Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
valahol elkellett kezdeni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De azért nem semmi milyen nevek vannak 1-1 részre mellékszereplõnek 😄 Bár ekkor még senkik voltak 😄

REAL MADRID

LasDen
nyem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Caprica? Csak tipp mert még nem láttam a pilotot 😄

REAL MADRID

LasDen
Locket még felismertem, de Madsen...semmi hasonlóságot nem vélek felfedezni 😄

Bulykin
Lock😄 vááá

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Na megmondom 😄

1. Rocky filmekbõl Paulie 😄
2. Lost - Locke xD
3. Michall Madsen 😛

REAL MADRID

Bulykin
de kúrvára hasonlít rá😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

LasDen

LasDen
az elsõt felismerem...sok ilyen maffiás cuccban szerepelt nem??? 😄

Hát mivel ez a miami vice ból van, ráadásul egy részbõl mind3, nemhiszem hogy 1984 ben is ilyen idõs volt 😄 Szal nem 😄

REAL MADRID

Bulykin
gyho<#wow2> már le is jött a The Plan😄😛

#5704 uccsó képen Lee Adama?😄😄😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ez mi? 😄 Életemben nem láttam 😄

REAL MADRID

Csak érdekességképpen 😄

Na felismeritek õket? 😄

REAL MADRID

LasDen
yoyo...könnyû e??? 😄

Iszonyat rákattantam a sorozatra .D Mellékszereplõk is nagyon jók 😄

Rakok majd pár képet, felismeritek e oket 😄

REAL MADRID

passatgt
nagyon ismerõs, de nem jut eszembe

Ígyvan 😄

REAL MADRID

Innen már nem nehéz megfejteni 😄

REAL MADRID

LasDen
amúgy meg a miami ice...

Bulykin
<#wow1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
bazmeg 😄 az elsõ képrõl pedig elõször Willis jutott eszembe, de gondoltam biztos nem õ az...😄

Még egy kis help <#vigyor1><#vigyor1>

Elsõ képen szerplõ személy:

Második képen:

REAL MADRID

Ebbõl már tudni kell:

REAL MADRID

LOoool :AS😄:ASDSA

REAL MADRID

LasDen
totál ismeretlen az arc...😄 tán ágli betti....?? 😄

<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
a plan eleve a nejlonok nagy tervével foglalkozik...de én még nem láttam 😄

Bulykin
<#eljen>

am a The Plan filmet láttátok már? az ennek a folytatása? annyit tudok róla h sok benne cylon😄😄

Vááá 😄DD Na teszek képet 😄

REAL MADRID

Bulykin
felismerném csak nemtomki õXD

Am felismered a tagot a képrõl? 😄 Onnan már nem nehéz sztem, csak IMDB. De teszek másik képet ha nem megy 😄

REAL MADRID

LasDen
én arra várok, hogy itthon is megjelenjen a teljes sorozat 😄
mint az amcsiknál ez vagy angolba ez...😄
Az amcsiké jobb, de a lényeg, hogy a teljes sorozat meglegyen majd 😄 ugyanezé nincs meg egy lost évad sem dvd-n 😄

Nekem a kedvenc részem amikor visszamennek a Galacticára a sugárszennyezett Földrõl. Amikor mutatják a hajón a reményvesztett legénységet. Ahogy bemutatják az egészet szinte átéreztem. Hatalmas rész. <#worship>

REAL MADRID

NEM 😄

REAL MADRID

Bulykin
BSG-t végre befejeztem...OMFG!!! uccsó rész mindent visz<#eljen>

Bulykin
NCIS?😄😄

NA <#idiota>

REAL MADRID

Bulykin
Dextert is nézem😛 4.rész vége báááz😮

Calver
hmmm... ízlések és pofonok, nálam Heroes az amit néha-néha részletekben ledarálok <#nyes> viszont NCIS nálam is hasonló helyen van. <#vigyor2>
btw akkor ne nézz be Dexter topicba, ott egymáshoz hasonlítottam Heroes-t és Dexter-t az alapján h melyiket mennyire szokott kedvem lenni nézni, és olyan mûvészi nerdrage jött, h az egyszerûen gyönyörû <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
nincs....

Bulykin
úgy értem, hogy az elsõ részéhez is van?😄

Nekem nagyon bejött 😄

REAL MADRID

LasDen
milyen 2. évad??? 😄 3 részes mini, ami egy kis hátteret ad a játék 2. részéhez...😄 ott van írva lejjebb 😄 ezé linekltem be??

Bulykin
nézõs😄 de akkor ez vmi 2.évad?

LasDen
az elsõ percbe belenéztem 😄 hát a harc jelenetek nem tûnnek túl profinak

Ehhez készült a felirat (vagyis egyik release-hez)

REAL MADRID

LasDen
meg is van:

On October 20, 2009 Ubisoft announced an upcoming series of short movies to be broadcast via YouTube that will provide additional back story and the introduction of some of the characters found in the game. The shorts, called Assassin's Creed: Lineage will come in three parts and is being developed by Ubisoft’s Hybride Technologies who have previously worked on the films 300 and Sin City. The Lineage films are intended to focus upon Ezio's father, Giovanni Auditore da Firenze and are to be a mixture of live-action and computer generated imagery. The first of the films was released on October 27, 2009, and was available exclusively on YouTube for 24 hours.<29>

Azt hiszem 3 részes miniseries. Trailer alapján nagyon bejön, most fogom megnézni.

REAL MADRID

LasDen
gondolom valami olyasmi mint a Dead Spacehez készült film...