Trine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a narrátor és a dialógusok feliratát pl megnyitja és elmenti a winrar,de ha egy sort is átírok benne,már más lesz a mérete és nem is indul el a játék hiányzó lokálfile-ok miatt...rafkós..karakter limitált lenne?
így van,ha azokat kimented és ogg-ba átnevezed,meg tudod õket hallgatni
Trine/dev/audio_cache.fbz/data/audio/sound/vocals/en
itt vannak az angol szinkronok úgy tippelem,e mellé csinálni egy hu mappát és oda hasonló file-nevekkel mehet a megfelelõ szinkron,gondolom a hossza számítani fog...
Igazad van, a hang nyelvét is lehet választani.

azért a pályák alatt egymást is baszogatja a 3 karakter..vagy csak az elején,aztán csendben vannak?😊
indulok ki abból,hogy a menüben alapból lehet választani finn meg angol felirat között..és hang választás is van..lehet az is csak egy parancssor és egy plusz könyvtár kérdése...
Szerintem az összes benne levõ szöveg nincs több 2, max 3 A4es oldalnál, szóval hamar megleszel vele 😊 Minden pálya elõtt 5-10 mondat, pálya elején 2-3, végén 2-3. Hajrá! 😊
Mondjuk sztorija csak nagyon minimálisan van a játéknak (bár még nem vagyok a végén), de nem is állna jól neki, ha ráerõltetnének valami összetettebb történetet szerintem. A poénok általában jópofák, kicsit több lehetne belõlük 😊
Köszi, ez jó ötlet. Ha összejön a szinkronos dolog, megoldjuk, hogy legyen választási lehetõség is.

én nem is tudok olyan jól angolul,hogy megelõzzelek,csak furdal a kíváncsiság,mert kicsomagolni tudtam az fbz-t,de be már nem..és abban találtam csak a szövegeket😊

amúgy ha hobbi szinkronizálnál,javallanék választási lehetõséget angol szöveg+magyar felirat...magyar szöveg+magyar felirat között,mert a szinkrontól picit én is szoktam félni😊
Nem mondom el, mert én szeretném ferdíteni 😉

No igen 😊
Azért gondoltam rá ennél a játéknál, mert kevés szereplõ van benne és viszonylag a szövegük is kevés. Akár még jól is meg lehet csinálni.

akkor ezek szerint egyszerûbb,mint hittem..mesélj,hol találtál átírható file-t a data1.fbz-n kívül?😊
sQr
Ha szinkronost nem is (bocsáss meg, de rettenetesek a tapasztalatok), de egy sima fordításnak mindenképp örülnék. ^^,

Az õ-t még át kell rajzolni, hogy ne legyen ilyen randa, amúgy teljesen magyarítható a játék. Hétfõn rákérdezek, ha hivatalosan nem adják ki, akár egy szinkronos hobbifordítást is lehetne készíteni hozzá.

télleg félrecímeztem😊
Hehe, ha az íjász kötelét eltalálja egy tûzlabda úgy, hogy nincs is semmihez odakötve csak épp kilövi akkor is sebzõdik 😊
Ez nem nekem volt szánva véletlenül?
Mert amúgy #107:igen,#108:de,35.954KB

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

és a data1.fbz file a fõkönyvtárban szintén 36mb körül van?😊
menj be nekem lécci a data mappába és ott a locale mappában csak en és fi mappákat találsz?
balee4
nem olyan 25-35 a max letöltési sebbesség, ami persze szar, de ha korlátlan lenne, eltöltögetnék én vele...😄
tudom hogy nem akartál kötekedni, én sem annak szántam a hsz-t😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

akkor mi a fenébõl van benne + 50mb?😊
jah mobilnet 😄 akkor ok 236 kbit et akkor sem értem most 236kb -et tölhetsz még vagy 236kb/s el jön ?
nekem 115 a max és mégis elvagyok vele most a GTA IV-et töltöm
na de nem kötekedni akartam ugyhogy vegyél vissza
Hát nekem olyan van hogy "Trine-CPY", 567 mega, de ebben Angol és Finn nyelv választható a menüben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

