Cities XL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sõt én még városban is szoktam föld alatt vinni utakat😄
mondjuk nem tudom melyik résznél van, 2012 vagy a 11 vagy még egy régebbi esetleg.
The Matrix has you...
nem ez lett volna a magja a kérdésemnek, de köszi, hogy megemlítetted 😊
ha már itt tartunk, ha teljesen sziklás az a rész, tehát alapból nem lehet normál utat lerakni, akkor mit lehet csinálni? terraformálást próbáltam, de nem egy Spore, ahol lehet mindent csinálni 😊
magyarán kell az a sima út vagy elfogadja az alagutat is, mint kijárat? ezt még nem próbáltam.
The Matrix has you...
shift gomb nyomva tartásával lehet állítgatni
Játszom egy ideje ezzel a játékkal, tökre tetszik, meg minden szép és jó, rájöttem nagyjából az összefüggésekre a gazdaságban, szóval épül a városom - azaz városaim.
Most éppen az ugrott be, hogy tegnap felmerült egy olyan probléma miszerint azért nem mûködnek a Business Hotel-ek a városban, mert nem elég az átmenõ forgalom. huh, magyarul elég nehéz szavakba önteni 😊
Aki játszik az tudja mirõl beszélek, a lényeg, hogy vagy repülõteret vagy kikötõt kellene építenem vagy még szóba jöhet több útkapcsolódás a térkép szélénél a többi város felé, hogy növeljem ezt az értéket. Nos mindegyik komoly problémába ütközött, elsõsorban nem volt elég pénzem repülõtérre - mondjuk azóta megcsináltam azt is 😊 - a pálya adottságai pedig nem tettek lehetõvé több kapcsolódási pontot. Sok volt a hegy magyarul 😊
Ma reggel jutott az eszembe, hogy az mennyire megvalósítható és a programot át lehet-e vágni, ha a kezdeti 20-40 autós forgalmat bonyolító "kis" utak helyett késõbb azokat lecserélem csak a térkép szélén az aktuális legnagyobbra - most 160-nál járok - és valameddig bevezetem a város felé. Teljesen az egész úthálózatot nem tudnám átszerkeszteni, hiszen ahhoz rengeteget kellene rombolni-építeni egy 450 ezres városnál szerintem.
Mivel úgyis a csatlakozási pontot nézi a pálya szélén, ha ott egy nagy út van, akkor az azt jelenti neki, hogy nagy forgalmat tudok lebonyolítani. Jól értelmezem a dolgot?
The Matrix has you...
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nagyon megköszönném!!!!!!
Van néhány kísérletem nekem is de nem termelnek nagyon.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ne építs közmûveket, water, oil, power stb, hanem ezeket csak omnicorptól tradeld 1-1 tokenenként, amikor szükség van rájuk. -3-4ig lehet hagyni, ott viszont már lépni kell, mert kitelepülnek akiknek szüksége van arra a cuccra.
Ez az elsõ ilyen város építgetõs játék amibe belefogtam. Örülnék, ha tudnátok adni egy linket, ahol le van írva hogy érdemes nekifogni egy városnak. A tutorialokat megcsináltam, de amint elérek egy városban 40-50ezer lakost valahogy minuszba kerülök. Látom, hogy szép nagy városokat tudtok csinálni és szeretnék Én is hasonlókat. Ha valaki leírná pár pontban, mit milyen sorrendben, mire figyeljek stb... azt megköszönném.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Itt fejlõdnek az épületek, avagy nem?
A 2011 óta elfelejtettem hol kell beállítani hogy a zónákban milyen utak legyenek, most a '12-ben nem találom...
A másik, hogy ez sem használja a két magot alapból? Mert most 8 giga ramom van (i3 2100, Win7) és semmivel sem lett gyorsabb az elõzõnél. Köszi!
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Ez mitõl lehet?
Amúgy köszönöm, de sikerült a problémát megoldani.
Ha azelõtt is akkor jó lenne ha leírnád a konfigod.
Esetleg próbáld meg a 765. hozzászólásban leírtakat több magos procikhoz, itt van magyarul http://translate.google.hu/translate?sl=en&tl=hu&js=n&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.game-debate.com%2Fnews%2F%3Fnews%3D928%26game%3DCities%2520XL%25202011%26title%3DCITIES%2520XL%25202011%2520-%2520MULTI-CORE%2520SOLUTION
gigabyte ga-ma78gm s2h, AMD Athlon II X4 640 3,0 GHz, 2*1Gb CSX DDR2 800MHz, 2Gb Kingston DDr2 800MHz, ASUS 4670 512Mb, 500 Gb SAMSUNG F3, 160 Gb Maxtor, FSP 350W, SAMSUNG 940N, Sennheiser HD485 füles
Elég furcsa verziója van. Hátha neked is ugyanilyen. Ugyanis abban sincs Paks mappa.
A játéka a Program Files(x86) mappában van. Jól tudom, hogy ez 64 bites Windows? Hol lehetnek a pak kiterjesztésû fájlok, ha nem a Paks mappában?
Btw ez hogy nem lehet fákat lerakni, hanem a plázákkal kell szerencsétlenkedni, meg hogy nincs egy normális terraformáló mód, ráadásul a textúrák se változnak, ez egy vicc 2012-ben <#levele>#levele>
gigabyte ga-ma78gm s2h, AMD Athlon II X4 640 3,0 GHz, 2*1Gb CSX DDR2 800MHz, 2Gb Kingston DDr2 800MHz, ASUS 4670 512Mb, 500 Gb SAMSUNG F3, 160 Gb Maxtor, FSP 350W, SAMSUNG 940N, Sennheiser HD485 füles
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Ezzel egy idõben megérkezett az elsõ teljesen új épület, amit egy rajongó csinált. Oriental Pearl Tower, Shanghai
Adjatok ötleteket, elvileg ha jól emlékszem felfrissítettem és a megfelelõ magyarítást tettem fel rá. Viszont felismertettem az x-firevel lehet az húzza vissza?
Cities XL 2011
:) Semmi okosság :P
#813: Igen, elég vicces hogy az árnyékok, meg a talaj gyûrõdések is megmaradnak simítás után. Van a terraforming tool-ra is valami módosítás. Még én nem próbáltam, de lehet meglesem azt is.