17438
  • DarkSector
    Én megsértőni...
    naponta találkozok ilyen figurákkal és megtanultam kezelni a helyzetet, és mond meg miben vagyok elfogult?
    Mert kiváncsivá tettél....jah hogy utálom a hobbitokat...ááá értem.
  • DarkSector
    Jah már nem tudtam mit mondani erre....
    Télleg utálom és ezért megköveznek.
    De asszittem fejbelövök mindenkit a moziban, mikor egyszercsak végelett a filmnek (az 1/3-ánál), mint utólag kiderül.

LOL utána meg már nem volt az igazi.
  • LaszloLedzenyi
    jaj meg ne sértődj te elfogult idióta
  • DarkSector
    Semmi baj nem gond, ha tévedek, akkor nyugodtan szólhatsz.
    Na így már másképpen hangzik.
    Bocs de nekem nem ez jött le a szövegből.

Én azért túlzás, hogy kőkemény kocka lennék, mert nem multizok, és a szar felhozatal miatt a single is háttérbe szorul.
    Én film illetve zenebuzi vagyok....nem kicsit horror filmbuzi....

Nem tudom, hogy a játékfüggőség hol kezdődik, de aki pc-re panaszkodik, az nem hiszem hogy azért, mert nincs elég játék hogy kitöltse vele az összes napjának összes percét, hanem amikor leül esténként monnyuk munka után 2-3órát, vagy hétvégén, akkor hoppon marad.
    Ne abból induljunk ki, hogy befizet mindenki wow-ra és akkor azzal játszik egész életében, meg hogy monnyuk a BlackSite és egyébb társai játékaiban számlálja a bugokat.

Remélem engem is megértesz.
  • cenobite
    "utálom mint a szart lehugyozva"

Ez jó szöveg, jegyeztem. :DDD
  • DarkSector
    Irj=irt...én félrenyomni gomb
  • wedge31
    #1305-ben benne van minden nem bántóan mondom de te is kökemény kocka vagy ha nem elég neked a pc-és piac és még konzolon is minden neked tetszöt kijátszol.
    A lényeg hogy aki nem játék függö annak böven elég a pc-és felhozatal.
  • DarkSector
    Jah akkor figyelek, és mond meg hogy mit írj Wedge31?
    Jakuza szan....figyelek....
  • [Jakuza]
    Persze hogy nem tudja, hiszen el sem olvassa azt amit a masik ir, csak tolja a hulyeseget raadasul olyan hulyeseget irni a Kotorra hogy RTS.
    Ekkorat ilyen baromsagon mar reg rohogtem.
    Szerinted tudja egyaltalan mi az AD&D ? :D Es ilyen magyarazza meg neked a mufaj remekeit. :DDDDDD
  • DarkSector
    Nem még másért is, ha azt veszzük hogy 10e-15e környékén lehet....használtan....játékokkal....
  • DarkSector
    Ezekszerint nem.
    Mond el konkrétan Please hogy mire gondoltál a szövegben.
  • bardocz
    Csak ezért érdemes lenne beszerezni egy ps2-t :O
  • DarkSector
    Ezt ki mondja kinek. Meg ki kérem magamnak, hogy gyűrűk ura fannak nevezz, vagy más. utálom mint a szart lehugyozva!
  • [Jakuza]
    Uristen eddig az kitalaltad utalom JRPG-t hogy igazad legyen, most megmagyarazod, hogy milyen franko a JRPG es ezert mert nekem mas a velemenyem ezert en mar nem is vagyok ember.

Ezt gondold at foleg mitan 15 hozzaszolassal azelott huztad le a stilust ahova a konzol huzza az RPGket.

"De mindegy, én sem ismerem ezeket annyira, én is a HC-bb PC-s RPG-kre szavazok, de sajnos haldoklik a műfaj, és nem tesz jót neki a konzol felé húzás, a "masseffectedés". És ezzel nem a Mass Effectet akarom leszólni, mint játékot, d eaz bizony fel van vizezve, mint RPG."

