3952
  • sanya911201
    Sziasztok! Én is ilyen telefont szeretnék venni és arra vagyok kiváncsi hogy mennyire strapabíró a teló! Természetesen nem szeretném falhoz dobálni de ha mondjuk leesik a konyhakőre akkor kibirja-e?
  • Doomista
    Tudom már a választ jea!
  • Doomista
    Most nézem hogy új firmware van a mobilra, szóval ha letölteném a frissitést, nem vesznének el a videók,képek,zenék ?
  • Gyureszka
    ez mekkora hülyeség engem is zavar :D de a nemfogadottaknál meg jóljönne :D
  • Gyureszka
    Nekem akkor a gép írta h nincs kapcsolat, de am nekem is pont ma sikerült, nekem az volt a kulcs h ne legyen töltőn. :)
  • mm666
    Sikerült!!! Frissítette az NSU a szoftot. Egyébként az normális, miközben telepíti az új szoftot, hogy kikapcsol a telefon. Ezt írja a progi is. Szerintem tedd rá a gépre és ha nem ír ki semmit miközben teszi rá a szoftvert, vagyis semmi hibaüzit nem kapsz a progitól akkor hagyd, hogy végigcsinálja.
  • Bmx01
    ox thx
  • RS
    Beállítások-Telefon-Jelzőfény-Ki
  • Bmx01
    s ezt nem lehet kikapcsolni hogy ne villogjon attól hogy nem válaszoltam ????
  • spy803
    Mert nem válaszoltál rájuk. :P
  • Bmx01
    mért van az hogy villog a középső gomb ha van 2 beérkezett üzenetem, de ha már elolvastam azokat még azután is villog ???
  • Gyureszka
    de :D
  • gagax
    legegyszerübb megkérdezni h ingyenes-e nem?:D
  • mm666
    Én is ezen töprengek tegnap óta. Bár tegnap du óta teljesen jól műxik, de nagyon régi a szoft. Lehet benézek holnap a Nokiához. Ha más nincs...
  • Gyureszka
    szal valaki segítsen! : D hogy tudnám megoldani a frissítést?!
    egyedüli módszer h bevigyem a nokia-hoz? csak mivel t-mobiletól vettem így hezitálok h ingyenfrissítenék-e
  • Gyureszka
    nekem szinte ugyanez a szitu csak annyiban más h a kábeles megoldással nekem kikapcsolt a teló. :S
    én ma próbáltam 2x wifin de nekem is aztírta h nemtalált frissítést. és az egészben a legvicceseb, hogy keresztanyám is most vett egy ilyet ő is a t-mobiletől és neki új szoftveres nekem meg nem :O
  • evilscorpio
    hali mindenkinek lehet igencsak hülye kérdés lessz léci ha valaki tudna irjon, hogy kell egy programot signózni?
  • Bmx01
    jól működik erre a telóra a mobil opera ?
  • mm666
    Szia!
    Próbáltam Nokia Software Udaterrel frissíteni, de nem ment, azt írta kia gép, hogy USB kábellel csatlakozzak a géphez és ne USB elosztóval, meg hasonlók. Ami azért érdekes mert a teló gyári kábelével mentem rá. WLAN-nal azt írta ki a teló, hogy nem talál frissítést.
  • Gyureszka
    próbáltál a gépen szoftverfrisíteni??
    ha igen akkor vedd ki a memóriakártyát és úgy kapcsold be, aztán utána rakd be a memókarit és jólesz.
    az első kérdésedre meg annyit, hogy lehet de nemsokmindenkinek sikerül (kikapcsol közbe a teló) ezért ajánlják a wifis frissítést pár hsz-el lejjeb van.
  • mm666
    Mégegyszer hi!
    Tudja vki, mi a francért kapcsol ki állandóan ez a teló? Ha leveszem a hátlapot és úgy kapcsolom be, akkor megy, ha visszateszem a hátlapot meg sem szólal. Mi a baja?
  • mm666
    Sziasztok!

Köszönöm a segítséget a 2 simes dologban, akkor inkább marad tré mobilos. Viszont az én telómon 11.0.008-as verziójú szoft van. Van ennél frissebb? Lehet ezt a telót Nokia Software Updater-rel frissíteni?
  • Gyureszka
    mert nekem olyan h gépről teszem fel akkor folyton kikapcsol a teló :S kösz akkor próbálom wifin kéznél a router :)
  • HTS s3rg1nh00
    tudtommal ha még garanciális,a frissítés ingyenes a nokia boltban...
    sok sikert:)
  • hentesferi
    Köszi a segítséget :)
    Westend van a legközelebb , akkor szerintem oda beugrok :)
    volt olyan , aki azt mondta , hogy lehet csak a szoftverfrissítés nem volt teljesen sikeres , és ha újra frissítem már jó lesz :) majd kiderül :)
  • HTS s3rg1nh00
    mit?a frissítést?kapcsolódsz a wifi hálózathoz,nyomsz egy hívásbontás gombot,tárcsázóba *#0000#,ott meg opciók és frissítések ellenőrzése,az internethez meg nem kell csatlakozni,hiszen már csatlakoztál:)
  • grizzly21
    hol lehet ezt letolteni? /webcim/
    Koszi

• HTS s3rg1nh00
    keress valami jó kis wifi hálózatot amit nem fúj el a szél,azon megy ha letölteted a telefonnal(nálam is csak így jött össze,suliban...)
  • Gyureszka
    feltettem a legújabbat de semmi, és még csak szoftvert se tudom frissíteni mindig kikapcsol a teló és megáll a frissítés :S
  • micski2
    Sztem is Python hiány miatt nem megy! 1.4.5 és mellé az 1.9.5 ajánlom!nálam ez vált be!
  • Bmx01
    Ovi Maps 3.0 licence-et meg lehet v.hogy hackkelni hogy ne járjon le ??
  • gagax
    Felvan téve a python a telefonodra? Mert ha nem akk azért nem működik az xpressbeer meg a többi.=)
  • Örm
    Hello!
    SMS-eknéél, hogy lehet a hangulatjeleket megjeleníteni?
  • Gyureszka
    persze müküdik, am kaptam egy olyan info-t h szoftverfrissítés orvosolja, most próbálom
  • HTS s3rg1nh00
    egyébként működik a giroszkóp(menü elfordul?)
    ha igen,akkor a progikkal van baj,ha nem akkor meg szerviz..
  • Gyureszka
    srácok, valaki tudna abban segíteni h milehet a probléma abban hogy nemmegy egy girószkópos progi sem a telómon (lightsabre, xpressbeer..stb) előreköszahelpet
  • LoDMaSt
    beállítani, ahogy neked tetszik :D
    telepíteni: opera mini, mobile paint, valami mail alkalmazás, meg nézz körbe nokiaprogramok.hu-n, és amit használnál!
  • Bmx01
    no nekem is megérkezett sikeresen a készülékem,
    miket érdemes beállítani és miket érdemes telepíteni ???
  • mukievil
    nokiaprogramok.hu :)

vagy itt:

http://5800.blog.hu/

jobb oldalt ki is van szedve külön
  • Örm
    Hello!
    Valaki tudna abban segíteni, hogy hol találok msn programot a telefonra? Kössz a segítséget!