433
  • evildamien
    sztem töltsd le, próbáld ki, aztán döntsd el magad h megéri-e megvenni.
  • Krista5
    Valaki valami tanácsot adna?
  • Krista5
    Hát ha 4 óra alatt végigvitted akkor szerintem nekem felesleges megvenni vagy nem is tudom már..:S
  • Messi6502
    Sziasztok, valaki megtudna dobni 1 működő torrent linkkel? Már 2 helyről is leszedtem, mind1ik jó kis vírus volt...Köszi :)
  • norca95
    jah még kimaradt :D
    kontra
    - nincs szinkron :S:S:S:S

am nálam értékelésbe:
    10/9 mert hp rajongó vok :DXD
  • norca95
    SZevasztok!
    én ma délben töltöttem le, elkezdtem játszani. Durván 4 óra alatt megvolt,szval ki is toltam jöhet az értékelés ( csak a történetet vittem végig :D)
    Pro
    - Óriási területe a kastélynak, télleg diáknak érezheted magad.
    - Félig Fej Nélküli Nick bevonása ( de egyben kontra is)
    - Bájitalkészítés, párbajozás és a kameranézet is jobb mint az 5.-ben
    - Enyhén jobb a grafika
    - Alapból magyar felirat :D

Kontra:
    -Túlságosan a bájitalokra épül a játék
    - Tekergők térképe hiánya :'(
    - Hermione arca nagyon nyomi lett :D
    - Minden percben párbajozni kell crackal és monstroval
    - Félig Fej nélküli Nick szinte alig szerepelt a könyvben ahogy emlékszem, ne mértem h miben jobb mint a térkép.
    - A végén hova tűnik ron és hermione???????
  • Krista5
    Hány küldetés van összesen?
  • fravik
    meggondolandó...
  • evildamien
    túl könnyűek
  • Krista5
    Megvegyem a játékot....:P ?
    Most hoy látom amit írtok...
  • Krista5
    Nehezebbek a küldetések vagyis vannak nehéz küldik?
  • evildamien
    összességében szarabb... oda van írva.
    azért laposak a küldetések, mert nem változatosak, csak fuss ide, főzzél bájitalt és vidd vissza, útközben meglepetésszerűen vki kihív egy párbajra, és kb ennyi csak sokszor.
  • Krista5
    Összességben jobb mint az 5. rész??

