433
-
#153 nagyon vártam már tavaly nyár óta szóval :D -
csgj #152 Jól van már, nyugi! Jesus :D Bár én ezt még szerintem békén hagyom, amíg nem lesz.. öhm.. másabb :P -
#151 Mondtam én baszki hogy szagot fogtam ugye? ugye ugye? :D
-
#150 KINTVAN!
KINTVAN!
KINTVAN! -
#149 Harry.Potter.And.The.Half.Blood.Prince.CLONEDVD-AVGENGED
-
Deathstorm676 #148 Én úgy tom ennek a HP gamnek közpotnja lesz a potion készítés is. Már láttam videót is arról hogy lehet benne csinálni csak arról nem láttam infót hogy ezeket lehet-e valahogy használni vagy csak egy mini game lesz aminek semmi haszna? Emlékszem a 2.-ban volt valamilyen potion készítés ami életett vitt fel. -
#147 Remélem jól érzed...:D -
#146 akinek kell a harry potter 5 szinkronosan nosztalgiábol az pm ne habozzon!
csak megbizható userek kapják meg accomat mert más is szeretné szedni! -
#145 nagyon közeli szag van már sztem hajnalra fentlesz :D -
csgj #144 Na igen, szerintem ennyi siránkozás bőven elég volt, mindenki várjon türelemmel. -
#143 nehéz visszaolvasni b+ ??
32 szer leírtuk!!!!!!!!!! -
#142 Amúgy meg mostanság szinte egy játék sem kerül fel sokkal előbb a megjelenéstől mint még régebben.
Előfordult már h 1-2 héttel előtte fent volt a cucc, mostanában ez max. 1-2 nap vagy épp a megjelenés napja, ritkán még ennél is picit később.
Mind1 ha már nem vesszük meg őket úgysem, akkor már legyen türelmünk kivárni, mire felteszi vki xd -
csgj #141 csak angolul beszélnek és magyar felirat lesz -
evildamien #140 kösz:D akkor kiírom megint -
Krista5 #139 Lesz magyar szinkron? Vagy csak angolul beszélnek és magyar felirat lesz?????????????????????? -
#138 nálam megy rendesen semmi baja nincsen -
evildamien #137 én is leszedtem, de nem akarja nagyon betölteni, csak az intróig jut, annál is csak hang van. lehet h csak szarul lett kiírva, de nem akarok feleslegesen elbaszni még egy dvd-t. neked megy? -
Krista5 #136 magyar -
Krista5 #135 Na akkor most nincs magar szinkron? -
kr1szmester #134 kíváncsi leszek milyen lesz, kviddics élvezetes lett, de miért mindenkinek ugyan olyan a seprűje, holott csak Harry-nek van Tűzvillám. lolz. -
#133 crack csapatok nem teszik fel direkt megjelenés napján egyből erről volt régebben szó de már nagyon kattogok -
#132 Tegnapi nap után azt hittem, hogy mára már fenn lesz a játék a neten. Szomorúan látom, hogy nem. Sebaj, talán ma este vagy holnap már felkerül. Furcsa, hogy ezt nem lopták ki idő előtt. Vagy annyira őrizték, hogy nem sikerült vagy csak egyszerűen nem tartotta érdemesnek senki, hogy fáradozzon érte. Mindenesetre eddig sem szerettem az EA-t túlságosan, de most, hogy a szinkron kimarad az előző rész után, így már kifejezetten útálom őket. -
#131 nem birom ki lekapom a ps2es verziót :D
Harry_Potter_and_the_Half_Blood_Prince_USA_PS2DVD-PROTOCOL -
#130 Mondjuk ez igaz, de meglepődnék ha szarul futna... -
EasyLife #129 tényleg nincs értelme leszedni a demot kb 10 perc alatt végig lehet tolni(a sok duma miatt). -
#128 A demoban van egy zárt szoba, majdnem nulla tereptárggyal, meg egy stadion,azon sincs túl sok minden. Még jó hogy jól futnak. Majd ha bejárható lesz az egész suli és környéke, akkor kell nézni :) -
#127 Nem tudom mi a hivatalos gépigénye, de a demó simán ment maxon, mondjuk meg is lepődtem volna ha egy ilyen game szaggat.:D Nem sokkal szebb mint az 5. -
#126 Hát így videó alapján nagyon szuper játék lesz hatalmas bejárható területtel! -
csgj #125 Hát legalábbis így szokott lenni az EA játékoknál... -
#124 Annál jobb. Legalább bármilyen verzióval jól járunk. -
#123 egy verzióban benne lesz öszes felirat köztük magyar is -
#122 Ráértettem, hogy hogy mondod, nem is kötekedni akartam. Persze, így első ránézésre tényleg vicces pl. a 64Mb videokártya, meg a többi nyalánkság, csak vannak, akiknek még néha az is sok. Nekem ezek az új játékok (Assasin, Cod, GTA IV, NFS) már egyáltalán nem is futnak, szóval örülök ennek a gyenge gépigénynek.
Egyébként már én is várom, hogy valaki feldobja netre a magyar verziót. Szinkron azért maradt ki, mert EA úgy értékelte, hogy nem éri meg nekik azzal vesződni, pénzt belefektetni, mert annyian úgy sem veszik meg. -
csgj #121 Jó, ezt én tudom, az enyém sem egy fúdejó a mai gépekhez képest. Én csak az új játékok gépigényéhez mérten mondtam, hogy vicc... Az egy éves Assassin's Creed nekem a városokban úgy akadozott, hogy képtelenség volt vele játszani. -
#120 de tod miért minél több pénz legyen belőle és sokk gépen menjen -
#119 Nem mindenkinek ilyen vicces szerintem még ez a gépigény sem. Pl. nekem is régi ratyi gépem van és én megkönnyebbülve tapasztaltam a demó alapján, hogy elfut még, de nem maxon. Meg ismerek még egy-két olyan embert, akinek nincs lóvéja évente gépet újítani. -
csgj #118 LOL, ez a gépigény egy vicc :P Mondjuk a demó is tükörsimán ment... -
#117 nagyon tuti a banner igy berakva! -
#116 indul a láz :D
estére sztem vagy hajnalra lehet beesik :D -
#115 Már kapható a CDG-ben. Magyar feliratos, remélem nemsokára kint lesz. -
csgj #114 Nem néztem végig az egészet, de látszik, hogy sikerült végre normálisra szabniuk az irányítást...