Trine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õk szerintem steam-re értik,hogy megvan...
balee4
Vki adjon a teljeshez pls PM-ben linket, köszi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

sQr
Áhh...már ha a takarítás miatt abba kellett hagynom picit. :'D De tényleg nagyon jó, akinek a demo tetszett, nem fog csalódni.

Jöttél ide is kampányolni? 😄
sQr
Eszméletlen jó a teljes, nem csalódtam. De elvileg 15 chapter, és már az 5-ösnél vagyok. Minden secretet egybõl megtaláltam (ok, mondjuk marhára figyeltem :]) úgy hogy nem lesz hosszú móka. :'[ Nem baj. Az ilyet jó újra játszani. Demot is 4x vittem végig. Eszméletlen tehát, aki játszott a demoval, az tudja mire számíthat. ^^,

most töltöm
és ha lemegy az ára megveszem (a kedvenc stilusom és Abe óta elég karcsú volt a termés tehát megérdemli)
The Protector
Én is nagy letöltõs vagyok.Minden újonnan kijött gamet letöltök.Kivétel azt amit istenkén t tisztelek és arra verem a faszomat😄MC4,Prince of persia sorozat.Megvan a 3 külön játék teljes árúként és egyben a 2000ft-os 3rész egyben pakk.Az újat is megvettem mert princee of persia.
Tisztelem azt h õk a mi szórakoztatásunkért dolgoznak.És sajnos a kiadó zsebeli be a pénz nagy részét.😞Nem a szarért hugyért készítik kedvenc hõseinknek a folytatását.Pl a Fahrenheitet minden télen elõveszem és végigjátszom.Egyszerûen imádom lucas kaine történetét(pededig én az a fröcsögjön a vér és a lányos arcú fõhõs baba pofijával és nála 2szer akkora kardjával basz szét mindenkit típus vagyok.Egyszerûen megveszem mert éltetni kell az ipart h jobb és jobb exklúzívabb címek jöjjenek pc-re.Ez az elcasulaosodás nagyon rámnyomta a bélyeget mindenre.Ez a Trine pedig egy gyönygszem a tengerben és meg kell venni mert nem lessz több ilyen

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

stonesour

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

ollie
Akkor kívánok neked sok szép utcaseprõként eltöltött napot.

Falcon87
Rendben, szánalmas vagy. Trollkodást befejezni.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

stonesour
ja ás vasam sincs h aztan játszhassak az uj játékokkal normal graafon szal leszedem...

stonesour
1. minek fizessek egy kézzel megfoghatatlan dologért?!
2. leszarom a fejlesztõket!!

The Protector
Akkor csak warezolj tovább és reklámozd.Ügyes vagy,ilyenek miatt mennek tönkre a fejlesztõk és kevesebb játékot írnak PC-re.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sQr
Bizony. Bár azért el vagyunk most látva rendesen, idõm meg semmi. Szóval nem panaszkodom. Ezt meg úgy is gyorsan végigtolom, mert már nagyon hiányzott egy ilyen játék. Nemrég vittem ki a Lost Vikingset (SNES) is. :']

balee4
még mindig semmmi, jó lenne már tolni...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rage47
látszik h 30-35:p
balee4
Van kb. 100 eredeti játékom (köztük jópár 10k+-s cím), de soha nem néztek le emiatt a haverok..., mivel a nagy gamelések mellett ugyanúgy eljárok bulizni stb.

Jómagam azt vallom,hogy neten keresztül soha semmit,ha valamit veszek,legyen dobozos,különben sose lesz meg eredetiben...de a te stílusod nem fog közkedveltté tenni errefelé szerintem
sQr
Reménytelen.

