Harry Potter 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Na én is kipörgettem tegnap este, meg ma délelõtt. Szerintem ez a játék szánalmas lett. Nekem nem tetszik. Annyit megér, hogy egy 50Ft-os lemezre kipörkölöm, ha már letöltöttem, de ezért fizetni.

Egyébként a Mardekár párbaját nem találom, meg a bónusz kviddics nem aktiválódik, meg valami varázslötty is szürke maradt. A címer gyûjtés meg az idegeimre megy. Mi lenne, ha meglenne mind a 150, tudja valaki?

csak én vettem észre azt, hogy az emberek 30 %-a hasbeszélõ a játékban?😄XD
Ugyan ez a kérdésem a Bónusz Kviddiccsel. Kivittem 5*agosra mindent, az összes fõzetet is. de nem unlockolja.
hogy lehet megszerezni a Weasley Varázsvicc vállalat: Szerelmi bájial receptet? mert nekem halványan van írva, nem tudom elkészíteni.
Legend Killer
leszedtem, kipróbáltam. nekem eddig bejön. bájitaltan vicces, fõleg mikor túl öntöm és Lumpsluck ott köhécsel, h sok a füst v mi<#idiota><#hehe>. jól játsza az öreg a szerepét<#eljen>. várom a filmet má. nagyjából, vagy pontosan így fog zajlani, mint a játék? mindig is zavart a filmben az, hogy sok mindent kihagynak és vannak ezek a hülye átugrások.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

menj az egyik udvarra(talán kövezett, vagy nemotm, ott lesz a mardekár párbajszakkör)
Sziasztok!! Tök jó, hogy végre megvan a játék. De segítsetek,honnan tudnám letölteni? Olyant amiben magyar felirat is van. Nem torrentes kellene. Segítsetek légyszi!! Nagyon köszönöm!!!!
Azt meg tudná mondani valaki, hogy a Petrificus Totalust hogy lehet párbajozáshoz megszerezni? :S
am nekem valahogy a keverés az nem megy. tisztakulos.
fravik
gyorsabb voltál...😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

fravik
ezt én is beszívtam elõször!<#vigyor3>
oda mész a táblához, ahol ki kell választani, hogy melyik fõzetet akarod elkészíteni...
az E és Q betûvel !lehet! lapozni a bájitalok között! 😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

menj oda a táblához és léptess addig az E-vel az oldalakon amíg meg nem találod.
Hello.
Virgoncáló fõzetet kellene kutyulnom a melegházaknál,de mikor odamegyek nem csinál semmit.
Ott egy csaj de nem reagál semmire.
Mi lehet a baj?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

rájöttem, útközben, az volt a baj hogy nem összetörve akartam átvinni a kapun.
a játék is kivégezve. hát ez az egész elég silány. abból áll az egész hogy kviddics, párbaj, bájital, dumbledore, átvezetõ, kis rohangálás és ugyan ez. a történetet kb. senki nem tudja ebbõl levenni, 4-5 óránál nem tart tovább a játék. mellesleg az is hülyeség hogy amikor meccs elõtt gyakorlás van kviddiccsben, azt még egyszer le kell játszani hogy pontokat is kapj rá. megkapjuk Ron-t, és Ginny-t, de annyi az egész hogy Ronnal Harry után kell menni, Ginny-vel pedig ugyan úgy repülsz mint Harry-vel mellesleg az utolsó gyakorlást is csak Ginny-vel lehet elvégezni, Harry-vel nem, de azelõtt azért nem lehetett Harry-vel mert büntetõn volt. értelmetlen az hogy utána is csak Ginny-vel lehessen menni. Mindenkinek Tûzvillám van, mellesleg ha átrepülsz a karikán csontra valamikor meg se adja. a párbajok iszonyat könnyûek úgy a legkönnyebb ha valami bénító varázslatot küldesz rá, lenn tartod a BEG-t, hogy feltöltõdjön a Stupor a max-ra(amikor 3 nem a sima, hanem a megerõsítettet lövi) odamész hozzá közel és mikor feláll elengeded és K.O. A sztori legfõbb részeit is csak átvezetõkben lehet látni 90%os hiányosságokkal. Nagy csalódás ez, bár abból a szempontból jobb hogy nem a Fõnix Rendjés 10 órát szaladgálni kell stílust képviseli. Ejnye ejnye.
A 7. részt nem tudom hogy fogják megoldani, mert ott elég sok rész van ahol csak gondolkodnak, fejtegetnek, nem történik olyan momentum amit meg lehetne csinálni játékban is, viszont van sok olyan is amit igen, bár mivel csak azokat lehet megvalósítani, a sztori nagy része kimarad...meglátjuk.
amúgy egyszer már megmutatták játék közben, hogy kell megcsinálni 😄 Még az Angelinás küldetésnél. Várj nem Angelina, hanem katie 😄
fravik
nem nehéz! találsz egy kulcsot a kapu elõtt! azt szét kell törni darabokra az egyik varázslattal, aztán át lehet a lebegtetéssel vinni a kapun, a másik oldalon összerakod (Reparo), majd a megfelelõ helyre (bal oldalon van) lebegteted! 😊

hogy jutok ki abból a rohadt csillagvizsgálóból? (crack és monstro párbaj után)
MerlinW
OFF
Én nem tudom, nálam GTA megy mint az álom 1680-ban maxon...

ON
Ez a Potter nemjóPotter. Fõnix klassz volt, ez kuka. Evvan.

