325
Trine - új játék a Shadowgrounds készítőitől
-
PunkZoli #245 Steam Cloud Support for Trine Now Available
July 29, 2009, 10:34 am - Valve - Product Update
The indie hit Trine has just been updated with Steam Cloud support for save game files. Now you can play anywhere and resume right where you left off. In addition to that, language support for French, German, Italian and Spanish has been added. The full list of changes are:
* Added European languages (French, Italian, German, Spanish)
* Added Steam Cloud support
* Fixed "mystery developer keys" for non-regular keyboard buttons -
#244 Nagyon szépen köszi. Most megy! 1000 hála! -
#243 Köszi, megpróbálom. -
Picaboy #242 KM: a képet, amit linkeltél, azon van egy nyitott doboz. Abban volt benne a varázslat, amivel a mágus repülő dobozt tud gyártani. Háromszöget kell rajzolni. -
#241 Itt hogyan tudtatok felugrani a másik oldalra?
http://sites.google.com/site/koppim/Home/letoeltesek/trine.jpg?attredirects=0 -
#240 ha nem megy nézz youtube videót... -
#239 Hát ez elég hülye kérdés. Persze, hogy meg lehet. -
playstation9 #238 Az utolso pályát meg lehet csinálni?... csak azért kérdem mert vagy 2 napja probálkozok de .... -
Picaboy #237 blackfire: directx, wmp11, PhysX, videókártya driver. Mindenből a legfrissebb. -
#236 #227?
Tudnátok segíteni? -
PunkZoli #235 igen, de ott a savelésre nincs szükség... -
#234 a left 4 dead is ismeri ezt a cloud izét -
PunkZoli #233 azért lesz jó megvenni a steamen, majd ha olcsóbb lesz, mert a cloud patchet is megkapja, ami nem csak az acsívmentezést, hanem a saveket is menti majd az accra...
ilyen gammel még nem találkoztam a steamen, csak,hogy a beállításokat menti, ez így baromi jó kezdeményezés lenne szerintem -
Picaboy #232 Nem is értem minek kellenek crack-ek a steam-en megjelent játékokhoz.
Én a legújabb 1.03-as patch-el megfejelt Trine-al játszom és még csak Steam sincs telepítve a gépemen... -
#231 Szerintem is drága, nem is veszem meg, de nem is játszok vele (csak a demóval). -
Szeszmester #230 Idő hiányában nem állok neki a fordításnak.
Ha vki szeretné csinálni, szóljon.
Átküldöm, ameddig jutottam, meg adok pár tippet. -
#229 Tudtommal 1.02 a legfrissebb patch és szinte 99%, hogy nem készít hozzá a CPY újabb törést, mivel az alap is rendesen elfut, egy bosszantó hiba ugye a visszadobás a pálya elejére (csak 1x fordult elő velem), meg a nagyon elborult elméjűek /pl. én/ megoldják, hogy "kilépnek a pályáról" a semmibe. -
#228 Idehaza majdnem 10.000 magyar forint... én nem szoktam sajnálni igényes munkákra ennyi pénzt, de ha belegondolok, hogy a 100 órás játékidőt és felejthetetlen kalandokat adó, szinkronos Witcher bővített kiadást megjelenéskor 8.000-ért vittem el, akkor ezért a játékért 10 ezret kiadni egyszerűen nem szabad.
Kint 5600 Ft körül van amúgy... na annyit már úgy ahogy megér. -
#227 Helló! Tudnátok segíteni? Mikor tölt a játék, mesél ugye a kommentár, akkor kidob hibajelentéssel. Mi lehet a gond? :S -
#226 Pedig csak azt tudom mondani, hogy vedd meg eredetiben. -
gregtom6 #225 Patchekkel mi a helyzet? Mert van hozzá 3 patch, de nemtom őket feltenni(warez miatt), de fontos lenne, hogy valaki feltöltse, vagy keresse meg nekem a warezhez a patchek összességét..
Vagy megoldható-e valahogy 1.03-ra felfrissíteni a játékot?
(nem várok olyan válaszokat, hogy vedd meg eredetiben, és akkor lehet patchelni, minek patcheled, ugyanúgy végig tudod vinni alap v.számmal, stb. Nekem frissíteni KELL legfrisebbre. Kösz a helpet) -
PunkZoli #224 varázslóval jobbklikkel baszódsz -
#223 Jó game, de nekem ennél a résznél elszállt az agyam:
-
#222 Mert nincs benne oylan bonyesz történet, vagy olyan játékmenetbeli elem ami megindokiolná a magyaarosítást. -
Jocisan #221 Sziasztok!
Akinek kell segítség, az találhat: Karakter leírást, Titkos helyek videót (Az összes titkos hely a játékban, VIDEÓ-VÉGIGJÁTSZÁST!
Mindenkinek nagyon jó játékot ehhez a gyöngyszemhez!
Itt lehet nézelődni!
-
#220 ez már túlzás -
#219 Miért lenne tulzás egy játékot a saját anyanyelvemen játszani?
-
#218 Ehhez magyarítás? Nem túlzás ez kicsit? -
#217 Magyarítással mi a helyzet?
Mikorra várható?
Kell valamit segíteni benne?
-
#216 Én az első 3 mappal végeztem 2 óra alatt... -
#215 jo kis játék -
#214 Kipihenten tényleg könnyebben ment, fáradtan felbacott aggyal nem érdemes nekiállni. :D -
#213 Ha valakit kidobál a játék, esetleg le is fagyasztja a gépét, akkor a trine_launcherben állítsa a felbontást az asztali felbontásra. Ez megoldja a problémát. -
Banderas1990 #212 Hát engem az uccsó pálya inkább meglepett, mert nem igazán olyan volt mint a többi. Az elején pislogtam, hogy milyen szemétség, hogy varázsolgat oda dolgokat, meg, hogy nincs normál Savepoint(csak a végén). Ugyan nem 4. alkalommal, de nem sokkal többel végig vittem. Annyira nagyon nem nehéz.
A titkos ládákat nlhény része eléggé el volt rejtve, volt amelyiket csak azért találtam meg mert véletlen a karakter beragadt egy részbe és, hogy jobban körülnézem ott volt el rejtve a "móló" alatt. -
#211 Nyugodt vagyok, mert ironizáltam, smiley-t tettem, aki félreértette az le van sajnálva.
Te meg szerencsés vagy... titkos ládák közül egyet nem sikerült megszereznem, de bug az volt rendesen.
Amúgy meg kell venni a játékot az 100%, megérdemli! -
#210 nyugi én sem értettem miért szidják azt a pályát, nekem 3 v 4. alkalommal már simán ment :)
megjegyezem nekem a többi bug se jött elő se a beragadás se pedig a rossz checkpoint használat ráadásul a titkos ládák közül is csak 2-t nem találtam meg -
#209 Parasztokat nem bántani, még nálad is értelmesebbek voltak. -
#208 Nem érted a viccet köcsög? -
#207 megszólalt az úr. lol. csak ne lenne ekkora arcod. paraszt. -
#206 Melyik sírta tele a fórumot az utolsó pályával kapcsolatban?
Úgy nekikészültem ennyi sirám után, hogy csak na... 10 óra alvás, energiaital, nyugalmas környezet, leengedett redőny, kikapcsolt telefonok... na lássuk.
10 perc múlva nem akartam hinni a szememnek, hogy pörög le a credits.
Nem én vagyok a faxagyerek, ha nem ti túloztátok el bendzsa banda