3952
  • HTS s3rg1nh00
    itt nem hiszem h.találkozott volna valaki ilyennel(legalábbis mióta én olvasom:)),viszont tuti hogy egy nokia boltban tudnak segíteni,itt meg is tudod nézni,hol van ilyen:-)
  • hentesferi
    Hai

nem rég vettem egy adatkábelt , otthoni szoftverfrissítés alkalmából , hát valamelyik nap meg is történt az ominózus eset , csak egy gond van... nem hogy javított volna a telón , hanem rontott : \ mindig is azt szerettem a Nokiákba(Többek között) , hogy nagyon jó a hangzása headsettel .) most mióta felfrissítettem a szoftverét... hát olyan halk lett , mintha 3-ason lenne a hang kb : \ mindent visszaállítottam , ahogy volt a szoftverfrissítés előtt , de mégis eszméletlen halk , nincs valami 5letetek , hogy lehetne ezt javítani ? vagy mi lehet a probléma ?

és halkan megjegyzem , hogy más típusú telóm van , de ezt láttam a legforgalmasabb topicnak , és Nokia Nokia... :) de , ha egyből törlitek , vagy nem válaszoltok a hsz-emre , mert nem ide illik , azt is megértem :)

előre is köszönöm a segítséget .)
  • grizzly21
    ird be az argep-be
  • GX25
    Hol lehet most a legolcsóbban venni 5800-át, ahol házhoz is szállítják?
  • RS
    Van valami olyasmi program ami lezár különféle alkalmazásokat a telefonba? Hogy pl ha be akarsz lépni a galériába kérje a kódot.
  • HTS s3rg1nh00
    azért eléggé be is baszott volna,ha nem kapjuk meg a kistesó főképernyőjét,elég sokan a nokia főhadiszállásához baszták volna az 5800-at(én is)
  • REPS0L
    nah ez mekkora hír...
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem nekem sem...csak a ":D" meg hasonlók jönnek be helyette.
  • Örm
    Kösz, de az sem jelenik meg amit nekem küldenek.
  • HTS s3rg1nh00
    megnéztem,úgy látom be kell írni rendesen ahogy gépen tennéd...legalábbis én nem találtam:\
  • Örm
    Hello!
    Hogy lehet az sms-ekhez hangulatjeleket csatolni?
  • RS
    nokiaprogramok.hu
  • GX25
    Sziasztok!

Tudtok mondani olyan oldalt ahonnan lehet leszedni játékokat az 5800-hoz?
  • Cvd
    Semmiféleképp se vágj bele. A tele vannak az ide vágó fórumok a panaszokkal, nagyon nem szereti a telefon.
  • REPS0L
    a progi neve Autorama, nokiaprogramok.hu -n vagy google-n megtalálod, signózni kell! ;)
  • RS
    Kell panorámakészítő :)
  • REPS0L
    én Se7en -t, rohadt szép, és tele van ikonnal ;)

ha kell valakinek panoráma készítő, szóljon :)
  • LoDMaSt
    énis, még nemtaláltam rá más igazán tetszőt, de linkelhetsz, ha van jód :)
  • baca01
    dedushka91 Vista témáját, nagyon jó szerintem! :)
  • RS
    Alap :)
  • REPS0L
    ki milyen témát használ? :)
  • RS
    Így:
    Beállítások-Telefon-Telefonkezelés-Biztonság-Telefon és SIM kártya-Automatikus zár ideje
    De ez szerintem nem az :)
  • ChuckyHUN
    ahham, 2 éve senki más kezébe nem volt a telefonom :)
  • mm666
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy ebbe lehet tetetni 2 simkártyás adaptert? Mert a gigatelen láttam a tartozékok között és a gondomat oldaná meg. Az én telóm t-mobilos jelenleg. Ez akadálya a 2 simnek?
  • LoDMaSt
    teló > beállítások > ott olyasmi, h teló egyéb beállítások (angol a telóm nyelve, szal magyarul csak tippelek :) ) az uccsó előtti menüpont > biztonság > teló, és sim kártya > autó lock idő (4. fenntről)
    sztem ez lesz
  • Örm
    Nincs ok, de biztos ami biztos. Tudnál segíteni?
  • Máté94
    Ne adj rá okot,hogy kutakodjon:)
  • Örm
    Hello!
    Hogy lehet beállítani, hogy csak kód beütésével lehessen feloldani a billentyű zárat? Nem igazán szeretném ha az asszony kutakodna a telefonban.
  • KeKKSZike
    OKs, azért köszi! ;)
  • LoDMaSt
    Az tuti, hogy van, nokiaprogramok.hu -n keress, sajnos nemtudok nevet mondani :(
  • KeKKSZike
    Nem tudjátok, hogy van olyan program, amivel le lehet védeni a videókat, hogy csak én tudjam megnézni? Hogy a haver ha a kezébe veszi, akkor NE tudja megnézni a videóimat?! Köszi a segítséget!
  • Örm
    Csak néha szoktam bekapcsolni és a vicces kollegáim egyből rámennek a telefonra.
  • Máté94
    Ne kapcsold be a BT-t!
  • Örm
    Hello!
    Tudnátok mondani olyan programot amivel ellehet kerülni, hogy bekapcsolt BT-nál mások hozzáférjenek a telefonhoz?
  • LoDMaSt
    Értem a gondod, azért gondoltam, h ez segít, mivel, érzékeli, ha más időzónába lépsz át, ezért időnként le kell csekkelnie az aktuális cella szerinti időt, ahol vagy, és ahhoz frissítenie a teló óráját.
  • grizzly21
    (es eddig nem csinalta ezt)
  • grizzly21
    na igen, de ha jol ertem ez csak az idozonat allitja at? azt en meg tudom magamtol is oldani. Megprobalom azert hatha frissiti az orat is idokozonkent, de ez eddig se volt bekapcsolva, es ilyen gond nem volt. Tehat a bajom az, hogy beallitom pontosan az idot, 1 nap mulva mar kesik 2 percet. megint beallitom pontosan, 1 nap mulva megint 2 perc...
  • LoDMaSt
    Áhh, béna vok, szal az a lényeg, hogy a szolgáltatód óráját 'veszi át' szal az mindegy, hogy mi, csak megszokásból írtam T-t. Tehát, ha pölö elmész vlagyivosztokba, akkor auto átáll az ottani időzónára, és tartja magát ahhoz, pipáld be óra beállításoknál az automata időfrissítést, v vmi ijesmit, ha akkor is késik, akkor van gáz :)
  • grizzly21
    de en 1.pannonos vagyok, 2.most AT&T-t erem csak el
    es amugysem lenne ez normalis h kesik nem? mitol kezdhette vajon el?
  • LoDMaSt
    áháá :)