Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
sikerült a jól induló és folytatodó crossovert elbaszniuk az íróknak....egy (ruszki) strici mint jótét szamaritánus...hát persze...
pedig ezaz évad a régi CSI-ra emlékeztet....jobb is lehetett volna ez a crossover.... 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
végre egy TAAHM rész, ami jó is volt....eddig elég siralmas évad volt....talán most az esküvõvel beindulnak a dolgok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
<#taps> már nagyon várom^^
kíváncsi leszek az új szereplõkre

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
Scrubs 9. évad elõzetes....

nagyon jónak nézki...😄 és 1 órás évad kezdés....😄DDD

LasDen
nekem az egész megjelenés nem tetszik....nem is nézem többet 😄

passatgt
hm

csi miami-ban már bassza a csõrömet ez a narancssárga átmenet, a 7. évadra valaki feljebbrakta az opacity-t...

LasDen
persze, hogy pont most nincs felirat a CSIhoz....rohatt élet...pedig kurva jó lett a crossover....

Én is DH-t néztem csak. Számítottam rá hogy kasza, szal nem lep meg. De én néztem volna tovább is.

Eastwick elsõ része meg még mindig arra vár hogy megnézzem 😄 De akk marad a darálás 😛

REAL MADRID

Bulykin
Hank, Dollhouse és Eastwick kasza

csak a DH-t néztem, azt is csak akkor ha kedvem volt, szal nem igazán bánkódom

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
Cougar Townba Shawshank Experience nagyon kész volt 😄 feküttem tõle...

Bulykin
én nem nézek CSI-t😛
de lehet megyek majd pestre erre a kiállításra vagy mire😊

LasDen
itt senkit nem érdekel a CSI crossover??? 😄

nem szeretem én ezt a CSI miamit....

Lobsterman
Én csak most hétvégén kezdtem el nézni. Jó kis sorozat. De kicst nehezen nézem. Plusz nem bírok elsiklani egy jelenetben sem a felett hogy Bridget Regan milyen gyönyörû, és ez egy kicsit megzavarja a sorozatnézõi énemet. 😄

Bulykin
neem, asszem 10-12
de most bezevarodtam... akkor én se vágom h lesz...

Csak 3részes lesz a Prisoner? :S

REAL MADRID

Bulykin
Prisoner dolgo az érdekes, nagyon várom a sorozatot😊 remélem vhogy megoldják majd azért...
milyen blogról van ez?

Megnéztem jutubon 😄DD

REAL MADRID

ProGabe
nem reklámként, de errõl a blogról ez a két bejegyzés idekívánkozik:

"A Prisoner alatt a reklámok is fontosak

A Prisoner címû egykori brit kultsorozat remake-jét elkészítõ AMC úgy gondolta, hogy megpróbálja érdekessé tenni ezeket az üresjáratokat is, meglátjuk.

A kábelcsatorna azt találta ki ugyanis, hogy a reklámszünet elsõ 5 másodpercében bejátszanak egy jelenetet a történetbõl, ami csak a tulajdonképpeni reklám után folytatódik, így a nézõ érdeke megtudni, melyik pelenka szívja a kék vizeletet legjobban, ha tisztában akar lenni a megfejtéssel. A kérdés persze adott, hogy ha ezek a minitörténetek (5+10 mp hosszú bejátszások) részei a sorozatnak, akkor minek kellene a reklám alatt megnézni õket? A válasz kézenfekvõ: olyan apróságokra hívják fel a figyelmet, ami felett a nézõ figyelme esetleg elsiklott, de a történet szempontjából fontosak.

A minisorozat három este, november 15-17 között kerül bemutatásra."

érdekes, már csak azért is, mert mi lesz így velünk, letöltõkkel? pl. a Fringe elsõ évadából a release groupok szinte mindig kivágták a reklámblokkok elején felbukkanó jeleket, gondolom nem is tudrák, hogy ezek valamilyen szinten fontosak lehetnek. a második évadban eddig mindig meghagyták

"
Egy hét a Simpsons jegyében

A Fox nem szarral gurugázik, amikor promótálni akar valamit, bezzeg ha nem, akkor meg úgy eldugja, és agyonhallgatja, hogy a Tv2 is tanulhatna tõlük önsorsrontást ezerrel. Ez a hét viszont a hype-ról, a marketingrõl és a kiváló promócióról szól, idén 20 éves a Simpsons, és ezt ünnepli az egész csatorna.

