Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokiával lehet 😄, ezt tanusithatom 😄! hát ha a Blackberryben nincs wifi, akkor wifi hálozatra nem mész fel 😊
Most tervezek telot venni. A 3 lehetseges a HTC Touch HD, Blacberry Storm es ez. A HTC Touch-rol sok idegesito dolgot olvastam, en meg hajlamos vagyok felhuzni magam, ha szerencsetlenkedik egy telefon, ugyhogy az kiesett.
Na most annyira nem ertek hozza, de elmeletileg a Blackberry Stormban nincs WiFi, tehat mondjuk nem tudnek vele netezni. Vagy az tok mas?😄 Mer az lenne az egyik legfontosabb, hogy eloadasokon tudjak bongeszni, es a Nokiaval elmeletileg lehet. Vagy el vagyok tevedve? Valaki kisegitene?😄
Na most annyira nem ertek hozza, de elmeletileg a Blackberry Stormban nincs WiFi, tehat mondjuk nem tudnek vele netezni. Vagy az tok mas?😄 Mer az lenne az egyik legfontosabb, hogy eloadasokon tudjak bongeszni, es a Nokiaval elmeletileg lehet. Vagy el vagyok tevedve? Valaki kisegitene?😄
nem ennyibe kerül a telefon hivatalosan, feleennyi. az, hogy a boltok kihasználják, hogy nem lehet még kapni itthon hivatalosan, és 100%-os haszonnal adják el 2szeres áron, nem a nokia hibája.
Hát igen... Az biztos, hogy ha vár az ember egy kicit, akkor majd olcsóbb lesz. De még jó, hogy nem így "reklámozták", azt írták, hogy olcsó lesz a telefon. Nem jött össze... 😞
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Képnézegetés sebessége elég kiábrándító. Az árra meg van egy "gyógyír": az idõ. Vársz fél-egy évet, s feléért viheted (én ezt fogom tenni, már ha egyáltalán veszek; addig is jönnek ki hozzá szoftverek, frissítések, lesznek felhasználói tapasztalatok...)
/*WTF?!*/
Nokia 5800 - megkésve bár, de törve nem
139 000 FT? Hát nem lett olcsó telefon... 😞 Ennyit azért lehet, hogy nem adok ki érte?!
139 000 FT? Hát nem lett olcsó telefon... 😞 Ennyit azért lehet, hogy nem adok ki érte?!
Ezeket külföldrõl hozzák (többnyire spanyolországból, ott kapható már függetlenül). Ráteszik a szállítási költséget + a saját profitjukat. Meg kell várni amíg hivatalosan kapható lesz itthon...
Több helyen is már kapható, 130 000 ft körüli áron! Ugyérzem az a kevés készlet ami van, nem nagyon fog elfogyni legalább 😊 Nem kell sirniuk, az utánpotlásért 😄
Hát érdekes, nagyon remélem 100 alá megy! Szerintem csak megprobálják kicsikarni a népböl a pénzt, amig csak egy -két helyen lehet kapni, vagy tényleg ennyiért árulják, akkor felejtös!
http://www.gsmline.hu/mobil.php?main=5&child=16&telefon=1009&mobile=Nokia%205800%20XpressMusic%20www.GsmLine.hu
Markus Schulz For President!
Elérhetõ a használati útmutató magyarul 😄 A telefon legyen már elérhetõ 😄😄
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5800_XpressMusic_UG_hu.pdf
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_5800_XpressMusic_UG_hu.pdf
Na kiderült a turpisság az árral kapcsolatban: €279 az alapára a telefonnak. Erre viszont bármelyik országban szabadon rá lehet dobálni még extrákat. Ez történt spanyolországban is: a telefont egy €100-s Nokia Music Store kuponnal és egy 3 hónapos Nokia Maps elõfizuval együtt dobták boltokba. Ezért a magasabb ár.
Imádkozzatok hogy itthon lehessen kapni csont nélkül, kártyafüggetlenül 😄
Imádkozzatok hogy itthon lehessen kapni csont nélkül, kártyafüggetlenül 😄
én szeretném, ha a P betûsnél 50k alatt (céges elõfizu) minél hamarabb megjelenne, akkor azonnal szaladok a boltba! amúgy türelmesen várok, a 7610esem nyúzom tovább 😛
Vmi témaszerkesztõt tudtok 5800XM-hez? XD (perverzióm a saját skin)
Vmi témaszerkesztõt tudtok 5800XM-hez? XD (perverzióm a saját skin)
eom$
Azt senki nem várta, hogy 60 körül lesz, de reméltem, hogy 100 alatt fog maradni, mondjuk ugy 90-körül! De hát lehet drága is lesz, meg megsem akar jelenni, szoval, lehet valami más telo lesz belöle!
Pff, Elsõ hivatalos európai ár Spanyolországból.
