912
Cities XL
  • marcihusi
    Ötletes, és jól is néz ki! Én pedig megtaláltam a modot amivel lehet hídon elágazást csinálni. Ezen az oldalon, ezt keresd Z_BRIDGE_TEST_v1.75.zip.

#703: Szépen gyarapodik a városod. És a közlekedés egész jónak tűnik. Busz, vagy metró járatokat használsz, vagy mindkettőt?
  • hunmmm
    megvan a megoldás a cpu problémára:http://www.game-debate.com/news/?news=928&game=Cities%20XL%202011&title=CITIES%20XL%202011%20-%20MULTI-CORE%20SOLUTION
  • Robi546
    jaj értem. :DD
  • hunmmm
    mi a neve ennek a mapnak?
  • hunmmm
    Az egész probléma abból adódik elvileg hogy csak egy magot tud használni a cpuból.
  • Balázs 17
    stop táblára meg elsőbbségadásra gondoltam csak:D

mert ez a minden kereszteződésen megállnak az autók vicc:S
  • Robi546
    ha nagy a városod akkor azt szerintem rakhatnád órákig. :) :DD
  • Balázs 17
    olyat nem lehet, hogy van egy főút amire rácsatlakozik egy kisebb út

a főúton haladó autók folyamatosan mennek, a rácsatlakozók pedig megállnak

mert így most nem lehet egymás mellé tenni utakat, mert dugó lesz, elég hülyeség

közlekedési táblákat miért nem lehet kitenni?:)
  • Hunor1
    szép munka!
  • Christian
    1.200.000 lakos
    kép1
    kép2
  • Borg
    2500k, 8gb, gtx570
    Most 220e lakosom van, de semmi gondja. Órák után se. Azt leszámítva, hogy ugyanolyan unalmassá válik, mint a 2011 volt...
  • Christian
    nekem hasonló géppel (64 bites windows) fullhd felbontásban normálisan fut. intel core duo 2.66ghz, 4gb ram, geforce 8800 gts 512, 1920*1080

1m100k lakos van épp. mondjuk óránként-másfél óránként újra kell indítani a gépet, mert igencsak belassul :)
  • Balázs 17
    nem
  • hunmmm
    ti milyen gépen toljátok ezt a játékot?
    az enyém amd athlon II X4 640 3GHz, 3.25 Gb ram (ami igazából 4 lehetne), ati 4670 512 mb, és 1280 *1024 felbontáson mediumon akadni kezd 100000 lakosnál. Ha meglenne mind a 4 Gb ram akkor jobb lenne?
  • Benevolens
    most csak egy régi képem van, mert átépítek

• Hunor1
    hi. megnéztem azt az oldalt amit linkeltél. le akartam tölteni egy modot, de regizni kell. ok csináltam regisztrációt de nem enged belépnem.
    szeretném ezt az Ultimate Omnicorp Mod-ot letölteni de nem tudom. nincs valakinek 1 alternatív linkje hozzá?
    köszi
  • WinStar
    XP SP3-son miért írja ki hogy hibát észlelt ezért leált?Valakinek ötlete?
  • marcihusi
    Modokat itt találsz.

#694: Ez is valami mod lehet. Egyébként feldobhatnál pár fotót a csomópontokról amiket csináltál.

#689: Én alapból expert módban építkezem, így szinte minden építhető már az elején is.

És még egy két kép. Nőtt megint egy kicsit a city.

A város az egyetemi campus felől:

A forgalom még mindig húzós, pedig már 8 buszjárat hordja a népeket:

• Benevolens

2:02-nél hogyan csinálja a leágazást a hídon vezetett nagy útról? Nekem nem engedi az elágazó hidakat a játék
  • Benevolens
    ez igaz, de én jól elszórakozom azzal, hogy többszintes bonyolult csomópontokat építek
  • WinStar
    ahha,csak mert a 2011-es magyarítása oda való,aztán a nyelvi fájlok ugyanazok maradtak amúgy,szóval sztem meglehet próbálni a 2011-es magyarítással.
  • Stefling
    Én 2,5Millió lakosnál járok, de már unom, semmi extra nincs benne, sztem részemről lehet delete lesz, a 2011-is hót unalom volt :/ Katasztrófális az egész.
  • Christian
    én törölni szoktam. alig várom hogy végre tudjak venni nagy sűrűségű executive/elite házakat, mert már így is alig van hely :D most értem el az 500 ezret
    unskilled/skilledből csak high densiti van a városban.
  • Balázs 17
    rohadt jól néz ki

én most rétem el a 15ezres lakosságot

amúgy ha megkapjátok a házaknál a nagyobb sűrűséget akkor a kisebbet törlitek?
  • Benevolens
  • Gaba9
    Merre találok amúgy Modokat hozzá ? nézelődtem de nem volt eddig sok időm..egyszerűbb lenne ha mutatnátok párat.Köszi :)
  • marcihusi
    Itt a population/wealth térkép:

És közelebbi fotók a belvárosból:

Nem kell egyébként a Mods mappa, elég ha bemásolod a dolgokat a Paks mappába.
  • Stefling
    Köszi. :) De, nálam van olyan könyvtár, de ha elvileg nincs, akkor csinálsz xD
  • WinStar
    2012-be nincs oylan mappa hogy paks :D
  • Christian
    A játék könyvtárán belül a 'Paks' könyvtárban kell csinálni egy 'Mods' nevű mappát, és oda másolni.
  • Stefling
    A modokat hogy kel feltenni? Csakmert nem exe, vagy be kell másolni valahova?
  • Christian
    az igen, jól néz ki!
    belvárosról még mutathatnál egy közelebbi képet:D meg egy lakosság/munka elhelyezkedést (population/wealth)
  • marcihusi
    Íme az első nagyobb városom a 2012-ben. Egy-két moddal megturbóztam a játékot, és kísérleti dolog az egész, mert megpróbálok minden szükséges dolgot magam előállítani, és nem egy-két termékre specializálódni. Bár az áramról és a hulladékkezelésről 700e embernél már le mondtam, egyszerűen túl sokba került.
    Ez a légszennyezettségi térkép, az új pláza moddal:

Forgalmat még egy kicsit le kell faragni:

És egy pillantás a belváros felé az ipari negyedből:
  • Benevolens
    tudja valaki, hogy mitől van az az új szokása a játéknak az elmúlt egy napban, hogy egyszerűen kilép egy hibaüzenettel? Egyáltalán semmit ne változtattam a gépen sem meg a játékon sem
  • Devv
    Köszönjük szépen! Lehet tudni, hogy mikorra várható?
  • Balázs 17
    pff nice:D

nekem is lassan elkéne kezdeni vmit :)
  • Benevolens
    Én is ezt a pályát csinálom éppen :)
  • Christian
    kép
  • Christian
    na itt egy kép a városomról. azóta átszerkesztettem az utakat, így most nagyon jó a forgalom (nincs még se busz, se metro). van egy jó leírás hogy érdemes az utakat építeni, de érdekel valakit belinkelem.
    érdemes a drága erőforrásokat importálni (én omnicorp modot használok, de meglehet csinálni ugyanúgy más városokkal is). hulladék, áram, víz, olaj, ezek mind nagyon drágák fenntartani.
    továbbá centralizálni kell a public services épületeket. van olyan amiből elég egyet építeni, és lefedi az egész város igényét.

• Benevolens
    ja igen, és nem az egész akad, hanem csak amikor kiválasztom az építendő dolgokat a menüből. A kameranézetek lazán mennek