Oreg legalabb ne beszelnel felorankent felre, emlekezz arra mit beszelsz es ne mondj sajat magadnak 2 percenkent ellent.
    A konzolos RPG-k tobbsege egy nagy rakas fos, smivel a legtobbjuk talan 98%-uk JRPG igy elmondhato hogy a JRPGkben is ugyanez az arany.
    Ugy ahogy mondom fos igy szimplan, szurke szemet, unalmas szar.
    Es ilyen faszsagokat se beszelj, hogy nem tud valaki olvasni, es mi bajod az irott szoveggel, hiszen minden jatekban a PC-s jatekban is irott szoveg van.
    De oreg a tartalma ami fos nem az a baj hogy irott a szoveg, atyaeg.
    Talan eloszor jatszal a kotor2-vel es rajossz mi a kulonbseg egy remek csavaros tortenet kozott foleg ugy hogy az SW vilag torteneti huseget is megtartotta.
    Utana meg nezd meg a es hanyd el magad attol, hogy milyen szanalmas probalkozas a tortenetvezetes szempontjabol az FF VII.
  • DarkSector
    HardCore=KeményMag .... :D
    Igen csak megemlítetted MassEffect-et, de akkor melyikre értetted, hogy nem HC RPG?

Amúgy szerintem egyik harcrendszer sem nehéz. Gondolom.
    meg Final (körökre osztott) Star Ocean (valós idejű), és egyik sem tűnt nehezebbnek.
  • wedge31
    Egyszerüen tényleg nem tudod értelmezni vagy nem akarod amit a kockaságról irtam.
  • LaszloLedzenyi
    köszönjük gyűrűk ura fan mennyé szépen vissza a kis álomvilágodba
  • DarkSector
    Nem az azért nem az, mert nem abban a kategóriában van, amúgy a tály, sőtt az egész játék szép, még mai szemmel is.
    Én volt hogy órákig visszamentem 1-1 főellenséghez, és felmásztam a fejére, mert annyira hihetetlenül megcsinálták.

Még egy ilyen játékról nincs tudomásom, persze nem csak a kategóriát nézve.
    Jah és erre sok cikkben azt mondták, hogy "megalkották a játékot" igazuk van, ez alkotás, és nem pedig "megcsinálták, mint a sok hsználhatatlan 2órás söpredéket.

Jah és mivel engem a főellenségek szoktak lenyűgözni és érdekelni a játékokban, ezért ez nekem totál tökéletessen megfelelt!!!
    Gondolom végignyomtad te is....

EZT NÉZZÉTEK MEG!!!!!!!!!!!!!
    SHADOW OF THE COLOSSUS NOSZTALGIA!!! IMÁDKOZZUNK 1 REMAKE-ÉRT!!!!
  • [Jakuza]
    Jah sry de meg nem talaltak ki olyan gyogyszert, ami a PC undort meggyogyitsak igy van egy sanda gyanum, beteg maradok az eletem vegeig, amig megmondom egy konzolosnak milyen szanalmas az ha a fatol nem latja az erdot.
    Igaz csak az ok szemeben. :DDDDD
  • Zóanagyvarázsló
    Nem a Mass Effectet állítottam szembe a HC cRPG-kkel, csak a harcrendszer kapcsán tettem rá azt megjegyzés. Az pedig logikus is, hogy nem egy HC cRPG-féle harcrendszerrel (értsd: körökre osztott, vagy legalábbis kvázi körökre osztott, megállítható, esetleg a csapattagok általad közvetlenül irányíthatóak) rendelkezik, ha egyszer műfajilag kevert a játék. Egyébként nyilván lehet taktika akár egy FPS-ben is, szóval nem félreérteni ;)

Maga a hardcore szó pedig ugye melléknév, így valóban lehet jelzője egy játék nehézségi szintjének éppen úgy, mint műfajt tekintve keményvonalas voltának. Igen, ez a "keményvonalas" a legjobb szabad fordítás ebben a szituációban.
  • DarkSector
    Eddig aszittem Hardcore, az a játékok nehézségére bonyolultságára vonatkozik.
    Mass Effect 2 stílus ötvözése ...ez egyértelmű. (De nem csak erről az egy játékról volt megjegyzés)
    Nehéznek nehéz, mert mindig meghalok a geci célzásnak köszönhetően,
    Döntési lehetőség??? az egész játék ebből áll!

Lineáris....jó lenne.
    Taktika a harcrendszer kiismerése után jelentkezhet.
    Itt az ügyesség nem elég, mert nekem meglenne.
  • mila69en
    te beteg vagy!:D
  • Istencsászár
    Ezen még dolgozz, mert egyre nagyobb hülyeségeket állítasz.