€429, az jelenleg 114.000 Ft. Ok, kértyafüggetlen, de hol van ez a €279-hoz képest amit 1 hünappal ezelõtt jelentettek be? Ennyit nem ér ez a telefon...
€429, az jelenleg 114.000 Ft. Ok, kértyafüggetlen, de hol van ez a €279-hoz képest amit 1 hünappal ezelõtt jelentettek be? Ennyit nem ér ez a telefon...
Nekem az a kérdésem, hogy fényérzékelös kijelzõ?? Mert gondolom igen, de eddig sehol nem hallottam rola!
Vmi 3,5g- t irnak rola 😄, ami nemtudom mit jelent , de elvileg van gprs, wcdma, hsdpa , edge nincs benne
"Az alábbi screenshotokon az általunk néhány percig próbált TESZTKÉSZÜLÉK szoftverziója..." ez lehet az oka a lassuságnak
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
Persze, hogy nem kell minden szavát elhinni egy cikknek, de amíg nincsenek felhasználói tapasztalatok, kénytelen az ember arra támaszkodni. Nomeg ez az elsõ cikk (legalábbis amire ráakadtam), gondoltam helye van a topicban😊 Amúgy videókon sok dolgot nem látni, ráadásul az 5800-t bemutatók néhol ellentmondásosak (egyiken szerencsétlenkedik az ürge a kezeléssel, másikon semmi gond, igaz, a menürendszer lehetne gyorsabb). Én igazából arra leszek kíváncsi, mennyire válik be majd a mindennapokban a készülék, azt pedig csak a tulajdonosok tapasztalatai alapján derül ki (és mire elér hozzánk, kijön 1-2 SW frissítés, ami úgy általában a Nokiákon sokat segít😊)
/*WTF?!*/
http://origogsm.hu/modules.php?name=Shop&s_op=viewproductdetails&lid=2495&cid=151
elvileg itten elörendelhetö... 130 000 ft-s áron , de mintha a csomag tartalma hiányos lenne 😊
Ugyérzem, azért még érdemes várni 😊
elvileg itten elörendelhetö... 130 000 ft-s áron , de mintha a csomag tartalma hiányos lenne 😊
Ugyérzem, azért még érdemes várni 😊
jobban hiszek a szememnek (alábbi videó, meg majd élõben), mint egy cikknek. 😉
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
"ha"
ennyit errõl 😊
ennyit errõl 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Angolul tudóknak itt egy cikk. Azoknak, akik nem beszélnék az említett nyelvet, összefoglalva: az OS gyors, stabil, a kijelzõ szép képet ad, nincs gond az érzékenységével, beviteli lehetõségek jól használhatók, hangminõség kiváló.
Szóval számomra úgy tûnik, megvan a következõ telefonom😊 (persze ebbe még egy rosszul sikerült magyar árazás beleszólhat).
Szóval számomra úgy tûnik, megvan a következõ telefonom😊 (persze ebbe még egy rosszul sikerült magyar árazás beleszólhat).
/*WTF?!*/
Erre én is kiváncsi leszek!!! Uj telefon kéne... 😊
máté nagyon szeretném ha igazad lenne😊 btw a ceruzának vanbenne hely? mármint ugy mint a pdakban hogy oldalt van egy kis hely ahova bedugható
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
Idézet a Nokia oldalról:
"Egykezes használatra optimalizált, érintõparanccsal irányítható"
...
"Kialakításából adódóan rendkívül kényelmesen kezelhetõ egy kézzel is, érintéssel illetve ceruzával vezérelhetõ..."
"Egykezes használatra optimalizált, érintõparanccsal irányítható"
...
"Kialakításából adódóan rendkívül kényelmesen kezelhetõ egy kézzel is, érintéssel illetve ceruzával vezérelhetõ..."
/*WTF?!*/
Azt hittem úgy általánosságban a resistive kijelzõkrõl írtál. Igen, a videón szereplõ készülék valóban nem állt a helyzet magaslatán -s akkor még finom voltam- de kizártnak tartom, hogy ilyen formában ki merje adni a Nokia. Fényerõ szerintem nem függ a TS technológiájától, legalábbis a lent említett PDA-m-nak ilyen téren nagyon nincs szégyenkezni valója.
/*WTF?!*/
Szerintem a pontatlan, és nem túl érzékeny is. Legalábbis az eddig kikerült videók alapján nincs szinkronban az ujj mozdulataival a képernyõ (pl weblap görgetésekor), és sokszor mellényomnak a menüben is. Csekk #22 + itt a cikk alján lévõ videót.
A kevésbé fényerõst csak olvastam általánosságban a resistive touchscreenekrõl, ezt lehet hogy feltuningolta a Nokia.
A kevésbé fényerõst csak olvastam általánosságban a resistive touchscreenekrõl, ezt lehet hogy feltuningolta a Nokia.