433
  • fravik
    ezt én is beszívtam először!
    oda mész a táblához, ahol ki kell választani, hogy melyik főzetet akarod elkészíteni...
    az E és Q betűvel !lehet! lapozni a bájitalok között! :)
  • kr1szmester
    menj oda a táblához és léptess addig az E-vel az oldalakon amíg meg nem találod.
  • A tumi
    Hello.
    Virgoncáló főzetet kellene kutyulnom a melegházaknál,de mikor odamegyek nem csinál semmit.
    Ott egy csaj de nem reagál semmire.
    Mi lehet a baj?
  • kr1szmester
    rájöttem, útközben, az volt a baj hogy nem összetörve akartam átvinni a kapun.
    a játék is kivégezve. hát ez az egész elég silány. abból áll az egész hogy kviddics, párbaj, bájital, dumbledore, átvezető, kis rohangálás és ugyan ez. a történetet kb. senki nem tudja ebből levenni, 4-5 óránál nem tart tovább a játék. mellesleg az is hülyeség hogy amikor meccs előtt gyakorlás van kviddiccsben, azt még egyszer le kell játszani hogy pontokat is kapj rá. megkapjuk Ron-t, és Ginny-t, de annyi az egész hogy Ronnal Harry után kell menni, Ginny-vel pedig ugyan úgy repülsz mint Harry-vel mellesleg az utolsó gyakorlást is csak Ginny-vel lehet elvégezni, Harry-vel nem, de azelőtt azért nem lehetett Harry-vel mert büntetőn volt. értelmetlen az hogy utána is csak Ginny-vel lehessen menni. Mindenkinek Tűzvillám van, mellesleg ha átrepülsz a karikán csontra valamikor meg se adja. a párbajok iszonyat könnyűek úgy a legkönnyebb ha valami bénító varázslatot küldesz rá, lenn tartod a BEG-t, hogy feltöltődjön a Stupor a max-ra(amikor 3 nem a sima, hanem a megerősítettet lövi) odamész hozzá közel és mikor feláll elengeded és K.O. A sztori legfőbb részeit is csak átvezetőkben lehet látni 90%os hiányosságokkal. Nagy csalódás ez, bár abból a szempontból jobb hogy nem a Főnix Rendjés 10 órát szaladgálni kell stílust képviseli. Ejnye ejnye.
    A 7. részt nem tudom hogy fogják megoldani, mert ott elég sok rész van ahol csak gondolkodnak, fejtegetnek, nem történik olyan momentum amit meg lehetne csinálni játékban is, viszont van sok olyan is amit igen, bár mivel csak azokat lehet megvalósítani, a sztori nagy része kimarad...meglátjuk.
  • norca95
    amúgy egyszer már megmutatták játék közben, hogy kell megcsinálni :D Még az Angelinás küldetésnél. Várj nem Angelina, hanem katie :D
  • fravik
    nem nehéz! találsz egy kulcsot a kapu előtt! azt szét kell törni darabokra az egyik varázslattal, aztán át lehet a lebegtetéssel vinni a kapun, a másik oldalon összerakod (Reparo), majd a megfelelő helyre (bal oldalon van) lebegteted! :)
  • kr1szmester
    hogy jutok ki abból a rohadt csillagvizsgálóból? (crack és monstro párbaj után)
  • MerlinW
    OFF
    Én nem tudom, nálam GTA megy mint az álom 1680-ban maxon...

ON
    Ez a Potter nemjóPotter. Főnix klassz volt, ez kuka. Evvan.
  • kr1szmester
    felrakod a legújabb patchig és szuperül működik. nekem azelőtt 800x640ben ment(nem engedte állítani) gyenge-közepes beállítások mellet most megy 1440x900-ban nagyon erős közepes beállításokkal 30< FPS-el...
    amúgy én örülök hogy nem olyan lett mint az 5. gyűjts ösze 184948918941984 embert aztán menj el ide oda amoda, itt nincs üresjárat hála.
  • algor91
    konzolon Xbox360on játszok vele, most megyek és befejezem a játékot
  • Deathstorm676
    Jó játékokat hoztál fel példának. GTA IV szarul optimizált csak konzolon éri meg. Mirror edge: Nem játszottam vele én úgy hallottam hogy hangulatos de túlságosan rövid. A prince of persia: hááááááát talán ez az egyetlen ami megér egy vételt de baromi könnyű. (ezt nem kötözködésnek írtam)
  • totyak
    Nos, így jópár óra játék után én nem javaslom senkinek a játék megvételét (vagy előbb töltsd le, nézd meg és ha tetszik, csak akkor vedd meg). Gyakorlatilag a játék teljesen egy síkon folyik. Vagy valami főzetet kell kotyvasztani, vagy meg kell keresni valakit, amiben mellesleg Félig Fejnélküli Nick segít, vagy párbajozol valakivel. Nomeg ott van még a kviddics, amiben szintén lehetetlenség veszteni, ráadásul Harry egy előre meghatározott pályán magától repül, nekünk csak ritkán kell bele korrigálni. Ezenkívül még címereket kell gyűjteni, amik fene tudja mire lesznek jók. A címergyűjtés mellett még különböző jelvényeket is összeszedhetsz, ha pl. ügyesen kviddicsezel vagy jól főzöl bájitalt. Ennek ellenére engem lefoglal a játék (még max. holnap, mert aztán kivégzem), de nem szakadok bele a gondolkodásba. Ha valakinek van fölös 12 ropija, inkább vegye meg a GTA IV-t, az új Prince of Persiát vagy a Mirror's Edget, Harry-re nem érdemes pazarolni. EA megint csak a markát tartja, de szinte semmit nem ad cserébe.
  • evildamien

