Cities XL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért írtam h alagútként kell használni a sziklás résznél
sõt én még városban is szoktam föld alatt vinni utakat😄
olvasva a CitiesXL külföldi fórumát, Ti találkoztatok már azzal a buggal, hogy elég lerakni a legkisebb iskolát az Education növeléséhez, mert a többit úgysem értelmezi?
mondjuk nem tudom melyik résznél van, 2012 vagy a 11 vagy még egy régebbi esetleg.

The Matrix has you...

azt tudom, hogy lehet alagutat használni, éppen egy ilyen alagút-híd kombót használtam fel, hogy eljussak a pálya szélére - amúgy tök jól néz ki szerintem 😊
nem ez lett volna a magja a kérdésemnek, de köszi, hogy megemlítetted 😊

ha már itt tartunk, ha teljesen sziklás az a rész, tehát alapból nem lehet normál utat lerakni, akkor mit lehet csinálni? terraformálást próbáltam, de nem egy Spore, ahol lehet mindent csinálni 😊

magyarán kell az a sima út vagy elfogadja az alagutat is, mint kijárat? ezt még nem próbáltam.

The Matrix has you...

a hegyeken használj hidat, alagútként összelehet kötni a pálya szélével
shift gomb nyomva tartásával lehet állítgatni
Sziasztok.

Játszom egy ideje ezzel a játékkal, tökre tetszik, meg minden szép és jó, rájöttem nagyjából az összefüggésekre a gazdaságban, szóval épül a városom - azaz városaim.

Most éppen az ugrott be, hogy tegnap felmerült egy olyan probléma miszerint azért nem mûködnek a Business Hotel-ek a városban, mert nem elég az átmenõ forgalom. huh, magyarul elég nehéz szavakba önteni 😊
Aki játszik az tudja mirõl beszélek, a lényeg, hogy vagy repülõteret vagy kikötõt kellene építenem vagy még szóba jöhet több útkapcsolódás a térkép szélénél a többi város felé, hogy növeljem ezt az értéket. Nos mindegyik komoly problémába ütközött, elsõsorban nem volt elég pénzem repülõtérre - mondjuk azóta megcsináltam azt is 😊 - a pálya adottságai pedig nem tettek lehetõvé több kapcsolódási pontot. Sok volt a hegy magyarul 😊

Ma reggel jutott az eszembe, hogy az mennyire megvalósítható és a programot át lehet-e vágni, ha a kezdeti 20-40 autós forgalmat bonyolító "kis" utak helyett késõbb azokat lecserélem csak a térkép szélén az aktuális legnagyobbra - most 160-nál járok - és valameddig bevezetem a város felé. Teljesen az egész úthálózatot nem tudnám átszerkeszteni, hiszen ahhoz rengeteget kellene rombolni-építeni egy 450 ezres városnál szerintem.
Mivel úgyis a csatlakozási pontot nézi a pálya szélén, ha ott egy nagy út van, akkor az azt jelenti neki, hogy nagy forgalmat tudok lebonyolítani. Jól értelmezem a dolgot?

The Matrix has you...

RoboKutya78
srácok miben különbözik a Cities XL Limited Edition és a Cities XL 2011

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

nyirog
<#banplz>

Sziasztok valaki tudna nekem segiteni Cities xl 2012 serial kodal?????
Nagyon megköszönném!!!!!!

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Ez engem is érdekelne hogy álltok neki elõször az út hálózatot építitek meg?
Van néhány kísérletem nekem is de nem termelnek nagyon.

Az a nyitja mindössze, hogy a gazdasági modell egy fasság benne.
Ne építs közmûveket, water, oil, power stb, hanem ezeket csak omnicorptól tradeld 1-1 tokenenként, amikor szükség van rájuk. -3-4ig lehet hagyni, ott viszont már lépni kell, mert kitelepülnek akiknek szüksége van arra a cuccra.
patchaou
Szevasztok!

Ez az elsõ ilyen város építgetõs játék amibe belefogtam. Örülnék, ha tudnátok adni egy linket, ahol le van írva hogy érdemes nekifogni egy városnak. A tutorialokat megcsináltam, de amint elérek egy városban 40-50ezer lakost valahogy minuszba kerülök. Látom, hogy szép nagy városokat tudtok csinálni és szeretnék Én is hasonlókat. Ha valaki leírná pár pontban, mit milyen sorrendben, mire figyeljek stb... azt megköszönném.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nem
Más.
Itt fejlõdnek az épületek, avagy nem?
szerencsére nincsenek.
Sziasztok! Ebben a játékban nincsenek tanácsadók?
megnyitod a zónaépítést, kiválasztod, hogy melyiket akarod, és nem bal, hanem jobb klikk
Faterx
Kösz, a jobbklikkre emlékeztem csak a helyre nem, ok.
Jobbklikk.
Faterx
Sziasztok!

A 2011 óta elfelejtettem hol kell beállítani hogy a zónákban milyen utak legyenek, most a '12-ben nem találom...
A másik, hogy ez sem használja a két magot alapból? Mert most 8 giga ramom van (i3 2100, Win7) és semmivel sem lett gyorsabb az elõzõnél. Köszi!
Hát, én is valamilyen úthibára gondolok, majd délután kipróbálom.
hát nekem a 2011-ben nem volt ilyen,lehet hogy azért mert feltettem rá a patch-et...aztán az orvosolta.

ja igen, tényleg
nálam is 11-ben volt ilyen hiba, ha tettem be körforgalmat akkor úgy vette, hogy nincs összekötve
nekem volt ilyen bugom a 2011-ben, de elmúlt vagy nemtom <#nemtudom>
830-asra tudja valaki a választ?

