395
Kalandok útközben
  • sz4bolcs
    Mondom én.. öltözz föl, mielőtt nyilvános helyre mész. :D
  • tigerbácsi
    most jöttem rá mért kaptam a pofont! mert rusnyább vagyok az ördögnél is! :-DDD tuti ez volt az oka!
  • tigeroo
    kis vadmacska
  • tigerbácsi
    ehhe ez mekkora indok! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • tigerbácsi
    jaja az biztos! majd látom odamegyek s megköszönöm neki! :-DDDD
  • nearo
    szerintem csak meg akarta simogatni az arcod, csak kicsit elkapkodta...
  • sz4bolcs
    Máshova üt, az sokkal jobban fájhatott volna.
  • tigerbácsi
    ehhh :-D ez így igaz! végülis akkor szerencsés vagyok!

másrészt meg már éreztem a tapintását is! :-DDDD
  • sz4bolcs
    Én örülnék a helyedben, hogy nem kábított el, nem vitt haza, nem darabolt föl és falatozott belőled vacsorára a kisgyerekével.
    Szóval még jól jártál, lehetett volna sokkal rosszabb is.
  • tigerbácsi
    :-DDDDD ennyi! én vagyok a hibás! :-D
  • sz4bolcs
    Kell neked pszichopata nőket nézegetned. :P
  • tigerbácsi
    hát Ti betegek vagytok! ☺ (persze csak jóértelemben!) kis ártatlan történetből már több mint 100 hsz! :-DDDDDD

szóval nem a gyermekét néztem! :-DDDD kép sajnos nincs róla, mert nemtom mit kaptam volna ha előveszem a telót s még le is fényképezem a pofon után! :-DDDD

mivel pomber volt rajtam nehezen hihette azt hogy recskázok!

én nagyon sok olyan gyerekes Nőt ismerek ki nem foglalt sajnos!! :-(

sajnos nem nyalt bele a fülembe! :-) viszont tényleg nem is vetkőztettem le gondolatban, egyszerűen csak bambúltam s tényleg csak az arcát! egyszerűen csak nem tudtam levenni a szemem róla! de utána sikerült! :-DDDD
    ☺)
  • sz4bolcs
    Nagyot néznének? :D
  • somdav95
    Hát nincs valóságalap, nyugi xD
  • F2004
    a kommentek alapján a topik címe inkább: szemezek a BKV-n oszt vagy pofán vágnak v nem
  • megalodon
    Azt birom mikor megyek valahova,(én nem vok már iskolás) felszáll pár kis fruska(van aki jolnéz ki van aki nem) és vihorásznak kacsintgatnak stb.. aztám legközelebb csak egyedül van egy egy csajszi és odaülök akkor bezzeg kussol!:)
    Jó a kis csordaszellem!:)
  • SLICK
    egyébként ez a lebuzizás is olyan, hogy mindenkire rámondják legalább egyszer. Aztán vagy van valóságalapja vagy nincs.
  • ba32107
    Lehet, hogy tényleg a gyereket stírölte, és az volt a baj
  • somdav95
    Hát már ott vagyok hogy leszarom az összes ilyen embert, és csak röhögük rajtuk
    sz4bolcs: Néznének ám nagyot xD
  • Sir Quno Jedi
    Én már annak örülnék, ha meg is szűnne a BKV 1xcsak. Meg a MÁV, meg a Volán, meg a MALÉV stb. és itt álnánk ZÉRÓ tömegközlekedéssel. Érdekes tanulmány lehetne belőle... :D
  • Adam II
    Biztos jót tesz az önbecsülésednek.
  • sz4bolcs
    ilyenkor vedd elő és mutasd meg! :D
  • somdav95
    Hát nem vagyok homi Mondjuk már sokszor megkaptam ezt a jelzőt xD Végülis két éve még lánynak néztek, nem tudom meik a jobb... :D
  • sz4bolcs
    xDDDDDDDDDD beteg poén.
  • sz4bolcs
    Nem kéne nyilvánosan pusziszkodnod a barátoddal.. ;)
  • SLICK
    érdekes, velem minden nap szemben ül egy gyönyörű nő. Mosolyog, szemezik is, én is ezt teszem, de pofont nem kaptam még. Igaz beszélgetni sem beszélgettünk...

na jó, lecserélem a hátteremet
  • somdav95
    Engem is lebuziztak már párszor... Meg egyszer majdnem megvertek xD BKV-val meg azért nem járok mert itt a suli tőlem 50 méterre
  • sz4bolcs
    Ha már ostoba elméleteket gyártunk akkor... lehet, hogy látáskárosult volt a csaj, és azt hitte, hogy a gyerekét stírölöd. :D:D:D:
  • sz4bolcs
    tényleg... a nő 'strike'-olt. :D
  • Slayerboy
    Lehet, hogy az a gyerek a pasija volt és tőle kaptad a pofont csak nem vetted észre annyira képszakadás volt a jócsaj miatt XD
  • Balumann
    Gyerekes nőt nem érdemes bámulni, általában úgyis foglaltak :|
  • Molnibalage
    Csak a buszosok.
  • Molnibalage
    Ja. Ma reggel is egy olyan szép hölgy ült velem szemben a 19-es villamoson, hogy már az széppé tette a napomat. Pedig szinte még el sem kezdődött. :)

(És nem először láttam már őt...)
  • Hajnalcat
    Na szép....
    Inkább örülne a nő, hogy valaki bókol neki, erre megjátsza a sértődöttet. Tipikus p*csa viselkedés.
  • D4nY
    Hazafele egyszer az osztálytársam felállt az ülésből a megállóba, hogy kivegye a mobilját.. épp szálltak fel és egy néni azt hitte a helyet akarja átadni és hát beleült az ölébe :D:D:D aztán a gyerek meg hátrafutott :D igaz ezt inkább látni kellet volna :P
  • Viktor99
    HOLNAP ILYET NEM CSINÁLSZ ME SZTRÁJKOL AZ A ROHADT BKV!!!! xD
    Am a történet fasza volt...
  • Apus
    :DDD
  • Adam II
    Lehet az volt a gond, hogy zsebedben volt a kezed. Azt hitte recskázol:D
  • klart
    biztosan lefotózta gyorsan,a felállás és a pofon közti időben :DSA_Ss
  • Narxis
    képet a néniről!