12417
-
#7082 én most a The Riverrel szemezgetek...nagyon megtetszettem a junkies írások, képek róla...holnap el is kezdem :) -
#7081 Psych kurvajóvolt megint:D
NBC, they make classics like Friends and, uh, uh... Uh...Uh...Uh...
:D -
-
-
#7078 nem kell senkinek? mert akkor nem seedelem:) -
#7077 hmm...
ezen a héten alig lesz valami.
szerencse, h ME3 pont most került elő -
#7076 "The Inside"-ot tessék megnézni, 13 rész, ncore-ról beszerezhető feliratosan.
Hasonló mint a Criminal Minds, csak sokkal nyomasztóbb az egész. És az a Rachel Nichols a főszereplő, aki később a Criminal Minds-ban is volt JJ helyett, de sokan nem szerették. Na itt olyan alakítást nyújt, amit régen láttam sorozatokban, nagyon ott van:) -
#7075 Finder. FOX péntek.
hát... élvezzük amíg még él -
#7074 Psych 6x10-el kapcsolatban: elvileg 67 perces kellett volna, h legyen a rész, gyakorlatban lett ~50 felirat alapján, web-dl viszont csak 42, szóval... most ne bízzatok ECI nagybácsiban. -
#7073 ez megvolt? -
#7072 és újra kezdett, fuckyeah -
#7071 én is bámultam egy ideig, miközben a "mégis mi a fene ez?" kérdés motoszkált a búrámban... aztán leesett, és biza volt nem enyhe kacagás -
Ezt tegnap láttam de fogalmam nem volt mi ez. Aztán ma kommentekben láttam, hogy Psych:D -
ldavid #7069 +1 legjobbak voltak
#7068 nekem ez maradt meg a legjobban (itt vannak még S1 részek) -
#7068 ezt írtad már régebben is, én meg nem is emlékszem rá, h milyenek voltak első évad cold openjei
pedig múlt héten is ment a háttérben tv-n első évados rész, de egyszerűen így sem rémlik. -
#7067 nekem a coldopenek hiányoznak 1. évadból:( -
#7066 meglehet, csak a kamera meg nonstop mutatja, h "ja, süllyedünk, de tényleg, izguljatok", azért akadtam fel rajta
na meg mert még jobban utána nézve nem 10, hanem ~4 méter mély csak a Hudson a part mellett. de szerencsére az egész rész fejfogó és megzokogtató faszságokkal van tele (a hackelésen konkrétan kacagtam), szóval ez még el is sikkadhatna... de annyira kilógott, h szemet szúrt.
előző részekben is voltak hülyeségeket, pl Boom! is úgy kellett volna nyisson, h kedves főszereplőnő nem csak meztelenül, de beszakadt dobhártyával és pöppet szétszakadt tüdővel ül a kádban (robbanás/lökéshullám már csak ilyen), de amit itt műveltek, gyááá -
#7065 "It takes 60 to 120 seconds (1 to 2 minutes) for a car to fill up with water usually"
1-2 perc alatt tellik meg vízzel, szóval ebbe most nem tudsz belekötni:D -
#7064 "Float times varied between 30 seconds and two minutes."
tehát 30-120 másoderpcig lebeg a vízen, utána kezd el csak süllyedni, szóval a 3 perc simán jó szerintem -
#7063 na meg... több mint 3 percig süllyedtek.
több mint 3 kibaszott percig.
fogalmam sincs arról, h egy levegővel teli kocsi hány métert süllyed másodpercent, de tekintve, h a Hudson folyó sok helyen csak ~10 méter mély... nem kellett volna olyan egy perc után elérniük az alját? -
paly90 #7062 ez most mi volt?:D:S
kezd önmaga parodiája lenni a sorozat... -
#7061 én eltudom képzelni, hogy szándékosan baszták el a biztonsági övet:)
vagy legalábbis gondold így, és akkor nem olyan gáz:D
amúgy valóban egy D kategóriás filmhez volt hasonló, de azért szeretjük:) -
ldavid #7060 biztonságiöves drámázáson csak nevetni tudtam -
#7059 hát Castle... ez elég gyenge pukk volt.
valószínűleg nem csak én érzem így, de biza szvsz Castle a sima, egyszerű és nagyszerű részekben remekel mindig, nem pedig dupla/évadzáró/évadnyitó epizódokban. kivéve Tick, Tick, Tick... / Boom!, mert az tényleg kibaszottul jó volt. -
ldavid #7058 visszatér a Community! 03/15 -
#7057 HUSTLE
Sajna kicsit kiszámítható/tudható volt, mi fog történni, volt azért meglepetés, de így is a legjobb és legnagyobb heist sorozat volt, méltó befejezéssel -
#7056 nem jó, nem tartalmazza a véres/halálos/gyilkos szavak egyikét sem.
másik favoritom Grosse Pointe Blank, aminek a címét sikerült egy szójátékból B-kategóriás akciófilmmé fordítani. emelem kalapom helyett kisbaltám és vágom bele kedves fordító buksijába - bár kétlem h túl nagy kárt tudnék vele okozni... -
#7055 pedig egy alcím igazán elférhetett volna, pl:
Castle - A gyagya író és a rendőrség kalandjai -
ldavid #7054 de a Castle-é jó lett -
#7053 parancsolj
avagy: a címfordítók idióták. mindig is azok voltak, és úgy néz ki sajnos azok is maradnak. a Community magyar címe Balfékek lett... a Burn Notice-ból lett Minden lében négy kanál...
ki magyar címeket nézel, hagyj fel minden reménnyel. -
#7052 Magyarázatot kérek:
Subulgatory magyar címe A kondom el van vetve -
#7051 Maggie Lawson eheti Justified-ben, és remélem visszatér még, mert kurva aranyos
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!karakter tetteitől függetlenül -
#7050 izé, lett volna videó előtt egy "jövő heti rész előzetese" mondat, amit valahogy sikerült kihagyni -
#7049 hátööö... nekem kicsit túl sokszor átvágta a [URL=http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WillingSuspensionOfDisbelief]"gondolkodás felfüggesztésének"[/URL] határát
avagy lépten-nyomon olyan irrealitások/fasságok voltak benne, h a fejemet fogtam
na meg Tick, Tick, Tick... \ Boom! dupla részt úgy sem tudja felülmúlni
-
#7048 Castle? omg:D -
#7047 Elkezdtem nézni az Alcatraz-t!Eddig nagyon frankó! -
#7046 Mad Dogs-ot nézi még valaki btw?
és ha igen: javult valamit, vagy még mindig az egész sorozat egy nagy adag kiaknázatlan, vakító* potenciál?
[apro]*enyhén megvilágított szobába "TV-zek", és Mad Dogs képi világa lyukat éget az ember retinájába, olyan rohadt fényes -
#7045 mostani Revenge, bhahaha -
#7044 Eheti Hustle kurvajó volt:) -
#7043 első rész volt az, de ott csak "belengették", nem volt egyértelmű, főleg h utána ki is röhögték Walter-t ("Sure is a lot of action around here." "Not for Walter, it isn't.")
de érted akkor is, itt lezavarják nagyon helyesen pár rész alatt, míg pl Castle-ben négy évada szenvednek ezzel... mert ugye mint ahogy a Psych példája is mutatja, a főszereplők összehozása tönkreteszi a sorozatot [/sarcasm]