Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz új karakter vagy mi a szösz?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

gfreak
tényleg...ejj basszus...tehát nem lehet végigtolni renegade pontok nélkül, ez azt jelenti...fasza...tehát nincs 'pure paragon' út már...

Racism is a weapon of mass destruction!

"You recruited a man who kills without hesitation or remorse." Egyértelmû.

Pretorian
Itt van néhány lehetséges magyarázat. Senki sem tudja pontosan.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

gfreak
nekifutottam megint az elejétõl, egy importált lvl50es karakterrel...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elfelejtettem beszélni Ariával mikor elõször landoltam Omegán, és egybõl elmentem Mordinért...megcsináltam a pestises cuccot, a lootereket 'lecsesztem', és a házaspárnak is megígértem hogy 'eltakarítok' mindent az útból...megmentettem a kis tanulóját is, és még le sem mészároltam a bataránokat 😄 szóval tök jó arc paragon kölök vagyok, és mikor Mordinnal dumáltam és megdumáltuk hogy jön a hajóra, kaptam 5 renegade pontot is
...na ezt hogy és miért?

SötétBarom
Én ott a rally the crowd opcióval nyomtam mindig..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

horpeti
Jah, legelsõ végigjátszásra Tali lojalitásánál már a tárgyalás elõtt gondolkodtam, hogy az istenbe lehet úgy elmondani az igazságot, hogy mégse mondod el, mi a fenét fogok én csinálni. 😄DD Aztán mikor jött a paragon/renegát meggyõzés, már egyértelmû volt. 😄

Ne ragadjunk ott le, hogy többtonnás vacak, tegyük hozzá, hogy többtonnás vacak egy sci-fi univerzumban 😊
Fantusz
Logikus az lenne, ha Zaeed nem lenne lojális, ha Vido-t hagyod megszökni, ezzel szemben némi örjöngés után zokszó nélkül követ, ha van elég paragon, vagy renegate képességed.
Thane küldetésénél még meggyõzés próbát sem kell kiállni, ha a fiát nem sikerül megakadályozni a gyilkosság elkövetésében.

Bele lehet magyarázni sokmindent, hogy miért lesz lojális az a csapattag, akinek a személyes küldetését elcseszi Shepard, de elég félszeg megoldás így, hogy a küldetések majdnem elbukhatatlanok.
Jó megoldásra példa Tali személyes küldetése, nem elég megtalálni a bizonyítékot, Tali csak akkor lesz lojális, ha a kérésének megfelelõen Shepard bizonyos dolgokat nem említ a tárgyaláson, nem mocskolja be apja emlékét.

Pretorian
Igen valami ilyesmire gondoltam én is. De akkor utána nem is lesz hûséges gondolom...?

Doom 4
Valaki írta hogy túl steril neki a játék. Nekem így 4. játszásnál van 2-3 hely ami nem jön be. Az egyik az ahol Grunt-ot összeszedhetjük a másik meg a Horizont. Még Mordin lojalitás küldije ami nem jön be annyira de az nem olyan vészes. A gruntos 1xûen nem szimpatikus meg nekem kicsit hiányosnak tûnik (lehet mert romokon játszódik a pálya mik eléggé hiányosak<#confused>) a Horizont meg kicsit unalmas. Arra a pályára ráférne valami újjítás de amúgy minden stimmel sokadik játszásra is 😄.
Bár msot úgy is pihenek 1 kicsit. Battlefield BC 2 miatt.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

bejon a sebhelyesarcu leany<#szeret>, nomeg szeretem a nagy pukkanasokat 😄
zaeed kuldijenel is hagytam az artatlanokat vinnyogni..es nagyon gonosz renegad voltam a tobbi helyen is<#eplus2>

anti hero

a mako mozgasaegyedul a nagyon meredek hegyoldalon volt neccess amugy teljesen atomjovolt...

kicsit eljátszhattak volna azzal, hogy a gravitacio nem mindenhol egyforma.... mert ki is irja a bolygoknal mennyi és egyikbolygon tenyleg lehetett volna pattogni es használni azt a fekezoraketat a masikon meg nem ugratott volna akkorat, de tetszett az AllTerrain jargany.

ez a hammerhead is jonak nez ki de ez a video ultrabrutal gagyi volt ezzel a bummbummbummmal..

ja amugy tetszett meg a makoval kurva nagyokat lehett az uteggel loni a ketlabasgethek repkedtek jobbra balra.. ez winvolt

anti hero

<#mf1><#idiota><#nezze>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

valami moderátor killelje a kommentem please. úgy tûnik nem a bioware adta ki a linket <#mf1>

Nem is tudom miért, de errõl valahogy az orosz tankok jutnak eszembe... a külömbség csak az, hogy azok ugrálás nélkül is széttörik az embert...

