19778
  • wedge31
    Sorry ,azt hittem poén volt ez a boritékos beszolás...
  • Tatyla
    honnan?
  • Tatyla
    na már csak a DLC-hez kéne valami link ahonnan lehuzhatnánk egybe az egészet...
  • DarkSector
    én a dlc-ket pakkba szedtem, nem 1-esével...
  • blackcalibra
    Mégis jó az a kézikönyv?
  • Pares
    Milyen mappáról beszélsz? Én letöltöttem az .exe-ket külön külön meg az az egy darab giveme2entitlements_v2.exe-t és ennyi! Nemtudom milyen patch-ről meg mappákról van szó...
  • Daell Drow
    miert mindiga CE-al van szivatas? De mar kivarom azt az 1 hetet, nem toltok le semmit.
  • wedge31
  • DarkSector
    nem ő hívja peccsnek, amúgy az is eredetileg....dlc-k mellett van egy mappa patch.exe meg benne, de az meg kiirja hogy nem talál mass effect 2 mappát

OH MY GOD nem tudom hogy a magyarosításnak örüljek jobban vagy a véres sárkány rucinak....
  • Pares
    Attól függ, hogy szeretnéd-e a pre-order-es cuccokat (az összes páncél és fegyver), szeretnél-e egy új csapattagot, szeretnél-e egy régi Normandiával kapcsolatos mellékküldetést és pár kisebb új dolgot. Olvass vissza bővebb infokért.
  • Pares
    torma1 ugyan arról beszél, amiről én, csak ő nemtudom mért patch-nak hívja. Töltsd le az "ezt" (XD) fájlt amit linkeltem, a többit alább részleteztem.
  • blackcalibra
    Hidd el ha nem írsz nem kérdezem újra, elég lett volna annyi is hogy nem tudsz segíteni, de attól még lehet más tud. Ha neked nem kell a kézikönyv küld el nekem borítékban....
  • Pares
    A játékon belül a beállításokban kikapcsolod az auto login opciót.

Akár hova letöltöd azokat az exe-ket és akár honnan futtatod őket, a telepítő megcsinál mindent.

Ez a g...exe egy hack, ami egy .xml fájlban átír valamit, szóval hitelesíti a telepített dlc-ket. Csak egyszer kell elindítanod, kiugrik egy kis fekete ablak, valamit megkérdez, hogy fölül akarod e írni, ott klikk a Yes vagy Igen-re, és kész. A játékot normálisan elindítod mint szoktad, és benne vannak a dlc-k.
  • fsgh
    Mennyire érdemes ezekkel a DLC-kel vesződni? Mi van ebben? 1-2 páncél meg fegyver?
  • DarkSector
    jah ezek már megvoltak a magyarosítás előt...csak lekérdezem mielőtt elbasznék valamit...D:
  • DarkSector
    mi az a patch exe (dlc-k mellett a mappában), felejtős? az helyett van az EZT fájl?...:D
  • Blinkye
    Hali. F.A.Q nem műxik vagy csak én bénázok?
  • Pares
    Az 1952-es hsz.-ben sirdon linkjeiről tölts le mindent. Azok a DLC-k, amik megjelentek. Egy 500 megás egymagába, az csak az új csapattag, + a többi kicsi, pár tíz megás, így összesen kb. 600 mega.
  • DarkSector
    Látom neked se megy, én meg hülye is vagyok ezekhez...

tán valaki tud segíteni ezekre a kérdésekre!

1.
    akkor ez manuálissan végrehajtva, kikapcsolom a játék menüben a auto sing-in-t, vagy ezt a kinti launch képernyőn kell kikapcsolni?
    2.
    hogy teszem fel a dlc-ket? egyesével az exe-kre nyomkodok? vagy bemásolom valamelyik mappába őket elősször?
    3.
    hol a g...exe, és ezekután azzal indul a játék is, ott hol választom ki, egyből megkaponm ezeket a dolgokat?
  • strebacom
    Most van telepítös is ez még faxább...
  • Pares
    Először kikapcsolod a játékban az auto logint. Aztán van az a sok .EXE. Azokat mind külön telepíted, azután kétszer kattintasz és futtatod ezt. Voala, kész is. Nekem megy. Még egy új, az öreg Normandiával kapcsolatos küldetés is van a DLC-k közt!

