325
Trine - új játék a Shadowgrounds készítőitől
-
artschi2 #285 bár már csak 2 napig... -
artschi2 #284 A Direct2Drive-on 4.50£-ért (kb. 1500 Ft) adják, most megint olcsón lehet beszerezni :) -
#283 Na én meg pont lecsúsztam az akcióról. :( Ma akartam megvenni. -
#282 Végére értem én is.Nagyon jó kis játék volt ezt! -
artschi2 #281 yeah, vételeztem is 3 pld.-t :D -
#280 Megint 5€-os akció van. -
#279 Tudom, tegnap meg is vettem. -
vgyuri #278 Sziasztok, steam-en most 20 helyett 5 EUR-ba (1.400 forint) kerül.(Elnézést a reklámért.) -
#277 az asztal felbontásában játszom, mégis kidobálgat a szemét disznó :) -
#276 help! :)
konfigom a következő:
amd 3800+ x2
1 gb ddr2 800 mhz
ati radeon 4670 512ddr3
fent van a legújabb directx, physx v. mi, és el is indul a game, úgy fut mint egy álom... DE, egy idő után kivág a desktopra :( vagy egyszerűen elsötétül a kép (a hang tovább hallható, és a játék fut, mert reagál a mindenre, csak ugye nem látom)... olyan is volt már, hogy megfagyott az egész gép, és csak a reset segített
más játékoknál nincs ez... mi a túró lehet ez? javaslat az orvoslásra? :) tetszik a game nagyon, és jó volna vele mondjuk 5 percnél többet játszani
#275 Steam-en most ~1353 ft-ba kerül a game! -
LMNO #274 Ezt lehet kapni nálunk valahol dobozos változatban? -
#273 Bocs, de nem tudom, idő hiányában még nem nagyon játszottam vele. Csak kipróbáltam. -
#272 oh köszi.
még 1 kérdés...
ha egy save slottal megtalálod az összes secret-et, és az összes zöld üvegcsét azért jár vmi jutalom?
Az egyszeri végigjátszásra tudom a very hard nyílt ki.
Egyéb van ? -
#271 Nekem se indult Ati HD 4890-el, ugyanezt írta ki. Letöltöttem az nvidia honlapjáról a physix telepítőjét, feltelepítettem, és működik. -
xido #270 szerintem nem..a physxcuccnak már szigorak az igényei,bizonyos vga alá nem megy neki -
#269 Sziasztok !
Egyik cimborámnál nem indul a trine.
Igaz integrált videókártyája van.. de elég sok régi 3D-s game elszalad a gépén.
A Trine viszont nem indul.
Egy bizonyos "physxloader.dll"-t hiányol.
Szerintetek orvosolhatja a problémát ha leszedi ezt a dll-t a netről és bemásolja a system32-be, vagy nem érdemes próbálkozni, úgysem fog menni.
A minimális rendszerkövetelménynek még utánanézek.
Köszi minden 5letet.
(jah én meg végignyomtam végre... essen arccal szarba aki a 15. pályát kitalálta :))) -
PunkZoli #268 de jobb lesz mikor felezik egy hétvégén :) -
#267 Mondjuk Steam-en most lett 20€ (30-ról), de még így is drága. -
Zóanagyvarázsló #266 Steamen drága, nálunk drága, normális helyeken nem drága. Én is külföldről rendeltem, feleannyiba nem került postaköltséggel sem, mint itthon kedvezménnyel együtt. -
#265 Szóval sikeres lett a játék, csoda, amilyen horror áron adják. -
#264 Biztosan lesz folytatás -
#263 Köszönöm. -
#262 próbáld ki az xpadder-t. -
#261 Édes f@szom ! Már bocsánat... De vásárolok egy tízgombos kontrollert, és mi a mellemért nem tudom beállítani hogy a FEL gombbal ugorjak ?
Custom config 1, vagy 2, vagy 3.. mindegy.. A Thief-el nem tok nyilazni, csak Grappling-et lőni..
Hiába állítom át, csak egyfajta beállítás él.
Drága SG, Drága Ti. Válaszoljátok meg kérem ezt az egyszerű, de számomra bonyolult kérdést, mert mindjárt összehányom magam az idegtől.
Köszönöm. :) -
#260 próbáltam xp és vista alatt is de nem indul, 3-as séderes kártyám van -
#259 Abs. támogatom az igényes játékok vételét és a Trine pontosan ilyen.
DE NEM ENNYIÉRT! Ahhoz túl rövid és túlságosan konvergál a zérushoz az újrajátszhatósági indexe. 5k induló ár korrekt lenne.