Hát..érdekes a hozzáállásod...hogy még egy 1000 forintra leértékelt játékot sem,egy újságot sem melléklettel...tényleg csak a büszke kiplakátolásod a furcsa,a többit bánná a fene...
stonesour
jól teszik

The Protector
VAn pár haverom akinek ugyanez a gondolkodásmódja.ÉS engem néznek le amiatt mert van jópár eredeti játékom.

remélem olyan munkád lesz ahol semmibe vesznek majd, és nem fizetnek meg rendesen... majd rájöszz nem is olyan jó, akkor, amikor már fizetnél felnõtt fejjel érte, de nem engedheted meg
sQr
Figyelj, ez szerintem nem büszkeség. Van, aki nem teheti meg. Az sem veri a mellkasát, hogy õ mindent bewarezol. Legalább is a normális rétege.

stonesour
miért ne?

ollie
Akkor ne is játszál.

stonesour
életemben nem fizettem még semmiken játékért..

sQr
Ezt a hozzáállást mondjuk nem plakátolnám ki.

stonesour
hát én aztán nem veszem meg, letöltöm végigjátszom, INGYEN.. minek pazaroljak pénzt ilyenre, nem is tudok neten fizetni..

sQr
Ez az. Akkor viszont mindegy mikor lesz elérhetõ, aki meg akarja késõbb venni, meg fogja.

én azért ilyenkor azt remélem, jó ideig nem lesz fennt, és megveszeik sokan, és a fejlesztõk is belátnák mindõségit érdemes csinálni....
bár valóban én is sokallom a pénzt érte, de a demo megnyerõ volt, és ha a felére leviszik valószínüleg megveszem
sQr
Még korai is lenne. Én örülnék ha hajnalra megtörne a jég. ^^

stonesour
Még mindig nincs fenn torrenten... se sehol :'(

ollie
Nem csak lesz, már tölthetõ Steam-en.

Mikiller
Ez sztem minõségi game lesz.<#finom>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ollie
30€ Európában sajna.

balee4
Nah akkor gyorsan lekapható.

stonesour
~600mb

balee4
Nagyon nagy hír, rohadtul vártam már a megjelenést. Mondjuk 30 dolláért egyelõre drága sztem. Remélem hamarosan "kijön". Lehet tudni, mekkora a mérete? (a steamesnek)

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

stonesour
Steamen nemsokára elérhetõ

Available: 2 July 2009

This game will unlock in approximately 4 hours

😄

Várom.. 5 óra mulva töltöm.. 6 óra mulva játszok

ollie
Jaja, szerintem olyan 15€ lenne a reális. Én majd megvárom, hogy lemenjen az ára.

Sajnos sokba, 30 euró lesz Steam-en. Szvsz annyit azért nem ér, mégha megkapod hozzá a Shadowgrounds-ot is. <#rolleyes>

The Protector
Én vagyok nagy platformos játékos de ez a game nagyon jó.elõre láthatóan mennyibe fog kerülni?nem szeretném lewarezolni mert szerintem elég kis banda csinálta és jól jön nekik a pénz h megtiszteljem ezzel is a munkájukat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ollie
Azért remélem, hogy az elsõ 2 pálya extra rövid volt a demoban.

15 pálya leszés ebbõl kettõt játszhattál végig a demóban. Saccra egy rutinos platformos max 4-5 óra alatt ki fogja tudni végezni, ha nem csinálják ûbernehézre, aztán lehet sz*pni egy ideig az összes bónusz összeszedésével, azt ígérik azokat bazi nehéz lesz levadászni, néhányat még a belsõs tesztereiknek se sikerült.
ollie
Miért, mennyi lesz a játékidõ?

Van benne persze, de nem online! <#shakehead> Sajna egy gépnél tudtok akár 3-an is játszani, de NET-en keresztül nem. Úgy látszik, hogy a NET-es dolgok nem mennek a fejlesztõknek. <#rolleyes> Az összes eddigi játékukban sem volt semmi online.

balee4
Igen hatalmas és hiánypótló játék, olyan klasszikus lesz ez mint a Braid vagy WoG, Plants vs Zombies..., nagyon várom a fullt.