395
Kalandok útközben
-
#354 ógeci,hálátlan kis pina:( -
Myron #353 "szónélkül már be sem nyalnak, főleghogynem ingyen éés BŐŐŐnyállal" -
#352 a kislány pedig szépen meghálálta mi? -
Myron #351 epic fail
nagy balfasz vagy
ma a hév-en egy 12 év körüli kislánynál nem volt bérlet, csak a kocsi közepéből láttam, h nagyon matat, meg elégedetlenkedik a kaller, gondoltam megyek és kisegítem a hölgyet 125ft-al, de aztán nem kötekedett tovább a kaller, nem büntetnek kislányokat -
#350 Egyszer felszálltam a buszra, mondjuk az volán volt, nem volt érvényes diákom, de csak azért is diák jegyet kértem 170ftért, erre felszállt egy kellemetlen külsejű egyén, leszólított. Próbáltam elrakni a belsőzsebembe a személyit meg mindent, erre leesett a földre pont mikor a geci elém állt. 6000ft. :( -
toto2700 #349 :DD konkrétan mit kért? :) Bácsi volt vagy néni? -
Myron #348 LOOOL -
Ónozó Imothep #347 Engem egyszer leszólítottak a BKV-n, de nem azt kérte, amire számítottam... Sőt, csúnya is volt... A kalauzok már csak ilyenek... -
Myron #346 ez király volt! :D -
#345 Unatkoztunk bent az oktatóhelyünkön,és olvastunk egy fain viccet xDD
2 lány beszélget egy tömött budapesti buszon
Az egyik megszólal
-Képzeld,terhes leszek!
Másik
-Kitől?-kérdezi a másik
válaszol az első:
-Nem tudom,nem tudok hátrafordulni megnézni :)
-
#344 Micsoda randi-téma :P -
ugot2know #343 ez nem éppen a BKV,de ... -
Myron #342 KITTIKE -
megalodon #341 Nem éppen ilyen orális dologra gondoltam -
megalodon #340 -
#339 loál:D
egyébként üdvözlöm Kittikét... -
#338 múltkor adtam egy mercicsokit egy kedves fiatalembernek, akit korábban hirtelen felindulásból felpofoztam -
Myron #337 egyszer héven ettem egy nagyon finom sütit -
megalodon #336 Végülis valahol Tigerbácsinak igaza van!
Ne csak ezzel az egy esettel foglalkozzunk. Csak van valaki aki ismerkedett esetleg orális élményt stb... folytatott bkv járaton!? -
Myron #335 amíg nincsenek feljelmények, miért baj ha offolgatunk?
ki akart beszólni a Hölgynek? sztem ha vki ilyet írt biztos csak poénból mondta.
nem kéne zárni ezt az epikus tápigot -
toto2700 #334 azért számolj be hogy fogadta -
#333 azthiszem zárást fogok kérni ennek a totyiknak! tele van offal azaz már szinte csak az van benne!
amúgy meg szerintem kár is lenne bárkinek is beszólni a Hölgynek! mit értek el vele? pár kellemetlen estét? + lejárattok engem is, de ez a kisebb baj! meg szerintem magatokat is! na mind1! tegyetek úgy ahogy akartok! s nem nem fogok a Hölggyel semmit kezdeményezni! nem lesz ebből semmilyen kapcsolat. valószínű még haveri sem! veszek majd én is egy csokit Nekik odaadom s ennyi! -
Myron #332 és ha kerekes és lehet húzni? -
lac556 #331 csak cipelni nehéz... -
Myron #330 bizony, bizony, legmocskosabb bűn lenne! -
#329 de ciki vele utazni... nem szabad egy szépkislányt elrondítani! -
#328 ...nagy kufferba jó pakolni... -
Myron #327 jajj azt nem bírnám lelkileg feldolgozni -
megalodon #326 Aztán a végén elhízlalnánk szegény gyereket :) -
Myron #325 gondolod a csaj nem lenne kellemetlen helyzetbe hozva??
inkább azt kéne megbeszéni h minden nap valaki be lenne osztva és mindig más adna csokit kittinek, előbb utóbb furcsálná az anyuka -
megalodon #324 Báár egyszerüen oda kéne menni elmondani mi a szitu és kész! csak ezzel mondjuk tigerbácsi lenne kellemetlen helyzetbe hozva.
Báár ha a csaj megnézné ezt az oldalt.. nincs szerintem olyan dolog ahol szétlenne szídva nem?? Csak ki lett beszélve a pofon stb... -
#323 vagy a hubble űrteleszkóp -
Myron #322 ezért kell zoom meg 10mpx-es gép -
megalodon #321 Báár miért is ne!? Lehet bevállalná.. :)
Mert távolról mi látszódna?? Na majd jövöhéten :) -
#320 hat csak igz tavolrol, mintha a buszmegallot fenykepezned. nem azt mondtam, hogy kerd meg oket, hogz meg pozoljanak is melle:) -
megalodon #319 Ha megyek is csak jövöhéten! :) Na ja milyen indokkal? Hogy olyan gyönyörü?? Aztán kapom a pofont mi?? És nem járok arra nemfogok kapni engesztelésül csokit! -
#318 csinaljal mar kepet legyszi:D -
Myron #317 gondolom van alatta harisnya -
megalodon #316 sg-s kockafej mi!? magadból indultál ki!? -
megalodon #315 Ilyen hidegben szoknya :S