Emlékezzünk a Witcher-re. Micsoda fantasztikus kiadvány (magyar szinkron, felirat, az alapkiadványban is extrák) volt 7900 Ft-ért INDULÓBAN! Ja és 100 óra gametime. -
playstation9 #258 LOL:D most látom a CD galaxinál hogy árulják 10K-ért:D.. azt hittem valami 700-1000FT os játékrol van szo:D(jot röhögtem) gondolom sokan veszik:D -
#257 SM 3.0 kell neki. -
#256 vga? -
adamcadmon #255 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni letöltöttem a demóját a Trine-nak, de nem indul. Semmi hiba üzenetet nem dob ki, csupán csak feldobja a bal felső sarokba az egermutatót és nem csináls semmit. Valami ötle hogy mit lehet csinálni a gépem egy laptop intel chipset 945g. Ram 2,5 GB cpu 1,6 coreduo. valaki help.:)
Előre is köszönöm -
Banderas1990 #254 Hát ha valaki megmondja, hol vannak a nyelvi fájlok, akkor LEHET, hogy neki állok a fordításnak. -
#253 Nagyon szépen kérlek, hogy FRAPS-el csinálj a próbálkozásodról videot és töltsd fel mondjuk a data.hu-ra.
Érdekelne, hogy mit lehet azon az utolsó pályán 2 napja csinálni... komolyan! -
leviblack #252 Nekem sem jönne rosszul ha valaki megcsinálná a magyarítást.Pl nem tudom csomó tárgyról amit a kincsesládákból kiszedek,hogy mire jók melyik karakterhez rakjam,melyiknél lenne a legelőnyösebb.Szóval tényleg nem túlzás ha az anyanyelvemen játszanám a játékot,nem beszélve arról,hogy a storyt is érteném!
Ha valaki tudna egy leírást linkelni a különböző tárgyakról azt nagyon megköszönném.(Az sem gáz ha Angol,majd lefordítom)
-
#251 Voltak, legidegesítőbb az volt, amikor néha visszadobott jópár checkpointtal korábbra. -
#250 Értelek, de nem Te vagy egyedül a világon:) -
#249 Na nem úgy értettem hibátlan game nincs.Na szal hogy voltak -e olyan hibák amik nagyon szembetünöek voltak.
Pl engem 1.01 hidegen hagy.
1.02-nél alt+tabos jól jött mivel sokat alt tabolok gam-ek közben.
Többi meg számomra semmit nem ér szal nem voltak olyan hibái!Ennyi. -
#248 Nem voltak. Ráérnek, gondolták készítenek kéthetente egyet...
Sosem fogysz ki a hülye kérdésekből, ugye?:)
Hi guys,
I figured I'd make a sticky thread about the updates. I also closed this thread so you can't comment here directly. Please post a separate thread if something doesn't work or there's other thoughts. This thread is purely for information purposes so that everyone can quickly see what's been updated.
So here we go, latest patch is 1.04 and it was released on July 29th, 2009.
patch 1.04:
* adds European languages (French, Italian, German, Spanish)
* adds Steam Cloud support
* fixes "mystery developer keys" for non-regular keyboard buttons
* fixes minor technical issues
patch 1.03:
* fixes alt-tab crash after 1.02 patch
* fixes developer controls that broke the game after 1.02 patch
* fixes Steam Achievements
patch 1.02:
* introduces multiple keyboard and mice support (for USB keyboards/mice, enabled in the Launcher)
* tweak for the last level, now easier on Easy and Medium difficulties (note: you can change difficulty from the main menu for this level)
* adds controller name support to the controller configuration screen
* adds support for (old) gamepads that use "sliders" as axes
* adds support for manually adjusting the gamepad cursor sensitivity (see config\options.txt after the first launch)
* adds "Change difficulty" option to the game over menu on the last level
* adds input lag reduction (on by default)
* fixes a problem with videos/cutscenes (occasional lag)
* fixes some problems with gamepads and polishes gamepad functionality
* fixes reset of keybind selection upon launch of game
* fixes a bug of not detecting certain graphics cards correctly, resulting in graphics corruption
* fixes a bug that accidentally disabled enemy AI when pressing F10 button
* fixes some refresh rate issues
patch 1.01:
* fixes some gamepad issues
Future patches:
- Other resolutions as default in the Launcher, possibly 1360x768 at least (we could easily add every resolution known to man, but I think we want to keep it somewhat compact) - you can always edit the resolution manually to \config\options.txt (screen_width and screen_height) -
#247 Voltak hibái az alap gamenek vagy mi? -
#246 Trine.v1.04.Steam.Update-SKIDROW