Trine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy megoldható-e valahogy 1.03-ra felfrissíteni a játékot?
(nem várok olyan válaszokat, hogy vedd meg eredetiben, és akkor lehet patchelni, minek patcheled, ugyanúgy végig tudod vinni alap v.számmal, stb. Nekem frissíteni KELL legfrisebbre. Kösz a helpet)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I want to be a mighty pirate ever!
Akinek kell segítség, az találhat: Karakter leírást, Titkos helyek videót (Az összes titkos hely a játékban, VIDEÓ-VÉGIGJÁTSZÁST!
Mindenkinek nagyon jó játékot ehhez a gyöngyszemhez!
Itt lehet nézelõdni!
<#bdead>#bdead>
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Mikorra várható?
Kell valamit segíteni benne?
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A titkos ládákat nlhény része eléggé el volt rejtve, volt amelyiket csak azért találtam meg mert véletlen a karakter beragadt egy részbe és, hogy jobban körülnézem ott volt el rejtve a "móló" alatt.
Te meg szerencsés vagy... titkos ládák közül egyet nem sikerült megszereznem, de bug az volt rendesen.
Amúgy meg kell venni a játékot az 100%, megérdemli!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
megjegyezem nekem a többi bug se jött elõ se a beragadás se pedig a rossz checkpoint használat ráadásul a titkos ládák közül is csak 2-t nem találtam meg
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Úgy nekikészültem ennyi sirám után, hogy csak na... 10 óra alvás, energiaital, nyugalmas környezet, leengedett redõny, kikapcsolt telefonok... na lássuk.
10 perc múlva nem akartam hinni a szememnek, hogy pörög le a credits.
Nem én vagyok a faxagyerek, ha nem ti túloztátok el bendzsa banda <#crazya>#crazya>
Már több helyen is olvastam hogy van benne coop mód, de nem találom sehol,esetleg le tudnátok írni hogy, hogy tudom elindítani, hogy egyszerre ketten is tudjunk játszani.
ha esetleg valaki szintúgy ezzel szenvedne
meg hozzá trükk: ahol 37. másodpercben áll, a keréken, onnan egy ugrással ha felfelé kilövöd a kötelet faszán lehet jópár másodpercet rövidíteni.
"The trees move. Do you not see it?"
Nagyon élveztem, fõleg, hogy nem túl sok a platform játék mostanában. A vége nagyon felidegesített, de azonkívül nagyon jó játék.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tinman: abba én is belefutottam, örültem neki nagyon, kétszer sikerült aktiválni azt a checkpointot és vissza mászni a pálya elejére, ott sem szidtam ám sokmindenki felmenõit, áhh <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
t ááá ez az egész....egyébként meg nagyon nagy játék várjuk a folytatást xD
A 14 pálya aztán hirtelen 1.5 óráig tart és vagy 7x haltam meg... külön öröm volt, amikor egyik halál után kilométerekkel korábbi checkpointra dobott vissza, meg 1x be is ragadtam a semmibe. Persze csak akkor szívatós ez a pálya, ha experience és chest mániában szenved az ember.
Éjfél körül már nem volt türelmem az utolsó pályához, de azért belenéztem... vicces lesz <#wow2>#wow2>
Íjásszal: Céloz, elugrik az ellen elõl, felfelé lõ (denevérek), gyorsan beesési szöget számol, etc. Élvezetesebb számomra :-)
Persze elég hamar megvan a tüzes nyílvesszõ is, így már ez utóbbi is felesleges.
A tolvaj pedig egyre jobb lesz harcra ahogy egyre több nyílvesszõje lesz és egyre gyorsabban tudja felajzani az íjat 😊
Pont most akartam írni, hogy a warriornak is lesz szerepe a játékban?
Mert kezdetektõl fogva semmire sem használom. Íjász harcra sokkal jobb eddig... még a fõbossokat is azzal csinálom ki, pedig már vagy a 10. pálya körül járhatok.
Egy kis értékelés:
Végre egy platformgame, egy manapság elhanyagolt stílus képviselõje, idén ez a 2. ilyen játék. Rettentõen ötletes a játékmenet, mindhárom karaktert ki kell használnunk a továbbjutás érdekében, egészen a végéig, az utolsó pályáig viszont talán túl könnyû volt a játék. Az utolsó pálya viszont elég húzósra sikerült, egyébként messze könnyebb a játék mint a Braid, ott tényleg muszáj volt youtube videóznom néhány húzósabb puzzle-nél. Remélem folyatják a fejlesztõk a játékot.
Pro:
- egy ritka stílus képviselõje
- ötletes játékmenet
- szép, stílusos grafika
- 3 eltérõ karakter, különleges képességekkel (bár ez inkább csak Wizard-ra igaz)
- folyamatosan nehezedõ, ötletes pályák
- király fizika
- fejlõdésrendszer, megszerezhetõ tárgyak
Kontra:
- nagyon rövid
- kevés fõboss és könnyen legyõzhetõek
- az uccsó pálya elég húzós
- néhány beragadós bug
- elõfordult, hogy a pálya végén visszadobott egy jóval régebbi checkpointra
92%
Amúgy mondtátok milyen rövid, elhatároztam h akkor megcsinálom szép lassan 1 ültében, hát szépen leragadtam mostanáig 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amúgy egy átlagos sikeres run olyan 3, max 4 perc körüli lehet szerintem.
Mármint az event indulásától számítva...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |