19778
-
#10055 Így a 21. században lassan nem árt elkezdeni angolul tanulni, legalább alapszinten:) 1 év sem kell hozzá, ha ráfekszel és baromi hasznos minden téren. -
sanya200 #10054 Azzal a kivétellel persze hogy érteni nem fogom max minden mondatnál alt+tab és webfordítás.hu -
Evoluti0N #10053 Alapból így oldottam meg, lévén h nem Magyarországon lakom és angol nyelvű játékom van. Szal nálam nem lesz gond angol dlc, azoknál inkább, akiknek magyar verziója van. Persze így, h le lehet tölteni ingyen digital edition-t, ahogy sanya is írta, már nem lesz gond azoknak se, akiknek magyar verziója van. -
sanya200 #10052 Hát igen vannak benne érdekes mondatok az biztos. -
csoli31 #10051 Csak hogy amilyen verziót itthon forgalmaznak, azon nincsen rajta az angol nyelv. -
#10050 Angol nyelven telepíted a játékot, letöltöd külön a magyarírást, és úgy menni fognak az angol DLC-k is. -
sanya200 #10049 hát akinek eredeti van az ingyen letöltheti a digital editiont arra meg felmegy az új dlc.A képregénynel kapcsolatban persze nem ez a betűtípus lesz ez csak egy hipp hopp munka volt csak példaként raktam be de már dolgozom az első részen a szöveg már megvan csak ki kell cserélni az angollal.Vagyis pontosabban radírozom az angolt és begépelem a magyart a ps-el. talán holnapra kész is lesz,nem sok csak 22 oldal van azt meg talán estig megcsinálom. -
Evoluti0N #10048 Nem is a magyar felirat hiánya a legnagyobb probléma, hanem az, h állítólag az új DLCk nem lesznek kompatibilisek a magyar verziójú játékkal. (ellentétben a DA-val, ahol az angol DLC-ket fel lehet telepíteni a magyar játékra). -
#10047 csak ott nem számít a történet, ME-ben viszont szorosan összefügg az egész -
Evoluti0N #10046 Juj, nem is tudtam, h van képregény :). Nem vagyok oda a képregényekért, de mivel ME, így ezeket el fogom olvasni. És igen, szerettetel várjuk a magyar fordítást -
Evoluti0N #10045 Ok, de Fable-nél állítólag nem függnek össze a részek -
mike01010101 #10044 Nagyon nagy igeny van ra! En mar angolul vegigolvastam mind a negy reszt, de nagyon jo lenne magyarul. Jo a forditasotok is. Gratula:)
Persze a betutipust cserelni kene. A Comic Sans MS jo lehetne. -
sanya200 #10043 Na sziasztok érdeklődni szereznék hogy van-e igény a mass effect képregény magyar nyelvű változatára.Most 2-en csináljuk haverom fordít én meg photoshoppal megcsinálom és ha kell felrakom ide is.Itt egy proba változat hogy kb hogy néz ki még nem végleges keresem a megfelelő betűtípust ami az eredeti képregényben van.
A héten talán már megtudom csinálni az első részt. -
#10042 Ez pont úgy van mint a PC-nél a Fable 2 kimaradm, 3 meg jön :D -
sanya200 #10041 Hát szerintem úgyis az lesz hogy a rajongók csinálnak hozzá feliratot mivel sima magyar feliratot is le lehet tölteni a 2-höz akinek esetleg angolul lenne meg.Legalábbis remélem mert az nem izgatna hogy pl firepower dlc angol lenne de ezek a dlc-k kötik össze a 2 részt. -
Evoluti0N #10040 Hm, érdekes. Azonban sztem kicsit gáz, h az első rész nem jelenik meg és összefügg a 2 rész. -
#10039 Fail. Dragon topikban éreztem magam:) Igen, Firepower:) -
sanya200 #10038 Darkspawn? Az melyik az utolsó a firepower dlc volt nem? -
#10037 NEM lesz több magyar DLC. Az utolsó magyar DLC a Darkspawn C. volt. -
sanya200 #10036 remélem is már msot el kezdek spórolni a 3-ra csak legalább magyar legyen, mert ha nem mérges leszek.A liara-s dlc-ről semmi hír?Gondolom az nem lesz magyar akkor meg marad a tört verzió. -
#10035 Hát csak a Mass Effect 2 ps3-ra... 2011 jan. tehát ha tartják az ütemtervet A mass effect 3 az 2012 január... -
#10034 LOL
Azt pletykálják, hogy holnap bejelentik a Mass Effect-et PS3-ra. -
sanya200 #10033 akinek nem tetszik kiszínezi másra a szemét nem kell hozzá ps-sem elég s a paint is. -
#10032 Hát igen, elég érdekes... :D -
sanya200 #10031 nézd csak meg a #10010-es kommentet az jobb szerinted? -
sanya200 #10030 nem találtam valami jó szint hozzá az alap kép se szebb elhiheted ott meg olyan mintha üveg szeme lenne. -
#10029 Ehh:D De miért világít a szeme?:D -
sanya200 #10028 Itt a legújabb alkotásom.
-
sanya200 #10027 Én csak photoshoppolok de lassan elkezdem a 3ds max-et is. -
readswift #10026 Ha valaki artolgat és van kedve borderlands témában alkotni azonnal szóljon!!!
Nekik egyébként fórumrészlegük is van art-ra , szóval még érdemes is lehetne, nekem pedig nagyon jó ötletem van. -
sanya200 #10025 ez van majd talán a következő. -
#10024 Az unreal engine nem éppen a hajbarátságáról híresXD Gondolj az alap Shepard-re, vagy a Gears of War karaktereire...XD -
mike01010101 #10023 Ok, de igerem holnapra.)
-
sanya200 #10022 Az nagyon királyság lenne mert a játék engine nem épp a legjobb a szem pl szép de a haj az hagy némi kívánnivalót maga után. Az ő arca kéne ha nem gond.A final fantasy spirit whitchi-ből a dr. aki ross
és jó lenne ebbe a cuccba
A vállpáncél lehetne mondjuk az amelyiknek az egyik oldala magasabb csak az még nincs megvéve.Megköszönném ha megcsinálnád.Ja ls a kezébe az az új rohampuska lehetne amit csináltál lentebb.Ha kell még valami kép vagy info szólj rám.Köszike!!! -
mike01010101 #10021 Megcsinalom, ha kell odaadom neked a modelt max9 formatumban. Akkorat renderelsz belelo amekkorat akarsz. En ezt a verziot hasznalom, a max lefele nem kompatibilis, soxor sajnos felfele sem. -
sanya200 #10020 Te mike0101...
Ha nagyon szépen megkérnélek csinálnál nekem egy shepard parancsnokot adok képet is hogy hogy nézzen ki,ha persze nem túl nagy kérés. -
sanya200 #10019 -
sanya200 #10018 Na javítottam a képen így talán jobban tetszik :
[IMG][imgw=http://noob.hu/2010/08/14/masseffect213.png][/IMG] -
sanya200 #10017 Már nem azért de elég buta ember lehet aki nem tudja végigjátszani nem egy kalandjáték amiben keresgélni kell xy tárgyat itt adja magát a story csak menni kell előre. -
#10016 Bocs:
Végigjátszás