Nem, nem csináltam a tutorialokat.
marcihusi
A tutorialokat megcsináltad? Ha nem, akkor csináld meg õket talán az segít. Ha pedig megcsináltad már, és úgy sem jó, akkor lövésem sincs mi lehet a gond.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Igen, út mellett van.
<#conf> fogalmam sincs. Biztos, hogy út mellet van a városháza? Tehát nincs piros kis kocka a bejáratánál? Én ilyennel még nem találkoztam
Sziasztok! Elõre is elnézést ha volt már. Most kezdtem belemélyedni egyáltalán a játékba. Még sosem volt hozzá szerencsém. Akkor mi a baja, ha azt írja ki, hogy pl egy gyár: "nincs összeköttetés a városházával". Pedig út van.
RoboKutya78
meglesem kösz az ötletet😊

nekem olyan problémám van hogy a Cities XL 2012-ben mentek,elmenti..majd ha kilépek és belépek és betöltöm akkor nem úgy kapom meg a várost ahogy elmentettem...hanem sokkal az elötti változatban.Mondjuk a 2-3 nappal az elötti mentésemet :S
Ez mitõl lehet?

A magyarítást szerette volna telepíteni, nem pedig új fordítást készíteni.
Amúgy köszönöm, de sikerült a problémát megoldani.
de miért akarja lefordítani ha már van magyarítás? 😄

xfire elõtt is ilyen volt vagy csak után?
Ha azelõtt is akkor jó lenne ha leírnád a konfigod.
Esetleg próbáld meg a 765. hozzászólásban leírtakat több magos procikhoz, itt van magyarul http://translate.google.hu/translate?sl=en&tl=hu&js=n&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.game-debate.com%2Fnews%2F%3Fnews%3D928%26game%3DCities%2520XL%25202011%26title%3DCITIES%2520XL%25202011%2520-%2520MULTI-CORE%2520SOLUTION

gigabyte ga-ma78gm s2h, AMD Athlon II X4 640 3,0 GHz, 2*1Gb CSX DDR2 800MHz, 2Gb Kingston DDr2 800MHz, ASUS 4670 512Mb, 500 Gb SAMSUNG F3, 160 Gb Maxtor, FSP 350W, SAMSUNG 940N, Sennheiser HD485 füles

Segítséget kértek tõlem. Az egyik játékos nem tudja magyarítani a Cities XL 2012-t.
Elég furcsa verziója van. Hátha neked is ugyanilyen. Ugyanis abban sincs Paks mappa.
A játéka a Program Files(x86) mappában van. Jól tudom, hogy ez 64 bites Windows? Hol lehetnek a pak kiterjesztésû fájlok, ha nem a Paks mappában?
Múltkor találtam egy pláza módot, amit ha leraksz valahova, nem módosítja a szintkülönbségeket, hanem csak "lebeg", ha jól emlékszem. Nem tudja valaki melyik mód ez? Nem találom <#nemtudom>
Btw ez hogy nem lehet fákat lerakni, hanem a plázákkal kell szerencsétlenkedni, meg hogy nincs egy normális terraformáló mód, ráadásul a textúrák se változnak, ez egy vicc 2012-ben <#levele>

koordinátái: 33.928894,-118.280412

gigabyte ga-ma78gm s2h, AMD Athlon II X4 640 3,0 GHz, 2*1Gb CSX DDR2 800MHz, 2Gb Kingston DDr2 800MHz, ASUS 4670 512Mb, 500 Gb SAMSUNG F3, 160 Gb Maxtor, FSP 350W, SAMSUNG 940N, Sennheiser HD485 füles

marcihusi
Még egy-két kép kéne róla, de meg lehet csinálni.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

a neve: Judge Harry Pregerson Interchange és Los Angeles-ben van

na ezt a keresztezõdést csinálja meg valaki 😄

marcihusi
Megérkezett a Modding Tool a 2012-höz. Bár egyenlõre csak a 3ds max 2008 progival mûködik.
Ezzel egy idõben megérkezett az elsõ teljesen új épület, amit egy rajongó csinált. Oriental Pearl Tower, Shanghai

RoboKutya78
Srácok adjatok ötletet a játékom iszonyatosan be lassult szinte lépésben halad😞
Adjatok ötleteket, elvileg ha jól emlékszem felfrissítettem és a megfelelõ magyarítást tettem fel rá. Viszont felismertettem az x-firevel lehet az húzza vissza?

Cities XL 2011

bency
Áhh,értem. Köszi 😊

:) Semmi okosság :P

Nem mindegyik térképen van olaj. Ezeken tradelned kell omnicorptól, vagy szomszédos városokból.
bency
Hello,azt szeretném kérdezni hogy hogy tudok épiteni olajtermelõ gyárakat ....azt irja a kiemelt helyeken,de sehol nicns a térképen kiemelt hely és nagyon fontos lenne.Köszi

:) Semmi okosság :P

mi a fenének játszol dimbes-dombos pályával, ha le akarod simítani??
marcihusi
Ez a peninsula map.

#813: Igen, elég vicces hogy az árnyékok, meg a talaj gyûrõdések is megmaradnak simítás után. Van a terraforming tool-ra is valami módosítás. Még én nem próbáltam, de lehet meglesem azt is.

Most egy dimbes-dombos hegyes pályán próbálok építkezni, de ez a terraformáló cucc eszméletlen gagyi. Nem lehet normálisan kisimítani a szintbeli eltéréseket :/ 😊 És az milyen már, hogy lebontok egy nagyobb hegyet, de a textúra ugyanolyan (hegykinézetû) marad?! 😄