Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nokiával lehet 😄, ezt tanusithatom 😄! hát ha a Blackberryben nincs wifi, akkor wifi hálozatra nem mész fel 😊

Gladiator
Most tervezek telot venni. A 3 lehetseges a HTC Touch HD, Blacberry Storm es ez. A HTC Touch-rol sok idegesito dolgot olvastam, en meg hajlamos vagyok felhuzni magam, ha szerencsetlenkedik egy telefon, ugyhogy az kiesett.

Na most annyira nem ertek hozza, de elmeletileg a Blackberry Stormban nincs WiFi, tehat mondjuk nem tudnek vele netezni. Vagy az tok mas?😄 Mer az lenne az egyik legfontosabb, hogy eloadasokon tudjak bongeszni, es a Nokiaval elmeletileg lehet. Vagy el vagyok tevedve? Valaki kisegitene?😄

5c0rp330n
nem ennyibe kerül a telefon hivatalosan, feleennyi. az, hogy a boltok kihasználják, hogy nem lehet még kapni itthon hivatalosan, és 100%-os haszonnal adják el 2szeres áron, nem a nokia hibája.

KeKKSZike
Hát igen... Az biztos, hogy ha vár az ember egy kicit, akkor majd olcsóbb lesz. De még jó, hogy nem így "reklámozták", azt írták, hogy olcsó lesz a telefon. Nem jött össze... 😞

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

asysoft
Képnézegetés sebessége elég kiábrándító. Az árra meg van egy "gyógyír": az idõ. Vársz fél-egy évet, s feléért viheted (én ezt fogom tenni, már ha egyáltalán veszek; addig is jönnek ki hozzá szoftverek, frissítések, lesznek felhasználói tapasztalatok...)

/*WTF?!*/

GregSB
Ezeket külföldrõl hozzák (többnyire spanyolországból, ott kapható már függetlenül). Ráteszik a szállítási költséget + a saját profitjukat. Meg kell várni amíg hivatalosan kapható lesz itthon...

Több helyen is már kapható, 130 000 ft körüli áron! Ugyérzem az a kevés készlet ami van, nem nagyon fog elfogyni legalább 😊 Nem kell sirniuk, az utánpotlásért 😄

Hát érdekes, nagyon remélem 100 alá megy! Szerintem csak megprobálják kicsikarni a népböl a pénzt, amig csak egy -két helyen lehet kapni, vagy tényleg ennyiért árulják, akkor felejtös!

Máté94
Hogy képzelik ezt?😮
donyyy20
http://www.gsmline.hu/mobil.php?main=5&child=16&telefon=1009&mobile=Nokia%205800%20XpressMusic%20www.GsmLine.hu

Markus Schulz For President!

donyyy20
az lehet...

Máté94
FAKE!
donyyy20
Apróneten 70ér már vehetitek...

GregSB
Elérhetõ a használati útmutató magyarul 😄 A telefon legyen már elérhetõ 😄😄

http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5800_XpressMusic_UG_hu.pdf

GregSB
Na kiderült a turpisság az árral kapcsolatban: €279 az alapára a telefonnak. Erre viszont bármelyik országban szabadon rá lehet dobálni még extrákat. Ez történt spanyolországban is: a telefont egy €100-s Nokia Music Store kuponnal és egy 3 hónapos Nokia Maps elõfizuval együtt dobták boltokba. Ezért a magasabb ár.

Imádkozzatok hogy itthon lehessen kapni csont nélkül, kártyafüggetlenül 😄

CzGobe
itthon...

eom$

Máté94
Még meg se jelent!!!!!!!!
CzGobe
én szeretném, ha a P betûsnél 50k alatt (céges elõfizu) minél hamarabb megjelenne, akkor azonnal szaladok a boltba! amúgy türelmesen várok, a 7610esem nyúzom tovább 😛
Vmi témaszerkesztõt tudtok 5800XM-hez? XD (perverzióm a saját skin)

eom$

Azt senki nem várta, hogy 60 körül lesz, de reméltem, hogy 100 alatt fog maradni, mondjuk ugy 90-körül! De hát lehet drága is lesz, meg megsem akar jelenni, szoval, lehet valami más telo lesz belöle!

GregSB
Pff, Elsõ hivatalos európai ár Spanyolországból.

€429, az jelenleg 114.000 Ft. Ok, kértyafüggetlen, de hol van ez a €279-hoz képest amit 1 hünappal ezelõtt jelentettek be? Ennyit nem ér ez a telefon...

Máté94
Nem.
Nekem az a kérdésem, hogy fényérzékelös kijelzõ?? Mert gondolom igen, de eddig sehol nem hallottam rola!

