433
-
#33 Video a gamárol! -
#32 közlegény leléphet :D. -
#31 Jelen! -
#30 roger that -
Djemba #29 NOVEMBER 26-ÁN JÖN!!!!!! -
#28 Most is kijött egy kis videó a játékból. -
#27 Még ilyet pls. Köszi. -
#26 mer=már -
#25 :D, unatkoztam :DDDD... Merengőn van ilyenből rakat msn-es, mer unják is az adminok és ezt ne mengedték feldobni ,hát feldobtam ide :P :D. -
#24 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....
Ekkora HP fanokat aztakurvabüdös:DDDDDDDDDDDDDDDDDD. LOLLLLL...
Szétröhögtem az agyam:DDDDDDDDDDD. -
#23 Gondotlam bemásolom :D.
Xfire-n a varázsvilág
Lupuka: Csá Sirius. Na, mit kell csinálni itten? Ez is olyasmi, mint az msn?
Sirius Da King: Aha, csak itt tudsz játszani is, ha feltettél mugli játékokat a gépedre. Vannak olyanjaid Lupin?
Lupuka: Asse tom mijaz…
Sirius Da King: Hehe, Jamesnél órákon át toltam több félével is. Mostanság a mugliknál a legnépszerűbb a cod2.
Lupuka: ?
Sirius Da King: Egy lövöldözős játék a második világháborúból. Persze, hogy nem tudják a szerencsétlenek, ott nekünk is nagy részünk volt a szövetségesek győzelméből. Híres varázslók ezrei segítették őket győzelemre, utána olvastam.
Lupuka: Ahhhaaaa… megyek szólni Lilynek, oké? Meg Jamesnek.
Sirius Da King: Nem kell :D. Már tudják… mindjárt jönnek is.
James logged on.
Lily Logged on.
New chat room open
Sirius Da King: Na, sziasztok, Lupukának :D most meséltem éppen ezt a cumót James. Amúgy szar volt a mai nap a suliban, nem? :D De Luciust, hogy megszívattuk már :DD.
James: Okés, kezdi érteni már a témát? Lupuka… :D. Igen, Lucius sztem mostantól nem nagyon fog ugrálni egy ideig…
Lily: Sziasztok! Jajj, hagyjátok már! Tök ari név a Lupuka JJ.
Lupuka: :$
Lily: :).
James: :D
Sirius Da King: :DDDD.
James: ?
Sirius Da King: Le ne nyúlja a csajod :DDDDD.
Lily: Sirius!
James: Ő nem tenne ilyet, ne aggódj.
Sirius Da King: Bocsika :D.
Lupuka: Nem akarok zavarni, de… nekem itt sehol nincsen cod2-m!
Lily: *fejet csóvál*
James: ááá :D.
Sirius Da King: :DDDDDDDDD… azért nincsen, mert előbb le kell töltened, de nem innen. Menj el egy warez oldalra…
Lupuka: …
Sirius Da King: Adok egy linket. Tessék… és most válaszd ki a listából a játékot, ha meg van, várd, míg lemegy, peccseld fel, krekkeld és zúzhatjuk :D.
Lupuka: ??
Sirius Da King: … ez nehezebb, mint, hogy eltereljük Dumbledore figyelmét arról, hogy éjjelente néha veled kirándulunk….
James: ja :D. Lily szívem, este jössz? J
Lily: hogyne édes JJ.
Sirius Da King: Mi nem világos Remus?
Lupuka: a listáig és a játék kiválasztásáig oké. De utána…
Lucius a hős gonosz logged on.
Sirius Da King: xD
James: Hűűűűűűűhhhaaaaa :D. Elért az őskorba is a hír :D.
Lily: J.
Lucius a hős gonosz is entered the chat room.
Lucius a hős gonosz: Féééérgeeek! Ezért kaptok! Hol a cod2? Menjünk!
Sirius Da King: na még1láma…
Lupuka: ? :@
Lucius a hős gonosz: miaza láma?
Lily: Édes istenem! *könyörögve felpillant a szép égre*
James: xD
Sirius Da King: Huhh, izé, Lupuka, mármint Remus :D. Bocsika, nem úgy értettem. Hanem, hogy Lucius az egy született láma :DD…
Lupuka: :DDDD.
James: :D.
Lily: :DD.
Lucius a hős gonosz: miaza a lááámaaa??