[merlinw.org]

felrakod a legújabb patchig és szuperül mûködik. nekem azelõtt 800x640ben ment(nem engedte állítani) gyenge-közepes beállítások mellet most megy 1440x900-ban nagyon erõs közepes beállításokkal 30< FPS-el...
amúgy én örülök hogy nem olyan lett mint az 5. gyûjts ösze 184948918941984 embert aztán menj el ide oda amoda, itt nincs üresjárat hála.
konzolon Xbox360on játszok vele, most megyek és befejezem a játékot

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Jó játékokat hoztál fel példának. GTA IV szarul optimizált csak konzolon éri meg. Mirror edge: Nem játszottam vele én úgy hallottam hogy hangulatos de túlságosan rövid. A prince of persia: hááááááát talán ez az egyetlen ami megér egy vételt de baromi könnyû. (ezt nem kötözködésnek írtam)
totyak
Nos, így jópár óra játék után én nem javaslom senkinek a játék megvételét (vagy elõbb töltsd le, nézd meg és ha tetszik, csak akkor vedd meg). Gyakorlatilag a játék teljesen egy síkon folyik. Vagy valami fõzetet kell kotyvasztani, vagy meg kell keresni valakit, amiben mellesleg Félig Fejnélküli Nick segít, vagy párbajozol valakivel. Nomeg ott van még a kviddics, amiben szintén lehetetlenség veszteni, ráadásul Harry egy elõre meghatározott pályán magától repül, nekünk csak ritkán kell bele korrigálni. Ezenkívül még címereket kell gyûjteni, amik fene tudja mire lesznek jók. A címergyûjtés mellett még különbözõ jelvényeket is összeszedhetsz, ha pl. ügyesen kviddicsezel vagy jól fõzöl bájitalt. Ennek ellenére engem lefoglal a játék (még max. holnap, mert aztán kivégzem), de nem szakadok bele a gondolkodásba. Ha valakinek van fölös 12 ropija, inkább vegye meg a GTA IV-t, az új Prince of Persiát vagy a Mirror's Edget, Harry-re nem érdemes pazarolni. EA megint csak a markát tartja, de szinte semmit nem ad cserébe.

<#vigyor3>
de értitek, majdnem +1 évvel többet kell várnunk rá, mert áttették a megjelenést késõbbre, erre egy ilyen szart kapunk😄 legalább fejleszthették volna ezalatt az 1 év alatt...😄

NEOreg3
kicsivel több mint 3 órás játék, ezért megéri teljes árat fizetni<#eljen>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

én kb. 3-4 napja toltam ki az 5-öt 😄 😄 idegesített a sok szar küldi a ds tagoknak 😄
fravik
majd csinálok egy bannert, hogy áthúzom az "and the Half-Blood Prince" szöveget és beírom fölé, hogy "and the Order of the Phoenix"
<#vigyor3>

fravik
nekem is meghoztad a kedvem hozzá... de elõbb ezt még befejezem! 😊

Úgy néz ki mintha az mondaná harry hogy: Do you want to dieeee XD
Carloska
jah jah de már nagyon rég nem toltam vele olyan lesz mintha elöszõr nyomnám 😄 és még szinkron is 😄

lehet h én is felrakom😄 ezen a képen harry milyen morcos már😄

Carloska
Énse vagyok normális kijött az új harry potter de mégis az 5re érzek késztetést hogy nyomjam 😄

am nem tom ki kérdezte h hol van a mardekár párbajszakkör, de annak elmondom h a kövezett udvaron található 😄
meg az 5-ben volt vmi ami le tudott foglalni 2 küldetés között, pl szivathattad a diákokat, meg egy csomó mindent lehetett mozgatni, most meg csak annyi az egész h szedd fel a pajzsokat, meg a világító cuccokból két pálcalegyintéssel szedd ki a kis pajzsokat.

de csak akkor, ha végig tolod megszakítások nélkül 😄
hát olyan 6-7 óra 😄
HP 5-t kb. mennyi idõ alatt lehet végigvinni?
Én nyár óta játszok vele biztosan megérte a játék!
Nem könnyû megunni!
de az állítólag jó is (én csak kb 10 percet játszottam még vele)

Tavaly Nyáron még a GTA IV 19000 Ft volt PS3-ra
na de vki, aki gépen tolja, online multi van benne?😄

felvettelek

én pont ezért nem veszek játékokat😄

Carloska
hu de nagy multi 😄 hát nem egy bf vagy gta4 es multiszint 😄

Carloska
14 ezer jézusom abból olyan bulit csinálnék ami nem 4 óra lenne 😄

van benne multi, a párbajozás😄 azt amúgy lehet online?

vegyetek fel msn-re ott megbeszéljük!
[email protected]
én személy szerint nem adnék ki érte ennyi pénzt, de ízlések és pofonok.

Carloska
demost minek megvenni játszol vele aztán mehet a kukába tuti ne vedd meg

multis game lene más lenne a helyzet de igy kuka lenne

Jó de ha 4 óra alatt végigviszi valaki 14000 Ft-t dobjak ki érte?
Figyelj ha szereted a hp-t akkor vedd meg szerintem, annyira nem rossz játék
Viszont ami még tetszett hogy ez inkább hasbeszélõ iskola 😄 nemigaz h nem tudták meganimálni egy két embernél la szájmozgást 😄 am nekem tetszett lehet h majd beszerzem