Harry Potter 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem töltsd le, próbáld ki, aztán döntsd el magad h megéri-e megvenni.

Valaki valami tanácsot adna?
Hát ha 4 óra alatt végigvitted akkor szerintem nekem felesleges megvenni vagy nem is tudom már..:S
Messi6502
Sziasztok, valaki megtudna dobni 1 mûködõ torrent linkkel? Már 2 helyrõl is leszedtem, mind1ik jó kis vírus volt...Köszi 😊

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

jah még kimaradt 😄
kontra
- nincs szinkron :S:S:S:S

am nálam értékelésbe:
10/9 mert hp rajongó vok 😄XD
SZevasztok!
én ma délben töltöttem le, elkezdtem játszani. Durván 4 óra alatt megvolt,szval ki is toltam jöhet az értékelés ( csak a történetet vittem végig 😄)
Pro
- Óriási területe a kastélynak, télleg diáknak érezheted magad.
- Félig Fej Nélküli Nick bevonása ( de egyben kontra is)
- Bájitalkészítés, párbajozás és a kameranézet is jobb mint az 5.-ben
- Enyhén jobb a grafika
- Alapból magyar felirat 😄

Kontra:
-Túlságosan a bájitalokra épül a játék
- Tekergõk térképe hiánya :'(
- Hermione arca nagyon nyomi lett 😄
- Minden percben párbajozni kell crackal és monstroval
- Félig Fej nélküli Nick szinte alig szerepelt a könyvben ahogy emlékszem, ne mértem h miben jobb mint a térkép.
- A végén hova tûnik ron és hermione???????
Hány küldetés van összesen?
fravik
meggondolandó...

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

túl könnyûek

Megvegyem a játékot....😛 ?
Most hoy látom amit írtok...
Nehezebbek a küldetések vagyis vannak nehéz küldik?
összességében szarabb... oda van írva.
azért laposak a küldetések, mert nem változatosak, csak fuss ide, fõzzél bájitalt és vidd vissza, útközben meglepetésszerûen vki kihív egy párbajra, és kb ennyi csak sokszor.

Összességben jobb mint az 5. rész??

Küldetésekre hogy érted hogy laposak? Unalmas?
SEGÍTSÉG!
totyak
Most telepítem, remélem tetszeni fog. Bár nekem eddig mindegyik rész tetszett, pedig a könyveket nem olvastam. Mondjuk írjátok itt hogy rövid, meg könnyû nagyon, de szerintem nekem ez is tetszeni fog.

és így nemtom a 001 bõl kiszedni az iso-t😞
kéne 1 kis segítség amikor ki akarom bontani azt írja lemezolvasási hiba. 72 fájl van és a 001 est kezdem kibontani de 58% nál kiírja hogy lemezolvasási hiba. pedig megvan minden fájl és teljesen le van töltve
amit nagyon sajnálok h kihagytak, az a hoppanálás órák. biztos érdekes lett volna...

TruBy
Hát sztem még annyi sem, ma reggel nyomtam ki, de most még szarakodok a gyujtogetésekkel...nemtom, hogy érdemes-e. A sztori jó volt, de télleg nagyon rövid.

Más helyen is azt mondják, hogy ratyi a 6. Állítólag nagyon rövid, kb 3 óra az egész.
TruBy
Hali. Pár kérdés a játékkal kapcsolatban. Ha megvan az összes arany, és ezüst érem pl a párbalyozásból, akkor milyen jutalomra lehet számítani? Emelett, ha összegyújtöm a pajzsokat, mind a 150-et, mit kaphatok érte?
És nem utolsó sorban hol találhatom meg a mardekár párbalytermét? Hiába keresem, nem találom.

Carloska
😞 mégjohogy tegnap újra megszereztem 5 öt szinkronosan éreztem hogy valahogy az voltt a legjobb harry potter játék akkor .

ps2-n már végig vittem😄 sztem az 5 jobb volt, ebbõl hiányzik az a szabadság feeling. alig lehet benne csinálni vmit, annyi az egész h pajzsokat és mini-pajzsokat kell gyûjteni, de még azokat is tök könnyû elérni, nem kell mászni értük meg ilyesmi. a küldetések is tök laposak. ami a legjobban zavar, h nem lehet csak úgy megtámadni az embereket, pedig az 5-ben tökre élveztem szívatni õket. lehet h csak a ps2-es verzióban, de alig vannak diákok a kastély területén, nagyterem is tök üres. viszont a kviddics és a bájitalfõzés tök jó, meg sokkal nagyobb a bejárható terület, ez az utolsó roxfortos harry potter, gondolom megpróbálták a legjobbat kihozni belõle.

