912
Cities XL
-
kutyu007 #832 Sziasztok! Előre is elnézést ha volt már. Most kezdtem belemélyedni egyáltalán a játékba. Még sosem volt hozzá szerencsém. Akkor mi a baja, ha azt írja ki, hogy pl egy gyár: "nincs összeköttetés a városházával". Pedig út van. -
#831 meglesem kösz az ötletet:) -
WinStar #830 nekem olyan problémám van hogy a Cities XL 2012-ben mentek,elmenti..majd ha kilépek és belépek és betöltöm akkor nem úgy kapom meg a várost ahogy elmentettem...hanem sokkal az elötti változatban.Mondjuk a 2-3 nappal az elötti mentésemet :S
Ez mitől lehet? -
sasa5671 #829 A magyarítást szerette volna telepíteni, nem pedig új fordítást készíteni.
Amúgy köszönöm, de sikerült a problémát megoldani. -
WinStar #828 de miért akarja lefordítani ha már van magyarítás? :D -
hunmmm #827 xfire előtt is ilyen volt vagy csak után?
Ha azelőtt is akkor jó lenne ha leírnád a konfigod.
Esetleg próbáld meg a 765. hozzászólásban leírtakat több magos procikhoz, itt van magyarul http://translate.google.hu/translate?sl=en&tl=hu&js=n&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.game-debate.com%2Fnews%2F%3Fnews%3D928%26game%3DCities%2520XL%25202011%26title%3DCITIES%2520XL%25202011%2520-%2520MULTI-CORE%2520SOLUTION -
sasa5671 #826 Segítséget kértek tőlem. Az egyik játékos nem tudja magyarítani a Cities XL 2012-t.
Elég furcsa verziója van. Hátha neked is ugyanilyen. Ugyanis abban sincs Paks mappa.
A játéka a Program Files(x86) mappában van. Jól tudom, hogy ez 64 bites Windows? Hol lehetnek a pak kiterjesztésű fájlok, ha nem a Paks mappában? -
Christian #825 Múltkor találtam egy pláza módot, amit ha leraksz valahova, nem módosítja a szintkülönbségeket, hanem csak "lebeg", ha jól emlékszem. Nem tudja valaki melyik mód ez? Nem találom
Btw ez hogy nem lehet fákat lerakni, hanem a plázákkal kell szerencsétlenkedni, meg hogy nincs egy normális terraformáló mód, ráadásul a textúrák se változnak, ez egy vicc 2012-ben -
hunmmm #824 koordinátái: 33.928894,-118.280412 -
#823 Még egy-két kép kéne róla, de meg lehet csinálni. -
hunmmm #822 a neve: Judge Harry Pregerson Interchange és Los Angeles-ben van -
hunmmm #821 na ezt a kereszteződést csinálja meg valaki :D
-
#820 Megérkezett a Modding Tool a 2012-höz. Bár egyenlőre csak a 3ds max 2008 progival működik.
Ezzel egy időben megérkezett az első teljesen új épület, amit egy rajongó csinált. Oriental Pearl Tower, Shanghai -
#819 Srácok adjatok ötletet a játékom iszonyatosan be lassult szinte lépésben halad:(
Adjatok ötleteket, elvileg ha jól emlékszem felfrissítettem és a megfelelő magyarítást tettem fel rá. Viszont felismertettem az x-firevel lehet az húzza vissza?
Cities XL 2011
-
#818 Áhh,értem. Köszi :) -
Borg #817 Nem mindegyik térképen van olaj. Ezeken tradelned kell omnicorptól, vagy szomszédos városokból. -
#816 Hello,azt szeretném kérdezni hogy hogy tudok épiteni olajtermelő gyárakat ....azt irja a kiemelt helyeken,de sehol nicns a térképen kiemelt hely és nagyon fontos lenne.Köszi
-
Benevolens #815 mi a fenének játszol dimbes-dombos pályával, ha le akarod simítani?? -
#814 Ez a peninsula map.
