Harry Potter 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
kontra
- nincs szinkron :S:S:S:S
am nálam értékelésbe:
10/9 mert hp rajongó vok 😄XD
én ma délben töltöttem le, elkezdtem játszani. Durván 4 óra alatt megvolt,szval ki is toltam jöhet az értékelés ( csak a történetet vittem végig 😄)
Pro
- Óriási területe a kastélynak, télleg diáknak érezheted magad.
- Félig Fej Nélküli Nick bevonása ( de egyben kontra is)
- Bájitalkészítés, párbajozás és a kameranézet is jobb mint az 5.-ben
- Enyhén jobb a grafika
- Alapból magyar felirat 😄
Kontra:
-Túlságosan a bájitalokra épül a játék
- Tekergõk térképe hiánya :'(
- Hermione arca nagyon nyomi lett 😄
- Minden percben párbajozni kell crackal és monstroval
- Félig Fej nélküli Nick szinte alig szerepelt a könyvben ahogy emlékszem, ne mértem h miben jobb mint a térkép.
- A végén hova tûnik ron és hermione???????
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Most hoy látom amit írtok...
azért laposak a küldetések, mert nem változatosak, csak fuss ide, fõzzél bájitalt és vidd vissza, útközben meglepetésszerûen vki kihív egy párbajra, és kb ennyi csak sokszor.
Küldetésekre hogy érted hogy laposak? Unalmas?
És nem utolsó sorban hol találhatom meg a mardekár párbalytermét? Hiába keresem, nem találom.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
5. részben is bejárható volt a kastély itt is az lesz , fura hogy még nagyobb bejárható rész lesz.
Amúgy a varázslatokat ugyanúgy mint az 5.-ben egérrel kell megcsinálni?
(PC) Ps3-ban gondolom a karokkal kell majd.
Nekem szerintem holnapután meglesz PS3-rs! Jeee! 😊
Ez engem nem akadályoz szerintem így is megveszem a játékot!
nekem a NOD32 semmit nem szólt! 😊
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
a kezelõfelület teljesen magyar, a párbeszédek feliratozva vannak! Nyugodtan töltsd le, mert jó játék! 😊
- grafika jó, nekem a lenti konfiggal max részletességgel 1280x800-on szaggatásmentes
- az irányítás semmit sem változott, megszokás kérdése
- a varázslatok egyszerûek, könnyû megjegyezni õket
- a párbajok is jók
- a Tekergõk Térképének használatát hiányolom (helyette van ugyebár Félig Fejnélküli Nick)
- a varázsital-készítés nagyon jó lett szerintem, néha még nehéznek is mondható (pl. 5 pióca beledobása az üstbe...)
- a pajzsok gyûjtése is jó, a világító (fényes) dolgok könnyen észrevehetõk
- a kviddiccsel se lesz gond sztem, bár az éles játék még csak most fog jönni nekem
Nagyjából ennyi jutott most eszembe... majd ha folytatom a játékot írok még! 😊
Addig is lehet véleményeket/ellenvéleményeket (ha mersz<#vigyor3>#vigyor3>) mondani! <#smile>#smile>
Tud valaki jó gyors torrenthez linket?
Kösz elõre is <#eljen>#eljen>
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
gépem is jó.
de én megnézem a filmet és utána a géjmmel zúzom 😄.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord