325
Trine - új játék a Shadowgrounds készítőitől
-
#45 Ez az. Akkor viszont mindegy mikor lesz elérhető, aki meg akarja később venni, meg fogja. -
PunkZoli #44 én azért ilyenkor azt remélem, jó ideig nem lesz fennt, és megveszeik sokan, és a fejlesztők is belátnák mindőségit érdemes csinálni....
bár valóban én is sokallom a pénzt érte, de a demo megnyerő volt, és ha a felére leviszik valószínüleg megveszem -
#43 Még korai is lenne. Én örülnék ha hajnalra megtörne a jég. ^^ -
#42 Még mindig nincs fenn torrenten... se sehol :'( -
#41 Nem csak lesz, már tölthető Steam-en. -
#40 Ez sztem minőségi game lesz. -
#39 30€ Európában sajna. -
#38 Nah akkor gyorsan lekapható. -
#37 ~600mb -
#36 Nagyon nagy hír, rohadtul vártam már a megjelenést. Mondjuk 30 dolláért egyelőre drága sztem. Remélem hamarosan "kijön". Lehet tudni, mekkora a mérete? (a steamesnek) -
#35 Gamestar hír.Mától elérhető a Trine. -
#34 Steamen nemsokára elérhető
Available: 2 July 2009
This game will unlock in approximately 4 hours
:D
Várom.. 5 óra mulva töltöm.. 6 óra mulva játszok -
#33 Jaja, szerintem olyan 15€ lenne a reális. Én majd megvárom, hogy lemenjen az ára. -
Csokis #32 Sajnos sokba, 30 euró lesz Steam-en. Szvsz annyit azért nem ér, mégha megkapod hozzá a Shadowgrounds-ot is. -
#31 Én vagyok nagy platformos játékos de ez a game nagyon jó.előre láthatóan mennyibe fog kerülni?nem szeretném lewarezolni mert szerintem elég kis banda csinálta és jól jön nekik a pénz h megtiszteljem ezzel is a munkájukat. -
#30 Azért remélem, hogy az első 2 pálya extra rövid volt a demoban. -
Pio #29 15 pálya leszés ebből kettőt játszhattál végig a demóban. Saccra egy rutinos platformos max 4-5 óra alatt ki fogja tudni végezni, ha nem csinálják űbernehézre, aztán lehet sz*pni egy ideig az összes bónusz összeszedésével, azt ígérik azokat bazi nehéz lesz levadászni, néhányat még a belsős tesztereiknek se sikerült. -
#28 Miért, mennyi lesz a játékidő? -
Csokis #27 Van benne persze, de nem online! Sajna egy gépnél tudtok akár 3-an is játszani, de NET-en keresztül nem. Úgy látszik, hogy a NET-es dolgok nem mennek a fejlesztőknek. Az összes eddigi játékukban sem volt semmi online. -
#26 Igen hatalmas és hiánypótló játék, olyan klasszikus lesz ez mint a Braid vagy WoG, Plants vs Zombies..., nagyon várom a fullt. -
#25 Mekkora nagy ez a játék, eszméletlen, bár pár bug azért van benne, pl. van mikor futás közben nem akar ugrani és hasonlók, de a látvány meseszép, végre nem csak megyünk és ölünk, hanem némi gondolkodás is szükségeltetik hozzá. Ilyen játékokból kellene mégtöbb. Kár, hogy kicsit húzós az ára amúgy lehet megvenném, de egyszeri végigjátszás nem ér meg 8e-t, majd ha lejjebb megy az ára (feltéve ha nálunk egyáltalán ennyi lesz) -
#24 Azt írják a Steamen, hogy co-op van benne. -
#23 Most nyomtam végig a demóját, hát... fantasztikus élmény volt. Le a kalappal a készítrők előtt! -
Jocisan #22 Nagyon dögös kis játék lett ez.Gratula a Frozenbyte csapatának. Ha valakit érdekel. Trine, Cikk, Demo, Képek, Karakterek! -
Nwis86 #21 ÁÁÁÁÁÁÁÁ 2x egymás után végigvittem:) évek óta nem fogott meg semmi, de ez iszonyat jó:) és elsőre összeszedtem mind az 50 üvegcsét:) akarom most azonnal tovább vinni:) -
Mestro #20 Hali!Nem tudjatok hoyg lehet-e majd neten keresztül co-op-ba tolni?:D -
Pio #19 Ez nagyon jó lesz, kár, hogy a demó ilyen rövid. Cserébe viszont gyorsan lejön, szóval aki bizonytalan próbálja ki. -
Gabe18 #18 Ó,hogy az a...
-
Gabe18 #17 Aranyos kis játék.Bennem olyan érzést kelt,mint valami régi Amigás játék.Persze kinézetre jóval szebb,de a grafika stílusa,a zene... Ötletes a 3 karakter variálása,vannak benne lehetőségek.Szerintem jó lesz.
-
#16 Demó -
#15 Július 10-én jön -
#14 Preview -
#13 10 új kép -
#12 Tréler, infók
lesz coopja is,
ezért + fav
várós!
-
#11 Trailer -
#10 Fejlesztői kérdezz -felelek (angolul) -