433
  • Alwares
    Hello!
    Nekem a játék fut, de nincs jelenik meg a monitoron (hang van), tud valaki segíteni hol tárolja a játék az alapvető beállításokat? herz szám, felbontás stb
  • royaltom
    sziasztok!
    már végigvittem a játékot de nem nyílt ki az egyik párbaj varázslat a "petrificus totalus",van valami ötletetek hogyan tudnám megszerezni?
  • Legend Killer
    ász vagy :D. rendes tőled. remélem hosszú életű lesz a céh, jó lenne.
  • norca95
    Beléptem a céhedbe :D gynorbi néven ha érdekel :)
  • Legend Killer
    öt óra király lenne :DDDDDD. amúgy meg tartsanak szünetet, mint a gyűrűk ura 3ban :D. én bírnám az öt órát LOL. de akkor se kell két évre tenni. 2010 az első része, 2011 a második? vagy rosszul tudom? :D
  • Legend Killer
    a bájitalfőzés sztem jó :P, de ezt meg is írtam a céhem fórumán :D.
  • Legend Killer
    amúgy xfire-n mivel kell videónál hangot felvenni? játék közben hangfal be van kapcsolva :D. de nincs felvételnél hang :S, pedig pár külföldinek mégis van videónál hang :S :S.
  • Legend Killer
    srácok, akinek van xfire-je, pls kattintson ide. fontos. csináltam egy Harry Potter and the Half-Blood Prince céhet és már velem együtt hárman vagyunk :D. van egy cseh asszem, meg egy német és én :D. angolul írkálom tehát nekik a híreket, de nem az erősségem az angol, webfordító rulz :DD. szal már csak ezért is szeretném, ha jönnétek a céhbe és akkor lehetne egy király HP céhünk. és nem csak én lennék az egyedüli magyar és nem lennék elveszve annyira :D. pls skacok :D.
  • Carloska
  • Heidi
    Amennyire vártam ezt a játékot, annyira nem volt a legjobb. A folyamatos párbajok (aminél ráadásul csak lebénítod az ellenfelet, utána lövöldözöl míg ki nem dől), minden kviddics sokszori lejátszása, meg a millió bájital főzés valahogy nem volt az igazi... Kicsit nonszensz hogy pl Bellatrixot legyőzni éppoly könnyű, mint egy sima diákot, ugyanígy Fenrir Greyback-et. Na mind1. A kastély maga nagyon bejön, pláne a kviddicses rész, meg a sok alagút, de az ál-ajtók kicsit bosszantottak.
    A kiscímerek gyűjtése jó ötlet, csak mire összegyűjtöttem a 25000-et, kicsit talán sok. Egyébként 142/150 címerem van, és lövésem sincs hogy hol lehet az a 8 (najó, egyet tudok az átváltozástan udvaron az oroszlánnál, de nem áll ott senki, így van még valahol egy oroszlán amit előbb teljesíteni kell, tehát csak 6 címer van még elrejtve úgy hogy nem találom...) néhol gyanúsak a falon a függönyök és a gorgók is elég érdekesek, de egyébként nm tudok velük semmit se csinálni, szal ha van ötletetek hol lehet az a 6 akkor szóljatok :D

Bocs, kicsit hosszú lett, összességében nekem 7/10, mert azért lekötött :)
  • fravik
    nézd meg, hogy melyik fájlnál akad meg és töltsd le azt újra...
  • koj
    honnan töltötted, énis letöltöm onnan és akkor meglátom
  • koj
    igen csakogy megakad 58 nál:d
  • Seth
    Nem kell összeilleszteni. Megnyitod mondjuk a 001 fájlt winrar-ral, majd a benne lévő iso-t csomagolod ki
  • koj
    Nem raror hanem 001 es fájlok egsézen 072 ig. Próbáltam összeilleszteni lett 1 out fálj, de abból se engedte kiszedni az isot. Ha hibás akk tudtok olyan oldalt ahonnan gyorsan lejön?
  • bon
    Hibás amit leszedtél azért.
  • evildamien
    most a rar kicsomagolásáról beszélsz? sztem sérült. esetleg nézd meg h van-e elég hely a kicsomagoláshoz.
  • koj
    Sziasztok! Írtátok hogy nekem 58% nál lemezolvasási hibát ír ki, és azt mondta nemtom ki hogy kevés a gépem hozzá és kibontáskor azért ír ki hibát, és azért nem tudom az isot kiszedni. De ez nem lehetséges a doboz hátulján az van (néztem netes oldalon) hogy minimum:

