Harry Potter 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a Mardekár párbaját nem találom, meg a bónusz kviddics nem aktiválódik, meg valami varázslötty is szürke maradt. A címer gyûjtés meg az idegeimre megy. Mi lenne, ha meglenne mind a 150, tudja valaki?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
oda mész a táblához, ahol ki kell választani, hogy melyik fõzetet akarod elkészíteni...
az E és Q betûvel !lehet! lapozni a bájitalok között! 😊
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Virgoncáló fõzetet kellene kutyulnom a melegházaknál,de mikor odamegyek nem csinál semmit.
Ott egy csaj de nem reagál semmire.
Mi lehet a baj?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
a játék is kivégezve. hát ez az egész elég silány. abból áll az egész hogy kviddics, párbaj, bájital, dumbledore, átvezetõ, kis rohangálás és ugyan ez. a történetet kb. senki nem tudja ebbõl levenni, 4-5 óránál nem tart tovább a játék. mellesleg az is hülyeség hogy amikor meccs elõtt gyakorlás van kviddiccsben, azt még egyszer le kell játszani hogy pontokat is kapj rá. megkapjuk Ron-t, és Ginny-t, de annyi az egész hogy Ronnal Harry után kell menni, Ginny-vel pedig ugyan úgy repülsz mint Harry-vel mellesleg az utolsó gyakorlást is csak Ginny-vel lehet elvégezni, Harry-vel nem, de azelõtt azért nem lehetett Harry-vel mert büntetõn volt. értelmetlen az hogy utána is csak Ginny-vel lehessen menni. Mindenkinek Tûzvillám van, mellesleg ha átrepülsz a karikán csontra valamikor meg se adja. a párbajok iszonyat könnyûek úgy a legkönnyebb ha valami bénító varázslatot küldesz rá, lenn tartod a BEG-t, hogy feltöltõdjön a Stupor a max-ra(amikor 3 nem a sima, hanem a megerõsítettet lövi) odamész hozzá közel és mikor feláll elengeded és K.O. A sztori legfõbb részeit is csak átvezetõkben lehet látni 90%os hiányosságokkal. Nagy csalódás ez, bár abból a szempontból jobb hogy nem a Fõnix Rendjés 10 órát szaladgálni kell stílust képviseli. Ejnye ejnye.
A 7. részt nem tudom hogy fogják megoldani, mert ott elég sok rész van ahol csak gondolkodnak, fejtegetnek, nem történik olyan momentum amit meg lehetne csinálni játékban is, viszont van sok olyan is amit igen, bár mivel csak azokat lehet megvalósítani, a sztori nagy része kimarad...meglátjuk.
Én nem tudom, nálam GTA megy mint az álom 1680-ban maxon...
ON
Ez a Potter nemjóPotter. Fõnix klassz volt, ez kuka. Evvan.
[merlinw.org]
amúgy én örülök hogy nem olyan lett mint az 5. gyûjts ösze 184948918941984 embert aztán menj el ide oda amoda, itt nincs üresjárat hála.
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
de értitek, majdnem +1 évvel többet kell várnunk rá, mert áttették a megjelenést késõbbre, erre egy ilyen szart kapunk😄 legalább fejleszthették volna ezalatt az 1 év alatt...😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
<#vigyor3>#vigyor3>
Nem könnyû megunni!
[email protected]
multis game lene más lenne a helyzet de igy kuka lenne
Viszont ami még tetszett hogy ez inkább hasbeszélõ iskola 😄 nemigaz h nem tudták meganimálni egy két embernél la szájmozgást 😄 am nekem tetszett lehet h majd beszerzem