Sirius Da King: ezkész :DDDDDDDDD.
James: Ha ezt elmondjuk holnap a suliban :DDDD.
Lily: Szerintem a mardekárosok se hagyják, hogy egy ekkora idióta mászkáljon köztük :D.
Lucius a hős gonosz:…
Lucius a hős gonosz: kérlek, ne mondjátok el plz. Lapozzunk lécci.
Sirius Da King: Hmmm… najó… legyen gyereknap… láma :D.
Lucius a hős gonosz:...
James: :D
Lily: :D
Lupuka: Hé, Sirius! Tölti! Két óra, húsz perc L.
Sirius Da king: Részvét pajtás, de kitartás, megéri. Tök jó fegyók vannak, van sátgán is.
Lupuka: Mivan?
Sirius Da King: Shotgun, tod. Nem tudod, nem baj, megismered majd hamarosan J. Atom ász, de sok lúzer lámaságnak tartja őket, de kérdem én, mikor egy rohadt nagy mapon mész, akkor hogyan füstölj be, ha nincs shotgunod? Mert csak ahhoz jár ám a füst!
James: *egyetért*
Lucius a hős gonosz: én mindig azzal megyek.
James: :DDDDDDD
Sirius Da King: :DDDD… és ezért olyan pocsék a statod :D. 4/20, 4/30, 1/50 :DDDD.
Lupuka: *csak figyel, miközben tölt.*
Pár órával később.
Lucius a hős gonosz: De igenis, hogy a shotgun sok helyütt tökéletes választás és sokkal jobb fegyver is, mint a Thompson, vagy társai. A Garandról ne is beszéljünk.
James: csak a virtuális szél fújt, ugye Sirius?
Sirius Da King: Csak az :D.
Lucius a hős gonosz: Gyökerek *füstölög*
Sirius Da King: Mondtál valamit? Asszem mégis elmondjuk holnap a suliban, hogy láma vagy :D.
Lucius a hős gonosz: izé… nem mondtam semmit.
James: Szívem, mi jót csinálsz? :)
Lupuka: FELTETTEM! Tök jó már a telepítője is. Meg patcheltem és crackeltem, ahogy mondtad Sirius. Akkor megyünk?
Sirius Da King: :DD, király, naná, nyomás!
Lily: A lányokkal beszélgetek msn-nJ. Menjetek csak fiúkák :D, szívem, majd este re:).
James: Úgy bizony drágámJJ.
Sirius Da King: Na, zúzzuk! :D Gyere utánam Remus, alul bal oldalt az ablakban lévő kis ikonra katt. De, ha ráviszed az egeret, kiírja, hogy „Join.”.
Lupuka: :S, okés, jövök utánad haver *izgatottan vár.*
Sirius Da King is now playing Call of Duty 2 Multiplayer.
James is now playing Call of Duty 2 Multiplayer.
Lucius a hős gonosz is now playing Call of Duty 2 Multiplayer.
Lupuka is now playing Call of Duty 2 Multiplayer.
Lily logged of.
-
#22 Hát, szerintem ez egy az egyben az előző rész motorjára épül.
Kíváncsi vagyok mit tesznek le most az asztalra, mi újjat. -
#21 Az 5. részben is volt párbaj, vagy ez más lesz? -
#20 Igen lesz párbaj is minden! -
#19 fasza nekem egyenlőre teccik:P -
Cat 02 #18 A 6-ban van bárbaj ? :O
btw a filmek közül az egy a best, de sztem az is csak azért mert még kicsi voltam mikor láttam :D -
Timikecuncika #17 én összességében csak a negyedik részben csalódtam... könyvben nagyon jó, de filmben? Förtelmes... nem tetszik .... -
#16 Inkább te takarodj a tankönyveid mögé -.-
Hogy a témához is hozzászóljak, az első és második rész volt a jó, utána egyre szarabb. -
#15 Pedig az előző igen jó kis darab volt... a Főnix Rendje és az külön öröm volt számomra, hogy full magyar volt. -
#14 Ez jó poén volt, de azért tipli kisköcsög. -
csgj #13 Tipikus "utáljuk Harry Pottert, mert gagyi" hozzáállás... :P Nem sok értelme van. -
#12 egyszer szar valami akkor az szarás de ha már hatszor akkor az már hasmenés ... -
#11 ez a rész pont nem az 5ből volt? legalábbis a filmben -
#10 heripáter, valahogyan nem jön be egyik játéka sem. -
#9 jézus ez nem a Harry Potter 266? -
algor91 #8 szerintem 2008 október környéke -
#7 jól hangzik,de mikor is fog megjelenni? -
#6 hp2 ps 2 re nagyon ottvolt... repkedi szabadon meg minden :)
hp5 pc re magyar szinkronnal meg sztem megerte kiprobalni...ha masert nem..a szinkron miatt:) -
#5 -
#4 nagyon várom eztis személy szerint mint ahogy öszes harypottert az 5 rész nagyon jól sikerült magyar szinkronal föleg! -
csgj #3 Hát, HP-ből eddig igazán az 5. rész sikerült jól, mert ott már tényleg be lehetett járni az egész Roxfortot. Olyan HP-GTA volt :D De a kviddicset hiányoltam, és volt gond az irányítással is. -
#2 én filmre alapuló játékot még nem mertem kipróbálni, amit láttam, azok is mind mind arcadeok voltak :s -
csgj #1 "Tizenegy éve tart a világőrület, azóta hízik egyre jobban a Harry Potter franchise; a varázslótanonc kalandjai a könyvek után előbb a mozikat, aztán a monitorokat hódította meg, utóbbit az Electronic Arts jóvoltából.
