47495
German Truck Simulator
-
tomi0113 #1350 nagyon kafa game lesz de remélem lesznek benne út építések és ki lesz bójázva az út! :) -
vajo #1349 máris :D -
Blum #1348 DAF interioros képeket nem tudnál rakni? :P -
vajo #1347
-
#1346 Ok. Akkor jó játékot. -
#1345 itthon vagyok -
#1344 semmilyen vírust nem kaptam be, csak tudom használni a keresőt -
#1343 Idejössz hazudni,mert otthon nem hiszik el mi?! -
#1342 Majd tegyél egy daf belsős képet,mer nehezen hihető h megvan .. ;)
Vagy remélem bekaptál egy virust. -
#1340 az már a te bajod... -
#1339 Az jó mer én nemtaláltam sehol.... -
DIESEL DOG #1338 Én várok az eredeti játék megjelenéséig... :) -
#1337 nekem már megvan!!!
googléba meg lehet már találni :P -
#1336 Max 4 nap.Még anyise lesz sztem.De azér örültem vna ha már lenne egy normális hivatalos honlap. -
#1335 Csak adják ki már..:P -
#1334 ETS is ugyanígy volt -
#1333 Németek már jáccanak vele! -
Blackdog #1332 Nagyon jó képek
Ahogy láttam a német fórumban, már nem egy ember játszik a GTS-sel, gondolom biztos ők a tesztelők. -
#1331 -
DIESEL DOG #1330 -
#1329 Így utólag én is elgondolkodtam ezen és lehet, h tényleg azt jelölik. Mindenesetre látszik a térképen, h lehet majd még bőven bővíteni az úthálozatot!
A kombájn meg valóban fog porolni ill. mozogni, ez már látszódott is a trailerekben (vmelyikben épp látszik, h mozog). Ami az érdekes sztem az az 1. kép, ott olyan mintha le is aratná a cuccost, na az igazi animáció lenne...
Mindenesetre, sztem a texturázásra nem lehet rosszat mondani, részletes, szép munka minden területen!
A konvertálásról meg csak annyit, h ha csak abból indulunk ki, h az egész az ETS magjára épül, szinte biztos, h nem lesz nehéz átpakolni a cuccokat ide, és én is megkockáztatom azt, h max. 1-2 sor vagy még annyi átírása elég lesz és már bent is van a gépezet a játékba!
#1313: PS?! Miért gondolod rögtön, h ez hamisítás, csalás, kamu kép! Tipikus magyar hozzáállás! De hát magyarok vagyunk, vagy nem?! -
DIESEL DOG #1328 Hátna... :DDDDDDD -
#1327 de ha egy kombájnt tudnak animálni , meg ilyenek , miből tart egy embert lemodellezni?:D -
Blum #1326 Tudnám értékelni..:D -
DIESEL DOG #1325 Szerintem már a kombájn is haladás, embereket meg lehet hogy megoldják majd a modderek, lásd pl. ETS-nél is a Romániai mapon már voltak emberek... :D -
#1324 embereknek jobban örülnék:D Pirosnál állsz és mennek át biciklisek stb .. -
DIESEL DOG #1323 Ha így lesz akkor végre elmondhatjuk hogy lesz egy kis élet is a játékban... :) -
#1322 Ez egyszerűen király lesz!!! -
#1321 2: Szerintem azok a szürke vonalak a tartományok határait jelölik.
#1312 Gyönyörű képek. A harmadik képen a kombájnok mintha felvernék a port, lehet, hogy ki lesz dolgozva, hogy a szántóföldeken fognak menni és dolgozni. :D -
#1320 Nagyon tuti lesz... -
DIESEL DOG #1319 Lehet hogy nem is kell majd konvertálni, mert előfordulhat hogy az ETS-hez írt gépek jók lesznek a GTS-hez is... -
DIESEL DOG #1318 Lenyűgöző, főleg az a napraforgó föld! Tetszik ez a játék! -
nenus #1317 Karaj:D Azért 1 olyat még el tudtam volna képzelni benne hogy felmész a vonatra és mint ets 1.2ben a hajón eltelik 1 kicsi idő és átvisz valahova :D -
mester12 #1316 Jók a képek a vonat,a mercedes a végén meg az egész tetszik. -
Blum #1315 Király! Most esik le,hogy ebben van fasza DAF interior,remélem majd áttudom konvertálni az ETS-es DAF-omat GTS-be.. -
vajaspopkorn #1314 Nagyon jó!
Már biztosan megveszem, azzonal mikor megjelent. Remélem magyarul lesz.
Amúgy meg ha lesz vasút, akkor lesz vasúti átjáró is? Arról esetleg van kép? -
#1313 Kamion cseréje?
Az szerintem photoshop -
#1312 Átnéztem a német fórumra, és itt van pár kép amin nagyon jól látszik, h milyen szép változatos lesz a környezet (aljnövényzet, virágok, napraforgó, fatuskók, ill. egyéb tereptárgyak, épületek járművek, stb.) Ha jól láttam az eddigi képeken, az időjárás is jobban fog változni mint ETS-ben, több köd, eső...
Az utolsó képen meg jól látszik, h a kamion cserével sem lesz semmi probléma...
A képeket köszönet a német fórumozóknak!
-
#1311 Király textúrák, és az Iveco is egész jól ki van dolgozva :D. -
#1310 Hát ne haragudj meg, de látatlanban én sem vennék meg 1 db játékot sem.
Mert ha nem fut akkor maximum a lemezt virágcserép alatt vízfogónak használhatom másra nem.Az meg kicsit drága lenne.