19778
-
torma1 #2044 Én fel tettem de azzal sem megy nálam! :( -
Pares #2043 Blood Dragon Armor DLC:
-
Richardix #2042 én azt a pár percet se bírom ki, amíg telepít a játék.. tudom miről beszél :P -
Pares #2041 YESSIR! -
#2040 Na király, köszi a feltöltőnek a magyarítást. Bár megfogadtam, hogy hétfőig, amíg meg nem jön a CE, nem játszok vele, de nem bírok még majd egy hetet várni. -
Richardix #2039 Hát ti még itt vagytok? NYOMÁS! a galaxis nem menti meg magát! :D -
Pares #2038 Na igen, ezt a topicot én is megtaláltam, csak aztán amikor vissza akartam menni, már 404 volt...
Mindegy, biztonság kedvéért felteszem a v2-t... -
Csokis #2037 Mert van akinek ment és van akinek nem. Sajna a topikot meg közben törölték. Egyébként ez volt! -
#2036 jah állitólag az ne ment...lehet majd ez, vagy ez + az előző, de már kavargok, mert több dlc is van!!!
tökömtudja ki-kivel...:D -
grimm13 #2035 nekem most már minden megy a dlc-k "engedélyezhetőekké " váltak bár még nem tűnt fel hogy fent lennének :D -
Cat 02 #2034 Van már hozzá 'hack' és 'bypass' cheat ? Másodjára kezdenék neki, de ezeket utálom :D -
Pares #2033 Nekem nem kért regisztrációt az elsővel se. Ezek szerint megy. Most akkor mi akar ez a v2 lenni? Esetleg link a fórumra hogy honnan van? Miért nem volt jó az első? -
#2032 Wáááá 4 Végre van magyaritás ! THX Devil ! You are an immortal god ! xD
-
#2031 Látod TUDOK HATNI az emberekre...csak egy megható szöveg, és önként ajálkoznak... -
torma1 #2030 Hogy csináltad? -
torma1 #2029 Ezzel sem megy! :) -
#2028 müködik -
torma1 #2027 Már csak a DLC-ket kellene működésre bírni! :) -
Csokis #2026 Új DLC crack, ez már elvileg oké! -
torma1 #2025 Én most sírok az örömtől! :) -
#2024 Na akkor már minden adott félre is tesszük a HDD-n azt majd úgy a 3. rész magasságába ezt is végigviszem az 1.es se fejeztem be! -
#2023 DLC dolgot kihagyom akk egyenlőre:D
másnem ha lessz nagyon SOK DLC majd újbol nyomom azokkal eggyüt:D
Magyar fájlokért köszönet szépen :D -
Barnez #2022 Úgy a biztosabb :D -
#2021 Nagyon szépen köszi!!!!!
Már nem is reménykedtem, hogy ma meglesz!! -
#2020 LOL minek átnevezni INT-re ha átírod az ini-t HUN-ra.Nem kell semmit bonyolítani! -
Barnez #2019 Tesztelve, megy! MrDevil, nagyobb hős vagy, mint Shepard!!! :D -
Richardix #2018 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ van isteeeen :) -
Csokis #2017 Köszi! Még 2 helyre feltöltöttem.
Megaupload és SendSpace -
n laca #2016 2003
-
#2015 Oké, működik, király :D -
#2014 MIÉRT RAPIDSHARE -
Barnez #2013 Egy kis segítség:
- Ha minden jól sikerült, akkor a letöltött fájlok ezek: BIOGame_HUN.tlk, ME2_Opening_SunMid_HUN.bik.
- Tömörítsd ki egy mappába, tetszőlegesen, majd a HUN részeket írd át INT-re!
- Mielőtt bemásolnád oda, ahova telepítetted készíts biztonsági másolatot az eredeti fájlokról.
- A BIOGame_HUN.tlk-t, amit átneveztél, másold be ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\CookedPC
- A ME2_Opening_SunMid_HUN.bik fájlt ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\Movies!
- Majd a sku.ini-ben a TextLanguage sorban az INT írd át HUN-ra! A fájl itt található: \Program Files\Mass Effect 2\data
- Jó szórakozást a játékhoz! -
grimm13 #2012 A nevét ? Az egész embert .... :D forró aranyba -
ricsa008 #2011 ez már ok
köszi !! -
Ari18 #2010 köszi szépen. örök hálám -
#2009 Szerintem most aranyba fogják önteni a nevedet :-) -
grimm13 #2008 ha az amire gondolok akkor YOU ARE THE MAN -
#2007 thx -
Barnez #2006 Áá, most már szavakkal nem lehet kimondani mekkora király, vagy! Köszönöm! -
#2005 imádunk