Nem szégyellem bevallani, hogy Potter-rajongó vagyok magam is, persze nem vele kelek és fekszem, de szeretem a könyveket, megvannak a filmek DVD-n, és végigjátszottam a játékokat is, legalábbis a könyveken alapuló ötöt, illetve belekóstoltam egy Guru-teszt erejéig a kviddicsesbe is (volt két Lego Creator is, azok kimaradtak, bár úgy érzem, sokat nem vesztettem velük...). Sőt, azt is elárulom: most nagy zavarban vagyok, mit is írjak még a hírhez, hiszen tulajdonképpen (utalva a beharangozóra), nemcsak az nem meglepő, hogy a mozihoz hasonlóan némi lemaradással küzdő Félvér Herceg megérkezik bitbe öntve is, hanem minden egyéb információ úgyszintén lemásolható lenne a tavalyi és tavalyelőtti hírekből.
A cucc mögött a jól bevált csapat áll, nevezetesen az EA Bright Light Studio (Guildford, Egyesült Királyság), akiknek csak annyi a dolguk, hogy megfeleltessék a mai igényeknek az eddig is általuk kalapált alapmatériát/öntőformát, és biztos vagyok benne, hogy ebben megint nem lesz hiba, ha meg még valami pluszt is raknak hozzá az eddigiekhez, szavunk sem lehet majd...
Egyelőre a sajtóközlemény semmi lényegi dolgot nem árul el, elmeséli a sztorit, amit ugye ismerünk, így ezt most átugornám, elmondja, hogy lehet majd varázslópárbajt vívni, kviddicsezni, mindenféle mágikus főzetet készíteni a Bájitaltan órán - az egyetlen újdonság az lehet, hogy egy mellékszálban Ron romantikus csetlés-botlását is átélhetjük, és a többiek sem maradnak ki a tiniszerelem örvényéből. Miután a srácok szorosan együttműködnek a filmes stábbal, nyilvánvaló, hogy a játék követi majd mind a könyv, mind a mozi cselekményét és dramaturgiáját, az pedig csak sejthető, hogy mint eddig, most is platformonként eltérő bónusztartalmak várnak ránk, hiszen a HPatHBP minden valamirevaló elektronikus kütyüre (Wii, PlayStation 3, PSP, PlayStation2, NDS, Mac, PC, Xbox 360, mobil) megjelenik, ráadásul a Nintendo nagykonzolja esetében az irányítás kifejezetten a „nuncsakura” lesz rápasszintva.
Miután a David Yates rendezte film az USA-ban november 21-én debütál, a játékot is e tájban várhatjuk majd, addig meg biztos érkeznek még az infók, hiszen egyelőre csak egy képpel szolgálhatunk (neem, az nem egy futószalag, hanem a varázslópárbaj pástja!); addig reménykedjünk abban, hogy az EA folytatja jó szokását, és hazánkban az eredeti szinkronhangokkal dobja piacra a cuccot, mert akkor tuti siker lesz. Nem mintha anélkül, látatlanban is, nem az lenne..."
/PCGURU/
Az egyetlen kép....