Azthiszem, most megyek, és bekockulok. Na viszlát!
  • torma1
    Köszi igen úgy is jó! :)
  • strebacom
    Na bazz ez még jobb...
  • torma1
    Elméletileg ez a sorrend:

1. A játékban kikapcsolod az automatikus bejelentkezést.

2. Feltelepíted a DLC-ket.

3. Futtatod a giveme2entitlements.exe-t

Elméletileg ezt kell csinálni de nálam nem megy a javított patch-el sem
  • DarkSector
    van egy 670mb-os dlc kb ez a premiere dlc!!!

ez ugyanaz mint a másik, csak 1 kb 500mb-os extra single misszióval (gondolom a méretéből) több!
    de nem tudom hogy használjam...:S

mert mire lejött kitörölték torrentről a dlc-ben meg nincs utasítás hogy mit kell csinálni vele...
  • strebacom
    Nem kell átnevezni semmit....
    Ez a lényeg:
    - A BIOGame_HUN.tlk-t, amit átneveztél, másold be ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\CookedPC
    - A ME2_Opening_SunMid_HUN.bik fájlt ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\Movies!
    - Majd a sku.ini-ben a TextLanguage sorban az INT írd át HUN-ra! A fájl itt található: \Program Files\Mass Effect 2\data

• DarkSector
    nekem dlc-kben vannak exe-k, meg egy patch exe...ezekkel wath a fakk -ot kell csinálni?
  • Csokis
    Telepítős magyarítás!
  • wedge31
    Most olvastam a kézikönyvet 2 perc se kellet hozzá nincs benne semmi amit eddig ne tudtunk volna ,mielött ujra kérdeznéd nem tudok scannelni.
  • grebber
    Valaki leirná vagy tudna linkelni magyar leirást hogy ezek a kiegészítők mit adnak a játékhoz vagy hogy melyik tartalmaz új küldetéseket??

Az ilyen új fegyver meg ruha nem igen érdekel leszarom mit visel a karakter!
  • DarkSector
    kössz a választ ez könnyen ment...
  • torma1
    Igen úgy is jó!
  • torma1
    Egy kis segítség:
    - Ha minden jól sikerült, akkor a letöltött fájlok ezek: BIOGame_HUN.tlk, ME2_Opening_SunMid_HUN.bik.
    - Tömörítsd ki egy mappába, tetszőlegesen, majd a HUN részeket írd át INT-re!
    - Mielőtt bemásolnád oda, ahova telepítetted készíts biztonsági másolatot az eredeti fájlokról.
    - A BIOGame_HUN.tlk-t, amit átneveztél, másold be ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\CookedPC
    - A ME2_Opening_SunMid_HUN.bik fájlt ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\Movies!
    - Majd a sku.ini-ben a TextLanguage sorban az INT írd át HUN-ra! A fájl itt található: \Program Files\Mass Effect 2\data
    - Jó szórakozást a játékhoz!
  • MrDevil
    data / sku.ini - ben kell átírni a text részt INT-HUN-ra
  • DarkSector
    ó bameg ezt hogy van ???
    hogy kell ezt berakni????
  • oylog
    Köszönöm én is a magyar fájlokat remélem jók lesznek!
  • blackcalibra
    Valaki aki megvette az alap változatot tudna nekem segíteni?
  • strebacom
    Köszönöm szépen a hun fájlokat...
  • MrDevil
    sajnos én is nehez bírtam a CE-ig, hamar vége is lett !
  • Pares
    Blood Dragon Armor DLC: