19778
-
HJ #1924 Nem nagy varázslat ez: ha abban a Data mappában ilyenek vannak pl: BIOGame_INT.tlk, BIOGame_DEU.tlk stb, akkor a magyar fájl neve logikusan: BIOGame_HUN.tlk -
Barnez #1923 Szerintem logikus, hogy kinézd melyik fájlok kellenek. Hogy honnan következtettem? Szépen bemountolod a DVD1-et. Belemész a Data mappába. Megnyitod a spanish.rar fájlt. Nos mivel a spanyoloknál is hozzánk hasonlóan csak feliratosan jelenik meg, ezért nekünk is csak ezek a fájlok kellenek. Csak egy kis logika... :) -
#1922 Már továbbítottam is. :D -
ricsa008 #1921 a fájlok nevére gondolom az angolból következtetnek -
Barnez #1920 Nem keverek semmit, amit állítottam az mind igaz. Szerintem te értelmezted rosszul! Mindegyik DLC tartalmazza a magyar nyelvet, bizonyítja ez a kép-lopat:
-
#1919 de nem értem mivan dlc, meg mien hun fájlok....lol ne vicceljetek már...mindenki hirtelen mien okos lett, hogy el tudja mondani, mien fájlokat töltsenek fel...
baszom ha nem tudjátok a lemezen lévő tartalmakat, akkor honnan tudják, hogy a nyelvi fájloknak mi a neve...
ez nekem érthetetlen.
vagy megvették, és senki nem akarja feltenni, csak etetés, vagy sokan okoskodnak, de akkor viszont minek?
ennyire szuper hogy meg tudják mondani előre, hogy mien fájlokat meik mappából töltsenek fel, akkor ez már médiumi képességekkel vetekszik...:D -
ricsa008 #1918 én is kiv vagyok mi van!
még nem látok sehol semmit -
#1917 Igen, egyelőre ennyi van. Gondolom nemsokára elérhető lesz az első rendes DLC is.(Zaeed Massani DLC) -
#1916 Collectors' Weapon and Armour
Terminus Weapon and Armour
Inferno Armour
Sentry Interface
Umbra Visor
M-29 Incisor Sniper Rifle
Blood Dragon Armour
Recon Hood]Recon Hood
Normandy Crash Site
149.24 MiB
Ezekről van szó? -
#1915 te most miről irsz?
szerintem keversz itt valamit...:D -
#1914 Köszi, megvan. :) -
HJ #1913 Kalózöböl... :D -
#1912 Hasmenésed? -
ricsa008 #1911 mimimi????? -
#1910 Megjott!!!!!!!!! -
#1909 Honnan szedted le a DLC-ket? -
#1908 szerintem női karakterekkel nehezebb.
itt nem azért vannak férfi karakterek, mert akkor azt nézd, mintha végig lesnéd vagy valami.
pont ellenkezőleg, férfi karakter, akcióban jobb, hizs nem a szeretőd itt shepard "hanem te vagy ő" ....
vagyis én utálom a vékony csinibabák, mikor akcióznak iszonyat bénán néz ki.
tomb raider, meg welvet assassi, wet, Byonetta....stb -
Cat 02 #1907 ÁÁÁ Kelly, csak képet láttam, de kell!!! :D -
grimm13 #1906 bazd + kb 2 perce néztem, micsoda véletlen .... de lehet hogy csak kezdek megőrülni -
Barnez #1905 Nyugi türelem, magyar feliratot terem... :) -
#1904 Illusive Man hangja annyira hasonlít Woody Harrelson-éra...azt hittem ő az, de nem.
Nem tudom volt-e már, ebben a videóban meg lehet nézni, hogy ki kinek adta a hangját :) -
grimm13 #1903 csak egy lépés és .... -
Barnez #1902 Na letöltöttem az összes DLC-t, páncélt, egyszóval minden extra tartalmat, most már csak jönnie kéne az eredeti játékomnak, hogy kihasználhassam ezeket... Viszont a telepítőből kiszedtem a nyelvi fájlokat, és mindegyikben benne van a magyar is.
Igaz sajnos csak a DLC-hez tartozó sorokat tartalmazza, reménykedjünk, hogy valaki feltölti a fájlokat. Ezek kellenek:
- BIOGame_HUN.tlk
- load_f80_HUN.bik
- ME2_Opening_SunMid_HUN.bik
Ez a három fájl az ELSŐ DVD-n található a Data mappában. -
gezu1025 #1901 Nekem öcsém szokott rá a női karakterekre mostanában, én egyszerüen valahogy nem tudom bele élni magam. -
#1900 Átalában én is férfi karakterrel játszottam elég sok RpG játékban !
