433
-
#113 Szereplős GAMEPLAY!
-
#112 GAMEPLAY!
-
#111 áhh remélem miis kapjuk péntekig nagyon várom már!
-
#110 nah mivel csgj is aztmondta jóez írtam tegyék be! -
#109 Marha jó lenne, ha ez is szinkronnal jönne ki, az 5 kurva élvezetes volt úgy, egész tűrhető volt a szinron... -
csgj #108 Ja, nem rossz! Bár ez a filmhez passzolna inkább :P De lehet felőlem ez is. -
#107 Hupsz, ez nem jött össze! :D
-
#106 Sziasztok!
Én készítettem egy bannert, ha esetleg tetszik mindenkinek, akkor ki lehetne rakni...legalább addig, amíg nincs egy jobb! :)
Tudom, nem egy nagy szám, de nekem tetszik.
-
csgj #105 Xbox360-ra már kijött... -
#104 -
Krista5 #103 MM szerint magyar lesz a játék ( magyar szinkron lesz )
KI tudja... -
#102 én meg lehet hétfőn megkapom a gépem. meglátjuk. -
csgj #101 5 nap van hátra, ha nem csúszik ki vmi "előrehozott" példány. :P -
#100 azt hittem full géjm jött ki. nem baj, ez is haladás. gépem szar, mire mondjuk kijön a full, talán a gépem is jó lesz. -
csgj #99 Hát a demóban csak kviddicsezni és párbajozni lehet, külön menüpontból indítva. Tehát a mászkálós részt kilőtték a demóban. De a teljesben elméletileg ugyanúgy bejárható lesz az egész Roxfort kastély. Sőt, mintha arról is lett volna szó, hogy az Odúba is el lehet menni. Meg persze az a bizonyos barlang is benne lesz :) -
Krista5 #98 Na mondjatok valamit bejárható az egész kastély mind az 5-ben ugye?
Jellemezzétek lécci tudom nem könnyű még demóval. :S -
#97 Nálam volt 1280*1024-es felbontás. -
csgj #96 Na, már én is leszedtem. Nagyon klassz, meg minden, de ez így rohadt keveset mutatott meg a játékból :S 5 perc az egész, és csak varázslópárbaj meg kviddics van benne... az is kevés. -
#95 beszokott halni ted be flash getbe ott azse baj ha megszakad letöltés közben mert ugyis folytatja
de már most ideges vagyok mert nincsen 1680*1050 es felbontás és egy olyan felbontás nincsen demoban amivel rendes lenne kép monitoron?!!!??!!!
most ha véglegesben ezek a felbontások lesznek akkor mivel fogok én játszani ???
nemigaz egy 1280*1024 miért nem lehet benne játékban ami minden monitoron rendesen müködik -
csgj #94 Csúcs... máshonnan még nem tölthető, de az EA szervere meg eddig bírta. Látszik, hogy sokan rákaptak. Ami nem csoda, mivel ez Harry Potter... -
csgj #93 Hát ez a link már nem műkszik... -
csgj #92 Én is azonnal szedem :D -
csgj #91 Azanyád' xD És jó, jó, jó???? :P -
-
-
#88 ezt elkaptam most rendesen sztem mi nyomjuk vele legelöszőr :D -
#87 http://largedownloads.ea.com/pub/demos/HarryPotter/HP_HBP_PEGI_DEMO.exe -
#86 KINT VAN DEMO LETÖLTÉSI LINKJE OLDALON! -
#85 kéne valami banner ide mielött megjelenik a játék legyen szép bannerünk :D
mert aztán hirtelen bejönnek sokan ugyis mint minden évben a 20 napos letöltési lázban :D -
csgj #84 Ja, az viszont tényleg klassz volt! -
#83 kár hogy nem csinálnak hozzá sose varázsló pálca kontrollert azzal nagyon komoly lenne -
martin1992 #82 am a magyaritasok.hu egyik fórumán Panyi azt írta magyarul jön ki.
remélem hoyg igen még ha csak felirat is lesz -
#81 nekem elöző részben viszont egérel való varázslás jött be nagyon :D -
csgj #80 Hát, ebből tényleg max akkor lesz megvétel, ha nagyon jól teljesít :P Mondjuk most valóban ígéretesnek tűnik, de ezt is elszúrhatják. Azt remélem, hogy az irányításban visszatérnek a hagyományos TPS nézethez. Na meg jó lenne, ha most már meg lehetne halni, mint a régi részekben :P Az 5. emiatt túl könnyű lett... -
#79 lekel tölteni van már nekik ugyis elég pénzük harry potter franchise ból :D -
csgj #78 Ráadásul elég drága lesz :S -
csgj #77 Nagyon úgy tűnik... hogy nem lesz se szinkron, se felirat. ("Honosítás: angol nyelvű játék" + a hivatalos oldalon nincs magyar nyelv) -
Krista5 #76 csgj biztos vagy benne? :S
Akkor szerintem meg sem veszem ha nem lesz magyar szinkron. :S :( -
csgj #75 Ja, de elvileg még egy demó is jön a megjelenés előtt... -
#74 nah hamarosan tolhatjuk :D