Küldetésekre hogy érted hogy laposak? Unalmas?
  • koj
    SEGÍTSÉG!
  • totyak
    Most telepítem, remélem tetszeni fog. Bár nekem eddig mindegyik rész tetszett, pedig a könyveket nem olvastam. Mondjuk írjátok itt hogy rövid, meg könnyű nagyon, de szerintem nekem ez is tetszeni fog.
  • koj
    és így nemtom a 001 ből kiszedni az iso-t:(
  • koj
    kéne 1 kis segítség amikor ki akarom bontani azt írja lemezolvasási hiba. 72 fájl van és a 001 est kezdem kibontani de 58% nál kiírja hogy lemezolvasási hiba. pedig megvan minden fájl és teljesen le van töltve
  • evildamien
    amit nagyon sajnálok h kihagytak, az a hoppanálás órák. biztos érdekes lett volna...
  • TruBy
    Hát sztem még annyi sem, ma reggel nyomtam ki, de most még szarakodok a gyujtogetésekkel...nemtom, hogy érdemes-e. A sztori jó volt, de télleg nagyon rövid.
  • csgj
    Más helyen is azt mondják, hogy ratyi a 6. Állítólag nagyon rövid, kb 3 óra az egész.
  • TruBy
    Hali. Pár kérdés a játékkal kapcsolatban. Ha megvan az összes arany, és ezüst érem pl a párbalyozásból, akkor milyen jutalomra lehet számítani? Emelett, ha összegyújtöm a pajzsokat, mind a 150-et, mit kaphatok érte?
    És nem utolsó sorban hol találhatom meg a mardekár párbalytermét? Hiába keresem, nem találom.
  • Carloska
    :( mégjohogy tegnap újra megszereztem 5 öt szinkronosan éreztem hogy valahogy az voltt a legjobb harry potter játék akkor .
  • evildamien
    ps2-n már végig vittem:D sztem az 5 jobb volt, ebből hiányzik az a szabadság feeling. alig lehet benne csinálni vmit, annyi az egész h pajzsokat és mini-pajzsokat kell gyűjteni, de még azokat is tök könnyű elérni, nem kell mászni értük meg ilyesmi. a küldetések is tök laposak. ami a legjobban zavar, h nem lehet csak úgy megtámadni az embereket, pedig az 5-ben tökre élveztem szívatni őket. lehet h csak a ps2-es verzióban, de alig vannak diákok a kastély területén, nagyterem is tök üres. viszont a kviddics és a bájitalfőzés tök jó, meg sokkal nagyobb a bejárható terület, ez az utolsó roxfortos harry potter, gondolom megpróbálták a legjobbat kihozni belőle.
  • Legend Killer
    és oltják mk topikom :D.
  • Carloska
    jaja egérel kell az már kiderült demóbol
  • Carloska
    jah mge virtual tenis 2009 is omg
  • Krista5
    Jó akkor lécci te is írj valami tesztet hogy milyen a játék?
    5. részben is bejárható volt a kastély itt is az lesz , fura hogy még nagyobb bejárható rész lesz.
    Amúgy a varázslatokat ugyanúgy mint az 5.-ben egérrel kell megcsinálni?
    (PC) Ps3-ban gondolom a karokkal kell majd.
  • Carloska
    csak kijött street fighter 4 is , meg , fuel meg harry potter is és bőség zavara van most de nagyon !!!!!!!!!
  • Carloska
    nem mert tegnap nem voltt kedvem és inkább boroztam konyhában hajnali 4 ig sztem lassan telepitek nem akarom elsietni minden csepjét ki akarom élvezni a játéknak :D
  • Krista5
    Carloska te már játszottál a játékkal?
    Nekem szerintem holnapután meglesz PS3-rs! Jeee! :)
  • Krista5
    Bocs Carloska csak valahol azt írták van felirat valahol meg nem , én meg megzavrodtam. Hát azért mert konzolon nincs még felirat sem de jobb grafika! :)
    Ez engem nem akadályoz szerintem így is megveszem a játékot!
  • koj
    tudtok adni vmi jó linket mert nagyon lassú, olyat ahol azért nem kell napokat várni
  • csgj
    Nos, kiderült, hogy tényleg vírusos volt az EA setup fájl. Szép nagy figyelmeztető szöveggel a háttérkép helyett, meg egy sorban települő álvírusölővel. Szuper volt... Töröltem, aztán most tisztogatok... egyelőre semmi gond nincs, csak néha kattanó hangot ad ki a böngészőm :P Szóval aki a piratebay-ről szedi még, az azonnal állítsa le!!
  • fravik
    valamit vírusosnak érzékel? gondolom nem szereti a buherált fájlokat (gondolom a crack-kel van baja, nem?)...
    nekem a NOD32 semmit nem szólt! :)
  • csgj
    Csodás... -.- Az AVG vírusírtó miatt nem tudom feltenni...
  • Legend Killer
    ja. tudjuk. pont most olvastam ki a hatot nosztalgiából. megyek a hetet olvasni majd :D.
  • koj
    nagyon szépen köszönöm a választ:D:D:D:D)))) dejó
  • balee4
    szal akkor benne van a magyar felirat, király...
  • fravik
    szia!
    a kezelőfelület teljesen magyar, a párbeszédek feliratozva vannak! Nyugodtan töltsd le, mert jó játék! :)
  • koj
    Sziasztok nemtom letöltsem-e. Van benne magyar nyelv vagy magyar felirat? vagy lehet magyarosítani?