433
-
evildamien #233 sztem töltsd le, próbáld ki, aztán döntsd el magad h megéri-e megvenni. -
Krista5 #232 Valaki valami tanácsot adna? -
Krista5 #231 Hát ha 4 óra alatt végigvitted akkor szerintem nekem felesleges megvenni vagy nem is tudom már..:S -
#230 Sziasztok, valaki megtudna dobni 1 működő torrent linkkel? Már 2 helyről is leszedtem, mind1ik jó kis vírus volt...Köszi :) -
norca95 #229 jah még kimaradt :D
kontra
- nincs szinkron :S:S:S:S
am nálam értékelésbe:
10/9 mert hp rajongó vok :DXD -
norca95 #228 SZevasztok!
én ma délben töltöttem le, elkezdtem játszani. Durván 4 óra alatt megvolt,szval ki is toltam jöhet az értékelés ( csak a történetet vittem végig :D)
Pro
- Óriási területe a kastélynak, télleg diáknak érezheted magad.
- Félig Fej Nélküli Nick bevonása ( de egyben kontra is)
- Bájitalkészítés, párbajozás és a kameranézet is jobb mint az 5.-ben
- Enyhén jobb a grafika
- Alapból magyar felirat :D
Kontra:
-Túlságosan a bájitalokra épül a játék
- Tekergők térképe hiánya :'(
- Hermione arca nagyon nyomi lett :D
- Minden percben párbajozni kell crackal és monstroval
- Félig Fej nélküli Nick szinte alig szerepelt a könyvben ahogy emlékszem, ne mértem h miben jobb mint a térkép.
- A végén hova tűnik ron és hermione??????? -
Krista5 #227 Hány küldetés van összesen? -
#226 meggondolandó... -
evildamien #225 túl könnyűek -
Krista5 #224 Megvegyem a játékot....:P ?
Most hoy látom amit írtok... -
Krista5 #223 Nehezebbek a küldetések vagyis vannak nehéz küldik? -
evildamien #222 összességében szarabb... oda van írva.
azért laposak a küldetések, mert nem változatosak, csak fuss ide, főzzél bájitalt és vidd vissza, útközben meglepetésszerűen vki kihív egy párbajra, és kb ennyi csak sokszor. -
Krista5 #221 Összességben jobb mint az 5. rész??
Küldetésekre hogy érted hogy laposak? Unalmas? -
koj #220 SEGÍTSÉG! -
#219 Most telepítem, remélem tetszeni fog. Bár nekem eddig mindegyik rész tetszett, pedig a könyveket nem olvastam. Mondjuk írjátok itt hogy rövid, meg könnyű nagyon, de szerintem nekem ez is tetszeni fog. -
koj #218 és így nemtom a 001 ből kiszedni az iso-t:( -
koj #217 kéne 1 kis segítség amikor ki akarom bontani azt írja lemezolvasási hiba. 72 fájl van és a 001 est kezdem kibontani de 58% nál kiírja hogy lemezolvasási hiba. pedig megvan minden fájl és teljesen le van töltve -
evildamien #216 amit nagyon sajnálok h kihagytak, az a hoppanálás órák. biztos érdekes lett volna... -
#215 Hát sztem még annyi sem, ma reggel nyomtam ki, de most még szarakodok a gyujtogetésekkel...nemtom, hogy érdemes-e. A sztori jó volt, de télleg nagyon rövid. -
csgj #214 Más helyen is azt mondják, hogy ratyi a 6. Állítólag nagyon rövid, kb 3 óra az egész. -
#213 Hali. Pár kérdés a játékkal kapcsolatban. Ha megvan az összes arany, és ezüst érem pl a párbalyozásból, akkor milyen jutalomra lehet számítani? Emelett, ha összegyújtöm a pajzsokat, mind a 150-et, mit kaphatok érte?
És nem utolsó sorban hol találhatom meg a mardekár párbalytermét? Hiába keresem, nem találom. -
#212 :( mégjohogy tegnap újra megszereztem 5 öt szinkronosan éreztem hogy valahogy az voltt a legjobb harry potter játék akkor . -
evildamien #211 ps2-n már végig vittem:D sztem az 5 jobb volt, ebből hiányzik az a szabadság feeling. alig lehet benne csinálni vmit, annyi az egész h pajzsokat és mini-pajzsokat kell gyűjteni, de még azokat is tök könnyű elérni, nem kell mászni értük meg ilyesmi. a küldetések is tök laposak. ami a legjobban zavar, h nem lehet csak úgy megtámadni az embereket, pedig az 5-ben tökre élveztem szívatni őket. lehet h csak a ps2-es verzióban, de alig vannak diákok a kastély területén, nagyterem is tök üres. viszont a kviddics és a bájitalfőzés tök jó, meg sokkal nagyobb a bejárható terület, ez az utolsó roxfortos harry potter, gondolom megpróbálták a legjobbat kihozni belőle. -
#210 és oltják mk topikom :D. -
#209 jaja egérel kell az már kiderült demóbol -
#208 jah mge virtual tenis 2009 is omg -
Krista5 #207 Jó akkor lécci te is írj valami tesztet hogy milyen a játék?
5. részben is bejárható volt a kastély itt is az lesz , fura hogy még nagyobb bejárható rész lesz.
Amúgy a varázslatokat ugyanúgy mint az 5.-ben egérrel kell megcsinálni?
(PC) Ps3-ban gondolom a karokkal kell majd. -
#206 csak kijött street fighter 4 is , meg , fuel meg harry potter is és bőség zavara van most de nagyon !!!!!!!!! -
#205 nem mert tegnap nem voltt kedvem és inkább boroztam konyhában hajnali 4 ig sztem lassan telepitek nem akarom elsietni minden csepjét ki akarom élvezni a játéknak :D -
Krista5 #204 Carloska te már játszottál a játékkal?
Nekem szerintem holnapután meglesz PS3-rs! Jeee! :) -
Krista5 #203 Bocs Carloska csak valahol azt írták van felirat valahol meg nem , én meg megzavrodtam. Hát azért mert konzolon nincs még felirat sem de jobb grafika! :)
Ez engem nem akadályoz szerintem így is megveszem a játékot! -
koj #202 tudtok adni vmi jó linket mert nagyon lassú, olyat ahol azért nem kell napokat várni -
csgj #201 Nos, kiderült, hogy tényleg vírusos volt az EA setup fájl. Szép nagy figyelmeztető szöveggel a háttérkép helyett, meg egy sorban települő álvírusölővel. Szuper volt... Töröltem, aztán most tisztogatok... egyelőre semmi gond nincs, csak néha kattanó hangot ad ki a böngészőm :P Szóval aki a piratebay-ről szedi még, az azonnal állítsa le!! -
#200 valamit vírusosnak érzékel? gondolom nem szereti a buherált fájlokat (gondolom a crack-kel van baja, nem?)...
nekem a NOD32 semmit nem szólt! :) -
csgj #199 Csodás... -.- Az AVG vírusírtó miatt nem tudom feltenni... -
#198 ja. tudjuk. pont most olvastam ki a hatot nosztalgiából. megyek a hetet olvasni majd :D. -
koj #197 nagyon szépen köszönöm a választ:D:D:D:D)))) dejó -
#196 szal akkor benne van a magyar felirat, király... -
#195 szia!
a kezelőfelület teljesen magyar, a párbeszédek feliratozva vannak! Nyugodtan töltsd le, mert jó játék! :) -
koj #194 Sziasztok nemtom letöltsem-e. Van benne magyar nyelv vagy magyar felirat? vagy lehet magyarosítani?