19778
  • Eagle16
    Köszi, mindjárt kipróbálom.
  • MrDevil
    itt egy másik link is
    tessék
  • ricsa008
    amúgy 1000 thx!!!!!!!!
    mondtam dark hogy vannak még jó emberek :D
  • Barnez
    Okés, rajta vagyok, hogy lejöjjön, bár még mindig nincs szabad slot, de ahogy megvan, töltöm fel!
  • ricsa008
    én se áááááááá
    Your IP address xx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

pedig sose tudok róla tölteni nem hogy most valami ip bibi van
    pls addat, vagy hasonló
  • ruffirant
    ha valakinek lejön az pls rakja fel valahova másshova
  • grimm13
    Egyet értek

#1988: ez a dlc dolog nekem se müxik valami miatt ugyan azt írja ki hogy lépjek be
  • Csokis
    Megaupload vagy Mediafire, csak ne RS. Most se tudom letölteni. :(
  • ruffirant
    huhuhu ha müxik rendesen isten vagy:P
  • Barnez
    Vááááá, Magyarország királya vagy!!!! :D
  • MrDevil
    tessék gyerekek mindenkinek jó szórakozást :D
    tessék lássék!!!
  • DarkSector
    nah látom feltették az ingyenes DLC-t is...ebben mi van???
    :DDDDD
    majd 700mb!!!
  • Barnez
    Ok-ok, szavamon foghattok nyugodtan! :D Hát, az a leglogikusabb, hogy három fájl legyen, de meglátjuk... csak jöjjön! :D
  • Dimitrii
    Hát érdekes hogy Dragonnál milyen hamar fenn volt itt a magyaritás erre meg még semmi. Bár én tolom angolul és értem is mégis jobb lenne magyarul.De mielött valaki lehurrogna ebből is és a D.A.O-ből is a C.E. változatot rendeltem.Bár nem értem mert miért ilyen soká jön a C.E. változat a másiknál is végig vittem a warezt mire megjött a játék ez szomorú.
  • torma1
    Én így csináltam de nem lett jó! :( Játék indításnál hebegi hogy lépjek fel a netre és regisztráljak!
  • DarkSector
    előre thx...tudod hogy van a mondás...:D
    majd kiváncsi leszek, hogy valóban csak 2-3 fájlból fog-e állni a magyarosítás...
  • Pares
    Elméletileg ez a sorrend:

1. A játékban kikapcsolod az automatikus bejelentkezést.

2. Feltelepíted a DLC-ket.

3. Futtatod a giveme2entitlements.exe-t
  • SaGa Jr
    Nem tudom volt már a kérdés vagy sem, de aki előrébb jár tudna segíteni abban, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Merre található a submachine gun felvehető típusa? A sniper csúzlit, az assault rifle-t, a heavy pistol-t, a krogan shotit már megtaláltam, de ez az automata apróság valahogy elkerülte a figyelmemet. Nem voltam még mindenütt, de nem ártana tudni a fellelési helyét, mert lehet hogy elmentem mellette.

A segítséget előre is köszönöm.
  • ricsa008
    már Pumbatól kaptunk egy komoly igéretet és én bizok benne
  • Barnez
    Na sebaj, ha jövőhétig nem rakják fel (amit kétlek), akkor felrakom, addig megérkezik a CE változatom. :D
  • DarkSector
    csak idő kérdése. max itt nem tölti senki fel ...egyszer úgyis kiteszik...még nem hallottam olyanról amit nem.
  • ricsa008
    az megint egy másik kateg :D
  • Ari18
    Akkor holnap megveszem Várni akartam ameddig olcsóbb lesz...
  • DarkSector
    jók vannak, azokkal járunk rosszul, mert meggátolják a warez terjedését jótettként...:D
  • ricsa008
    én bizok benne hogy vannak még jó emberek
  • Tatyla
    nem fogják felrakni mert irigyek...
  • grimm13
    szintén zenész de szerintem a sorrendet elrontottam mer előbb felraktam utána kapcsoltam ki a auto log on-t:D de mind1
  • gagax
    akik már a DLC ket felpakoltál és megy is nálluk egy kis instukcio hogy mit merre és meddig :D mert nem kockáztatok feleslegesen mert nincs nállam a telepítő :D és ha most jönne ki a magyar fájl akkor szarul esne :D
  • Ari18
    Ha megvan a sima verzió magyarul, akkor felrakhatnád a magyar fájlokat. Nagyon hálásak lennénk érte
  • Barnez
    Vagy ha nem, akkor feltudnád tölteni a fájlokat? Ha nem lenne túl nagy kérés... ha viszont igen, akkor bocsánat, nem akarok kötekedni. Előre is köszönet a válaszodért wedge31.
  • Csokis
    Erről a hosszú Zaeed DLC-ról nem is olvastam, így rákerestem.

"This pack adds a new recruitable NPC named Zaeed." - Jó tudni.
  • torma1
    Nálam azt írja mikor belépek a játékba hogy regisztráljak! :( Addig nem mennek a DLC-k
  • blackcalibra
    Scannelni nem tudsz esetleg?
    Jó lenne ha a kézikönyv meglenne magyarul is, ugyanis a CE-hez angolul lesz csak, és még arra is várhatok napokat.
  • wedge31
    Igen ,két csapatnál / Bioware ,Blizzard / nem birok magamal.
  • Barnez
    Esetleg a hungarian.rar-t? :P
  • balee4
    Én meg még mindig a CE-re várok. Látom ahogy a Dragon Age-nél most sem bírtál várni. :D
  • balee4
    Raksz róla be képet?
  • grimm13
    Vagy mint a drogosok az adagjukat már néhányan ölnének is csak legyen fent a magyar
  • DarkSector
    én a müködö magyarítást várom nagyon.
  • wedge31
    32 oldal a magyarnyelvü kézikönyv ,poster van ha az extrának számit nálam már ment a szemétbe.
    A második DVD papirtokba szokásos ultragagyi megoldásal meg a cerberus network azonositod egy külön lapon ,ennyi.