Trine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
és végig vittem a játékot, a rejtett fájlok mutatása is be van kapcsolva
...nem értem a wrongozást, az, hogy "egyik legjobb" ezt miért is zárja ki?
Na mind1, igazából nem is értem miért lepõdök meg, már hozzászokhattam volna, hogy itt az sg fórum játékosrészlegén úgyis mindig mindenért le fog szólni valaki, valahogy itt ilyen a "közösség"...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lost Vikings? True.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de manapság minden uj platform játéknak örülni kell 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem vagytok annyira egymásra utalva a csapatoddal, mint a Lost Vikingsben.
Tereptárgyak, karakterek ismétlõdnek legtöbbször, kicsit unalmas.
És ezt mondom úgy, hogy nem rég vittem végig az Oddworld elsõ 2 részét, és jobban tetszett😄 Bár annak a világa is jobb, a karakterekkel együtt, és gondolkodtatóbb is.
egyszerüen végig élveztem a játékot, egy pillanatra se gondoltam ugy, h legyen már vége a pályának
a történet a játékhoz képest nagyon jó volt, kellõ poén volt benne és ezek nem eröltetettek voltak
a zene külön dicséretet érdemes rég hallottam ennyire szép muzsikát
igazábol nincs negativum amit feltudnék hozni, max. az, h vége lett 😄DD
najó talán az, h lehettek volna kicsit gondolkodtatósabb boss-ok
9.5/10
megéri megvenni, ha lemegy az ára egy picit biztos megveszem, támogatni kell a fejlesztõket hátha összedobnak egy mégjobb 2. részt 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
bannerba vele!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyon tuti kis játék. Szórakoztató, játszható, gondolkodtató. A titkos helyek egyszer-kétszer nagyon elvannak dugva. Ezért jól jön a segítség!
Kincsvadászat 1- 2 rész: (Az összes titkos hely a játékban)!
Jó játékot!
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Ha egyszer sikerült és nem mázlid volt akkor jó eséllyel akárhányszor meg tudod ismételni és az egész nem több, mint 3 perc.
Coopban szinte lehetetlen. A készítõk is írták, hogy 3 fõs coopban 3-4 órákat szívtak vele, mire sikerült 😊
Ja tegnap este meg ma toltam haverokkal a végig kivéve az utsó mappot mert azt még egymagam se tom megcsinálni:S Van jópár negatívum coop nál:S
PL ha már gamepad al nyomjátok akk alapból a knightnak nincs védekezés gomb beállítása:S Az ijjásznak meg ugye kéne a célzó de az meg sehol sincs szal azzal is bajos lõni:SDe azért mi haverokkal végig nyomtuk és jót szórakoztunk😄 Azért ez a játék egy örök játék marad nállam 😄
Jó volt szép volt és az is marad egy ideig😄 <#worship>#worship><#worship>#worship>
Vannak ennél sokkal inkább logikus gomndolkodást igénylõ ingyenes platformer flashjátékok. Például amelyikben meg lehet fordítani a világot vagy amelyikben csak ott lehet közlekedni ahol fény is van (címkere sajnos nem emlékszem, de ezek eléggé közismertek).
A legjobb csontik ellen a tolvaj triplavesszõvel (esetleg a gyors ajzás fejlesztéssel), a leggyorsabb pedig a lovag kalapáccsal (de persze ez messzi csontvázak ellen csak a kettes fejlesztéses villámmal használható).
Más még nem sikerült ellenük.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Számomra amiatt vált némileg unalmassá, mert a pályák nem nehezedtek egyáltalán és a játékmenet se sokat változott. A környezet állandó változása viszont megmentette a dolgot.
Aztán jött az utolsó elõtti pálya, na az már kihívás volt a javából és kellõen hosszú is lett. Az volt egyértelmûen a játék csúcspontja.
Az utolsó pályáért pedig járna egy kiadós verés a készítõknek 😄 Bár lehet, hogy csak azért ment nehezen, mert már atomfáradt vagyok.
Nem ismerem a készítõk elõtörténetét, de szerintem rutintalanok vagy kevés teszterrel dolgoztak, de sajnos voltak olyan "kombók", amikkel az akadályok egy jelentõs része teljesen szkippelhetõvé vált. Gondolok például a lebegõplatform elsõ fejlesztésére vagy volt jónéhány olyan hely is, ahol csak simán végigdeszkáztam a tüskéket alul és keresztülsétáltam rajtuk.
Illetve szerintem arányaiban túl sok volt a harc, vagy harmadennyi kellett volna, hogy legyen vagy háromszor ilyen változatos ellenfeleket kellett volna kitalálniuk. Bosszantó, amikor egy amúgy változatos környezetben ugyan azokat az ellenfeleket kell pályánként hetven példányban meggyakni. Ráadásul "miniboss" is csak kettõ különbözõ volt és egyik ellen se kellett igazán taktikázni. Nekem NAGYON hiányzott 1-2 ügyeskedõs, taktikázós bossharc a játékból, sajnos az utolsó pályán se ilyesmit kaptunk. A sok "invázió"t is sokkal változatosabbá tehette volna 1-2 erõsebb, trükközve ölhetõ ellenfél.
Mindettõl függetlenül kellemes szórakozást nyújt a játék a néhány apró, bosszantó hiba ellenére. Nálam messze nem durrant akkorát, mint amit a legelsõ videók után vártam, de ezt már a demóból sejtettem, szóval egyáltalán nem ért csalódás.
Bátran ajánlom a játékot mindenkinek, lehet vele szerezni egy kellemes délutánt az utolsó két pályán pedig a HC-bb játékosok is megtalálják számításaikat.
U.I.: a honlapon írták, hogy a tolvajjal lehet majd idõt lassítani, ezt kicsalták a játékból... 😊