325
Trine - új játék a Shadowgrounds készítőitől
-
Pio #85 500 megáról van szó, 1 megabites nettel is 1 óra alatt lent van. Ehelyett inkább valaki egyesével válogassa át az összes fájlt úgy, hogy egyszerre feltelepíti a demót meg a warezt is, tömörítse össze, töltse fel neked valahová, hogy aztán te letölthesd... ezt ugye Te se gondoltad komolyan? :)
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy ha belenézel a mappába észreveszed, hogy a játék tartalmi része 2 darab titkosított .fbz fájlban van, egyikben a hangok, másikban minden más. Szóval nincs is igazán mit átválogatni, talán lehetne csinálni az 500 megából 475-öt.
Amúgy meg használj torrentet, annál nem okoz gondot, ha megszakad.
Elnézést, ha agresszívnak tűntem, csak izé... ha valami duplaDVDs anyámkínja lenne, akkor világos lenne a problémázás, de ez 500 mega, ez legfeljebb az 56Ks modemek korában számított soknak. -
xido #84 Én meg olyat kérdeznék valakitől,aki steam-en megvette,hogy indítható magyar feliratokkal?..még mindig piszkálja a csőrömet a benne lévő locales.txt szerinti 14 nyelv felsorolás között a hungarian... -
#83 Köszi, az én netemhez ez túl nagy, főleg, hogy elkezdtem szedni, lejött 150 mega az első file-ból, erre megszakad a net és nem folytatja. Hülye kérés tudim: nem tudná vki megnézni, hogy milyen file-ok változtak a demóhoz képest és csak azokat feltölteni? -
#82 lesz dobozos is. game.co.uk-n már van. -
#81 csak steam-en lesz kapható ha jól tudom :)
ha lesz akció akkor tuti megveszem a 30eurot picit sokallom :( -
xido #80 mintha a honlapján láttam volna dobozképet..én is remélem,hogy behozzák jó áron,mert megérdemli a polcot... -
Drizzthsz #79 Hol és mikortól lehet amúgy kapni Mo-n? Vagy dobozos nem is lesz? -
xido #78 baszki..bocs:s -
xido #77 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Password:Trine
csatlakozom... -
ricsa008 #76 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/251685323/TrineSetup.part1.rar
http://rapidshare.com/files/251685351/TrineSetup.part2.rar
http://rapidshare.com/files/251685178/TrineSetup.part3.rar
Csak az nézze aki warezról akarja beszerezni -
xido #75 ők szerintem steam-re értik,hogy megvan... -
#74 Vki adjon a teljeshez pls PM-ben linket, köszi. -
#73 Áhh...már ha a takarítás miatt abba kellett hagynom picit. :'D De tényleg nagyon jó, akinek a demo tetszett, nem fog csalódni. -
Pio #72 Jöttél ide is kampányolni? :D -
#71 Eszméletlen jó a teljes, nem csalódtam. De elvileg 15 chapter, és már az 5-ösnél vagyok. Minden secretet egyből megtaláltam (ok, mondjuk marhára figyeltem :]) úgy hogy nem lesz hosszú móka. :'[ Nem baj. Az ilyet jó újra játszani. Demot is 4x vittem végig. Eszméletlen tehát, aki játszott a demoval, az tudja mire számíthat. ^^, -
ricsa008 #70 most töltöm
és ha lemegy az ára megveszem (a kedvenc stilusom és Abe óta elég karcsú volt a termés tehát megérdemli)
-
#69 Én is nagy letöltős vagyok.Minden újonnan kijött gamet letöltök.Kivétel azt amit istenkén t tisztelek és arra verem a faszomat:DMC4,Prince of persia sorozat.Megvan a 3 külön játék teljes árúként és egyben a 2000ft-os 3rész egyben pakk.Az újat is megvettem mert princee of persia.
Tisztelem azt h ők a mi szórakoztatásunkért dolgoznak.És sajnos a kiadó zsebeli be a pénz nagy részét.:(Nem a szarért hugyért készítik kedvenc hőseinknek a folytatását.Pl a Fahrenheitet minden télen előveszem és végigjátszom.Egyszerűen imádom lucas kaine történetét(pededig én az a fröcsögjön a vér és a lányos arcú főhős baba pofijával és nála 2szer akkora kardjával basz szét mindenkit típus vagyok.Egyszerűen megveszem mert éltetni kell az ipart h jobb és jobb exklúzívabb címek jöjjenek pc-re.Ez az elcasulaosodás nagyon rámnyomta a bélyeget mindenre.Ez a Trine pedig egy gyönygszem a tengerben és meg kell venni mert nem lessz több ilyen -
#68 -
#67 Akkor kívánok neked sok szép utcaseprőként eltöltött napot. -
#66 Rendben, szánalmas vagy. Trollkodást befejezni. -
Pio #65 -
#64 ja ás vasam sincs h aztan játszhassak az uj játékokkal normal graafon szal leszedem... -
#63 1. minek fizessek egy kézzel megfoghatatlan dologért?!
2. leszarom a fejlesztőket!! -
#62 Akkor csak warezolj tovább és reklámozd.Ügyes vagy,ilyenek miatt mennek tönkre a fejlesztők és kevesebb játékot írnak PC-re. -
#61 Bizony. Bár azért el vagyunk most látva rendesen, időm meg semmi. Szóval nem panaszkodom. Ezt meg úgy is gyorsan végigtolom, mert már nagyon hiányzott egy ilyen játék. Nemrég vittem ki a Lost Vikingset (SNES) is. :'] -
#60 még mindig semmmi, jó lenne már tolni... -
#59 látszik h 30-35:p -
#58 Van kb. 100 eredeti játékom (köztük jópár 10k+-s cím), de soha nem néztek le emiatt a haverok..., mivel a nagy gamelések mellett ugyanúgy eljárok bulizni stb. -
xido #57 Jómagam azt vallom,hogy neten keresztül soha semmit,ha valamit veszek,legyen dobozos,különben sose lesz meg eredetiben...de a te stílusod nem fog közkedveltté tenni errefelé szerintem -
#56 Reménytelen. -
xido #55 Hát..érdekes a hozzáállásod...hogy még egy 1000 forintra leértékelt játékot sem,egy újságot sem melléklettel...tényleg csak a büszke kiplakátolásod a furcsa,a többit bánná a fene... -
#54 jól teszik -
#53 VAn pár haverom akinek ugyanez a gondolkodásmódja.ÉS engem néznek le amiatt mert van jópár eredeti játékom. -
PunkZoli #52 remélem olyan munkád lesz ahol semmibe vesznek majd, és nem fizetnek meg rendesen... majd rájöszz nem is olyan jó, akkor, amikor már fizetnél felnőtt fejjel érte, de nem engedheted meg -
#51 Figyelj, ez szerintem nem büszkeség. Van, aki nem teheti meg. Az sem veri a mellkasát, hogy ő mindent bewarezol. Legalább is a normális rétege. -
#50 miért ne? -
#49 Akkor ne is játszál. -
#48 életemben nem fizettem még semmiken játékért.. -
#47 Ezt a hozzáállást mondjuk nem plakátolnám ki. -
#46 hát én aztán nem veszem meg, letöltöm végigjátszom, INGYEN.. minek pazaroljak pénzt ilyenre, nem is tudok neten fizetni..