19778
-
#2004 Köszi, mindjárt kipróbálom. -
#2003 itt egy másik link is
tessék -
ricsa008 #2002 amúgy 1000 thx!!!!!!!!
mondtam dark hogy vannak még jó emberek :D -
Barnez #2001 Okés, rajta vagyok, hogy lejöjjön, bár még mindig nincs szabad slot, de ahogy megvan, töltöm fel! -
ricsa008 #2000 én se áááááááá
Your IP address xx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
pedig sose tudok róla tölteni nem hogy most valami ip bibi van
pls addat, vagy hasonló -
#1999 ha valakinek lejön az pls rakja fel valahova másshova -
grimm13 #1998 Egyet értek
#1988: ez a dlc dolog nekem se müxik valami miatt ugyan azt írja ki hogy lépjek be -
Csokis #1997 Megaupload vagy Mediafire, csak ne RS. Most se tudom letölteni. :( -
#1996 huhuhu ha müxik rendesen isten vagy:P -
Barnez #1995 Vááááá, Magyarország királya vagy!!!! :D -
#1994 tessék gyerekek mindenkinek jó szórakozást :D
tessék lássék!!! -
#1993 nah látom feltették az ingyenes DLC-t is...ebben mi van???
:DDDDD
majd 700mb!!! -
Barnez #1992 Ok-ok, szavamon foghattok nyugodtan! :D Hát, az a leglogikusabb, hogy három fájl legyen, de meglátjuk... csak jöjjön! :D -
Dimitrii #1991 Hát érdekes hogy Dragonnál milyen hamar fenn volt itt a magyaritás erre meg még semmi. Bár én tolom angolul és értem is mégis jobb lenne magyarul.De mielött valaki lehurrogna ebből is és a D.A.O-ből is a C.E. változatot rendeltem.Bár nem értem mert miért ilyen soká jön a C.E. változat a másiknál is végig vittem a warezt mire megjött a játék ez szomorú.
-
torma1 #1990 Én így csináltam de nem lett jó! :( Játék indításnál hebegi hogy lépjek fel a netre és regisztráljak! -
#1989 előre thx...tudod hogy van a mondás...:D
majd kiváncsi leszek, hogy valóban csak 2-3 fájlból fog-e állni a magyarosítás... -
Pares #1988 Elméletileg ez a sorrend:
1. A játékban kikapcsolod az automatikus bejelentkezést.
2. Feltelepíted a DLC-ket.
3. Futtatod a giveme2entitlements.exe-t -
SaGa Jr #1987 Nem tudom volt már a kérdés vagy sem, de aki előrébb jár tudna segíteni abban, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Merre található a submachine gun felvehető típusa? A sniper csúzlit, az assault rifle-t, a heavy pistol-t, a krogan shotit már megtaláltam, de ez az automata apróság valahogy elkerülte a figyelmemet. Nem voltam még mindenütt, de nem ártana tudni a fellelési helyét, mert lehet hogy elmentem mellette.
A segítséget előre is köszönöm. -
ricsa008 #1986 már Pumbatól kaptunk egy komoly igéretet és én bizok benne -
Barnez #1985 Na sebaj, ha jövőhétig nem rakják fel (amit kétlek), akkor felrakom, addig megérkezik a CE változatom. :D -
#1984 csak idő kérdése. max itt nem tölti senki fel ...egyszer úgyis kiteszik...még nem hallottam olyanról amit nem. -
ricsa008 #1983 az megint egy másik kateg :D -
Ari18 #1982 Akkor holnap megveszem Várni akartam ameddig olcsóbb lesz... -
#1981 jók vannak, azokkal járunk rosszul, mert meggátolják a warez terjedését jótettként...:D -
ricsa008 #1980 én bizok benne hogy vannak még jó emberek -
#1979 nem fogják felrakni mert irigyek... -
grimm13 #1978 szintén zenész de szerintem a sorrendet elrontottam mer előbb felraktam utána kapcsoltam ki a auto log on-t:D de mind1 -
#1977 akik már a DLC ket felpakoltál és megy is nálluk egy kis instukcio hogy mit merre és meddig :D mert nem kockáztatok feleslegesen mert nincs nállam a telepítő :D és ha most jönne ki a magyar fájl akkor szarul esne :D -
Ari18 #1976 Ha megvan a sima verzió magyarul, akkor felrakhatnád a magyar fájlokat. Nagyon hálásak lennénk érte -
Barnez #1975 Vagy ha nem, akkor feltudnád tölteni a fájlokat? Ha nem lenne túl nagy kérés... ha viszont igen, akkor bocsánat, nem akarok kötekedni. Előre is köszönet a válaszodért wedge31. -
Csokis #1974 Erről a hosszú Zaeed DLC-ról nem is olvastam, így rákerestem.
"This pack adds a new recruitable NPC named Zaeed." - Jó tudni. -
torma1 #1973 Nálam azt írja mikor belépek a játékba hogy regisztráljak! :( Addig nem mennek a DLC-k -
#1972 Scannelni nem tudsz esetleg?
Jó lenne ha a kézikönyv meglenne magyarul is, ugyanis a CE-hez angolul lesz csak, és még arra is várhatok napokat. -
#1971 Igen ,két csapatnál / Bioware ,Blizzard / nem birok magamal. -
Barnez #1970 Esetleg a hungarian.rar-t? :P -
#1969 Én meg még mindig a CE-re várok. Látom ahogy a Dragon Age-nél most sem bírtál várni. :D -
#1968 Raksz róla be képet? -
grimm13 #1967 Vagy mint a drogosok az adagjukat már néhányan ölnének is csak legyen fent a magyar -
#1966 én a müködö magyarítást várom nagyon. -
#1965 32 oldal a magyarnyelvü kézikönyv ,poster van ha az extrának számit nálam már ment a szemétbe.
A második DVD papirtokba szokásos ultragagyi megoldásal meg a cerberus network azonositod egy külön lapon ,ennyi.