De ezalól a Sacred 1-2 kivétel volt ! A sacred 1-ben 1x-szer szeráffal és 1x a vámpir csajjal vittem végig a játékot !
A Sacred 2-ben is Szeráffal voltam !
Dark Messiah-ban eleve férfi karakterrel voltunk !
Morrowindbe és Oblivionban szintén férfi karakterrel játszottam ! -
#1899 Bennem ez TDU közben merült fel. Általában belső nézetből "vezetek", de motoron hányingerem lett tőle, így kimentem külsőbe. Na akkor kezdett el 'zavarni" hogy ott pucsít a pixelpasi a pofámba. Azóta, ha tehetem csaj karaktert választok, legyen szó fallout3-ról, mass effect-ről, vagy épp Dragon Age-ről. -
Richardix #1898 hát részemről én nem a "seggemet" bámultam, sokkal inkább a páncélzat gyönyörét és az arcom szépségét :P XD -
#1897 mondjuk még az sem merült fel bennem játék közben, hogy "én most egy férfi seggét bámulom? buzi-e vagyok?" -
#1896 Férfi létemre könnyedén azonosulok női karakterrel. Sokkal kevésbé zavar, mint egy pixel-pasi seggét bámulni 20-30 órán át. De ez egyébként érthetőbb, ha egy filmre gondolsz; Ott is azonosul az ember valamilyen szinten a főszereplő karakterével, és nem okoz gondot, hogy Jennifer Garner játssza a szuper-titkosügynököt... -
#1895 linkt! -
grimm13 #1894 vedd meg gyorsan és töltsd fel a magyar fájlokat !!! XD -
Richardix #1893 mondjuk mert jó? Mert sokkal élvezetesebb ha azonosulsz a karaktereddel, ha elképzeled, hogy te vagy az... -
#1892 hali. nem tudok mit csináljak, megrendeljem-e most vagy várjak hétfőig a gyűjtőire. :) szerintetek megéri várni hétfőig? -
#1891 Yvonne Strahovski interjú :DD -
#1890 na már a tescoban is lehet kapni 9999 ft. boxra 14990 -
#1889 jó de miért kéne azonosulni akárkivel is? én nem akarok azonosulni, csak végigjátszani, és meghozni a számomra legmegfelelőbb döntéseket
az hogy ezt férfi vagy női karakter hozza meg csak részletkérdés, mondhatnám egyszerű grafikai látványelem
Lara is és Shephard is jól néz ki, és ha már lehet választani inkább őket nézem
de pl a splinter cellhez ugyanígy illik Sam Fisher karaktere
vagy a nolf-hoz Kate Archer
vagy a Witcher... folytathatnám
nekem teljesen mindegy hogy férfi/nő a főhős, de mivel itt van választási lehetőség, és a játékok kb 90%-ban férfi karakterrel játszunk, ha lehet női karaktert indítok
bár a me2-ben kipróbálom a férfit is Miranda miatt :D
lehet vitatkozni, de nem érdemes... -
#1888 Sziasztok. Hol lehet venni upgradeket? Mert Citadelben már mindent megvettem meg Az Archangeles bolygón is. De valahol még kéne tudnom vennem mert még alig vanfelupgradelve a pistolom.
Köszi -
Barnez #1887 Én nem tudom, reménykedjünk, hogy ma lesz egy jó szándékú ember, aki feltölti azt a pár fájlt, amire az egész fórumnak fáj a foga. :) Előre is köszönettel tartozok neki, aki feltölti. :) -
tungesz #1886 sziasztok!
lenne egy kis gondom!
belépek a menübe, kiválasztom a karaktert elindítom de a betöltőképernyő kifagy és meg se mozdul. sok ismerősömnél előfordul ez a hiba és nem találjuk rá a megoldást. rég várta már ezt a játékot de nem tudok vele játszani ááárrrggghh....
remélem tud vki vmilyen megoldást a problémámra!
előre is köszönöm a segítséget!!!! -
ricsa008 #1885 hát magamhoz tértem és szomru vagyok hogy még mindig nincs semmi :(
szerintetek mikorra várható? :(