19778
-
#2084 Sorry ,azt hittem poén volt ez a boritékos beszolás... -
#2083 honnan? -
#2082 na már csak a DLC-hez kéne valami link ahonnan lehuzhatnánk egybe az egészet... -
#2081 én a dlc-ket pakkba szedtem, nem 1-esével... -
#2080 Mégis jó az a kézikönyv? -
Pares #2079 Milyen mappáról beszélsz? Én letöltöttem az .exe-ket külön külön meg az az egy darab giveme2entitlements_v2.exe-t és ennyi! Nemtudom milyen patch-ről meg mappákról van szó... -
#2078 miert mindiga CE-al van szivatas? De mar kivarom azt az 1 hetet, nem toltok le semmit. -
#2077 -
#2076 nem ő hívja peccsnek, amúgy az is eredetileg....dlc-k mellett van egy mappa patch.exe meg benne, de az meg kiirja hogy nem talál mass effect 2 mappát
OH MY GOD nem tudom hogy a magyarosításnak örüljek jobban vagy a véres sárkány rucinak.... -
Pares #2075 Attól függ, hogy szeretnéd-e a pre-order-es cuccokat (az összes páncél és fegyver), szeretnél-e egy új csapattagot, szeretnél-e egy régi Normandiával kapcsolatos mellékküldetést és pár kisebb új dolgot. Olvass vissza bővebb infokért. -
Pares #2074 torma1 ugyan arról beszél, amiről én, csak ő nemtudom mért patch-nak hívja. Töltsd le az "ezt" (XD) fájlt amit linkeltem, a többit alább részleteztem. -
#2073 Hidd el ha nem írsz nem kérdezem újra, elég lett volna annyi is hogy nem tudsz segíteni, de attól még lehet más tud. Ha neked nem kell a kézikönyv küld el nekem borítékban.... -
Pares #2072 A játékon belül a beállításokban kikapcsolod az auto login opciót.
Akár hova letöltöd azokat az exe-ket és akár honnan futtatod őket, a telepítő megcsinál mindent.
Ez a g...exe egy hack, ami egy .xml fájlban átír valamit, szóval hitelesíti a telepített dlc-ket. Csak egyszer kell elindítanod, kiugrik egy kis fekete ablak, valamit megkérdez, hogy fölül akarod e írni, ott klikk a Yes vagy Igen-re, és kész. A játékot normálisan elindítod mint szoktad, és benne vannak a dlc-k. -
#2071 Mennyire érdemes ezekkel a DLC-kel vesződni? Mi van ebben? 1-2 páncél meg fegyver? -
#2070 jah ezek már megvoltak a magyarosítás előt...csak lekérdezem mielőtt elbasznék valamit...D: -
#2069 mi az a patch exe (dlc-k mellett a mappában), felejtős? az helyett van az EZT fájl?...:D -
#2068 Hali. F.A.Q nem műxik vagy csak én bénázok? -
Pares #2067 Az 1952-es hsz.-ben sirdon linkjeiről tölts le mindent. Azok a DLC-k, amik megjelentek. Egy 500 megás egymagába, az csak az új csapattag, + a többi kicsi, pár tíz megás, így összesen kb. 600 mega. -
#2066 Látom neked se megy, én meg hülye is vagyok ezekhez...
tán valaki tud segíteni ezekre a kérdésekre!
1.
akkor ez manuálissan végrehajtva, kikapcsolom a játék menüben a auto sing-in-t, vagy ezt a kinti launch képernyőn kell kikapcsolni?
2.
hogy teszem fel a dlc-ket? egyesével az exe-kre nyomkodok? vagy bemásolom valamelyik mappába őket elősször?
3.
hol a g...exe, és ezekután azzal indul a játék is, ott hol választom ki, egyből megkaponm ezeket a dolgokat? -
strebacom #2065 Most van telepítös is ez még faxább...
-
Pares #2064 Először kikapcsolod a játékban az auto logint. Aztán van az a sok .EXE. Azokat mind külön telepíted, azután kétszer kattintasz és futtatod ezt. Voala, kész is. Nekem megy. Még egy új, az öreg Normandiával kapcsolatos küldetés is van a DLC-k közt!
Azthiszem, most megyek, és bekockulok. Na viszlát! -
torma1 #2063 Köszi igen úgy is jó! :) -
strebacom #2062 Na bazz ez még jobb...
-
torma1 #2061 Elméletileg ez a sorrend:
1. A játékban kikapcsolod az automatikus bejelentkezést.
2. Feltelepíted a DLC-ket.
3. Futtatod a giveme2entitlements.exe-t
Elméletileg ezt kell csinálni de nálam nem megy a javított patch-el sem -
#2060 van egy 670mb-os dlc kb ez a premiere dlc!!!
ez ugyanaz mint a másik, csak 1 kb 500mb-os extra single misszióval (gondolom a méretéből) több!
de nem tudom hogy használjam...:S
mert mire lejött kitörölték torrentről a dlc-ben meg nincs utasítás hogy mit kell csinálni vele... -
strebacom #2059 Nem kell átnevezni semmit....
Ez a lényeg:
- A BIOGame_HUN.tlk-t, amit átneveztél, másold be ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\CookedPC
- A ME2_Opening_SunMid_HUN.bik fájlt ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\Movies!
- Majd a sku.ini-ben a TextLanguage sorban az INT írd át HUN-ra! A fájl itt található: \Program Files\Mass Effect 2\data
-
#2058 nekem dlc-kben vannak exe-k, meg egy patch exe...ezekkel wath a fakk -ot kell csinálni? -
Csokis #2057 Telepítős magyarítás! -
#2056 Most olvastam a kézikönyvet 2 perc se kellet hozzá nincs benne semmi amit eddig ne tudtunk volna ,mielött ujra kérdeznéd nem tudok scannelni. -
#2055 Valaki leirná vagy tudna linkelni magyar leirást hogy ezek a kiegészítők mit adnak a játékhoz vagy hogy melyik tartalmaz új küldetéseket??
Az ilyen új fegyver meg ruha nem igen érdekel leszarom mit visel a karakter! -
#2054 kössz a választ ez könnyen ment... -
torma1 #2053 Igen úgy is jó! -
torma1 #2052 Egy kis segítség:
- Ha minden jól sikerült, akkor a letöltött fájlok ezek: BIOGame_HUN.tlk, ME2_Opening_SunMid_HUN.bik.
- Tömörítsd ki egy mappába, tetszőlegesen, majd a HUN részeket írd át INT-re!
- Mielőtt bemásolnád oda, ahova telepítetted készíts biztonsági másolatot az eredeti fájlokról.
- A BIOGame_HUN.tlk-t, amit átneveztél, másold be ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\CookedPC
- A ME2_Opening_SunMid_HUN.bik fájlt ide: Program Files\Mass Effect 2\BioGame\Movies!
- Majd a sku.ini-ben a TextLanguage sorban az INT írd át HUN-ra! A fájl itt található: \Program Files\Mass Effect 2\data
- Jó szórakozást a játékhoz! -
#2051 data / sku.ini - ben kell átírni a text részt INT-HUN-ra -
#2050 ó bameg ezt hogy van ???
hogy kell ezt berakni???? -
#2049 Köszönöm én is a magyar fájlokat remélem jók lesznek! -
#2048 Valaki aki megvette az alap változatot tudna nekem segíteni? -
strebacom #2047 Köszönöm szépen a hun fájlokat...
-
#2046 sajnos én is nehez bírtam a CE-ig, hamar vége is lett ! -
Pares #2045 Blood Dragon Armor DLC: