Trine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
/ \
/\ /\
\ /
O
/ \
\/ \/
\ /
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De már megvettem azt a Gamestart amihez mellé adták, így jó nekem az is 😄
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Kár hogy nem Steames a Gamestarnál
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Logitech Rumblepad 2-höz keresnék mûködõ, és használható beállításokat. Ha valakinek van ilyen, lécci toljon fel egy-egy screenshotot a konfigurálás egyes oldalairól! )
Köszönöm szépen!
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Látom nem nagyon él már ez a fórum de azért megkérdezném hogy hogyan lehet a grafikán állítani mert eddig még nem jöttem rá! Válaszokat elõre is köszönöm!!!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki? <#conf>#conf>
Next PC upgrade: 2022
Csak azért írtam le, miként oldódott meg, hogy akinek van még ilyen gondja annak lehet egy megoldása is.
Ezeket feltetted hozzá?
Trine (c) Frozenbyte *Update v1.07* *STEAM* *CRACKFIX* SKIDROW
Trine (c) Frozenbyte *Update v1.07* *STEAM*
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Látom, nem csak az én problémám, hogy ATI kártyával nem indul a Trine...
Miért??
Nvidia bekeményít?
Vagy csak szimplán nem használható az Nvidia-s PhysX ATI kártyáknál?
Esetleg EZkiváltja?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
konfigom a következõ:
amd 3800+ x2
1 gb ddr2 800 mhz
ati radeon 4670 512ddr3
fent van a legújabb directx, physx v. mi, és el is indul a game, úgy fut mint egy álom... DE, egy idõ után kivág a desktopra 😞 vagy egyszerûen elsötétül a kép (a hang tovább hallható, és a játék fut, mert reagál a mindenre, csak ugye nem látom)... olyan is volt már, hogy megfagyott az egész gép, és csak a reset segített
más játékoknál nincs ez... mi a túró lehet ez? javaslat az orvoslásra? 😊 tetszik a game nagyon, és jó volna vele mondjuk 5 percnél többet játszani
thanks 😊
Bazinga!