de értitek, majdnem +1 évvel többet kell várnunk rá, mert áttették a megjelenést későbbre, erre egy ilyen szart kapunk:D legalább fejleszthették volna ezalatt az 1 év alatt...:D
  • NEOreg3
    kicsivel több mint 3 órás játék, ezért megéri teljes árat fizetni
  • norca95
    én kb. 3-4 napja toltam ki az 5-öt :D :D idegesített a sok szar küldi a ds tagoknak :D
  • fravik
    majd csinálok egy bannert, hogy áthúzom az "and the Half-Blood Prince" szöveget és beírom fölé, hogy "and the Order of the Phoenix"
  • fravik
    nekem is meghoztad a kedvem hozzá... de előbb ezt még befejezem! :)
  • norca95
    Úgy néz ki mintha az mondaná harry hogy: Do you want to dieeee XD
  • Carloska
    jah jah de már nagyon rég nem toltam vele olyan lesz mintha elöszőr nyomnám :D és még szinkron is :D
  • evildamien
    lehet h én is felrakom:D ezen a képen harry milyen morcos már:D
  • Carloska
    Énse vagyok normális kijött az új harry potter de mégis az 5re érzek késztetést hogy nyomjam :D

• norca95
    am nem tom ki kérdezte h hol van a mardekár párbajszakkör, de annak elmondom h a kövezett udvaron található :D
  • evildamien
    meg az 5-ben volt vmi ami le tudott foglalni 2 küldetés között, pl szivathattad a diákokat, meg egy csomó mindent lehetett mozgatni, most meg csak annyi az egész h szedd fel a pajzsokat, meg a világító cuccokból két pálcalegyintéssel szedd ki a kis pajzsokat.
  • norca95
    de csak akkor, ha végig tolod megszakítások nélkül :D
  • norca95
    hát olyan 6-7 óra :D
  • Krista5
    HP 5-t kb. mennyi idő alatt lehet végigvinni?
  • Krista5
    Én nyár óta játszok vele biztosan megérte a játék!
    Nem könnyű megunni!
  • evildamien
    de az állítólag jó is (én csak kb 10 percet játszottam még vele)
  • Krista5
    Tavaly Nyáron még a GTA IV 19000 Ft volt PS3-ra
  • evildamien
    na de vki, aki gépen tolja, online multi van benne?:D
  • evildamien
    felvettelek
  • evildamien
    én pont ezért nem veszek játékokat:D
  • Carloska
    hu de nagy multi :D hát nem egy bf vagy gta4 es multiszint :D
  • Carloska
    14 ezer jézusom abból olyan bulit csinálnék ami nem 4 óra lenne :D
  • evildamien
    van benne multi, a párbajozás:D azt amúgy lehet online?
  • Krista5
    vegyetek fel msn-re ott megbeszéljük!
    [email protected]
  • evildamien
    én személy szerint nem adnék ki érte ennyi pénzt, de ízlések és pofonok.
  • Carloska
    demost minek megvenni játszol vele aztán mehet a kukába tuti ne vedd meg

multis game lene más lenne a helyzet de igy kuka lenne
  • Krista5
    Jó de ha 4 óra alatt végigviszi valaki 14000 Ft-t dobjak ki érte?
  • norca95
    Figyelj ha szereted a hp-t akkor vedd meg szerintem, annyira nem rossz játék
    Viszont ami még tetszett hogy ez inkább hasbeszélő iskola :D nemigaz h nem tudták meganimálni egy két embernél la szájmozgást :D am nekem tetszett lehet h majd beszerzem