A marketinggépezetnek azt sikerült elérnie ugyanis, hogy ezen a héten minden fõmûsoros Fox program, a House-tól a legutolsó sitcomig, legalább egy Simpsons-utalást elrejt a mûsorban, legyen az egy Homer-kép a falon, vagy megy jellegzetes D'oh! beszólás Gregory House szájából. A húzás nem rossz, a Simpsons meg is érdemli persze, de az igazán szép a dologban az, hogy még azokban a sorozatokban is sor kerül a rejtett promócióra, amit nem a Fox házi stúdiója, hanem valamelyik külsõ cég gyárt, például a Fringe, ami a Warner gyermeke.

A hét végén lesz majd egy online kvíz, aminek kitöltéséhez jó ha az ember az összes ilyen rejtett utalást észrevette, mert ha szerencséje van, egy rakás Simpsons-témájú ajándékot nyer. "

hát ez nagyon jó! kíváncsi vagyok, hogy felismerem-e majd ezeket az utalásokat, ill. arra, hogy valaki olyan is észreveszi õket, aki nem olvasta ezt a hírt

@comment:com

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
fincsi<#szeret>

<#vigyor1>Pedig a medences jelenetre kivancsi vagyok 😄

REAL MADRID

Bulykin
<#wow2>nah nyomás! addig nem alszolXD

Basszus én még az elsõ évad finálét se néztem meg 😄

REAL MADRID

Bulykin
Seeker évadnyitány<#finom> üt<#eljen>

Bulykin
delete^^ sry, reklám😊 ráadásul nem is sorozatos...<#ticking>

na azt nem is figyeltem, hogy még letöltés is van 😄
Calver
már írtam modtopicba, bár lehet viccesnek kéne lenni és teleszarni a blogját <#vigyor1> ami amúgy szintúgy egy reklám egy warezoldalnak, szóval készült a kis hominger.

"The trees move. Do you not see it?"

ez most itt ugye reklám?<#idiota>
Lobsterman
Nekem nagyon bejött, de elég fura humora van amúgy, szóval vagy szeretni fogod vagy utálni. 😊

Lobsterman
Rakjatok csak.

Calver
<õ kigúglizta #5724 alapján, de nem volt pofája beírni így>
jó amúgy? tervbe van véve nálam is. (bár tervek átlag megvalósulási ideje 8 hét és a halál között mozog)

LasDen
nem is hallottam még róla 😄 de akkor tegyé újra ha akarsz 😄

Bulykin
<#shakehead>

Lobsterman
Secret Girlfriend volt. Senki nem nézi? Jó pedig.

LasDen
nemtom....Malcolm in the middle?? 😄

Lobsterman
Senki?

LasDen
igen, de most gyorsba csak 4 rész megy le, me az ABC újraforgatást kért....aztán meg majd tavasszal újra jön...

Bulykin
összesen 10 részes ha ha jól tom

LasDen
nem vágott a földhöz, de nézhetõ és jó volt....😄 3 részt megnézem aztá meglássuk mi lösz....

Bulykin
igen😄 szerintem is kúrvajó volt

szerintem kifejezetten jó volt és végre nem egy olyan sorozat, amiben 6 részt kell várni, hogy kiderüljön valami
Calver
a V pilot csak szerintem volt elképesztõen unalmas és érdektelen?

ááááá baze, még ma is játszottam az elsõ résszel 😄
hát ez nekem fasza kis meglepi, meg kell nézni
Lobsterman
Segítség:

Lobsterman

LasDen
az 😄

Lobsterman
Kings vagy mi volt a címe

LasDen
nyem 😄
tavaly ment...1 évados cucc volt...😄

Bulykin
tipp: Community?

LasDen
ez segithet 😄

Akk fogalmam sincs. Egyik sorozatba se tudom elhelyezni xD

REAL MADRID