325
Trine - új játék a Shadowgrounds készítőitől
  • Dzsabba
    Sziasztok!

Már több helyen is olvastam hogy van benne coop mód, de nem találom sehol,esetleg le tudnátok írni hogy, hogy tudom elindítani, hogy egyszerre ketten is tudjunk játszani.
  • Calver
    na én is végigtoltam komoly kurvaanyázások közepette jó móka volt, de ez az utolsó pálya nagyon ostoba húzás volt a készítőktől.
    ha esetleg valaki szintúgy ezzel szenvedne
    meg hozzá trükk: ahol 37. másodpercben áll, a keréken, onnan egy ugrással ha felfelé kilövöd a kötelet faszán lehet jópár másodpercet rövidíteni.
  • Banderas1990
    Na sikerült nekem is végigvinni a játékot.
    Nagyon élveztem, főleg, hogy nem túl sok a platform játék mostanában. A vége nagyon felidegesített, de azonkívül nagyon jó játék.
  • balee4
    A 14. pályán ezt a pálya végéről visszarak az elejére bugot velem is eljátszotta...:D
  • Fletley9
    Bocs, bár sztem ez nem igazán spoiler már nem azért..mert mondjuk ha azt löttem volna le, hogy: na ugye...
  • zozyk
    Nyugodtan ird ám be,nehogy spoiler ba rakd ám...
  • Fletley9
    na végig vittem az utolsó pályát is végre.. tényleg ha kitapasztald utána nem nehéz na meg mindenképp nyugodtam kell nekiülni.am engem az a pálya egyszer rakott vissza utána nagyon óvatos voltam egyébként ez egy nagyon remek játék az végső videó mekkora már a varázsló kölykei(?) mesteri szinten tanulták meg a tűzlabda spellt há de röhögtem azon xD
  • xido
    nem tartok még ott,de a Braid is ilyesmi volt..szuper logikai pályák,az utolsó meg fuss a tűz elől,mint a hülye és milliméteres ugrások számítanak..
  • Shep
    Engem 3x tett vissza majdnem a legvégéről a legelejére, nem káromkodtam á dehogy.
  • Calver
    ez az utolsó pálya az ostobaság csúcsa... végig egy élvezetes logikai/platform játék volt a Trine, aztán egyszercsak a legvégére átmegy retardált ugrálásba? ráadásul ugye ha elrontod, kezd az elejéről. remek, hadd szopjon a játékos...

Tinman: abba én is belefutottam, örültem neki nagyon, kétszer sikerült aktiválni azt a checkpointot és vissza mászni a pálya elejére, ott sem szidtam ám sokmindenki felmenőit, áhh
  • Fletley9
    Emberek az utolsó pálya...pff már kétszer felhúzott tegnap este meg most kicsit pihentetem mert h
    t ááá ez az egész....egyébként meg nagyon nagy játék várjuk a folytatást xD
  • Tinman #194
    Ez jó... a 13. pályáig egy nagy szórakoztató sétagalopp a játék.
    A 14 pálya aztán hirtelen 1.5 óráig tart és vagy 7x haltam meg... külön öröm volt, amikor egyik halál után kilométerekkel korábbi checkpointra dobott vissza, meg 1x be is ragadtam a semmibe. Persze csak akkor szívatós ez a pálya, ha experience és chest mániában szenved az ember.

Éjfél körül már nem volt türelmem az utolsó pályához, de azért belenéztem... vicces lesz
  • xido
    próbáljunk friss ageia physix drivert..próbáljunk felbontást állítani a játékban,próbáljunk felbontást állítani magán a gépen,gondolok itt színmélységre 32bitről 16bitre..
  • ricsa008
    mindent újra raktam de kidob
  • Tinman #191
    Lovaggal a harc: hit button, hit button, hit button ezerrel és nem tudnak a közelébe se férkőzni.

Íjásszal: Céloz, elugrik az ellen elől, felfelé lő (denevérek), gyorsan beesési szöget számol, etc. Élvezetesebb számomra :-)
  • Tinman #190
    Talán ha 2x használtam az elején a lovagot szétverésre, de később rájöttem, hogy felesleges arra is, mert a varázsló nehezebb sziklaszerűségeket az ilyen helyeken szinte mindig talál és remekül használható "betörésre".
    Persze elég hamar megvan a tüzes nyílvessző is, így már ez utóbbi is felesleges.
  • balee4
    Hát én közelharcra a warriort használtam, nagyon élvezet vele a harc, az íjász csontik ellen a thief persze jobb.
  • Pio
    Nincs szerepe a lovagnak a továbbiakban sem, ha akarod teljesen szkippelhető a használata (na jó esetleg az elején 1-2 ledeszkázott ajtót vele kell szétverni amíg nincs tüzes nyílvessző :) ).
    A tolvaj pedig egyre jobb lesz harcra ahogy egyre több nyílvesszője lesz és egyre gyorsabban tudja felajzani az íjat :)
  • Tinman #187
    "Rettentően ötletes a játékmenet, mindhárom karaktert ki kell használnunk a továbbjutás érdekében, egészen a végéig,"

