325
Trine - új játék a Shadowgrounds készítőitől
  • xido
    Azért a narrátor és a dialógusok feliratát pl megnyitja és elmenti a winrar,de ha egy sort is átírok benne,már más lesz a mérete és nem is indul el a játék hiányzó lokálfile-ok miatt...rafkós..karakter limitált lenne?
  • xido
    így van,ha azokat kimented és ogg-ba átnevezed,meg tudod őket hallgatni
  • xido
    Trine/dev/audio_cache.fbz/data/audio/sound/vocals/en
    itt vannak az angol szinkronok úgy tippelem,e mellé csinálni egy hu mappát és oda hasonló file-nevekkel mehet a megfelelő szinkron,gondolom a hossza számítani fog...
  • Szeszmester
    Igazad van, a hang nyelvét is lehet választani.
  • xido
    azért a pályák alatt egymást is baszogatja a 3 karakter..vagy csak az elején,aztán csendben vannak?:)
  • xido
    indulok ki abból,hogy a menüben alapból lehet választani finn meg angol felirat között..és hang választás is van..lehet az is csak egy parancssor és egy plusz könyvtár kérdése...
  • Pio
    Szerintem az összes benne levő szöveg nincs több 2, max 3 A4es oldalnál, szóval hamar megleszel vele :) Minden pálya előtt 5-10 mondat, pálya elején 2-3, végén 2-3. Hajrá! :)
    Mondjuk sztorija csak nagyon minimálisan van a játéknak (bár még nem vagyok a végén), de nem is állna jól neki, ha ráerőltetnének valami összetettebb történetet szerintem. A poénok általában jópofák, kicsit több lehetne belőlük :)
  • Szeszmester
    Köszi, ez jó ötlet. Ha összejön a szinkronos dolog, megoldjuk, hogy legyen választási lehetőség is.
  • xido
    én nem is tudok olyan jól angolul,hogy megelőzzelek,csak furdal a kíváncsiság,mert kicsomagolni tudtam az fbz-t,de be már nem..és abban találtam csak a szövegeket:)

amúgy ha hobbi szinkronizálnál,javallanék választási lehetőséget angol szöveg+magyar felirat...magyar szöveg+magyar felirat között,mert a szinkrontól picit én is szoktam félni:)
  • Szeszmester
    Nem mondom el, mert én szeretném ferdíteni ;)
  • Szeszmester
    No igen :)
    Azért gondoltam rá ennél a játéknál, mert kevés szereplő van benne és viszonylag a szövegük is kevés. Akár még jól is meg lehet csinálni.
  • xido
    akkor ezek szerint egyszerűbb,mint hittem..mesélj,hol találtál átírható file-t a data1.fbz-n kívül?:)
  • sQr
    Ha szinkronost nem is (bocsáss meg, de rettenetesek a tapasztalatok), de egy sima fordításnak mindenképp örülnék. ^^,
  • Szeszmester

Az ő-t még át kell rajzolni, hogy ne legyen ilyen randa, amúgy teljesen magyarítható a játék. Hétfőn rákérdezek, ha hivatalosan nem adják ki, akár egy szinkronos hobbifordítást is lehetne készíteni hozzá.
  • xido
    télleg félrecímeztem:)
  • Pio
    Hehe, ha az íjász kötelét eltalálja egy tűzlabda úgy, hogy nincs is semmihez odakötve csak épp kilövi akkor is sebződik :)
  • Gabe18
    Ez nem nekem volt szánva véletlenül?
    Mert amúgy #107:igen,#108:de,35.954KB
  • xido
    és a data1.fbz file a főkönyvtárban szintén 36mb körül van?:)
  • xido
    menj be nekem lécci a data mappába és ott a locale mappában csak en és fi mappákat találsz?
  • balee4
    nem olyan 25-35 a max letöltési sebbesség, ami persze szar, de ha korlátlan lenne, eltöltögetnék én vele...:D
    tudom hogy nem akartál kötekedni, én sem annak szántam a hsz-t:)
  • xido
    akkor mi a fenéből van benne + 50mb?:)
  • ricsa008
    jah mobilnet :D akkor ok 236 kbit et akkor sem értem most 236kb -et tölhetsz még vagy 236kb/s el jön ?
    nekem 115 a max és mégis elvagyok vele most a GTA IV-et töltöm
    na de nem kötekedni akartam ugyhogy vegyél vissza
  • Gabe18
    Hát nekem olyan van hogy "Trine-CPY", 567 mega, de ebben Angol és Finn nyelv választható a menüben.
  • balee4
    236 kbit, mit nem értesz, Pannonos fos mobilnet...
  • sQr
    Na hát itt lennék. 5 órával később...egy nagy élménnyel gazdagabban. Ennyi volt. Vége. Első nekifutásra 1-2 secret maradt csak ki, majdnem fullosak a statisztikák. Hihetetlenül jó volt...de fáj is, hogy ilyen rövid.
    Arra készüljetek fel, hogy az utolsó pálya...na az vérszivatós. Nagyon nyugodt ember vagyok, nem káromkodom, de itt mint a kocsis...de megéri...a végső anim is kegyetlen hangulatos.

