3952
-
sanya911201 #910 Sziasztok! Én is ilyen telefont szeretnék venni és arra vagyok kiváncsi hogy mennyire strapabíró a teló! Természetesen nem szeretném falhoz dobálni de ha mondjuk leesik a konyhakőre akkor kibirja-e? -
#909 Tudom már a választ jea! -
#908 Most nézem hogy új firmware van a mobilra, szóval ha letölteném a frissitést, nem vesznének el a videók,képek,zenék ? -
Gyureszka #907 ez mekkora hülyeség engem is zavar :D de a nemfogadottaknál meg jóljönne :D -
Gyureszka #906 Nekem akkor a gép írta h nincs kapcsolat, de am nekem is pont ma sikerült, nekem az volt a kulcs h ne legyen töltőn. :) -
mm666 #905 Sikerült!!! Frissítette az NSU a szoftot. Egyébként az normális, miközben telepíti az új szoftot, hogy kikapcsol a telefon. Ezt írja a progi is. Szerintem tedd rá a gépre és ha nem ír ki semmit miközben teszi rá a szoftvert, vagyis semmi hibaüzit nem kapsz a progitól akkor hagyd, hogy végigcsinálja. -
Bmx01 #904 ox thx -
#903 Beállítások-Telefon-Jelzőfény-Ki -
Bmx01 #902 s ezt nem lehet kikapcsolni hogy ne villogjon attól hogy nem válaszoltam ???? -
spy803 #901 Mert nem válaszoltál rájuk. :P -
Bmx01 #900 mért van az hogy villog a középső gomb ha van 2 beérkezett üzenetem, de ha már elolvastam azokat még azután is villog ??? -
Gyureszka #899 de :D -
#898 legegyszerübb megkérdezni h ingyenes-e nem?:D -
mm666 #897 Én is ezen töprengek tegnap óta. Bár tegnap du óta teljesen jól műxik, de nagyon régi a szoft. Lehet benézek holnap a Nokiához. Ha más nincs... -
Gyureszka #896 szal valaki segítsen! : D hogy tudnám megoldani a frissítést?!
egyedüli módszer h bevigyem a nokia-hoz? csak mivel t-mobiletól vettem így hezitálok h ingyenfrissítenék-e -
Gyureszka #895 nekem szinte ugyanez a szitu csak annyiban más h a kábeles megoldással nekem kikapcsolt a teló. :S
én ma próbáltam 2x wifin de nekem is aztírta h nemtalált frissítést. és az egészben a legvicceseb, hogy keresztanyám is most vett egy ilyet ő is a t-mobiletől és neki új szoftveres nekem meg nem :O -
evilscorpio #894 hali mindenkinek lehet igencsak hülye kérdés lessz léci ha valaki tudna irjon, hogy kell egy programot signózni? -
Bmx01 #893 jól működik erre a telóra a mobil opera ? -
mm666 #892 Szia!
Próbáltam Nokia Software Udaterrel frissíteni, de nem ment, azt írta kia gép, hogy USB kábellel csatlakozzak a géphez és ne USB elosztóval, meg hasonlók. Ami azért érdekes mert a teló gyári kábelével mentem rá. WLAN-nal azt írta ki a teló, hogy nem talál frissítést. -
Gyureszka #891 próbáltál a gépen szoftverfrisíteni??
ha igen akkor vedd ki a memóriakártyát és úgy kapcsold be, aztán utána rakd be a memókarit és jólesz.
az első kérdésedre meg annyit, hogy lehet de nemsokmindenkinek sikerül (kikapcsol közbe a teló) ezért ajánlják a wifis frissítést pár hsz-el lejjeb van. -
mm666 #890 Mégegyszer hi!
Tudja vki, mi a francért kapcsol ki állandóan ez a teló? Ha leveszem a hátlapot és úgy kapcsolom be, akkor megy, ha visszateszem a hátlapot meg sem szólal. Mi a baja? -
mm666 #889 Sziasztok!
Köszönöm a segítséget a 2 simes dologban, akkor inkább marad tré mobilos. Viszont az én telómon 11.0.008-as verziójú szoft van. Van ennél frissebb? Lehet ezt a telót Nokia Software Updater-rel frissíteni? -
Gyureszka #888 mert nekem olyan h gépről teszem fel akkor folyton kikapcsol a teló :S kösz akkor próbálom wifin kéznél a router :) -
#887 tudtommal ha még garanciális,a frissítés ingyenes a nokia boltban...
sok sikert:) -
hentesferi #886 Köszi a segítséget :)
Westend van a legközelebb , akkor szerintem oda beugrok :)
volt olyan , aki azt mondta , hogy lehet csak a szoftverfrissítés nem volt teljesen sikeres , és ha újra frissítem már jó lesz :) majd kiderül :) -
#885 mit?a frissítést?kapcsolódsz a wifi hálózathoz,nyomsz egy hívásbontás gombot,tárcsázóba *#0000#,ott meg opciók és frissítések ellenőrzése,az internethez meg nem kell csatlakozni,hiszen már csatlakoztál:) -
#884 hol lehet ezt letolteni? /webcim/
Koszi
-
#883 keress valami jó kis wifi hálózatot amit nem fúj el a szél,azon megy ha letölteted a telefonnal(nálam is csak így jött össze,suliban...) -
Gyureszka #882 feltettem a legújabbat de semmi, és még csak szoftvert se tudom frissíteni mindig kikapcsol a teló és megáll a frissítés :S -
#881 Sztem is Python hiány miatt nem megy! 1.4.5 és mellé az 1.9.5 ajánlom!nálam ez vált be! -
Bmx01 #880 Ovi Maps 3.0 licence-et meg lehet v.hogy hackkelni hogy ne járjon le ?? -
#879 Felvan téve a python a telefonodra? Mert ha nem akk azért nem működik az xpressbeer meg a többi.=) -
#878 Hello!
SMS-eknéél, hogy lehet a hangulatjeleket megjeleníteni? -
Gyureszka #877 persze müküdik, am kaptam egy olyan info-t h szoftverfrissítés orvosolja, most próbálom -
#876 egyébként működik a giroszkóp(menü elfordul?)
ha igen,akkor a progikkal van baj,ha nem akkor meg szerviz.. -
Gyureszka #875 srácok, valaki tudna abban segíteni h milehet a probléma abban hogy nemmegy egy girószkópos progi sem a telómon (lightsabre, xpressbeer..stb) előreköszahelpet -
#874 beállítani, ahogy neked tetszik :D
telepíteni: opera mini, mobile paint, valami mail alkalmazás, meg nézz körbe nokiaprogramok.hu-n, és amit használnál! -
Bmx01 #873 no nekem is megérkezett sikeresen a készülékem,
miket érdemes beállítani és miket érdemes telepíteni ???
-
mukievil #872 nokiaprogramok.hu :)
vagy itt:
http://5800.blog.hu/
jobb oldalt ki is van szedve külön -
#871 Hello!
Valaki tudna abban segíteni, hogy hol találok msn programot a telefonra? Kössz a segítséget!