Harry Potter 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
kár hogy nem csinálnak hozzá sose varázsló pálca kontrollert azzal nagyon komoly lenne <#eplus2>

am a magyaritasok.hu egyik fórumán Panyi azt írta magyarul jön ki.
remélem hoyg igen még ha csak felirat is lesz

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Carloska
nekem elözõ részben viszont egérel való varázslás jött be nagyon 😄

Hát, ebbõl tényleg max akkor lesz megvétel, ha nagyon jól teljesít 😛 Mondjuk most valóban ígéretesnek tûnik, de ezt is elszúrhatják. Azt remélem, hogy az irányításban visszatérnek a hagyományos TPS nézethez. Na meg jó lenne, ha most már meg lehetne halni, mint a régi részekben 😛 Az 5. emiatt túl könnyû lett...
Carloska
lekel tölteni van már nekik ugyis elég pénzük harry potter franchise ból 😄

Ráadásul elég drága lesz :S
Nagyon úgy tûnik... hogy nem lesz se szinkron, se felirat. ("Honosítás: angol nyelvû játék" + a hivatalos oldalon nincs magyar nyelv)
csgj biztos vagy benne? :S
Akkor szerintem meg sem veszem ha nem lesz magyar szinkron. :S 😞
Ja, de elvileg még egy demó is jön a megjelenés elõtt...
Carloska
nah hamarosan tolhatjuk 😄

Nem, sajnos ehhez nem lesz. Sõt, még talán felirat sem.
Szerintetek lesz magyar szinkron?
Legend Killer
király.

de aluggyá ilyenkor 😄 *viccel*

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Carloska
This item will be released on July 3, 2009.

nah hamarosan ittvan! <#eljen><#eljen>

Legend Killer
skillezd magad hozzá 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

xD ehh... profi szinkronszínészek 😄
Az EA mostanában minden játékához dob egy magyar feliratot is. Szerintem ehhez is lesz.
Legend Killer
amúgy ahogy haladunk a korral, úgy lesz egyre ütõsebb minden.

Legend Killer
megveszem, te leszel az egyik, másik carloska, harmadik lesz Hayni, õ lesz Hermione hangja 😄, aztán kell még1csaj Ginnynek, meg még pár és még pár csávó és mehet is 😄DDDDDDD.

de felirat lesz nem?
Gondolom nincs megint pénz a sok szinkronszínésznek 😛
Legend Killer
méééémmééémmééé? :'(

Ja, egyébként biztos, hogy most nem lesz magyar szinkron... sajnos. A hivatalos oldalon sincs már választható magyar nyelv, és a cd galaxis is angol nyelvûnek írja...
Uhh, ez most nagyon ütõs lesz 😮 (Remélem xD)
Legend Killer
profi, de milyen erõs gép kell ehhez? 😄 LOL

és ez xbox 360as múvi sztem és hát az más és pc is más.

Legend Killer
a párbajozós rész tök olyan, mint amit Lockhart csinált 😄.

Carloska
nagyon jó gamenek igérkezik 😄

Carloska
Carloska

Legend Killer
most keltem olyan tíz perce és honnan tudjam? nem nézem én, nem volt durva, hiába ordítod szét.

Travianon vagy? kellene1kis help.

Carloska
jujj sztem ezt tese gondoltad komolyan 😄

minden játéknál magyar ez nagyon durva voltt 😄DDDD

Legend Killer
hová tetted a szemed? minden magyar a reklámon, sztem az lesz.

Carloska
nem sztem írták volna pedig de jó lett volna ha szinkronos 😞

Hm... vajon ez is magyar szinkronos lesz?
Legend Killer
a színésznõjét is vinném!<#szeret><#eljen><#worship><#worship><#hawaii>😄

Legend Killer
simán 😄.

Carloska
látom viszed majd egy köre játékban 😄

Legend Killer
<#eljen>

szép Ginnyke<#szeret>😄.

Carloska

Carloska
megjelenés : June 29, 2009 Harry Potter and the Half-Blood Prince Electronic Arts

Carloska
nah lassan jön a game én várom milyen lesz!

Új Trailer!!

Carlos HUN
csusztatva 2009 nyarára

Elvileg novemberben, de szerintem ugyanúgy csúsztatni fogják egy évvel, mint a filmet "-.-
Soldiers
mikor is jelenik meg a játék?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Carlos HUN
Jobb ha elöbb végigmegyek gamen szerintem sokkal jobb mint utánna ugy már nemjó 😄

A játék... de az 5 is elõbb jött ki. Btw, ez egyáltalán nem szívás, ha olvastad a könyvet, mert akkor mindegy, hogy a játékban, vagy a filmben látod újra (jó nagy módosításokkal 😛).
shevsenko7
most a játékrol vagy a filmröl beszéltek?mert ha a játékrol akko elég nagy szivás hogy a játék elöbb jön mint a film

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Carlos HUN
*november lol 😄

Carlos HUN
Noveber 14 edikén jõn!

Carlos HUN
http://www.harrypotter.ea.com/hu/