Cities XL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt megnézhetsz egy két kidolgozottabb csomópontot.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Viszont a 8 sávos út az nagyon fasza. Nagyobb forgalmat bír el, lehet egyirányusítani, lehet rá buszmegállót építeni, illetve be lehet állítani fõútnak is (ilyenkor eltûnnek a lámpák és a zebrák, tehát nem kell megállniuk az autósoknak). Illetve van egy ilyen boulevard opció is, ilyenkor középre fás járdasziget kerül.
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Íme a következõ csomópont:
Bár idõben ez azért már egy kicsit tovább tartott.

tömegközlekedéssel egyébként még nem nagyon foglalkoztam, az megoldható hogy egy buszmegállóba vezetek több vonalat, és onnan egyet máshova?
pl 2-3 buszvonal összegyûjti az utasokat a város szélére, vagy valami központi helyre, és onnan egy negyedik vonal meg elviszi õket a gyárakba. átszállnak az utasok?
Lényegében bármilyen csomópontot meg lehet építeni, és mûködik is. Bár elég macerás elsõ ránézésre, de csak meg kell szokni. Ja és érdemes elolvasni a használati utasítást.
Link
Ami nagyon nem tetszik, hogyha lerakok pl egy 'Medium Density High Tech' épületet 'Holiday Zone'-n kívül(vagy akár office-t), már akkor max 75%-ot ír 'Quality of Life'-ra. A forgalom ezt még sokkal jobban le is rontja. Az egyetlen "normális" épület pedig (Landmarkokon és blueprinteken kívül) ami növeli ezt az értéket, az a park, ami egyrészt túl nagy, másrészt drága a fenntartása.
én is régóta ezen gondolkozok, hogy de fasza lenne egy ilyen kis skandináv várost létrehozni:D
és persze úgy, hogy pozitív legyen a cash... és senki ne sírjon
De most be akartam építeni ezzel a várossal az egész térképet széltõl-szélig, és már kb. a fele térkép meg is volt. Na de sebaj, majd nekiugrok megint, ha lesz hozzá kedvem. De addig talán összedobok én is egy kistérséget.
, kereskedelem vagy felhõkarcoéók és kertvárosi negyedek... mindez csakk nagyobba a milla fölöttieknél ua. Én inkább most mini falvakat gyártok kis kanyargós utcával, ehyéni medieval /gerendás/ kis házakkal templommal.alig pár mezõgazd. néhány üzem és kiszolgálás. azt nézegetem hogy milyen a legkissebb lélekszám ami már stabilan pozitív és fasza ott élni.
amúgy sztem elég stabil lett a játék, nekem még egyszer sem fagyott ki, pedig sokszor alt+tabozok is. lekopogom:D
én 1.7 millió lakosnál kicsit meguntam, meg már akadt is rendesen, úgyhogy most új pályát kezdtem el
Még szerencse hogy készítettem, biztonsági mentést, igaz itt még csak 1.6 millió lakos van, és a három megastruktura is is ugrott.<#gonosz3>#gonosz3>
valami sok szigetes vagy nagy kanyonos pályát kipróbálnék.
Miért lenne érdekes? :D
TESZT
itt leírja hogy miben változott a 2011 óta.Hát nem ír túl sok jót,szal én még mindig akkor inkább csak a 11-est tolom :D
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://forum.citiesxl.com/viewtopic.php?f=58&t=1258&start=120
de érdemes végigolvasni az egész topicot is.
jó a 2012höz is.
a térkép neve: The Lake on the Plain
gigabyte ga-ma78gm s2h, AMD Athlon II X4 640 3,0 GHz, 2*1Gb CSX DDR2 800MHz, 2Gb Kingston DDr2 800MHz, ASUS 4670 512Mb, 500 Gb SAMSUNG F3, 160 Gb Maxtor, FSP 350W, SAMSUNG 940N, Sennheiser HD485 füles
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Omnicorp mód jó 2012höz is?
Milyen pályán vagy? Nem láttam eddig sehol sem ilyet a játékban.
gigabyte ga-ma78gm s2h, AMD Athlon II X4 640 3,0 GHz, 2*1Gb CSX DDR2 800MHz, 2Gb Kingston DDr2 800MHz, ASUS 4670 512Mb, 500 Gb SAMSUNG F3, 160 Gb Maxtor, FSP 350W, SAMSUNG 940N, Sennheiser HD485 füles