1,8 Ghz processzor, nos nekem Dual core van 2,2 Ghz= 4,4 (majdnem 3x annyi mint kéne)
    Ram kel neki 256 minimum, nekem 2 GB van(csak 4x több)
    Vkártya: 64 mb os kell neki azt írja nekem 512 van (csak 8 szor annyi)

Teháát nem értem miért nem csomagol tovább amikor mindenból majdnem 3x akkora van mint ami kéne:D
  • csillag33
    Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál!!!
  • Soldiers
    mindegyikben van magyar
  • csillag33
    Sziasztok!!! Légyszíves segítsetek, honnan tudnám letölteni a játékot???!!!!! Találtam néhány helyen, de az mind angol,és nem írja van-e benne magyar felirat. Vagy mindegyikben van? Mindegy melyiket szedem? Légyszi!! Írjon valaki!! Köszönöm!!!
  • Soldiers
    én is végigvittem most hát nem éri meg a pénzét
  • algor91
    Ja és még azt akarom tudni, hogy a hetedik részről két játék készül, mert azt is két részre vágják és a második felét kiadják külön mint a film esetében?

Vagy csak amire én is gondolok és bízom benne, hogy egy játék fog készülni róla!

Lenne képük két játékot készíteni a hetedik részről?

Ez túlzás lenne elég egy játék a filmet csak azért vágják ketté mert túl hosszú lenne 5 órán keresztül ülni a moziban!
  • algor91
    kb. 30 percel ezelőtt vittem végig a story részét Xbox360on

Túl könnyű!
  • grebber
    Komolyan ilyen rövid lett?
  • Legend Killer
    ja
  • csgj
    Hm... nem rossz... de lehetne jobb... úgy most kb ez az összes véleményem róla :P
  • kr1szmester
    nekem is ez a gondom hogy nem unlockolja. lehet ha megvan a 150, csak akkor lesz elérhető.
  • Legend Killer
    ja, hát uncsi, de azért jó. nekem eddig a bájitaltan és a kviddics tetszik a legjobban.
  • norca95
    Totyak, a mardekár párbajszakkör a kövezett udvaron van :)
  • totyak
    Na én is kipörgettem tegnap este, meg ma délelőtt. Szerintem ez a játék szánalmas lett. Nekem nem tetszik. Annyit megér, hogy egy 50Ft-os lemezre kipörkölöm, ha már letöltöttem, de ezért fizetni.

Egyébként a Mardekár párbaját nem találom, meg a bónusz kviddics nem aktiválódik, meg valami varázslötty is szürke maradt. A címer gyűjtés meg az idegeimre megy. Mi lenne, ha meglenne mind a 150, tudja valaki?
  • norca95
    csak én vettem észre azt, hogy az emberek 30 %-a hasbeszélő a játékban?:DXD
  • kr1szmester
    Ugyan ez a kérdésem a Bónusz Kviddiccsel. Kivittem 5*agosra mindent, az összes főzetet is. de nem unlockolja.
  • kr1szmester
    hogy lehet megszerezni a Weasley Varázsvicc vállalat: Szerelmi bájial receptet? mert nekem halványan van írva, nem tudom elkészíteni.
  • Legend Killer
    leszedtem, kipróbáltam. nekem eddig bejön. bájitaltan vicces, főleg mikor túl öntöm és Lumpsluck ott köhécsel, h sok a füst v mi. jól játsza az öreg a szerepét. várom a filmet má. nagyjából, vagy pontosan így fog zajlani, mint a játék? mindig is zavart a filmben az, hogy sok mindent kihagynak és vannak ezek a hülye átugrások.
  • kr1szmester
    menj az egyik udvarra(talán kövezett, vagy nemotm, ott lesz a mardekár párbajszakkör)
  • csillag33
    Sziasztok!! Tök jó, hogy végre megvan a játék. De segítsetek,honnan tudnám letölteni? Olyant amiben magyar felirat is van. Nem torrentes kellene. Segítsetek légyszi!! Nagyon köszönöm!!!!
  • raulreal
    Azt meg tudná mondani valaki, hogy a Petrificus Totalust hogy lehet párbajozáshoz megszerezni? :S
  • kr1szmester
    am nekem valahogy a keverés az nem megy. tisztakulos.
  • fravik
    gyorsabb voltál...:)