Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
A Firewalker DLC amiben a Hammerhead és a küldijei vannak, azt honna tudom leszedni a cerberus networkon kívül?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

itt a savegame editor:

http://www.gamevixenzone.com/gvz/viewtopic.php?f=44&t=4768

de még érdemes elolvasni ezt is:

http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect2workingtitle/show_msgs.php?topic_id=m-1-53316000&pid=944906&page=0

horpeti
savegame editor letöltéshez tudsz adni egy linket? priviben is jó. Mert nem találtam. Arcot akarok rakni, amit korábban mutattak, az "anyagcsaláshoz" trailert használtam.. 😄

mit akarsz csalni pontosan? mer ha csak a bolygószkennelést akarod megúszni arra a savegame editor teljesen jó.

Nagyon nagy! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nyes>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Piszkos  Fred
Azt akkor mondja, hogy ha már letudtad vele az aktuális "fõ témát", de te mégis beszélni akarsz róla 😄
"We are building a consensus, please try again later."

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

"We are unable to process your order. Please verify your information and try again."

Úristen! Mikor ezt olvastam, tisztára Legion hangját hallottam a fejemben...

<#wow1><#idiota>

Azthiszem mond is valami nagyon hasonlót ehez. A "Try again later"-t tutira mondta egyszer, majd be szartam rajta!

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pretorian
<#wilting> Nem csalunk.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Doom 4
Nem tudtok másik trainetrt mert amit a GCW-rõl töltöttem le azt virusosnak érzékeli-

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Basszus,én voltam a ludas.Nem tettem be Thane-t a társak közé.Köszi a segítséget...

Érdekes,beszéltem vele,de nem jutottam elõrébb,nem küldött sehova sem...Nem értem.

Pretorian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Captain Bailey-vel a C-Sec irodában. Õ továbbküld egy Mouse nevû csókához, onnan menni fog.

Sziasztok!Egy kérdés:Thane küldetését csinálom,a fiáról keresek infót a Fellegvárban,de nem tudom,kivel kellene beszélnem,hogy elõrébb jussak.Valaki tud segíteni?

Doom 4
Hát eredeti, és a Collectors meg a Cerberus network-os DLC-k(sõt még a Dr. Pepper vagy milyenes is megy. Csak Amit nem kaptam hozzá (Terminus armor pl) az akinbek nem eredeti az valahogy tudja használni de nekem sehogy nem megy azt irja jelentkezzek be olyan accal amin megvannak véve.

Na, végig vittem én is a játékot. Az Omega Mass Relay elõtt félretettem a játékot egy pár hétre és csak most jutott idõm befejezni.

Fülhallgatóval játszottam, fülrepesztõ hangerõvel. Azt kell mondjam, hogy nagy királyság a befejezés. Élveztem minden egyes pillanatát.

Soldier + armor piercing ammo és mindenki életben maradt max paragorn.

Még gondolkozom, hogy melyik legyen a következõ kaszt, amivel nekiugrok egy újabb végigjátszásnak.

Ui.:
"Meghalt a király, éljen a király!"
Fenrir
We are unable to process your order. Please verify your information and try again.

3x megnéztem a személyes adataimat, mind stimmel.

A halál csupán a kezdet...

baaka
esetleg mond meg a pontos hibaüzenetet és akkor lehet tudunk segíteni!

Pretorian
Nincs D2D-n sem és Steam-en sem, úgyhogy szerintem nincs más lehetõség...

Fenrir
Nem tud valaki az EA Store-on kívül olyan webáruházat ahol meg tudnám venni ME1-hez a Pinnacle Station DLC-t? Nyomi EA store semmilyen formában nem akarja eladni nekem, sem a paypal-om nem jó (lol, már vagy 3 éve vásárolok vele folyamatosan) sem a bankkártyám mert valami barom hibaüzenettel visszadob.

A halál csupán a kezdet...

na de itt nem errõl kéne beszélni
szóval jó szórakozást
persze, hogy ez a jobb
de az akkor új volt ez meg kb ugyanaz sokkal jobb textúrákkal
így van. charge-ban az a jó, hogy tök jól lehet menekülésre használni. meg akár ki lehet lökni a nagy semmibe az ellenfeleket.

Sentinel után most vanguard-dal nyomulok insanity-n. Most hogy végre meglett a max-ra kifejlesztett charge és cooldown csökkentõ egész beindult 😊. Marha jó nagy tereken ellenfélrõl ellenfélre ugrálni egy shotgunnal, rengeteg "encountert" sikerült rövidre vágni vele ott ahol egyébként végtelen számú spawn jönne: gyorsan átugrik a terem másik végébe és ott keres fedezéket. Mondjuk nagyon sokszor meghalok így kisérletezgetés közben. El tudom képzelni mennyire hangulatos vanguarddal alacsony szinten játszani: pajzs meg armor nélküli ellenfelek egy ugrás, egy lövés a shotgunnal, következõ.. 😊.
horpeti
Meg az is szimpi, hogy gyorsbillre lehet tenni társak skilljét is... Sentinellel most végig nyomom 2-3-4et és heló van. 😄

horpeti
Jah, hát én nem azt mondom, hogy túl bonyolult a harcrendszer, pont ellenkezõleg, egyszerû, viszont tök jól kézreáll, és olyan "klappol minden" érzésem van. Gördülékeny az egész. Legjobban a SPACE hatására fedezékre tapadás tetszik (én döntöm el, mikor akarok bújni, és mikor csak a fal mögött állni, nem mindegy).
Fõleg az tetszik, hogy a társak képességeit is pont úgy lehet használni, mintha enyémek lennének.. ez mondjuk kicsit irreális ugye. (tök mindegy, hol a társ, de ha én rálátok, akkor megy a képesség, ill. fordítva, ha õ ott áll mellette, de én fal mögött, falba megy). Egyedüli kivétel talán a shockwave, az mindig a társból jön ki. 😊

De hát tényleg ízlés dolga ez az egész. 😊

Pretorian
Auto update-re van beállítva a Steam-en, mégis ronyózik néha. De pont ez az érdekes, hogy csak néha. Nekem a Mako pl. sosem melegedett túl, sõt, máshol sem melegedtek tõl a fegyverek, kivéve amikor Saren-el harcoltam, ott kétszer is elõfordult már. Elõször megoldotta az, hogy az inventoryban lecseréltem a túlmelegedett fegyvert egy másikra, de másodszorra már nem sikerült.

wedge31
Én arra emlékszem hogy crack bug volt tele volt vele az itteni forum és nekem eredetivel ilyen gondom sose volt ha meg nem is az lenne a patchel már biztos javitoták volna.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Pretorian
Az lol mert Steam-es és eredeti a játék. Azt a játékot kétszer is megvettem, az elsõt eladtam az ME1 topikban tavaly nyáron, a másik meg fent van a Steam-accountomon. 😉
A hivatalos fórumon is volt ezzel probléma eredeti példányokkal, még emlékszem erre.

wedge31
Vedd meg a játékot és akkor nem lesz ilyen tulmelegedési problémád ez egy ismert crack bug nekem ilyen gondom sose volt...

penge96
Nah a fegyveres bugos cuccos baszott fel engem is! Úristen azon annyiszor kiakadtam....

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

wedge31
Ez izlés dolga szerintem minden téren visszalépés van az elsö részhez képest a harcrendszerben meg föleg ,pedig az már az elsöben is egyszerü volt mint egy faék.

A scennelés lehetett volna elörelépés a makohoz képest de sajnos az is unalmas lesz rövid idön belül.

Pretorian
Én is így voltam vele. Bár én inkább a bugoktól voltam ki elsõsorban a Noveria-n, amikor Benezia zsoldosait kellett leverni. A medigél, és a biotikus erõk pedig hihetetlenül lassan töltõdnek vissza, csinálj bármit. Az hagyján, de van egy olyan bug, hogy az összes fegyvered túltöltõdik, de nem csak egy kis idõre, hanem örökre. lol. És ugye ha éppen Saren (Sovereign) ellen harcolsz, mondanom sem kell, mennyit érsz a biotikáddal.

penge96
Pares, Te hova tûntél mostanában?😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Én így másodszorra végigtolva a ME1-gyet, konkrétan hánytam a fél játéktól, a harcrendszer és az az inventory rendszer...

horpeti
nincs. harcrendszer visszalépés: NINCS!
😄

penge96
Hát Jack-ét nem non lehet látni...sajnos...xD

horpeti
Talinak 10/10es segg. 😄 De hál istennek kb. mindegyik nõi szereplõnek. 😛

penge96
De Raptors, miért nem veszed meg eredetibe a játékot?<#szomoru1>
Vagy meg van, csak nem tudod aktiválni a DLC-ket? Nem igazán értem...

Doom 4
Hú lehet hogy meg tom majd oldani a DLC-ket de ha nem sikerül game reinstall :S

Az ehez képest nem volt mûanyag? Nem volt élettelen? Nem volt egyhangú? Na ne viccelj...

<#fejvakaras>

ez tény
csak az elsõ résszel olyan jól elvoltam
Végülis senki se kényszerít arra, hogy játsz vele. Ha nem jön be, akkor egyszerûen próbálj ki mást. Ennyi. 😊

Akkor lehet, hogy csak én vagyok épp stratégiás vagy mittoménmien korszakomkban 😊
Na majd pár hónap múlva . . .
Kori
nincs

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Doom 4
Na vissza térek a DLC-khez: Nincs mód arra hogy használni Tudjam a Terminus armort meg fegyvert? Mert akinek nem eredeti mindet tudta használni de én cska azokat tom amik be vannak regizzve, mert am,i nincs azt irja hogy nem elérhetõek és jelentkezzek be 1 olyan accba ahol reggelve vannak.

baaka
Nincs!

Nincs.

Nemigaz, a Turianoknak és a Quarianoknak a lábukon asszem kettõ, a kezükön meg három ujjuk van.

Hello!
Megint megpróbáltam megszeretni a játékot, de valahogy nem megy. Szép, csak nekem steril. Pedig vártam. Gondoltam benézek és látom a fórum pörög, szóval sok embernek azért tetszik.
Nekem a fõ bajom az egysíkú/egyhangú világ volt. Mindenhol ugyanaz a stílus, bárhová, bármely fajhoz mész. Mintha az egész világ mondjuk csak az IKEÁban vásárolna. A harcrendszer is mintha inkább visszalépés lett volna az elõzõ részhez képest. tehát akármennyire is jó a story, kicsit mûanyag az egész, nem él.
Van valakinek hasonló érzése???
penge96
Amúgy érdekes Jack hátán a "Human" felíratú tetkó, szerintem ez is azt jelzi hogy mennyire lebecsülik a Mass Effect lényei az emberiséget, és a játékban se lehet olyan SOK emberrel találkozni...érdekes.