balee4
236 kbit, mit nem értesz, Pannonos fos mobilnet...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

sQr
Na hát itt lennék. 5 órával késõbb...egy nagy élménnyel gazdagabban. Ennyi volt. Vége. Elsõ nekifutásra 1-2 secret maradt csak ki, majdnem fullosak a statisztikák. Hihetetlenül jó volt...de fáj is, hogy ilyen rövid.
Arra készüljetek fel, hogy az utolsó pálya...na az vérszivatós. Nagyon nyugodt ember vagyok, nem káromkodom, de itt mint a kocsis...de megéri...a végsõ anim is kegyetlen hangulatos.

Nem is tudom mit mondhatnék még. Én minden karaktert kihasználtam, nagyon jók a képességeik (warriornak mikor megkapja a hammert és feltuningolod...ááá :'D] és olyan ötleteket raktak bele, hogy még én is meglepõdtem (sötét mapon a tolvajjal égõ nyíllal kell fáklyákat meggyújtani, hogy egyáltalán láss valamit). Végig nagyon hangulatos, változatos és gyönyörû. A secretekben talált tárgyak érdekesek és hasznosak. Kis rpg beütés. Féltem tõle, de ennyi inkább csak az elõnyére vált és a fejlõdési rendszer. Én majdnem teljesen fullos karakterekkel hagytam abba.

Jah. Köszönjük a zenét, de majd látod a credit listán, elvileg a honlapon a szerzõ emlékére közzétették. Nem néztem, nem igen hallgatok játékzenét magában (bár tény, ez kegyetlen jó volt).

Értékeljem? 9.5/10 ...csak ne lenne ilyen rövid. :'[ Így inkább csak 9.

Amit meg nem említettem, az a humor. Jó párszor rendesen felkacagtam. :'D

reaper4
valszeg 2mb -je van ami nem korlátlan...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

õ és û állítólag hiányzik...
viszont most bukkant fel egy nagyobb méretû matéria a neten,lehet abban még több nyelv van,mert vagy 100 megával több,mint eddig volt...
mid van 236 kbit? nem értem
reaper4
az igen. nekem a 2mb 3ezer. tényleg hulladék ez az ország.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Én gondolkozom a játék magyarításán, de talán kiadják fordítással.
Hétfõn megkérdezem a kiadókat.

Amúgy sikerült berakni a saját szövegeket a játékban, viszont ékezetes karakterek nem jelennek meg. Szerintem a karakterkódolásokkal kell trükközni.
Ha jött válasz, talán nekiállok.

Falcon87
Nekem 2 megabit van hétezerért 😄 legalább a letöltés korlátlan...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Közben épp azt nézem,hogy kicsomagolni kitudom a kérdéses file-t,meg is van a magyarítható rész..de visszacsomagolásra nem jöttem rá,sima zippelés átnevezve nem ugyanaz...

akinek van kísérletezõ kedve,az nézze meg,hátha rájön,nem hiszem,hogy egy unpacker programban nincs visszacsomagoló...

unpacker

balee4
igen, fõleg, hogy közvetlenül az osztrák határ mellett lakom, azt gondolná az ember, hogy ez a fejlett része az országnak..., a legdurvább, hogy ahogy írtad 3k-ért már 20 megabit van, ez a 236 kbit, ami kurva lassú és szar megbízhatatlan, 6kért van, legalább lenne korlátlan..., hihetetlen egy fos ország ez és nem csak emiatt.
na bocs az offért.

OFF
Ahh, gáz 😞 Mi is "Jászbivalyhónalján" lakunk, de már ide is kihozták még 2004ben az ADSLt, szomorú, hogy van, ahol még ez sincs, Pesten meg már egymásra licitálnak a havi 3ezerért 20megabites netet szolgáltatók és természetesen a t-offline is ott fogja jövõre kiépíteni a korszerûbb hálózatot ahelyett, hogy végre 100%os lefedettséget csinálnának...
balee4
Jó értem, semmi gond, majd vhogy beszerzem, haverhoz hiába mennék át, mert itt a környéken nincs semmi normális, gyorsabb net, fõleg nem Adsl.😄