Nem is tudom mit mondhatnék még. Én minden karaktert kihasználtam, nagyon jók a képességeik (warriornak mikor megkapja a hammert és feltuningolod...ááá :'D] és olyan ötleteket raktak bele, hogy még én is meglepődtem (sötét mapon a tolvajjal égő nyíllal kell fáklyákat meggyújtani, hogy egyáltalán láss valamit). Végig nagyon hangulatos, változatos és gyönyörű. A secretekben talált tárgyak érdekesek és hasznosak. Kis rpg beütés. Féltem tőle, de ennyi inkább csak az előnyére vált és a fejlődési rendszer. Én majdnem teljesen fullos karakterekkel hagytam abba.

Jah. Köszönjük a zenét, de majd látod a credit listán, elvileg a honlapon a szerző emlékére közzétették. Nem néztem, nem igen hallgatok játékzenét magában (bár tény, ez kegyetlen jó volt).

Értékeljem? 9.5/10 ...csak ne lenne ilyen rövid. :'[ Így inkább csak 9.

Amit meg nem említettem, az a humor. Jó párszor rendesen felkacagtam. :'D
  • reaper4
    valszeg 2mb -je van ami nem korlátlan...
  • xido
    ő és ű állítólag hiányzik...
    viszont most bukkant fel egy nagyobb méretű matéria a neten,lehet abban még több nyelv van,mert vagy 100 megával több,mint eddig volt...
  • ricsa008
    mid van 236 kbit? nem értem
  • reaper4
    az igen. nekem a 2mb 3ezer. tényleg hulladék ez az ország.
  • Szeszmester
    Én gondolkozom a játék magyarításán, de talán kiadják fordítással.
    Hétfőn megkérdezem a kiadókat.

Amúgy sikerült berakni a saját szövegeket a játékban, viszont ékezetes karakterek nem jelennek meg. Szerintem a karakterkódolásokkal kell trükközni.
    Ha jött válasz, talán nekiállok.
  • Falcon87
    Nekem 2 megabit van hétezerért :D legalább a letöltés korlátlan...
  • xido
    Közben épp azt nézem,hogy kicsomagolni kitudom a kérdéses file-t,meg is van a magyarítható rész..de visszacsomagolásra nem jöttem rá,sima zippelés átnevezve nem ugyanaz...

akinek van kísérletező kedve,az nézze meg,hátha rájön,nem hiszem,hogy egy unpacker programban nincs visszacsomagoló...

unpacker

• balee4
    igen, főleg, hogy közvetlenül az osztrák határ mellett lakom, azt gondolná az ember, hogy ez a fejlett része az országnak..., a legdurvább, hogy ahogy írtad 3k-ért már 20 megabit van, ez a 236 kbit, ami kurva lassú és szar megbízhatatlan, 6kért van, legalább lenne korlátlan..., hihetetlen egy fos ország ez és nem csak emiatt.
    na bocs az offért.
  • Pio
    OFF
    Ahh, gáz :( Mi is "Jászbivalyhónalján" lakunk, de már ide is kihozták még 2004ben az ADSLt, szomorú, hogy van, ahol még ez sincs, Pesten meg már egymásra licitálnak a havi 3ezerért 20megabites netet szolgáltatók és természetesen a t-offline is ott fogja jövőre kiépíteni a korszerűbb hálózatot ahelyett, hogy végre 100%os lefedettséget csinálnának...
  • balee4
    Jó értem, semmi gond, majd vhogy beszerzem, haverhoz hiába mennék át, mert itt a környéken nincs semmi normális, gyorsabb net, főleg nem Adsl.:D
  • Pio
    Ja, egyáltalán nem történt semmi ilyesmi, csak az ilyen nagyon erősen sufnituning módszerek ritkán szoktak célra vezetni, valaki feleslegesen válogatná, feltöltené, azt te letöltenéd és 90%, hogy nem működne.
    Mondjuk tényleg érdekes, hogy ugyan akkora a demó meg a teljes verzió... :)
    De akkor irány a torrent. Vagy ugorj át egy haverhoz, akinek van akár leges legolcsóbb ADSLje (úgy tudom ez is 2 megás), lekapjátok fél óra alatt és hazaviszed CDn vagy penen. BÁRMI gyorsabb annál, minthogy arra várj, hogy valaki ezzel fog kínlódni Neked. Pláne sg fórumon... :)
    Bármilyen furán hangzik én jót akarok Neked, ne várj itt erre feleslegesen X órán át, mert vagy senki nem csinálja meg vagy valaki megcsinálja és kapsz egy ugyanakkora letöltenivalót és aztán még talán működni se fog...
  • balee4
    5 gb-s korlát kb annyi, hogy épphogy kitart hónap végéig, ha egy árva Mb-t nem szedek le, szal nem tudom torrentről sajnos. Na mind1 nem akartam ezzel semmi rosszat. Sry
  • balee4
    Nem akartam ezzel felbaszni az agyadat, csak kérdeztem, hátha megoldható, sajnos 2009-ben itt tartunk, hogy ilyen fos nettel kell szenvednem.:(
  • Pio
    Azért momndom, hogy szedd torrentről, mininován fentvan.
  • balee4
    Figy elhiszem, de nekem 236 kbit van, és nem azzal van a baj, hogy dög lassú, hanem hogy folyamatosan megszakad és nem korlátlan. Még 500 mega leszedése is sok iylen szutyokkal.