Pont most akartam írni, hogy a warriornak is lesz szerepe a játékban?
    Mert kezdetektől fogva semmire sem használom. Íjász harcra sokkal jobb eddig... még a főbossokat is azzal csinálom ki, pedig már vagy a 10. pálya körül járhatok.
  • balee4
    Nah befejeztem én is, ma 2x-ra simán meglett az uccsó pálya. Összességében rohadt jó kis game volt.
    Egy kis értékelés:

Végre egy platformgame, egy manapság elhanyagolt stílus képviselője, idén ez a 2. ilyen játék. Rettentően ötletes a játékmenet, mindhárom karaktert ki kell használnunk a továbbjutás érdekében, egészen a végéig, az utolsó pályáig viszont talán túl könnyű volt a játék. Az utolsó pálya viszont elég húzósra sikerült, egyébként messze könnyebb a játék mint a Braid, ott tényleg muszáj volt youtube videóznom néhány húzósabb puzzle-nél. Remélem folyatják a fejlesztők a játékot.

Pro:
    - egy ritka stílus képviselője
    - ötletes játékmenet
    - szép, stílusos grafika
    - 3 eltérő karakter, különleges képességekkel (bár ez inkább csak Wizard-ra igaz)
    - folyamatosan nehezedő, ötletes pályák
    - király fizika
    - fejlődésrendszer, megszerezhető tárgyak

Kontra:
    - nagyon rövid
    - kevés főboss és könnyen legyőzhetőek
    - az uccsó pálya elég húzós
    - néhány beragadós bug
    - előfordult, hogy a pálya végén visszadobott egy jóval régebbi checkpointra

92%
  • Doki17
    Lesz benne valamikor online coop vagy csak az offline marad?
  • CamelX
    Hát a vége az valami fenomenális :DDDDDDD mekkora poén a sztori lezárása!
    Amúgy mondtátok milyen rövid, elhatároztam h akkor megcsinálom szép lassan 1 ültében, hát szépen leragadtam mostanáig :)
  • balee4
    Meg is lestem ezt a speedrun-t, legalább már tudok egy használható útvonalat, így könnyebben fog menni, ha nem is ilyen gyorsan. :D
  • Pio
    Van hozzá 1:12-es speedrun ;-)
    Amúgy egy átlagos sikeres run olyan 3, max 4 perc körüli lehet szerintem.
    Mármint az event indulásától számítva...
  • balee4
    A vége tényleg zselé nehéz, jópárszor elpatkoltam már, majd holnap tiszta aggyal megpróbálom még, nagyon kell figyelni. Mennyire hosszú az uccsó pálya?
  • CamelX
    Tényleg nem volt a Lost Vikings óta ilyen ötletes játék! Eszméletlen :)
  • shaddoc
    Szia! Esetleg egy újabb videokártya driver segíthet! Avagy ha így sem jó, az újabb (2009 márciusi) DirectX9.0c-t is telepítsd fel a gépedre. S ha ezek után sem jó, akkor sajnos nem tudom mi lehet a problémád, de reméljük rendben lesz minden.
  • ricsa008
    amikor az elején a harcossal megyek mindig kidob mi lehet a gond?
  • PunkZoli
    miért lenne? végigvittem és elérhető az összes pálya, vissza tudok menni ugye... amiket lefarmoltam azok nincsenek már ott
  • Zomil
    én végigvittem és ott a dhs fájlom :)
  • MerlinW
    Ha nem, akkor végigjátszás után törli a mocsok..:) - Miután checkpoint alapú, logikus bár felesleges lépés.
  • PunkZoli
    omg, lehet, hogy a steam/common/trine demo ... ba tette a saveket? mert előtte ott volt fennt, a full meg a kép szerint? O.o
  • PunkZoli

és végig vittem a játékot, a rejtett fájlok mutatása is be van kapcsolva
  • Pio
    ITT VAN a zene külön is, ha kell.
  • MerlinW
    Trine\profiles\default\save\save_slot_1.dhs
  • PunkZoli
    megtudjátok mondani hova ment a játék? mert ahova feltette, ott a profil mappában csak a txt-k vanak, amiben írja, hogy ide fog menteni a játék :\
  • Pio
    OFF
    ...nem értem a wrongozást, az, hogy "egyik legjobb" ezt miért is zárja ki?

Na mind1, igazából nem is értem miért lepődök meg, már hozzászokhattam volna, hogy itt az sg fórum játékosrészlegén úgyis mindig mindenért le fog szólni valaki, valahogy itt ilyen a "közösség"...
  • Tinman #168
  • Tinman #167
    Wrong.
    Lost Vikings? True.
  • Zomil
    Oddworld valóban sokkal jobb :)
    de manapság minden uj platform játéknak örülni kell :)