, növessz magadnak rand izmot! -
#258 ,,merci, én ezzel mondom el..." -
#257 jaja láttuk egymást többször főleg rögtön utána, így tényleg ki tudta figyelni! :-DDDD
viszont tényleg nem tom mi a marketingszövege a csokinak, mert nem nézek tv-t, ha meg ritkán igen reklámnál meg egyből kapcsolok el! :-D ☺ -
#256 én a Feleségem szeretem hiába is halt meg!
de megértem érzéseid! :-) -
megalodon #255 Az egy dolog ha jó egyedül de egy uj ismerös jól jön föleg,ha csinos dekoratív!
Amugy azt nem vágtam,hogy már a pofon óta láttátok egymást akkor biztos kifigyelte,hogy reggelente eszel csokit :)
Báár azért a Merci csokinak mi a szlogenje....? -
#254 Na ezt én ritkán érzem. Nekem nőre van szükségem. Darwin most tapsikolhat örömében, mert az evolúciós késztetés nagyon erős bennem! :) -
#253 most jó vagyok így egyedül! -
#252 Szerintem meg érdemes minden sikert meglovagolni főleg, ha mindkét fél teljesen szabad. -
#251 :-DDDDD nagyon optimisták vagytok! sztem csak símán rájött, hogy hogy is mondjam nem helyesen cselekedett! ☺ s mivel többször is egy buszon utazunk sztem kényelmetlenül érezte magát! s így talán megnyugodott a lelkiismerete! ☺
nem hiszem hogy akar valamit tőlem! néztem már tükörbe, s ismerem magam!
merci (kék hátterű) de a buszon megettük! :-D mivel nem vaok annyira bunkó így megkínáltam Őket is! :-) s a kislány aranyos volt, mert addig nem mert venni meg az anyja nem mondta hogy vehet, de utána ette kétpofára mint én szoktam! :-D ☺
jaja szerintem is dumálni lehet Velük! ☺ -
toto2700 #250 attól még dumálni szabad vele -
toto2700 #249 -
#248 Legkozelebb csinalj mar rola(uk) egy kepet. Mondd el neki, hogy itt a neten tucatnyi ember koveti nyomon eme megkapo szerelmi tortenetet es szeretnenk latni a foszereploket. De azert rolad nem kell:D -
megalodon #247 Meg gondolj bele!27éves,egyedülálló,23évesen egy emberke beverte neki nem védekeztek... kell egy apa a gyereknek!:))) -
#246 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Myron #245 biztos h akar.
nem mindenki olyan tökös mint tigerbácsi, ő megmondta a tutit és ezt a csaj sztem értékelte is csak nem tudta hogyan fejezze ki :D
biztos ritkán találkozik ilyen talpraesett és normális emberrel mint tigerbácsi, és erre rájött, h nem csak a suttyókból áll a világ, és nem hiába figyelte meg h szereti a csokit stb...
amúgy milyen csokit kaptál? :D -
Stupid Peach #244 ebben van valami Tiger!!!! -
megalodon #243 Lehet hogy akar valamit Töle,hisz kb egy hónapja történt ha nem régebben és most meg egyszercsak csoki+bocsánatkérés!??
-
#242 jah szép is lenne! :-D -
#241 ☺☺☺☺☺ s az legalább tutira méretes, vastag meg kemény! s bármikor kéznél is van! :-D -
Myron #240 "felnevelni"
:DDDDDD -
Myron #239 TUDTAM! TUDTAM!!!
És nem szeretnél felnevelni egy ilyen kis angyalt? :DDDDDD -
Stupid Peach #238 nem a szex a lényeg...:D:D:D
manapság hihetetlen jó műbrokikat lehet kapni:D:D:D -
#237 jah de mi van ha több rossz napja lesz? nem lesz farkam! :-DDDDD -
Stupid Peach #236 amúgy lehet csak rossz napja volt...:S -
Stupid Peach #235 okok..te tudod!!!:-)