Trine

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Mekkora nagy ez a játék, eszméletlen, bár pár bug azért van benne, pl. van mikor futás közben nem akar ugrani és hasonlók, de a látvány meseszép, végre nem csak megyünk és ölünk, hanem némi gondolkodás is szükségeltetik hozzá. Ilyen játékokból kellene mégtöbb. Kár, hogy kicsit húzós az ára amúgy lehet megvenném, de egyszeri végigjátszás nem ér meg 8e-t, majd ha lejjebb megy az ára (feltéve ha nálunk egyáltalán ennyi lesz)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
Azt írják a Steamen, hogy co-op van benne.

ollie
Most nyomtam végig a demóját, hát... fantasztikus élmény volt. Le a kalappal a készítrõk elõtt!

Nagyon dögös kis játék lett ez.Gratula a Frozenbyte csapatának. Ha valakit érdekel. Trine, Cikk, Demo, Képek, Karakterek!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

ÁÁÁÁÁÁÁÁ 2x egymás után végigvittem😊 évek óta nem fogott meg semmi, de ez iszonyat jó😊 és elsõre összeszedtem mind az 50 üvegcsét😊 akarom most azonnal tovább vinni😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Hali!Nem tudjatok hoyg lehet-e majd neten keresztül co-op-ba tolni?😄
Ez nagyon jó lesz, kár, hogy a demó ilyen rövid. Cserébe viszont gyorsan lejön, szóval aki bizonytalan próbálja ki.
Ó,hogy az a...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Aranyos kis játék.Bennem olyan érzést kelt,mint valami régi Amigás játék.Persze kinézetre jóval szebb,de a grafika stílusa,a zene... Ötletes a 3 karakter variálása,vannak benne lehetõségek.Szerintem jó lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

Prince23
Tréler, infók
lesz coopja is,

ezért + fav

várós!

grebber

grebber
grebber

grebber

offkorzv2
igen,abe az kúrvajóvolt :o

Frosty01
nekem örök kedvenc marad az Abe

practitioner of the forbidden arts of death

Bercy
végre egy platform játék.
Abe óta nem volt semmi jó...pedig szeretem a stílust
Frosty01
érdekes, sõt! egész jó.

practitioner of the forbidden arts of death

Pepsi Twist
nekem ez jutott eszembe róla

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
<#eljen>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

grebber
Trine - új játék a Shadowgrounds készítõitõl

Platform: PC, PS3

A Shadowgrounds fejlesztõje, a Frozenbyte új játék fejlesztésébe kezdett, amely majd a Playstation Network hálózatán és a személyi számítógépeken lesz elérhetõ.

A Trine elsõ ránézésre leginkább a nem is oly rég megjelent LittleBigPlanethez hasonlítható, ám kicsit komolyabb és komorabb környezetben. A platform játékban három karakter közül választhatunk majd, ezek a tolvaj, a mágus és a harcos lesz. Mindhármuk más és más erõsségekkel és gyengeségekkel fog rendelkezni. Céljuk, hogy legyõzzék az élõholt seregeket, s ebben nagy segítségükre lesznek a különleges képességeik. A megjelenés a következõ év folyamán esedékes, mégpedig a Playstatio Network hálózatán és PC-n egyaránt, ám az áráról egyelõre semmilyen információt sem hoztak nyilvánnoságra.

Itt egy eléggé über trailer:
Trailer

Info: Gamekapocs

Nekem nagyon tetszik!

← ElőzőOldal 7 / 7