Ja, egyáltalán nem történt semmi ilyesmi, csak az ilyen nagyon erõsen sufnituning módszerek ritkán szoktak célra vezetni, valaki feleslegesen válogatná, feltöltené, azt te letöltenéd és 90%, hogy nem mûködne.
Mondjuk tényleg érdekes, hogy ugyan akkora a demó meg a teljes verzió... 😊
De akkor irány a torrent. Vagy ugorj át egy haverhoz, akinek van akár leges legolcsóbb ADSLje (úgy tudom ez is 2 megás), lekapjátok fél óra alatt és hazaviszed CDn vagy penen. BÁRMI gyorsabb annál, minthogy arra várj, hogy valaki ezzel fog kínlódni Neked. Pláne sg fórumon... 😊
Bármilyen furán hangzik én jót akarok Neked, ne várj itt erre feleslegesen X órán át, mert vagy senki nem csinálja meg vagy valaki megcsinálja és kapsz egy ugyanakkora letöltenivalót és aztán még talán mûködni se fog...
balee4
5 gb-s korlát kb annyi, hogy épphogy kitart hónap végéig, ha egy árva Mb-t nem szedek le, szal nem tudom torrentrõl sajnos. Na mind1 nem akartam ezzel semmi rosszat. Sry

balee4
Nem akartam ezzel felbaszni az agyadat, csak kérdeztem, hátha megoldható, sajnos 2009-ben itt tartunk, hogy ilyen fos nettel kell szenvednem.😞

Azért momndom, hogy szedd torrentrõl, mininován fentvan.
balee4
Figy elhiszem, de nekem 236 kbit van, és nem azzal van a baj, hogy dög lassú, hanem hogy folyamatosan megszakad és nem korlátlan. Még 500 mega leszedése is sok iylen szutyokkal.

500 megáról van szó, 1 megabites nettel is 1 óra alatt lent van. Ehelyett inkább valaki egyesével válogassa át az összes fájlt úgy, hogy egyszerre feltelepíti a demót meg a warezt is, tömörítse össze, töltse fel neked valahová, hogy aztán te letölthesd... ezt ugye Te se gondoltad komolyan? 😊

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy ha belenézel a mappába észreveszed, hogy a játék tartalmi része 2 darab titkosított .fbz fájlban van, egyikben a hangok, másikban minden más. Szóval nincs is igazán mit átválogatni, talán lehetne csinálni az 500 megából 475-öt.

Amúgy meg használj torrentet, annál nem okoz gondot, ha megszakad.

Elnézést, ha agresszívnak tûntem, csak izé... ha valami duplaDVDs anyámkínja lenne, akkor világos lenne a problémázás, de ez 500 mega, ez legfeljebb az 56Ks modemek korában számított soknak.
Én meg olyat kérdeznék valakitõl,aki steam-en megvette,hogy indítható magyar feliratokkal?..még mindig piszkálja a csõrömet a benne lévõ locales.txt szerinti 14 nyelv felsorolás között a hungarian...
balee4
Köszi, az én netemhez ez túl nagy, fõleg, hogy elkezdtem szedni, lejött 150 mega az elsõ file-ból, erre megszakad a net és nem folytatja. Hülye kérés tudim: nem tudná vki megnézni, hogy milyen file-ok változtak a demóhoz képest és csak azokat feltölteni?

Rage47
lesz dobozos is. game.co.uk-n már van.
Zomil
csak steam-en lesz kapható ha jól tudom 😊

ha lesz akció akkor tuti megveszem a 30eurot picit sokallom 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mintha a honlapján láttam volna dobozképet..én is remélem,hogy behozzák jó áron,mert megérdemli a polcot...
Hol és mikortól lehet amúgy kapni Mo-n? Vagy dobozos nem is lesz?

baszki..bocs:s
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://rapidshare.com/files/251685323/TrineSetup.part1.rar
http://rapidshare.com/files/251685351/TrineSetup.part2.rar
http://rapidshare.com/files/251685178/TrineSetup.part3.rar

Csak az nézze aki warezról akarja beszerezni