Cities XL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal egy metro vonaltól kb instant csõd lenne.
Buszjárat van, az unskilled dolgozók területén nincs is traffic probléma, viszont az 'ekzekutivok' nem szeretnek tömegközlekedni :] megpróbálom most felrakni a realistic metro mod-ot, hátha jobb lesz tõle...bár a metro meg felezi a költségvetést 😄
Illetve olyan 100ezerhez közelítve már érdemes egy buszjáratot megfinanszírozni, ügyesen elhelyezett buszmegállókkal.
Itt ezen a ponton valaki el is árulhatná, hogy a késõbbiekben hogy tudok tovább buszvonalat hozzáfûzni még, mert ugye az épület hármat tud elvileg kezelni 😊
Mellesleg minden utam minimum avenue, illetve most már csak a legnagyobb utakkal építek, de a traffic még így is jelentõs... (120 ezer lakosnál)
150ezer lakosom van most, és bizony fogy a pénz... +5-10k vagy -3-5k... mindig váltakozik, de ebbõl a sávból nem tudok feljebb mozdulni. Legtöbb cuccból már elérhetõ a high density, de nem látok újdonságot a 2011-hez képest...
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A szövegekben újdonság csak a térképek és az épületek között van.
- új icon xD
- animáltabb lett ha elõhívok egy kisebb menüt
- a belépéskor nem enged be az opciókba valamiért, csak ha belépek az egyik városba xD
- pár új épület a szabadtéri cuccoknál, a boltnál, az irodaházaknál, meg 1-2 helyen még, de ennyi.
- a 2011-es bugokból szinte minden megmaradt, alig lett valami javítva (hogy oda ne rohanjak a havas háztetõktõl, amiket még momentán nem láttam és ez legyen a legnagyobb baj benne, hogy nem havas a teteje..) hatalmas parasztvakítás az egész, 40Euró ezért a sz*rért úgy, hogy kb mindegy lenne ha a 2011-est venném meg jóval olcsóbbért xD Tisztára mint a fifa pár éve, semmi nem változik, csak a csapatok frissültek, it meg az épületek.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
körforgalom mûködik legalább?😄
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Anno bármibõl volt hiányom, vagy többletem, próbáltam kereskedni vele szomszédos városokkal, de sose alakult úgy, ahogy kéne. Volt hogy már rég leállított kereskedéseket folytatott tovább, aztán persze káoszba fulladt az egész. Kezelhetetlen volt a pénzügy. Aztán mikor elegem lett, akkor becsíteltem egy vagon pénzt, és abból helyreállítottam a dolgokat. De utána már nem volt kedvem az egészhez. Ha a 2012 is idáig fajul egy nagyobb várossal, akkor megy az uninstall ennek is.
Namost az "okosodás" dolgot nemtudom, lenne ennyi AI-je ennek a játéknak? 😄D Bár azt sem néztem, hogy momentán az iskoláknak kell-e iroda meg ilyenek. Viszont itt láncreakciószerû az egész, ahhoz hogy mûködjenek a manufacturing és a heavy industries ahhoz kell office, ahhoz, hogy az office mûködjön és felépüljön, kell high-tech, de ehhez is kellenek emberek, szeméttelep stb. Tehát szerintem nagyon eltérõ a sim citytõl. :/
De azért köszi a tippet, a további ötleteket várom. 😊
Ott is az volt hogy eleinte mikor szar volt az oktatottság a városban nagyobb igény volt a szennyezõ gyárakra stb. Aztán ahogy okosodott a nép a koszos gyárakra az igény fokozatosan tûnt el, ezzel párhuzamban emelkedett a High Tech ipar és a kereskedelmi (irodai munka) igény. És egy idõ után a koszos gyárakat le lehetett rombolni. Plusz ha jól értesültem már ebben a játékban is össze lehet kötni a városokat, tehát lehet egy másik térképen voltak a koszos gyárak azon a videón amin hatalmas városokat láttál
Játszom én is a 2012-t, bár nem konkrétan az új verzióra szól a kérdésem.
Több videón is láttam már youtubon, hogy hatalmas városokat tudnak építeni, de nem értem hogyan. Nem a gazdasági részére értem ezt, mert az tökéletesen megy, hanem arra a részére, hogy ha pl én építek egy várost, kellenek ugyebár gyárak, üzemek, amik alapból környezetszennyezõek, de a youtubra feltöltött videóban, csak várost látok, üzemeket nem (egyik térképen pl) de azok nélkül meg nincs hova menjenek a dolgozók, ergo nem nõ a létszám, és a teljes térképet nem tudom beépíteni.
Nem tudja valaki erre a megoldást, hogy ez hogyan lehetséges? Hogy lehet ilyet csinálni, hogy az egész térképet betudjam tölteni a várossal, hogyan csinálhatta azt, hogy nem épített üzemeket?
Elõre is köszönöm a választ!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
@pluskat: próbáld meg alt+enter -val
Nem tudjátok véletlenûl, hogy a játékot lehetséges esetleg ablak módban futtatni? A beállításoknál nem találtam ilyen opciót.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Új vagyok még itt és azt szeretném kérdezni hogy mire jó a Network Expansion XL ? Csak nem multiplayer azaz többjátékos ? 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Hacsak nem azt, hogy szépen mûködik, és nem mentem csõdbe még ok nélkül 😊
most tettem fel, miben más min a 11?😄 mert eddig egy az egyben uaz
Sok különbséget nem látok a 2011-hez képest. Gondolom majd késõbb lesznek újdonságok, ha már minden építhetõ lesz.
Most letöltöttem a 2012-t,holnap kipróbálom,és ha jó akkor megveszem eredetibe,bár éhesebb lett a játék prociban,meg stb...
Remélem ebben már nincs memory leak, meg ilyen idegesítõ bugok amitõl nem lehet haladni a fejlõdésben...
Önálló játékként, mint Cities XL 2012.
A Cities XL 2011 játékra telepíthetõ kiegészítõként. (Természetesen mérsékeltebb áron fogák árusítani.)