#813: Igen, elég vicces hogy az árnyékok, meg a talaj gyűrődések is megmaradnak simítás után. Van a terraforming tool-ra is valami módosítás. Még én nem próbáltam, de lehet meglesem azt is. -
Christian #813 Most egy dimbes-dombos hegyes pályán próbálok építkezni, de ez a terraformáló cucc eszméletlen gagyi. Nem lehet normálisan kisimítani a szintbeli eltéréseket :/ :) És az milyen már, hogy lebontok egy nagyobb hegyet, de a textúra ugyanolyan (hegykinézetű) marad?! :D -
Christian #812 Volt még egy-két kisebb sziget ahova építeni akartam még, csak a gépem nem bírta már a gyűrődést :)
Hát legalább másfél-két hét volt mire így nézett ki, sokszor újra kellett építeni a városrészeket, új utakat letenni, kijjebb költöztetni az 'unskilled' munkásokat (helyére executive/elite), szóval lehet mit tökölni vele :)
A főtéren van a három épület amihez 2m lakos kellett az unlockoláshoz
Van egy negyedik épület is, amihez kb 2m750k lakos kell, na hát azt nem könnyű megszerezni :)
-
WinStar #811 ez melyik mapp? :D -
#810 Megtelt a térkép látom. Komoly város lett, az a főtér tetszik nagyon a Tokio Tower-nél. Ez neked egyébként mennyi idődbe telt kb? Mert én ezt már vagy 15-20 órája csinálom kb. Igaz az autópálya volt sok idő.
-
Christian #809 Van egy pharmist nevezetű módcsomag, abból raktam fel párat. Itt megtalálható (nagyjából középen):
http://forum.citiesxl.com/viewtopic.php?f=59&t=1775&start=1190
-
Benevolens #808 azt mivel csinálod, hogy a vízben áll az út? -
Christian #807 2millió lakosnál már élvezhetetlenül akad a játék :( full grafikán viszont nagyon szép a játék:
-
Benevolens #806 azért nem tudok kereskedni, mert nincs zsetonom. Miért ne lenne? -
#805 Mi az az értelmetlen indok? Valami megoldást biztos lehet rá találni. -
Benevolens #804 nincs, de akkor meg szeretném inkább lerombolni. Amúgy én nem tudok kereskedni, mert értelmetlen indokokra hivatkozva nem engedi. -
#803 Megvan minden kellő token? Azt se felejtsd el, hogy ezeket a megastruktúrákat több fázisban kell felépíteni, és viszonylag sok ideig tart mire elkészülnek. Egyébként aránytalanul sok minden kell a felépítésükhöz, de hát ez már az én egyéni véleményem.
#802: Szerintem is ez az egyik legjobb ár-érték arányt tekintve. -
Christian #802 Nem lehet hogy valamit rosszul csinálsz? kereskedésnél kell venni erőforrásokat és berakni az épületbe "blueprint management" vagy valami ilyesmi.
Am ez az egyik legjobb BP a 15%-os leasuire-el és a 10.000es fenntartási költségével sztem :) -
Benevolens #801 nekem az nem akar megépülni, és lerombolni sem tudom :( -
Christian #800 Tokyo Tower
-
WinStar #799 Akit érdekel van egy eladó Cities XL 2011-es játékom.Árat s részleteket pü-ben. -
Christian #798 Az igen:) vigyázz, mert hamar betelik a térkép! 1.5m lakosnál már nem nagyon tudok hova építkezni, de egy kis ügyeskedéssel 2m-ra talán még fel tudom vinni -
#797 Nem szünteti meg teljesen a légszennyezést, de legalább az egész város nem lesz szennyezett, csak az ipari zóna.
Szép város, gratulálok.
Én is pont ezen a térképen építkezem, de egyenlőre az úthálózat van kész, vagyis hogy az autópálya hálózat, és alig van néhány lakó. Meg jelenleg a kikötővel bajlódom éppen.
-
Benevolens #796 szerintem csak annyira, mint a sim city 4-ben egy 20 000-res kapacitású állomás. A játék nincs felkészülve a saját volumenére. Mellesleg jól néz ki, tehát nem pusztán egy cheater lot. -
Christian #795
-
Christian #794 Nem rossz. De nem minősül ez csitnek?:) mondjuk az is hülyeség hogy körberakom csomó fás-plázával a környéket, és kicsit sem növekszik a quality of life -,-' -
#793 Ezért kell ezt használni. Nagyon hatékonyan megállítja a légszennyezést. Még a high density heavy industry-nál is rendkívül hatékonyan működik.