19778
-
Hoz_Hun #10095 Gólemes DLC?
Nem. A "Lair of the Shadow Broker" DLC-ről van szó. -
#10094 Ez a gólemes dlc-ről van szó?
-
Hoz_Hun #10093 Michael Gamble (BioWare):
"This is our biggest DLC yet, period.
It also marks the real beginning where we expand the ME2 story in preparation for ME3.
As time gets closer to release, we'll have coverage on more of the awesome things you can expect out of LotSB"
-
Hoz_Hun #10092 Nálam ez Xbox-on mindegy, mert nincs benne magyar nyelv. :) -
Hoz_Hun #10091 De jóóó. Marhára várom, tuti vétel lesz. 800MS pontért remélem ennek megfelelően hosszabb is lesz a DLC.
5 új achievements, meg folytatható a románc Liarával. -
sanya200 #10090 Ha ennyiért adják akkor már a magyar nyelvet is belerakhatnák. -
#10089 na, kitűzték a Lair of the Shadowbroker DLC megjelenési időpontját. szept 7-én jön és durva ára lesz, 800 bioware pont -
sanya200 #10088 Amúgy nem lenne rossz tényleg egy ilyen multi a kasztok pl megvannak ha csak ember-ember ellen akkor is sok lehetőség van benne, 6 kaszt ugye ami jócskán éltér egymástól.Nekem az élharcos és a sentinel a kedvenc kasztom de a többi se rossz,bár enginerrel még sose toltam pedig már végigtoltam egy párszor, a 10.ik után már meguntam számolni:)Most is tolom és nemrég végeztem a horizonton.Csak az zavar egy kicsit a story-ba hogyha női shepard-el mész és ashley-vel találkozol a horizonton nem lehet elérni hogy kibéküljetek.Sima férfi shepard-el miután az első részben volt a csajjal egy kis kamaty utána bezzeg küld egy üzenetet hogy megbocsát meg minden. -
sanya200 #10087 Hát a me 2 van 30 óra nekem volt 37is de ebbe benne van némi üresjárat amikor csak állt a játék fél órát mert épp más dolgom volt kilépni meg nem akartam.De ha minden küldit megcsinálsz simán van 30 persze nem csak a küldik számítanak jó pár órányi szöveg is van benne ha mindenkivel elbeszélgetsz a hajón ami nem küldetésfüggő hanem csak úgy poénból akkor van az 35h is simán. -
#10086 Nekem 30 óra volt, de megoldható 10 alatt is. Ki hogy játszik. Én az összes mellékküldetést teljesítettem, nézelődtem, bejártam a világot. -
barcames #10085 milyen hosszú a végigjátszás? -
readswift #10084 Cryengine3 fórum (igen ez fut a konzolon és minden pc-n is!!) -
readswift #10083 Jetpack geth vs collector assasin !! , powered by cryengine3
Szerintem nem kilátástalan a meccs, Borderlands szerű játékmechanika nagyon népszerű és abba átemelhető az ME2-é. -
readswift #10082 Van egy jó ötletem, kezdjétek el kiexportálni a Geth modelleket, meg amit akartok, aztán március környékén átrakjuk ide, és itt fogunk multizni :DD
[IMG][/IMG] -
sanya200 #10081 Én se hordanám, különben kifakulna sok mosástól meg mindentől ez csak dísznek veszi az ember valaki még be is keretezi?De makettről nem tudtok az érdekelne. -
Hoz_Hun #10080 Hát igen. Nekünk ez borsos, ott nekik nem olyan drága, ráadásul nekükn rájön a postaköltség. Én is csak ennél az egy játéknál vettem ilyen termékeket, mert amúgy hülyeségnek tartom. Ráadásul nem is hordom. -
#10079 A második már segített itt valakin, az volt megint a nyerő? -
Prof William #10078 Kösz a segítséget... -
sanya200 #10077 Én is nézegettem a cuccait de elég borsos ára van csak egy sima felső 60 dollár és azon kívül hogy rá van varrva az n7 felirat meg a karján van egy piros csík más nincs rajta.Már nem azért de anyám ingyen rávarr egy ilyen logot.Nem nagy szám.Engem viszont az érdekelne hogy van-e Normandy sr1 és sr2 makett azt szívesen vennék. -
Hoz_Hun #10076 Szia.
Az amazon.co.uk-ról rendeltem meg. Most a Retribution mindennel együtt £13.62 volt. Szerintem meg tudod rendelni direktbe a Bioware-tól a boltjukból is ha akarod, főleg, ha kell póló vagy sapka, figura vagy egyéb Mass Effectes cucc is. Én anno az N7 pólót meg az ME1 audió CD-t onnan rendeltem, de több idő míg ideér, talán drágább is. -
#10075 How to fix this issue:
This issue is caused by false lines written in the hosts file.
In order to fix this, you need to delete some lines in the hosts file. Heres a step by step guide.
1. Go to Start Menu and open up Computer, once there, open up your hard drive. which currently has windows installed on it. (For most people, that will be C:)
2. If Windows was installed on the hard drive you selected, you will see a folder named Windows, open that up.
3. Now look for the System32 folder, open that up. Now look for the drivers folder and open that. Then at last, the etc folder. The directory should now be something like C:Windows/System32/drivers/etc
4. Inside you will see the hosts file. Open up Notepad which is located in accesories (right click and select Run as Administator if on Vista or Win7)
5. Go to File on Notebook and select Open, now go to the same place shown at No.3. Make sure you have Notepad set to look for all files, you can change this by clicking on the arrow next to Text Documents (*.txt) in the bottom right corner and making that All.
6. Once in that Directory, now you can open up the hosts file with Notepad, once you have done this you now need to delete every line in that file which has the word EA in it and also starts with 127.
