Harry Potter 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem volt ez a játék valami nagy durranás 😞 Pedig több HP játékban már nem lesz nagy bejárható Roxfort... A címergyûjtéses baromság is rendesen elintézte ezt a hatodik részt. Nem volt semmi értelme.
danny94
szegény gyerek bitti izgult vagy már kivan idegileg a sok HP-tõl...<#gun>

Carloska
loooooooooool

Carloska
Hali megírom neked amikor vissza érek egy szigetrõl az igazgatóval akkor utána pár harc és kész a játék befejeztem

Narxis
:ASD:SD😄SD:ADS

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Seth
De most mit? Nem kérdeztél semmit ! XD

PSN ID.: Beegabor

Hello

Ha valaki tudja hogy amikor vissza érek egy szigetrõl az igazgatóval akkor utána pár harc és kész a játék befejeztem.Ha valaki tudja akkor írja már meg. Köszi
JethroHUN
Nagyon kiábrándító lett, nagyon jó a harc,kamera nézet, grafika, jók a minijátékok. (bájital, párbaj ..) de ennyi. 4gb-> csak textúra, szöveg, videó, és egy 3óra játék idõ. Baromság a címer gyújtés. azelõzõ részben öteltesebben kellet megtalálni, pl elsöpörni a faleveleket. volt jutlaom szoba, itt a menüben kapsz pár érmet :S Semmi mellék küldetés. csak full lineáris játék, amikor meccs meg kell nyerni csak akkor mehetsz tovább.
Hiányolom a több vs több harcot. Ha a film után adják ki akkor biztos jobb lett volna. nincs befejezve és kész. 😞

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

valaki eltudná nekem küldeni privátba a linket ahonnan lelehet tölteni a magyar játékot?
vagy msn címem [email protected]
Bónusz kviddics pálya még senkinek sem aktív? Hogy lehetne feloldani?

LPKENJI
a párbaj baromira bejött, úgyhogy megyek is😊

Narxis
Hát jah, elég rövid, mehetsz címert gyûjteni meg párbajozni és bájitalt fõzni ha nem untad meg még. 😄

LPKENJI
végeztem a játék fõszálával😊
volt vagy 3, 3 és fél óra az egész...

köszi
Én úgy emlékszem hogy amint elegendõ mennyiségû címered lett, úgy feloldódott a szerelmi bájital. Fred és George nincsenek benne a játékban, keresheted õket 😄

Carloska
mert emma és kicsit kivan idegileg!

aki nem ismerné ( amugy csak poén XD)

Narxis
Miért bántod?

Carloska
jajj ne te már ide is bejöttél istenem

Google-n keresztül, torrenttel le tudod tölteni... Razor1911 release mindenhol ugyanaz.

vagy olyan hejrõl kell leszedni a játékot?
Van hozzá. Legalábbis a Razor1911-rls-hez van.

a játékhoz alapból van magyar felirat vagy külön le kell hozzá szedni?
Narxis
ja, oksa <#vigyor2>

Olvastam az összes könyvet de már nem nagyon emlékxem rá..Igen tudom ,hogy van egy ien bájital pont ez a bajom irtam is a #354-ben h nem tudom meg csinálni mivel valamiért inaktiv..ezért kértem segitséget hát ha valakinek van ötlete<#vigyor3><#nevetes1>

Van valakinek 1 torrente amivel le tudom szedni a játékot?
Narxis
Nincsenek a játékban, az 5. könyvben elhúzták a csíkot. Viszont utalás van rájuk, kikeverhetsz egy Weasley Varázsvicc Vállalat bájitalt, vagy valami ilyesmi neve van. Csak átfutottam a listán, hogy milyen bájitalokat lehet keverni. 😊

Hát rájuk nem emlékszem, hogy egyáltalán szerepeltek volna a játékban.. Amúgy biztos minden bájitalod ötös? Mert nekem akkor vált aktívvá a Szerelmi bájital... Vagy talán bájitalos érmet kell még szerezned.

hmm..értem..Nem fred-et meg Geroge-t kell megkeresni??

Hát asszem a suliban kellett mászkálni... És talán egy beszélgetés után lett feloldva… De már nem is nagyon emlékszem... <#szomoru1>

Valaki help?<#confused>

Hát, akkor marad a módszeres átkutatás… <#nevetes1> Én az alagsorból kezdtem, és kizárásos alapon jutottam el végül az utolsó címerekig...

igen, az ugrálós zászlók is megvannak <#smile>

És a zászlókon lévõ címerek is mind megvannak? Tudod, amit így meg kell csapni, hogy legördüljön...
Ha emlékezetem nem csal, a gorgóknak most semmi szerepük sem volt...

ami még fura hogy se Lumpsluck, se a gyengélkedõn nem találtam címert, persze lehet hogy csak elkerülte a figyelmem.