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Calver
"Ashley szájából meg kirepültek a szilikonimplantátumok" mühahaha <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Érdekes... Hát nehéz fegyverekben nem szenvedünk hiányt. Azért az nagyon jó lenne, ha a Firewalker DLC elõtt/után még egy SMG/Pisztoly packot is kiadnának. Esetleg néhány új páncél darabot (nem sisakot).

<#miaz>

Mégis, hol van ott ugrálás jobbra balra? Én csak emelkedést és oldalazát láttam a videóban, ami egy ilyen lebegõ izétõl eleve nem szabad, hogy idegen legyen. A repülõ szerkezetek nem ugrálnak! Még szép, hogy helyben is meg tud fordulni, hisz olyan mint egy helikopter/repülõgép hibrid. Arról nem is beszélve, hogy az oldalán és a hátulján lévõ "fúvókák" elég láthatóan mozognak is a kanyarodás és emelkedés közben. A szokásos "Mass Effect Fields" magyarázatot már nem is említem. Azért a Hammerhead mozgása messze nem olyan röhejes, mint a Makóé véleményem szerint. Nem értem mi bajod ezzel, de sebaj.
<#lookaround>

baaka
mókás egy neve van így magyarul olvasva<#nevetes1>

új heavy weapon jött ki dlc formában.

http://masseffect.bioware.com/universe/arsenal/weapons/

de egy hammerhead se ugráljon jobbra balra. akkora a gép, mint egy geth kolosszus, az meg kurva nagy. egy ilyen többtíztonnás masina ne csináljon rendõrkanyart a másodperc töredéke alatt, meg forogjon körbe körbe mintha valami f22 raptor lenne.

Én meg valahogy arra nem vagyok képes, hogy bárki lojalitás küldetését ne csináljam meg, és hogy bárkit is hagyjak veszni...

<#bee1>

Doom 4
Ebbe biztos vagyok! bár én eddig csak 1x tartottam meg, de most mindenkit megölök (remélem menni fog)+ meghagyom a bázist xD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Haha! Én meg még a többségében Paragon karakterem ellenére is odaadtam nekik. Egyszerûen túl nagy lehetõségek rejtõz(het)nek abban a bázisban, amiket a Reaperek ellen felhasználhatunk, mégha ezzel az általuk kiszabott utat is járjuk be (bár nemhiszem, hogy felkészültek arra, hogy bárki is képes lesz elfoglalni a bázist), mintsem hogy egyszerûen felrobbantsam. Szerintem ez lesz az egyik legnagyobb dolog, ami így vagy úgy befolyásolja majd a harmadik rész eseményeit.

Most a Makóról beszélsz?

Mellesleg ketrecharc. A Makóban hol volt az az annyit szajkózott felfedezés? Minden ott volt a térképen, ráadásul az egész terület is csak egy kietlen, hegyes-dombos négyzet volt. Itt-ott copy-paste bázisokkal, ahol mindenkit le kellett ölni, legalábbis én ennyit érzékeltem az egészbõl.

Ha csinálnak valami jó missziókat hozzá, amiben valami érdekes és változatos is történik, jól kidolgozott környezettel, akkor nekem maximálisan meg fog felelni, mint mellékküldetés.

Idióta ugra-bugra? Hooool? Ez egy lebegõ/repülõ jármû, amivel fel tudsz emelkedni egy kis idõre. Nemtudom hol nem illik hozzá... Ha valami idióta ugra bugra volt, az a Makó volt, egy kerekes harci jármû nekem ne ugráljon össze vissza 10 méter magasságba, mint egy játékautó, akár milyen Mass Effect generátorja is van. Ez az én véleményem.

Fenrir
Mi volt a baj?

A halál csupán a kezdet...

Joschka
Probléma megoldva...

