Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
ezt ti tudtátok? én kb. becsokiztam tõle 😮OOO

Fõnök a Monk cimû sorozatból = Buffalo Bill a Silance of the Lambsõl

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
amúgy a Family Guy-t csak a 6.évadig adta le eddig a comedy? mert a 7.évad nincs fent sehol szinkronosba

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
Egyébként Boldog Karácsonyt minden sorozatgeeknek^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Calver
vicces cikk az origo tollából - legalábbis én szétröhögtem magam rajta.
a csúcspont valahol a "kiváló Elveszett szoba" és a "nem is rossz, de rétegsorozat" felé volt... szegény origos író, remélem azért nem lett "csokis" a nyelve <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
wire rajongóknak kötelezõ😊

ProGabe
<#shakehead><#sir>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
nagyon durva...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

összeesett a zuhanyzóban
Meghalt Brittany Murphy <#wow2> 32 évesen szívrohamban :S

RIP <#sir>

REAL MADRID

Hát akkor azt inkább elkerülöm 😊

REAL MADRID

gondolom licenc alapján leforgatják a magyar mûsort
Bulykin
made in hungary

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Vmi gagyi magyar verzió, vagy az eredeti adják le? 😄

REAL MADRID

Bulykin
The X Factor jön RTL-re a csillag születik helyett

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
de amúgy ténylegXD omg😄:AD:A😄

Bulykin
ohh...akkor ciki<#vigyor5>

LasDen
te el vagy tévedve 😄 azaz Óz, a csodák csodája....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
nah megnéztem😊
kúrvára nem erre számítottamXD nagyon scifis lett, de így is nagyon jó szerinet<#eljen> Tin Man koppintásra számítottam, de ez jobb sztem
a part1re nem lehet panasz, viszont a part2 már gyengébb, kicsit összecsapott a vége... persze nem is vártam olyan kúrvanagyot, mert mégiscsak Alice Csodaországban😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azon gondolkoztam, hogy ki az Oroszlán és a Madárijesztõ? mert nyílvánvaló hogy a Bádogember az Hatter volt 😄
szerintem az Oroszlán az a fehér lovag, a Madárijesztõ pedig a srác aki odaadta neki a gyûrût csak nem jut eszembe a neve😄 a királyné fia

Bulykin
TÉK

Bulykin
ezt kaptuk tõled karácsonyra<#fogmosas><#vigyor2>

LasDen
hát kicsit sok volt 😄 de lehet hogy jövõre bepróbálok egy sorozatot 😄

Bulykin
hmmm...akkor már nem hiszem h ma elkezdem<#hehe>
respect neked, köszi a fordítást!<#bohoc><#taps><#worship>

LasDen
3....2x1,5 óra...😄
feltöltöttem 😄

Bulykin
3óra a két részt? vagy több?

LasDen
készen vala....

LasDen
10 perc és kész 😄

Bulykin
Human Target
jó lesz vagy jó lesz?<#idiota>

De a szar újraszinkronnal adják ha jól tudom 😄

REAL MADRID

Bulykin
<#hehe> vasárnap már nézzem az a lényegXD

LasDen
jó másfél óra kéne és kész lenne az Alice....de elkezdõdött a Bad Boys....dilemma a javából....😄

LasDen
Scrubs....esetleg valamelyik CSI 😄

Bulykin
The Shield(Kemény zsaruk) mindenképpen ha az akciós/zsarus dolog érdekel, 7évadnyi tömör izgalom, káromkodás és egy kibaszott nagy sztori^^
és természetes The Big Bang Theory ha nevetni is akarsz😊

LasDen
nekem a maffiózók bejön, de a drót nem 😄

Attila8805
Ok!
Köszönöm a válaszokat!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

én most a How I met your motherre(Így jártam anyátokkal) vagyok rákattanva az elsõ szezont 24 óra alatt ledaráltam 😄
passatgt
Ha maffiózók tetszik, akkor a másik hbo-s sorozat, a Wire (magyar címe Drót) is fog😊
Ha Prison Break, akkor Burn Notice(Minden lében négy kanál:/)

Attila8805
Tudtok nekem mondani egy két sorit amit megnézhetnék?
Eddigi sorozatok amik tetszettek hogy tudjátok hogy miket szeretek!
Dexter,House,Prison Break,maffiózók,My Name is Earl!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

LasDen
Oh, and Jack....Merry Xmas 😄 ez nagy 😄

unalmas infó órákon ezt szoktuk böngészni, hogy kit nem ismerünk belõle 😄
LasDen

Lobsterman
Scrubs, Lost, Venture Brothers.

még falusi voltam mikor anno olvastam róla 😄
azóta leérettségiztem, lassan szakmám lesz, elköltöztünk..., és mindig semmi abból a rohadt sorozatból :\
Remélem 😄

REAL MADRID

LasDen
annyira csöndben vannak....lesz abból valami??? 😄

Star Wars sorozatot várom már nagyon.

REAL MADRID

LasDen
hosszú listát lehetne írni persze...de most eszembe jutott, hogy kihagytam a Sleeper Cell-t, aminek elsõ évada nagy hatással volt rám 😄

Azt néztem még nagyon régen, amikor elõször adták nálunk 😄DD

REAL MADRID

Calver
akkor már miért nem a rohadt Váratlan utazás?
azzal engem a világból ki lehet üldözni, pedig erre nagyon-nagyon kevés tévémûsor képes...

Calver
NCIS, Scrubs, Black Books, Threshold, The Unusuals. nálam legalábbis.
NCIS alapból isten, még ha úgy is nézett ki 6. évadban, hogy már kezd elfáradni, de erre 7. évadban úgy rákapcsoltak h WTF. évadnyitója kb 2009 legjobb epizódja, döntetlenben a...
...Scrubs fináléval - szerintem nem kell részletezni, aki látta, tudja, aki nem, pótolja <#nyes>.
Black Books megint egy legenda, fõleg a méhmegevés és a seggrészegen gyerekkönyvírás.
Threshold legjobb scifi ever, fõleg mert a karakterek meglepõen élõk voltak benne, nem pedig egydimenziós idióták.
The Unusuals meg... 2009 legjobb sorozata, béke poraira, minden fekete-komédia rajongó szép csendben hullasson érte pár könnycseppet.
hirtelen ezek ugranának be, még ha kicsit hosszabb lista is mint a többieké. talán ha legjobbat kéne kiemelni, az a Scrubs lenne. talán.

LasDen
ezt az upot is max a tv-be néz meg 😄