Az a terem nekem hamar feltûnt (hamarabb mint a bûbájtan terem, pedig ott két címer is van), szerintem a lovagi páncélok is megvannak, legalábbis kettõre emlékszem konkrétan.
A gorgóknak semmi hasznuk nincs? 😊

Átváltoztatástan-terem? <#vigyor3> Én azt találtam meg legutoljára… Sõt, az egész terem elkerülte addig a figyelmemet… <#idiota>
Meg néhány lovagi páncélon is van címer, pajzsnak álcázva... Azt sem mindig könnyû észrevenni…

igen,tudom hogy az oroszlánoktól csak úgy lehet megszerezni hogy a pajzsot, hogy segítek egy griffendélesnek, és ezt meg is tettem az összesnél, de az átváltozástan udvaron egyszerûen nem áll senki, akárhányszor megyek oda... plusz még 4 pajzsom nincs meg azon kívül.
Nem tudtok olyan helyeket mondani ami elkerülhette a figyelmem? (pl viadukt bejárat, a hatalmas ajtó fölött, na azt én nagyon nehezen vettem csak észre)

Carloska
akinek esetleg kéne ps2ön feliratosan az így megtalálja

Harry_Potter_And_The_Half_Blood_Prince_PAL_MULTi10_PS2DVD-BAHAMUT

Gerbill
Jah, kb ennyi az egész én is csak néztem. De már ígyis elég unalmassá vált, mert mindig az volt, hogy menj el innen oda bájitaltfõzni, akkor találkozol valakivel akivel párbajozni kell megfõzöd a bájitalt, visszaviszed, ezután elküldenek kvidicsezni, meglepõ módon itt is találkozol valakivel akivel párbajozni kell, lejátszod a meccset és kezdõdik elõlrõl az egész folyamat. Ha hoszabb lett volna akkor még unalmasabbá vált volna és szerintem ezt õk is tudták. Ráadásul a petrificus totalus megtanulása után rém egyszerûvé vált minden párbaj(mintha elõtte olyan nehéz lett volna😄).

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

most nem feketeképernyõm van hanem, kilép a játk :S
Narxis
Ez tényleg ilyen rövid? Most gyûjtögessem az érméket vagy mi a tökömet? 😄

Am. azért jól szórakoztam, de olyan mintha minijátékokból állna ez az egész, párbaj, bájitalfõzés, kviddics. Nagyjából ennyi...

Lécci HELP!! 😞
[/img]

Szevasztok.Kipörgetem elég hamar a játékot..kár ,hogy ien rövid mert elégé kelemesre sikerült most😊
Abba kérnék segitséget ,hogy bájital szakörön a második oldalon a szerelem bájital nem elérhetö..pedig megcsináltam összeset már perfektre csak azt nem tudom mert nem elérhetö...valakinek ötlete?:S

Narxis
Ja, megvan. Visszaolvasás rulz.

Narxis
Hé skacok, ott tartok, hogy Crack és Monstro bezártak a csillagvizsgálóba, azt látom, hogy azt az emelõrudat kéne betenni a helyére, de az a zárt kapu túloldalán van. Félig Fej nélküli Nick se mondott semmi újat, elakadtam. :S

danny94
ezt nem mondjátok, h ilyen rövid???
tegnap játszottam vele kb.3 órát, ma 2-t és már vége is...
az elõzõ rész ehhez képest sokkal hosszabb volt...
pedig yoo játék volt, lehetett volna hosszabb is...
ha kijátszottam utána még mit lehet csinni???
csak gyûjtögetni címereket, + érmeket???

Az oroszlánoknál nekem is volt olyan, hogy senki nem volt ott, de ha még egyszer visszamentem oda, akkor már ott állt egy lány... Oroszlánoktól csak feladatok teljesítésével tudod elkérni a pajzsokat...

a petrificus totalust a kövezett udvaron a mardekár párbajszakkörnél tanulod meg

hogy gyûjtötted ki az összes pajzsot?
nekem hiányzik 4 vagy 5 darab (azokból amit a kastélyban kell megtalálni, a kispajzsokból megszereztem a 25ezret)
Az átváltozástan udvarnál hogy kell az oroszlántól elkérni a pajzs? nekem nem áll ott senki akinek/akin segíteni kéne