Máté94
Van.
5c0rp330n
3,5g=hsdpa.
asszem 3,6 megabites lesz ebben is.

KeKKSZike

Vmi 3,5g- t irnak rola 😄, ami nemtudom mit jelent , de elvileg van gprs, wcdma, hsdpa , edge nincs benne

Sipee
ebbe van 3g?

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

"Az alábbi screenshotokon az általunk néhány percig próbált TESZTKÉSZÜLÉK szoftverziója..." ez lehet az oka a lassuságnak

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

KeKKSZike
Csak jövõre lesz kapható a telefon Magyarországon...

Cikk

asysoft
Persze, hogy nem kell minden szavát elhinni egy cikknek, de amíg nincsenek felhasználói tapasztalatok, kénytelen az ember arra támaszkodni. Nomeg ez az elsõ cikk (legalábbis amire ráakadtam), gondoltam helye van a topicban😊 Amúgy videókon sok dolgot nem látni, ráadásul az 5800-t bemutatók néhol ellentmondásosak (egyiken szerencsétlenkedik az ürge a kezeléssel, másikon semmi gond, igaz, a menürendszer lehetne gyorsabb). Én igazából arra leszek kíváncsi, mennyire válik be majd a mindennapokban a készülék, azt pedig csak a tulajdonosok tapasztalatai alapján derül ki (és mire elér hozzánk, kijön 1-2 SW frissítés, ami úgy általában a Nokiákon sokat segít😊)

/*WTF?!*/

http://origogsm.hu/modules.php?name=Shop&s_op=viewproductdetails&lid=2495&cid=151

elvileg itten elörendelhetö... 130 000 ft-s áron , de mintha a csomag tartalma hiányos lenne 😊

Ugyérzem, azért még érdemes várni 😊

pyrohun
jobban hiszek a szememnek (alábbi videó, meg majd élõben), mint egy cikknek. 😉

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
"ha"

ennyit errõl 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

asysoft
Angolul tudóknak itt egy cikk. Azoknak, akik nem beszélnék az említett nyelvet, összefoglalva: az OS gyors, stabil, a kijelzõ szép képet ad, nincs gond az érzékenységével, beviteli lehetõségek jól használhatók, hangminõség kiváló.
Szóval számomra úgy tûnik, megvan a következõ telefonom😊 (persze ebbe még egy rosszul sikerült magyar árazás beleszólhat).

/*WTF?!*/

Erre én is kiváncsi leszek!!! Uj telefon kéne... 😊

Máté94
Arra még várni kell pár hetet😊
Sipee
fasza 😊 mostmárcsak jelenjen meg maga a telefon 😄

Máté94
Van.Alulról kell bedugni.
Sipee
máté nagyon szeretném ha igazad lenne😊 btw a ceruzának vanbenne hely? mármint ugy mint a pdakban hogy oldalt van egy kis hely ahova bedugható

Máté94
Jól van na.Ezek biztos demo mobilok)
asysoft
Idézet a Nokia oldalról:
"Egykezes használatra optimalizált, érintõparanccsal irányítható"
...
"Kialakításából adódóan rendkívül kényelmesen kezelhetõ egy kézzel is, érintéssel illetve ceruzával vezérelhetõ..."

/*WTF?!*/

Máté94
Eleve nem újra tervezték!Hanem ceruzára hahÓ!
asysoft
Azt hittem úgy általánosságban a resistive kijelzõkrõl írtál. Igen, a videón szereplõ készülék valóban nem állt a helyzet magaslatán -s akkor még finom voltam- de kizártnak tartom, hogy ilyen formában ki merje adni a Nokia. Fényerõ szerintem nem függ a TS technológiájától, legalábbis a lent említett PDA-m-nak ilyen téren nagyon nincs szégyenkezni valója.

/*WTF?!*/

GregSB
Szerintem a pontatlan, és nem túl érzékeny is. Legalábbis az eddig kikerült videók alapján nincs szinkronban az ujj mozdulataival a képernyõ (pl weblap görgetésekor), és sokszor mellényomnak a menüben is. Csekk #22 + itt a cikk alján lévõ videót.

A kevésbé fényerõst csak olvastam általánosságban a resistive touchscreenekrõl, ezt lehet hogy feltuningolta a Nokia.

Máté94
Máté94
Igen😊
Sipee
de egyébként adnak hozzá tokot nemm?<#wilting>

asysoft
Szerintem az általad említett problémák közül egyedül a sérülékenység reális, viszont az nagyon. Kijelzõvédõ fólia alap lesz a készülékre, de azért így is vigyázni kell majd rá rendesen... (Többit A696 PDA-m után nem tudom megerõsíteni.)

/*WTF?!*/