Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Racism is a weapon of mass destruction!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Thane küldetésénél még meggyõzés próbát sem kell kiállni, ha a fiát nem sikerül megakadályozni a gyilkosság elkövetésében.
Bele lehet magyarázni sokmindent, hogy miért lesz lojális az a csapattag, akinek a személyes küldetését elcseszi Shepard, de elég félszeg megoldás így, hogy a küldetések majdnem elbukhatatlanok.
Jó megoldásra példa Tali személyes küldetése, nem elég megtalálni a bizonyítékot, Tali csak akkor lesz lojális, ha a kérésének megfelelõen Shepard bizonyos dolgokat nem említ a tárgyaláson, nem mocskolja be apja emlékét.
Bár msot úgy is pihenek 1 kicsit. Battlefield BC 2 miatt.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
zaeed kuldijenel is hagytam az artatlanokat vinnyogni..es nagyon gonosz renegad voltam a tobbi helyen is<#eplus2>#eplus2>
anti hero
kicsit eljátszhattak volna azzal, hogy a gravitacio nem mindenhol egyforma.... mert ki is irja a bolygoknal mennyi és egyikbolygon tenyleg lehetett volna pattogni es használni azt a fekezoraketat a masikon meg nem ugratott volna akkorat, de tetszett az AllTerrain jargany.
ez a hammerhead is jonak nez ki de ez a video ultrabrutal gagyi volt ezzel a bummbummbummmal..
ja amugy tetszett meg a makoval kurva nagyokat lehett az uteggel loni a ketlabasgethek repkedtek jobbra balra.. ez winvolt
anti hero
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"The trees move. Do you not see it?"
<#miaz>#miaz>
<#lookaround>#lookaround>
http://masseffect.bioware.com/universe/arsenal/weapons/
<#bee1>#bee1>
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Mellesleg ketrecharc. A Makóban hol volt az az annyit szajkózott felfedezés? Minden ott volt a térképen, ráadásul az egész terület is csak egy kietlen, hegyes-dombos négyzet volt. Itt-ott copy-paste bázisokkal, ahol mindenkit le kellett ölni, legalábbis én ennyit érzékeltem az egészbõl.
Ha csinálnak valami jó missziókat hozzá, amiben valami érdekes és változatos is történik, jól kidolgozott környezettel, akkor nekem maximálisan meg fog felelni, mint mellékküldetés.
Idióta ugra-bugra? Hooool? Ez egy lebegõ/repülõ jármû, amivel fel tudsz emelkedni egy kis idõre. Nemtudom hol nem illik hozzá... Ha valami idióta ugra bugra volt, az a Makó volt, egy kerekes harci jármû nekem ne ugráljon össze vissza 10 méter magasságba, mint egy játékautó, akár milyen Mass Effect generátorja is van. Ez az én véleményem.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Én most kezdek el játszani csak a Mass Effect 2-vel, illetve csak játszanék, mert Shepard hiába éledt fel ha még a szekrénybõl sem tudom ki venni a pisztolyt, csak egy vékony narancssárga négyzetet látok ott, de hiába nyomom a szóközt, nem reagál rá. Nem tudom lehet akkor itt a gond? A javítást is felraktam hozzá.
A segítséget elõre is köszönöm.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
csaj shepard 100% renegade, teljes szemelyzet megmenekult, es a bazist megint felrobbantottam, egyszeruen nem birom atadni cerberusnak 😄D
na majd a kovi jateknal
anti hero
Zaeed küldetése csak úgy érhet véget, ahogyan véget ér?
Ezt a tápot használod ami aláirásodba van ehez a pöpec kis konfighoz?
én a biztonság kedvéért lecserélném, mert codegen tápokrol elég sok rémhir terjed az internetetn és én magam is láttam amint fekete fustfelhövel durrant el egy ismerös munkahelyén.
én egyszer nem estem le a textúra alá mondjuk (lehet hogy csak mázlim volt)...és ugye mehettél amerre láttál...kiváncsi vagyok ezzel is úgy mehetünk ahogy jólesik, vagy maradnak ezek az 'aréna' kialakítású helyek...
Nekem nem tetszik egyik sem, de ha lesz pár jó küldetés hozzá, akkor azért érdekes lehet ez a Hammerhead.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
DE: scannelni is utálok. 😄D
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"