7. Save the file and then quit notepad and everything else that I have told you to open in this guide.
You should now be able to use Cerberus. -
#10074 Hi all. For me it was also related to an obscure internet speed tweak that seems to disable EA's sites. Here's the solution I found (works for Vista and Win 7):
1) Click start, go to 'All Programs', then 'Accessories', look for 'Command Prompt'.
2) Right-click on Command Prompt, click on 'Run As Administrator', if you get a security prompt, just choose continue or allow.
3) in command prompt, type, "netsh int tcp set global ecncapability=disabled".
4) Exit Command prompt, and your game should be working.
This applies to any EA game that attempts to connect to an EA profile online. I'm very curious WHY it has this effect. -
59th LeFty #10073 Szia Hoz_hun!
Honnan rendelted a könyveket? Engem is érdekelne, ha van valami tanácsod, ne tartsd magadban :)
Köszi! -
Prof William #10072 Amikor megadom Cerberus kódot mindig írja hogy nincs kapcsolat a szerverrel, vagy lejárt a biztossági időkorlát... mitől lehet ez? -
sanya200 #10071 Nagyon királyság 1000 köszönet, csak még egy kérdés hogy lehet betölteni a textúrákat,leszedtem a Autodesk 3ds Max 2010-et,szedtem is le egy két modellt de a textúráknál kidob egy ablakot csak nem tudom mit hogy tudsz linkelni egy videót vagy valamit?
Ja ME2-vel kapcsolatban lenne annyi kérdésem hogy másnál nem fordult elő az a probléma hogyha a képességeket akarom átrakni másik helyre vagy lehúzni őket az ablakról akkor lefagy?Már nem először fordul elő, vagy ez crack hiba lenne? -
mike01010101 #10070 @sanya: Ez sikerult csinalnom, majd emailben elkuldom a max file-okat es texturakat.
-
#10069 jó ez a nő! -
sanya200 #10068 Igazából amit eddig tanultam azt sorozatokból tanultam szavak kifejezések mondatok...stb, és ezzel a kevés tudással is észreveszem sokszor hogy nem épp az van odaírva a me2-be amit mond.Valaki dobjon már össze valami korrektebb magyar feliratot. -
#10067 Illetve ha már középfokon tudsz, és van egy kis logikád, akkor lesznek olyan szavak/kifejezések/mondatok, amiket eddig nem ismertél, viszont ki tudod következtetni, hogy mit jelentenek. Én legalábbis nagyon sokszor így voltam, amikor tanultam, és azok a dolgok még jobban meg is maradnak a sikerélmény miatt. -
Hoz_Hun #10066 Ez valóban jó kép.
Amúgy tényleg elég középfok is. Egy egész kicsit felturbózva a környezet specifikus szavakkal, de az meg hamar megvan. Persze ne Shakespere-rel kezd, de egy Mass Effect elég jól érthető könyv. -
sanya200 #10065 Találtam egy jó kis hátteret:
-
#10064 Nem kell perfect angol, középfok általában elég. -
sanya200 #10063 Hát látod én pont ezzel vagyok gondban hogy szívesen elolvasnám az összes regényt meg is venném de mivel nincs magyarul...Ahhoz hogy meg egy könyvet eltudjak olvasni legalább perfect angol kéne.Majd egyszer talán megtanulok de így tényleg szar mert sok mindenről lemaradok. pl A Mass effect regényekről. -
Hoz_Hun #10062 Én amúgy megvettem (angliából) az egész képregényt eredetiben (egybekötve a négy részt) mert Mass Effect mániás vagyok. Most meg épp várom, hogy megjöjjön a 3. regény a Mass Effect: Retribution. A héten feladták. A másik két regény marha jó volt főleg az Ascension. Ajánlani tudom mindenkinek. -
Hoz_Hun #10061 De ha sok időd van akkor elküldöm neked e-mailben a másik három részt és akkor mindjárt van még +66 oldal fordítani való. :) -
Hoz_Hun #10060 Biztos van rá igény. Anno mikor kijött én is le akartam fordítani, aztán rájöttem, hogy mivel én Xbox360-on játszom, lövésem nincs a magyarban milyen fordításokat produkáltak a PC-s változatban, aztán úgy döntöttem hagyom a fenébe az egészet és nem teszem ki magam támadásoknak (hogy miért így fordítottam ezt meg azt).
Neked meg hajrá és jó fordítgatást, lesz vele dolgod elég. Jó betü típust érdemes választani és nézd meg hogyan illesztik a buborékokba a szöveget, mert oda nem így szokták. -
#10059 No meg ott vannak az általános dolgok. Bárhova utazhatsz, nincs szükséged "támaszra", a világ összes filmjét/játékát megnézheted/érted, megnyílik előtted az internet 90%-a, és akár dolgozhatsz is bárhol a világon:) -
sanya200 #10058 Hát én is így vagyok ezzel az az igazság hogy lusta vagyok már megtanulni angolul.Az a baj hogy a suliba is csak németet lehetett tanulni de hiába érettségiztem le belőle angolul többet tudok mint németül érdekes módon.Pedig lehet szükség lesz rá mert el akarok menni pár tanfoylamra pl 3ds max és animáció készítés nagyon érdekel, jelenleg a Photoshop-ot tanulgatom csak meó mellett ugye az embernek nem sok ideje van rá. -
csoli31 #10057 Vagy majd azt csinálod mint én a Steamről letöltött demónál (mivel kíváncsi voltam fog-e futni a gépemen). Találomra válaszolsz, vagy kisorsolod hogy melyikre nyomjál!
Nem ártana tényleg elkezdeni, csak már én ilyen vén fejjel már igencsak nehezen veszem rá magam a tanulásra (és kitudja, hogy mennyire menne). -