Harry Potter 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
crack csapatok nem teszik fel direkt megjelenés napján egybõl errõl volt régebben szó de már nagyon kattogok

totyak
Tegnapi nap után azt hittem, hogy mára már fenn lesz a játék a neten. Szomorúan látom, hogy nem. Sebaj, talán ma este vagy holnap már felkerül. Furcsa, hogy ezt nem lopták ki idõ elõtt. Vagy annyira õrizték, hogy nem sikerült vagy csak egyszerûen nem tartotta érdemesnek senki, hogy fáradozzon érte. Mindenesetre eddig sem szerettem az EA-t túlságosan, de most, hogy a szinkron kimarad az elõzõ rész után, így már kifejezetten útálom õket.

Carloska
nem birom ki lekapom a ps2es verziót 😄

Harry_Potter_and_the_Half_Blood_Prince_USA_PS2DVD-PROTOCOL

balee4
Mondjuk ez igaz, de meglepõdnék ha szarul futna...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tényleg nincs értelme leszedni a demot kb 10 perc alatt végig lehet tolni(a sok duma miatt).

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Seth
A demoban van egy zárt szoba, majdnem nulla tereptárggyal, meg egy stadion,azon sincs túl sok minden. Még jó hogy jól futnak. Majd ha bejárható lesz az egész suli és környéke, akkor kell nézni 😊

PSN ID.: Beegabor

balee4
Nem tudom mi a hivatalos gépigénye, de a demó simán ment maxon, mondjuk meg is lepõdtem volna ha egy ilyen game szaggat.😄 Nem sokkal szebb mint az 5.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carloska
Hát így videó alapján nagyon szuper játék lesz hatalmas bejárható területtel!

Hát legalábbis így szokott lenni az EA játékoknál...
totyak
Annál jobb. Legalább bármilyen verzióval jól járunk.

Carloska
egy verzióban benne lesz öszes felirat köztük magyar is

totyak
Ráértettem, hogy hogy mondod, nem is kötekedni akartam. Persze, így elsõ ránézésre tényleg vicces pl. a 64Mb videokártya, meg a többi nyalánkság, csak vannak, akiknek még néha az is sok. Nekem ezek az új játékok (Assasin, Cod, GTA IV, NFS) már egyáltalán nem is futnak, szóval örülök ennek a gyenge gépigénynek.

Egyébként már én is várom, hogy valaki feldobja netre a magyar verziót. Szinkron azért maradt ki, mert EA úgy értékelte, hogy nem éri meg nekik azzal veszõdni, pénzt belefektetni, mert annyian úgy sem veszik meg.

Jó, ezt én tudom, az enyém sem egy fúdejó a mai gépekhez képest. Én csak az új játékok gépigényéhez mérten mondtam, hogy vicc... Az egy éves Assassin's Creed nekem a városokban úgy akadozott, hogy képtelenség volt vele játszani.
Carloska
de tod miért minél több pénz legyen belõle és sokk gépen menjen

totyak
Nem mindenkinek ilyen vicces szerintem még ez a gépigény sem. Pl. nekem is régi ratyi gépem van és én megkönnyebbülve tapasztaltam a demó alapján, hogy elfut még, de nem maxon. Meg ismerek még egy-két olyan embert, akinek nincs lóvéja évente gépet újítani.

LOL, ez a gépigény egy vicc 😛 Mondjuk a demó is tükörsimán ment...
Carloska
nagyon tuti a banner igy berakva!<#worship><#worship>

Carloska
indul a láz 😄

estére sztem vagy hajnalra lehet beesik 😄

balee4
Már kapható a CDG-ben. Magyar feliratos, remélem nemsokára kint lesz.

Nem néztem végig az egészet, de látszik, hogy sikerült végre normálisra szabniuk az irányítást...
Carloska
Szereplõs GAMEPLAY!

Carloska
GAMEPLAY!

Carloska
áhh remélem miis kapjuk péntekig nagyon várom már!

Carloska
nah mivel csgj is aztmondta jóez írtam tegyék be!

balee4
Marha jó lenne, ha ez is szinkronnal jönne ki, az 5 kurva élvezetes volt úgy, egész tûrhetõ volt a szinron...

Ja, nem rossz! Bár ez a filmhez passzolna inkább 😛 De lehet felõlem ez is.
fravik
Hupsz, ez nem jött össze! 😄

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

fravik
Sziasztok!
Én készítettem egy bannert, ha esetleg tetszik mindenkinek, akkor ki lehetne rakni...legalább addig, amíg nincs egy jobb! 😊
Tudom, nem egy nagy szám, de nekem tetszik.

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

Xbox360-ra már kijött...
Carloska
<#wow3><#wow3><#wow3>

MM szerint magyar lesz a játék ( magyar szinkron lesz )
KI tudja...
Legend Killer
én meg lehet hétfõn megkapom a gépem. meglátjuk.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

5 nap van hátra, ha nem csúszik ki vmi "elõrehozott" példány. 😛
Legend Killer
azt hittem full géjm jött ki. nem baj, ez is haladás. gépem szar, mire mondjuk kijön a full, talán a gépem is jó lesz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hát a demóban csak kviddicsezni és párbajozni lehet, külön menüpontból indítva. Tehát a mászkálós részt kilõtték a demóban. De a teljesben elméletileg ugyanúgy bejárható lesz az egész Roxfort kastély. Sõt, mintha arról is lett volna szó, hogy az Odúba is el lehet menni. Meg persze az a bizonyos barlang is benne lesz 😊
Na mondjatok valamit bejárható az egész kastély mind az 5-ben ugye?
Jellemezzétek lécci tudom nem könnyû még demóval. :S
rage
Nálam volt 1280*1024-es felbontás.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Na, már én is leszedtem. Nagyon klassz, meg minden, de ez így rohadt keveset mutatott meg a játékból :S 5 perc az egész, és csak varázslópárbaj meg kviddics van benne... az is kevés.
Carloska
beszokott halni ted be flash getbe ott azse baj ha megszakad letöltés közben mert ugyis folytatja

de már most ideges vagyok mert nincsen 1680*1050 es felbontás és egy olyan felbontás nincsen demoban amivel rendes lenne kép monitoron?!!!??!!!

most ha véglegesben ezek a felbontások lesznek akkor mivel fogok én játszani ???

nemigaz egy 1280*1024 miért nem lehet benne játékban ami minden monitoron rendesen müködik

Csúcs... máshonnan még nem tölthetõ, de az EA szervere meg eddig bírta. Látszik, hogy sokan rákaptak. Ami nem csoda, mivel ez Harry Potter...
Hát ez a link már nem mûkszik...
Én is azonnal szedem 😄
Azanyád' xD És jó, jó, jó???? 😛
Carloska

Carloska

Carloska
ezt elkaptam most rendesen sztem mi nyomjuk vele legelöszõr 😄

Carloska
http://largedownloads.ea.com/pub/demos/HarryPotter/HP_HBP_PEGI_DEMO.exe

Carloska
KINT VAN DEMO LETÖLTÉSI LINKJE OLDALON!

Carloska
kéne valami banner ide mielött megjelenik a játék legyen szép bannerünk 😄

mert aztán hirtelen bejönnek sokan ugyis mint minden évben a 20 napos letöltési lázban 😄

Ja, az viszont tényleg klassz volt!