3952
  • grizzly21
    t mobil?:)
  • LoDMaSt
    nem, a T-hálózatáról veszi.
  • grizzly21
    nem, de eddig se volt. Es ehhez nem kell net?

• LoDMaSt
    Óra automatikus szinkronizálása, v vmi ijesmi be van állítva az órabeállítások közt?
  • RS
    Én most kaptam meg a telefont, nagyon elégedett vagyok vele :) Én mindent kaptam a csomagba, toktól kezdve mindent ;)
  • RS
    Akkor ne torrentről szedd sztem. Ott van pl a nokiaprogramok.hu
  • grizzly21
    az mitol lehet h kesik az ora folyamatosan? Kb nehany percet naponta...most kezdte csak el csinalni..wifit hasznal valaki intenziven?

• Örm
    Torrent oldalról szedtem le egy nagy packot kimondottam 5800-ra.
  • LoDMaSt
    Lehet, hogy olyan progit akarsz rá telepíteni, ami nem kompatibilis vele? Mutass linket a telepítendő progi(k)ról!
  • Örm
    Hello!
    Az mitől leher, hogy semmilyen programot és témát nem tudok feltelepíteni a telefonra? Telepítéskor mindig azt az üzenetet kapom, hogy a program nem kompatibilis a telefonnal. A telefon 2 napos. Kösz a segítséget!
  • LoDMaSt
    Olvass vissza egy kicsit, az elmúlt oldalakon le lett írva, h miben más, és elcserélném.
  • Máté94
    próbál ki!
  • zroland
    sziasztok!
    Most van egy n95 8gb-om, és szeretném elcserélni 1 az 1ben egy 5800-ra.
    szerintetek megéri?
    5800 mivel jobb, mint n95 8gb?
    hangszórója jobban szól? gps vevője erősebb?könnyebben talál jelet? Megbízhatóbb a telefon?Szerintetek nem fog hamar csökkenni az értéke?
    köszi
  • baca01
    Az akksija az egyik legnagyobb pozitívum számomra, Nokia N95 után.
  • Tgdt159
    köszi! nem is tudod mennyit segítettél! épp telefon vásárlás előtt állok és az n95 8gb és e között vaciláltam. De ez lesz a kiválasztott :)!!!!
  • HTS s3rg1nh00
    attól függ,mennyit használod...én minden nap basztatom,úgy majdnem 1 hetet(ez kb.1 óra zenélést/videót jelent naponta),de volt már extra teszt is:kb.98%-os töltöttséggel vittem el,felvettem 1 óra videót ledes világítással-mert csak világítani kellett a töksötétben,dehát ahhoz felvétel is kell-,és utána még bő 2 órát zenélt mire hazaértem,szal nem vizsgázott rosszul:)
  • Tgdt159
    Sziasztok!
    Egyetlen kérdésem lenne: mennyit bír ki a nokia 5800 xpressz music aksija?
  • asysoft
    Ezzel a kezelőfelülettel nehezen tudom elképzelni, hogy kapacitív kijelzőt alkalmazzanak, anélkül meg nehéz Multi-touchot implementálni (bár a Samsung meglépte a régebben "Omnia HD" néven is illetett készülékkel, kíváncsi vagyok kis billentyűzettel/írással mit kezdenek a userek).
  • baca01
    Igen. Nokiaprogramok.hu fórumán nézelődj.
  • Ray Z
    Hello!

Azt meg lehet oldani, hogy bt-n csatlakozok a géphez, és a gépen keresztül netezek a telóval?
  • RS
    Én meg találtam egy ilyet
  • baca01
    Ezeknek mind megfelel teljes mértékben a tube! ;)
  • spy803
    Haldoklik a P1i-m sad.gif Már jó ideje nem értettem amit nekem mondanak, csak fülhallgatóval lehet vele szinte csak telefonálni, de mára már az én hangom se megy át füles nélkül, szerintem az erősítő lassan beadja a kulcsot. (Hogy a telefon hol csörög, hol nem az mellékes tongue.gif )

Már egy ideje nézem az utódját de egyelőre nem találtam mi lehet az ideális. A következők lennének az elvárásaim.
    - A hangminőség, nem akarok megint a headsettel szórakozni. (Ha a kihangosító is jó, nem hátrány)
    - Előlapi 3G kamera. (Ennek már nagy hasznát vettem A P1ben is)
    - 2.0 Bluetooth ami a sztereó átvitelt is támogatja.
    - Bővíthető memória (de ha van benne minimum 4 giga akkor nem fontos)
    - A fő kamera autófókuszos legyen és minimum 2 megapixeles.
    - Wifi
    - Telefonra telepíthető legyen navigációs szoftver, térképpel mindennel (TomTom, GarminMobileXt ). A P1hez kaptam Bluetooth GPS-t és szretném továbbra is használni.

Eddig Nokia E66,5800,5730; SE W960; LG KM900, Kf900, KC910 et nézegettem, de nem tudok dönteni.
  • baca01
    Én teljes mértékben meg vagyok elégedve az 5800-al, nekem megérte a pénzét. Természetesen lehet mondani hogy így iphone meg úgy iphone, van amiben az jobb, van amiben meg ez. Mindenesetre én annyi pénzt tuti nem adnék egy telefonért, mint amennyibe az kerül, tekintve hogy már a tube sem az olcsó kategória számomra.
  • Máté94
    Tökmindegy.Úgí tudom,hogy a Nokia akarta multi-touch-ot de féltek,hogy bepereli őket az Apple.
  • LoDMaSt
    ööö, neméppen: http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-touch
  • Máté94
    Hogy legyen benne multi-touch ha a szifon levédte?
  • LoDMaSt
    Nekem semmi gondom nincs vele, teszi a dolgát jól.
  • Fehercsoki
    Szarabb sokkal?
  • HTS s3rg1nh00
    ha azt mondom iPhone,kikövetkezteted?;)
  • Fehercsoki
    Mi a baj az érintőképernyőjével?
  • REPS0L
    az aksi tényleg pozitívum, igazán nincs is negatívum, csak kár a fos érintőért, főleg a multitáccs hiányáért
  • baca01
    Én is N95-ről váltottam 5800-ra. Nekem nagyon megérte, főleg, hogy nálam a tubi akksija is sokkal tovább húzza.
  • LoDMaSt
    Kijelzőcsere 10k, de nekem megvan jan. óta, zsebben hordom tok nélkül, még nem karcok, ngage nemfut rajta asszem, meg ugye gombokkal könyebb játszani azokat. n95 már régebbi, kisebb kijelző, netezni pl tubi jobb. meg még nokia maps sincs feltörve 5800 ra.
  • Fehercsoki
    Az 5800 kijelzője mennyire karcolás álló?Mivel lehet védeni?Drága a kijelzőcsere?
  • Fehercsoki
    N-gage játékok melyiken futnak?

#793:Miben jobb/rosszabb az 5800?
  • LoDMaSt
    mire használnád a telót? meg attőlfügg, h mennyire bírod a touchscreent, meg, h az ngage mennyire fontos neked.
  • REPS0L
    én n95öt cseréltem 5800ra, részben megérte, részben nem:)
  • Fehercsoki
    Szerintetek N95-t vagy 5800t éri meg venni?
  • grizzly21
    A webezes mindenkinel jol mukodik? Ill a Fring? Nekem vannak vele gondjaim.
    pl settings/connectivity/destinations bol torolni kell az elozoleg megjegyzett hotspotot minden alkalommal kulonben meg se mozdul, meg a fring hogy mukodjon ahhoz eloszor a webet kell inditani. legalabbis ezt vettem eszre.