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Üdv Mindenkinek!
Én most kezdek el játszani csak a Mass Effect 2-vel, illetve csak játszanék, mert Shepard hiába éledt fel ha még a szekrénybõl sem tudom ki venni a pisztolyt, csak egy vékony narancssárga négyzetet látok ott, de hiába nyomom a szóközt, nem reagál rá. Nem tudom lehet akkor itt a gond? A javítást is felraktam hozzá.
A segítséget elõre is köszönöm.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

na megvolt a 2ik vegigjatek : )

csaj shepard 100% renegade, teljes szemelyzet megmenekult, es a bazist megint felrobbantottam, egyszeruen nem birom atadni cerberusnak 😄D
na majd a kovi jateknal

anti hero

horpeti
Ha a munkásokat mented meg, akkor sajna nem éri már el Vidót, aki elrepül, így nem gyújtja fel, csak bosszankodik. 😊

Pretorian
*egyébként egyébként

Zaeed küldetése csak úgy érhet véget, ahogyan véget ér?

Felgyújtja a zsoldosvezért.

Pretorian
😊 Igen ezt, bár már tervezem, hogy lecserélem, mivel lassan kéne egy új VGA is (5850-re gondoltam), ahhoz meg kevés lenne ez a táp. Egyébként jól bírja, nem volt még vele semmi para. Egyébként a 4670-et is csak azért használom, mert a 4850-hez (amit korábban használtam) már kevés volt a táp, ezt viszont rendesen ki tudja hajtani a hardver, bár ennek az alacsony felbontás az ára, plusz AA off.

SZEG007
OFF
Ezt a tápot használod ami aláirásodba van ehez a pöpec kis konfighoz?
én a biztonság kedvéért lecserélném, mert codegen tápokrol elég sok rémhir terjed az internetetn és én magam is láttam amint fekete fustfelhövel durrant el egy ismerös munkahelyén.

Pretorian
Remélem ki lehet majd szállni, ha már 5 új küldetés jön vele. Ez a "jármûbõl lövök megállás nélkül" eléggé semmilyen lenne így önmagában. Jah a Mako-val a kezelhetõség volt a legnagyobb probléma. Én is imádtam amikor célzás közben egyszercsak három méter magasságba repültem fejjel lefelé, Ashley szájából meg kirepültek a szilikonimplantátumok. Fõleg a Feros-on, ott biztos jó sokszor elkenõdött a szájfény is a Mako-ban üldögélve.

Fenrir
Kis hangulatzene ME2 mellé 😊

A halál csupán a kezdet...

gfreak
mondjuk a Hammerhead nem fogja szétrázni Miranda cameltoe-ját 😄DDD

én egyszer nem estem le a textúra alá mondjuk (lehet hogy csak mázlim volt)...és ugye mehettél amerre láttál...kiváncsi vagyok ezzel is úgy mehetünk ahogy jólesik, vagy maradnak ezek az 'aréna' kialakítású helyek...

Pretorian
Hát a Mako sem volt egy szépség, de legalább repülni azzal is lehetett (néha), fõleg amikor beestél a talajt borító textúra alá, akkor aztán a végtelenségig lehetett repülni <#eplus2>
Nekem nem tetszik egyik sem, de ha lesz pár jó küldetés hozzá, akkor azért érdekes lehet ez a Hammerhead.

gfreak
jaja, a sokat szidott (és általunk kedvelt) elõdöt legalább 'valódi' feladatokkor is használhattuk...majd meglátjuk mi sül ki belõle, bár korántsem néz ki olyan jól mint a Mako (csakazértiskimondtam!) 😄

horpeti
A videó alapján ez nem is "normális" misszió, hanem csak ilyen ketrecharc... 😊

Sir Quno Jedi
Nekem sem tetszik. Egyrészt mert nem illik bele, másrészt mert nem volt benne alapból, harmadrészt mert ez egy idióta ugrabugra akciójáték. Gondolom nem is lehet misszió közben kiszállni és gyalog fícsörözni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

horpeti
Csak hogy legyen egy ellenvélemény is: nekem nagyon nem illik bele az ME2 világába, egyáltalán nem hiányzik. 😊
DE: scannelni is utálok. 😄D

Facek
Komolynak nez ki, bar szerintem akkor lett volna az igazi ha az alap jatekban benne van es... a tobbit meg nem irom le 😄
penge96
Kurvajó lesz 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

baaka
<#hehe>

penge96
xDDDDDDDDDDDDDD ez jó volt xDDDD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

a kék osztrigából ...

penge96
Még sehonnan...

horpeti
Köszi szépen. Kipróbálom majd az arcot. 😊