Legend Killer
és oltják mk topikom 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Carloska
jaja egérel kell az már kiderült demóbol

Carloska
jah mge virtual tenis 2009 is omg

Jó akkor lécci te is írj valami tesztet hogy milyen a játék?
5. részben is bejárható volt a kastély itt is az lesz , fura hogy még nagyobb bejárható rész lesz.
Amúgy a varázslatokat ugyanúgy mint az 5.-ben egérrel kell megcsinálni?
(PC) Ps3-ban gondolom a karokkal kell majd.
Carloska
csak kijött street fighter 4 is , meg , fuel meg harry potter is és bõség zavara van most de nagyon !!!!!!!!!

Carloska
nem mert tegnap nem voltt kedvem és inkább boroztam konyhában hajnali 4 ig sztem lassan telepitek nem akarom elsietni minden csepjét ki akarom élvezni a játéknak 😄

Carloska te már játszottál a játékkal?
Nekem szerintem holnapután meglesz PS3-rs! Jeee! 😊
Bocs Carloska csak valahol azt írták van felirat valahol meg nem , én meg megzavrodtam. Hát azért mert konzolon nincs még felirat sem de jobb grafika! 😊
Ez engem nem akadályoz szerintem így is megveszem a játékot!
tudtok adni vmi jó linket mert nagyon lassú, olyat ahol azért nem kell napokat várni
Nos, kiderült, hogy tényleg vírusos volt az EA setup fájl. Szép nagy figyelmeztetõ szöveggel a háttérkép helyett, meg egy sorban települõ álvírusölõvel. Szuper volt... Töröltem, aztán most tisztogatok... egyelõre semmi gond nincs, csak néha kattanó hangot ad ki a böngészõm 😛 Szóval aki a piratebay-rõl szedi még, az azonnal állítsa le!!
fravik
valamit vírusosnak érzékel? gondolom nem szereti a buherált fájlokat (gondolom a crack-kel van baja, nem?)...
nekem a NOD32 semmit nem szólt! 😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Csodás... -.- Az AVG vírusírtó miatt nem tudom feltenni...
Legend Killer
ja. tudjuk. pont most olvastam ki a hatot nosztalgiából. megyek a hetet olvasni majd 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nagyon szépen köszönöm a választ😄😄😄😄)))) dejó
balee4
szal akkor benne van a magyar felirat, király...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

fravik
szia!
a kezelõfelület teljesen magyar, a párbeszédek feliratozva vannak! Nyugodtan töltsd le, mert jó játék! 😊

Sziasztok nemtom letöltsem-e. Van benne magyar nyelv vagy magyar felirat? vagy lehet magyarosítani?
fravik
na, közel 2 óra játék után a következõket mondhatom:
- grafika jó, nekem a lenti konfiggal max részletességgel 1280x800-on szaggatásmentes
- az irányítás semmit sem változott, megszokás kérdése
- a varázslatok egyszerûek, könnyû megjegyezni õket
- a párbajok is jók
- a Tekergõk Térképének használatát hiányolom (helyette van ugyebár Félig Fejnélküli Nick)
- a varázsital-készítés nagyon jó lett szerintem, néha még nehéznek is mondható (pl. 5 pióca beledobása az üstbe...)
- a pajzsok gyûjtése is jó, a világító (fényes) dolgok könnyen észrevehetõk
- a kviddiccsel se lesz gond sztem, bár az éles játék még csak most fog jönni nekem

Nagyjából ennyi jutott most eszembe... majd ha folytatom a játékot írok még! 😊
Addig is lehet véleményeket/ellenvéleményeket (ha mersz<#vigyor3>) mondani! <#smile>

stonesour
Dumbledore MEGHAL a hp6 ban 😞

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

HarryProf
Hi,
Tud valaki jó gyors torrenthez linket?
Kösz elõre is <#eljen>

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Legend Killer
85új özi, no lám, kijött.
gépem is jó.
de én megnézem a filmet és utána a géjmmel zúzom 😄.

Carloska
minek benne van a felirat is felesleges feltenni külön 😄

stonesour
Sziasztok! látom kint van a game nem tudtok valami jó helyet ahonnan le tudnám szedni gyorsan? 30 megás netem van de nam használódik ki :/ torrent lassú. 😞 megaupload linkeket esetleg tudtok pm-ben? 😞

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

JackSparrow88
Ha vki megvette esetleg az számoljon be arról, hogy ki lehet-e szedni belõle a magyar nyelvi fájlokat vagy rakja fel azt xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

balee4
jöhetne az is..., holnap mindent egy kalap alatt le tudnék szedni...😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

fravik
kösz, ettõl most sokkal jobban érzem magam...<#worship> 😄

Carloska
neke már lentvan csak egyszerüen olyan hõség van nálam nemtok elkezdni telepiteni se mert ragadok és igy nincsen kedvem játszani