Mi bajod az írott párbeszédekkel? nem tudsz olvasni? amugy a legjobb amikor ezt keverik, van voice, videó, átvezető meg sok írott szöveg ezt a Lost Odyssey nagyon jól demontrálja.
  • [Jakuza]
    Szamodra mert elfogult vagy.
    De ettol meg az egyik tortenet gagyibb mint a masik, a beszelgetesek legtobbje kimerul valami szurke, toszavakban eloadott par a konzolokra oly jellemzo buborektoltelekkel.

Darksector tudjuk Ico sem az mert szep taj van benne. :D
  • Zóanagyvarázsló
    Embere válogatja, nekem még túl nagy ez a torta, viszuonylag kevés időt töltök játékokkal, és azt sem feltéltenül a frissebbekkel.

...hülye nem vaok a szót ismerem, de mitől hardcore egy RPG?

Például az alapos és gazdag fejlődési rendszertől, a szabadság és döntési lehetőségek, a szerepjátszás biztosításától, a lehető legkisebb mértékben jelentkező linearitástól, a partizástól (nem feltétel, inkább csak jellemző ), vagy éppen a képességekre, felszerelésre és taktikára építő harcrendszertől (ebbe egy Mass Effect-féle lövölde nem fér bele, illetv eolyan RPG, ahol a játékos ügyessége számít).
  • DarkSector
    Amúgy az RPG-s jellemzők:
    fejleszthető tulajdonságok XP HP PHP ECT, meg hasonló szarságok.
    több karakter használata, vagy létrehozása......stb.

És nem külsőségek határozzák meg, vagy azok az új ötletek, megvalósítások, amik más kategóriából csaltak a játékokba.

Itt arról van szó, hogy mindenkinek más az izlése.
  • Zóanagyvarázsló
    Világos, de ebből számomra az következik, hogy manapság nem szereted a műfajt - mármint az újabb darabokat úgy en bloc. Ahogy például én sem a mai FPS-eket, pedig akadnak kedvenceim a műfajban, és néha megjelenik egy-egy érdekes darab. Remélem érted a megközelítésémet, de nem a szavak kicsavarása volt a szándékom, de erre még egy külön mondattal utaltam is, te ezt máshogy fogalmaznád meg, rendben van, fölösleges lovagolni rajta, hiszen már értjük, tisztáztuk a helyzetet.

Maradjunk annyiban, hogy elsőre félreérthető volt a helyzet, másodjára pedig elbeszéltünk egymás mellett.
  • DarkSector
    Shadow of Colossus az egy etalon, és nem RPG, attól független, hogy szörnyek meg nagy táj van benne.

De miért szeretnéd feltüntetni szarnak a Final, Star ocean cuccokat?
  • DarkSector
    Sőtt szerintem több fantázia van benne, és igenis a japán stílus miatt olyan durvák.
    Mármint nem a shongokú frizurákra értem, hanem pl nézzétek meg a helyszíneket!!!!!!!!!!!
    Háát nem Might and Magic-es hobbitok falva az biztos.
    A játéktól elnézést, de téllek hobbitos...
  • Istencsászár
    Ne viccelj már, miben lennne más? lévén hogy jrpg egy stílus ugyan arra épülnek... mindegyik más tartalmilag, annyira más mint egy fps és másik fps mint egy rts másik rts...
  • DarkSector
    Na sejtettem.
    Akkor következő kérdés.
    Mi az hogy HardCore.
    :D

...hülye nem vaok a szót ismerem, de mitől hardcore egy RPG?
  • Istencsászár
    NAgyon elvagy tévedve... mindegyik jrpg egy ujabb történet egy újabb nagy utázis egy fantázia világba... komoly mondókkal, történetekkel.

Az Eternal Sonata amire te azt mondanád hogy giccses, gyerekes egy komoly belsőt takar... halálról szól, Frédéric Chopin álmáról a halálos ágyán, dallamairól és életéről... de honnan is tudhatnád, te ezeket lesajnálod lefikázod, amikor fogalmad sincs róla mik ezek mit takarnak... nagyon száni hozzáállás
  • [Jakuza]
    Ne akard mar megmagyarazni, hogy en utalom a JRPket, mert szanalmas a probalkozas a szavak kicsavarasa.
    Nem utalom oket hanem nincs koztunk jo vagy csak elenyeszo mennyisegben es a ketto kozott nagy a kulonbseg.
    Jtszottam am en az elso Zeldaval,Inindo: Way of the Ninjaval is mar a sima Nintendon vagy akar a Segan a Fantasy Starral,Wonderboy 3-al, de mondhatnam a kesobbi Zeldakat akar GCn vagy N64en.
    Megemlithetnek meg rengeteget mint pl a PS2-n Shadow of Colossus stb
    Egyszeruen keves a megfelelo minoseg.
    Szanalmas tortenetek, kimerul a harc legtobbje a triggereken allandoan megjeleno enemyken es sorolhatnam a legtobb hianyossagot, ami tonkreteszi a jatekelmenyt.
    Szoval ezert szarok, majd ha megfelelot irnak mint a pl a NWN jatszok vele de addig ezek gyenge probalkozasok.
  • DarkSector
    Háát nekem nem elég pc-s piac.
    Én többre vágyom, főleg hogy sok cím mikor tálcára kerül tele lesz kukacokkal, és éhen maradok.

