3952
-
#870 itt nem hiszem h.találkozott volna valaki ilyennel(legalábbis mióta én olvasom:)),viszont tuti hogy egy nokia boltban tudnak segíteni,itt meg is tudod nézni,hol van ilyen:-) -
hentesferi #869 Hai
nem rég vettem egy adatkábelt , otthoni szoftverfrissítés alkalmából , hát valamelyik nap meg is történt az ominózus eset , csak egy gond van... nem hogy javított volna a telón , hanem rontott : \ mindig is azt szerettem a Nokiákba(Többek között) , hogy nagyon jó a hangzása headsettel .) most mióta felfrissítettem a szoftverét... hát olyan halk lett , mintha 3-ason lenne a hang kb : \ mindent visszaállítottam , ahogy volt a szoftverfrissítés előtt , de mégis eszméletlen halk , nincs valami 5letetek , hogy lehetne ezt javítani ? vagy mi lehet a probléma ?
és halkan megjegyzem , hogy más típusú telóm van , de ezt láttam a legforgalmasabb topicnak , és Nokia Nokia... :) de , ha egyből törlitek , vagy nem válaszoltok a hsz-emre , mert nem ide illik , azt is megértem :)
előre is köszönöm a segítséget .) -
#868 ird be az argep-be -
#867 Hol lehet most a legolcsóbban venni 5800-át, ahol házhoz is szállítják? -
#866 Van valami olyasmi program ami lezár különféle alkalmazásokat a telefonba? Hogy pl ha be akarsz lépni a galériába kérje a kódot. -
#865 azért eléggé be is baszott volna,ha nem kapjuk meg a kistesó főképernyőjét,elég sokan a nokia főhadiszállásához baszták volna az 5800-at(én is) -
#864 nah ez mekkora hír... -
#863 szerintem nekem sem...csak a ":D" meg hasonlók jönnek be helyette. -
#862 Kösz, de az sem jelenik meg amit nekem küldenek. -
#861 megnéztem,úgy látom be kell írni rendesen ahogy gépen tennéd...legalábbis én nem találtam:\ -
#860 Hello!
Hogy lehet az sms-ekhez hangulatjeleket csatolni? -
#859 nokiaprogramok.hu -
#858 Sziasztok!
Tudtok mondani olyan oldalt ahonnan lehet leszedni játékokat az 5800-hoz? -
Cvd #857 Semmiféleképp se vágj bele. A tele vannak az ide vágó fórumok a panaszokkal, nagyon nem szereti a telefon. -
#856 a progi neve Autorama, nokiaprogramok.hu -n vagy google-n megtalálod, signózni kell! ;) -
#855 Kell panorámakészítő :) -
#854 én Se7en -t, rohadt szép, és tele van ikonnal ;)
ha kell valakinek panoráma készítő, szóljon :)
-
#853 énis, még nemtaláltam rá más igazán tetszőt, de linkelhetsz, ha van jód :) -
baca01 #852 dedushka91 Vista témáját, nagyon jó szerintem! :) -
#851 Alap :) -
#850 ki milyen témát használ? :) -
#849 Így:
Beállítások-Telefon-Telefonkezelés-Biztonság-Telefon és SIM kártya-Automatikus zár ideje
De ez szerintem nem az :) -
#848 ahham, 2 éve senki más kezébe nem volt a telefonom :) -
mm666 #847 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ebbe lehet tetetni 2 simkártyás adaptert? Mert a gigatelen láttam a tartozékok között és a gondomat oldaná meg. Az én telóm t-mobilos jelenleg. Ez akadálya a 2 simnek? -
#846 teló > beállítások > ott olyasmi, h teló egyéb beállítások (angol a telóm nyelve, szal magyarul csak tippelek :) ) az uccsó előtti menüpont > biztonság > teló, és sim kártya > autó lock idő (4. fenntről)
sztem ez lesz -
#845 Nincs ok, de biztos ami biztos. Tudnál segíteni? -
#844 Ne adj rá okot,hogy kutakodjon:) -
#843 Hello!
Hogy lehet beállítani, hogy csak kód beütésével lehessen feloldani a billentyű zárat? Nem igazán szeretném ha az asszony kutakodna a telefonban. -
#842 OKs, azért köszi! ;) -
#841 Az tuti, hogy van, nokiaprogramok.hu -n keress, sajnos nemtudok nevet mondani :( -
#840 Nem tudjátok, hogy van olyan program, amivel le lehet védeni a videókat, hogy csak én tudjam megnézni? Hogy a haver ha a kezébe veszi, akkor NE tudja megnézni a videóimat?! Köszi a segítséget! -
#839 Csak néha szoktam bekapcsolni és a vicces kollegáim egyből rámennek a telefonra. -
#838 Ne kapcsold be a BT-t!
-
#837 Hello!
Tudnátok mondani olyan programot amivel ellehet kerülni, hogy bekapcsolt BT-nál mások hozzáférjenek a telefonhoz? -
#836 Értem a gondod, azért gondoltam, h ez segít, mivel, érzékeli, ha más időzónába lépsz át, ezért időnként le kell csekkelnie az aktuális cella szerinti időt, ahol vagy, és ahhoz frissítenie a teló óráját. -
#835 (es eddig nem csinalta ezt) -
#834 na igen, de ha jol ertem ez csak az idozonat allitja at? azt en meg tudom magamtol is oldani. Megprobalom azert hatha frissiti az orat is idokozonkent, de ez eddig se volt bekapcsolva, es ilyen gond nem volt. Tehat a bajom az, hogy beallitom pontosan az idot, 1 nap mulva mar kesik 2 percet. megint beallitom pontosan, 1 nap mulva megint 2 perc... -
#833 Áhh, béna vok, szal az a lényeg, hogy a szolgáltatód óráját 'veszi át' szal az mindegy, hogy mi, csak megszokásból írtam T-t. Tehát, ha pölö elmész vlagyivosztokba, akkor auto átáll az ottani időzónára, és tartja magát ahhoz, pipáld be óra beállításoknál az automata időfrissítést, v vmi ijesmit, ha akkor is késik, akkor van gáz :) -
#832 de en 1.pannonos vagyok, 2.most AT&T-t erem csak el
es amugysem lenne ez normalis h kesik nem? mitol kezdhette vajon el? -
#831 áháá :)