Az hogy konzolon sok játék van, az azt jelenti hogy sokan fejlesztenek rá, lehet válogatni, és ha végeztél valamivel, ami nem biztos hogy 3-4óra, mint bizonyos játékokban, ahol egy nyíl mutatja monnyuk hogy merre kell menni, akkor tudsz válogatni újjat, és addigra valszeg olcsóbb is lesz.
    Ezt nem úgy kell elképzelni, mint PC-n, hogy kijön a fear új része, végigmész 2 nap alatt, és vársz egy kiegészítő lemezre.

Pl csak én saját tapasztalatomból mondom, hogy konzolon még nehézségeknél is van miért hajtani, vagy mittomén miért.
    Konzol single-ben verhetetlen.
    Mármint ha így álltalánosítani szeretnénk.

Mert monnyuk nekem azért jelent valamit, hogy ha full fokon mittomén megszenvedek, akkor kapok egy fegyót vagy ruhát, és nem kiegészítésként kell letöltenem a netről.

Meg pl az fps-eknél. (azért ezt mondom példának mert jobbára ezekkel játszottam nagyobb számban.)

Kevés sok esetben egyeltalán nem tapasztalható főellenség, vagy videó lezárásképpen a végén.

Csak mész lősz...mész lősz...és credit....
  • Zóanagyvarázsló
    HC=hardcore
  • DarkSector
    Az a bugs, hogy minden játék ilyen mostanában, sőtt a filmek meg a zenék is.
  • Zóanagyvarázsló
    Na így máris világosabb, bár végülis ez mégiscsak azt jelenti, hogy nem szereted őket, ha ezek szerint azért is, mert nincsen neked tetsző darab. De ez már lovaglás a szavakon.

A dizjnjuk nekem sem tetszik, a játékementüket pedig csak felületesen ismerem (olvasottak, gameplay videók alapján), így ahhoz nem is tudok hozzászólni.
  • DarkSector
    nem lebasás végett, meg nem akarok szögelni, hogy megmonnyam a frankót, de azért érdemes végigondolni, hogy még így hogy téged unalmassan érint a topic, ehhez képest bent vagy és sok hozzászólással tartod életben a topic-ot.
    Na most gondold el, hoyg hányan vannak még akik így vannak ezzel, és hányan akkiket érdekel is.

És többé kevésbé KULTÚRÁLTAN el szeretnék mondani, esetleg megvitatni nézeteiket, hátha egyik másik embernek tud nak újjat mondani, vagy megismeri más emberek szemszögéből a dolgokat.
  • Zóanagyvarázsló
    Arra célzott, hogy szerinte csak afféle "konzolos őrület" minden friss címmel játszani, még mindig jelenik meg PC-re annyi játék, mely az egyszeri játékosnak bőven elég.

Én ez utóbbiban én egyet is értek, de amíg sokan pár nagyobb cikk konzolon való - időleges vagy végleges - exkluzivitása miatt - már elnézést, de - nyavalyognak, és utálkoznak emiatt konzolokra, addig talán valóban kevés lehet a sok is. Legalábbis egy széles réteg számára, akik között nyilván ismét nem kevesen akadnak olyanok, akik minden megjelenésre rástartolnak azonnal.
  • [Jakuza]
    Igen a JRPGk 99%-a szar es nem azert mert utalom, hanem mert egy kaptafara epulo unalmas szanalom.
    Semmi otlet egyben sem es halal szanalmas a manga kinezetu szereplok ezekben a jatekoknak a szinten tobb mint 90%-ban.
    Es ezt ugy mondom, hogy szeretem a japan Animeket, de ezekben a jatekokban ez a giccses kinezet, nagyon illuziorombolo.