433
-
Notram #393 Ha kijött a stáblista, akkor már csak a címer- és éremgyűjtés a dolgod.... -
veres96 #392 CSÁ!
lenne egy kérdésem
amikor meghalt Damludor, utána harcolni kell Bellatrixel meg azzal a szörnyel
amikor ennek vége nem ír ki semmit, hogy lenne valamilyen feladatom is
mit kell csinálni?????? -
Danyi #391 Köszönöm! Erre nem is gondoltam... Mindig egyben akartam átvinni, de mérgemben már többször bezúztam... :D Köszönöm a tanácsot :) -
Notram #390 Vingardium Leviosa >> vágd a falnak >> széttörik >> kilebegteted a rácson >> Reparo >> beilleszted a helyére. -
#389 Szét kell törni egy varázslattal és úgy átvinni a kapun, összeilleszteni varázslattal és a helyére teheted. -
Danyi #388 Hali! Nekem a a kérdésem, hogy amikor Crack és Monstro bezár egy helyre és előttem van a kulcs, mit kell csinálni? Az nem megy át ott a vaskapukon... :S Hiába Vingardium Leviosazok... -
#387 egy video nincsen erről a bonuszról senki nem látta még sztem nem is létezik :D -
Notram #386 Semmi sem történik, ha összegyűjtöd... Sőt, a minicímereket még tovább is lehet gyűjteni, csak már nem számlálja.
Ja, és a bónusz kviddics pálya nekem még nem aktív, pedig minden érmem, címerem megvan.. -
#385 Van valami amúgy ha összegyűjtjük a címereket? Bónusz kviddics pálya? -
#384 szentem yoo volt, még eljátszottam volna vele, ha hosszabb lett volna...
(mondjuk a címereket én sem gyűjtöttem össze) -
csgj #383 Hát nem volt ez a játék valami nagy durranás :( Pedig több HP játékban már nem lesz nagy bejárható Roxfort... A címergyűjtéses baromság is rendesen elintézte ezt a hatodik részt. Nem volt semmi értelme. -
#382 szegény gyerek bitti izgult vagy már kivan idegileg a sok HP-től... -
#381 loooooooooool -
#380 Hali megírom neked amikor vissza érek egy szigetről az igazgatóval akkor utána pár harc és kész a játék befejeztem -
#379 :ASD:SD:DSD:ADS -
#378 De most mit? Nem kérdeztél semmit ! XD -
bk1313 #377 Hello
Ha valaki tudja hogy amikor vissza érek egy szigetről az igazgatóval akkor utána pár harc és kész a játék befejeztem.Ha valaki tudja akkor írja már meg. Köszi -
#376 Nagyon kiábrándító lett, nagyon jó a harc,kamera nézet, grafika, jók a minijátékok. (bájital, párbaj ..) de ennyi. 4gb-> csak textúra, szöveg, videó, és egy 3óra játék idő. Baromság a címer gyújtés. azelőző részben öteltesebben kellet megtalálni, pl elsöpörni a faleveleket. volt jutlaom szoba, itt a menüben kapsz pár érmet :S Semmi mellék küldetés. csak full lineáris játék, amikor meccs meg kell nyerni csak akkor mehetsz tovább.
Hiányolom a több vs több harcot. Ha a film után adják ki akkor biztos jobb lett volna. nincs befejezve és kész. :( -
veres96 #375 valaki eltudná nekem küldeni privátba a linket ahonnan lelehet tölteni a magyar játékot?
vagy msn címem [email protected] -
Notram #374 Bónusz kviddics pálya még senkinek sem aktív? Hogy lehetne feloldani? -
#373 a párbaj baromira bejött, úgyhogy megyek is:) -
#372 Hát jah, elég rövid, mehetsz címert gyűjteni meg párbajozni és bájitalt főzni ha nem untad meg még. :D -
#371 végeztem a játék főszálával:)
volt vagy 3, 3 és fél óra az egész... -
norbert1214 #370 köszi
-
Heidi #369 Én úgy emlékszem hogy amint elegendő mennyiségű címered lett, úgy feloldódott a szerelmi bájital. Fred és George nincsenek benne a játékban, keresheted őket :D -
#368 mert emma és kicsit kivan idegileg!
aki nem ismerné ( amugy csak poén XD)
-
#367 Miért bántod? -
#366 jajj ne te már ide is bejöttél istenem -
Notram #365 Google-n keresztül, torrenttel le tudod tölteni... Razor1911 release mindenhol ugyanaz. -
norbert1214 #364 vagy olyan hejről kell leszedni a játékot? -
Notram #363 Van hozzá. Legalábbis a Razor1911-rls-hez van. -
norbert1214 #362 a játékhoz alapból van magyar felirat vagy külön le kell hozzá szedni?
-
#361 ja, oksa -
gergő992 #360 Olvastam az összes könyvet de már nem nagyon emlékxem rá..Igen tudom ,hogy van egy ien bájital pont ez a bajom irtam is a #354-ben h nem tudom meg csinálni mivel valamiért inaktiv..ezért kértem segitséget hát ha valakinek van ötlete -
norbert1214 #359 Van valakinek 1 torrente amivel le tudom szedni a játékot? -
#358 Nincsenek a játékban, az 5. könyvben elhúzták a csíkot. Viszont utalás van rájuk, kikeverhetsz egy Weasley Varázsvicc Vállalat bájitalt, vagy valami ilyesmi neve van. Csak átfutottam a listán, hogy milyen bájitalokat lehet keverni. :) -
Notram #357 Hát rájuk nem emlékszem, hogy egyáltalán szerepeltek volna a játékban.. Amúgy biztos minden bájitalod ötös? Mert nekem akkor vált aktívvá a Szerelmi bájital... Vagy talán bájitalos érmet kell még szerezned. -
gergő992 #356 hmm..értem..Nem fred-et meg Geroge-t kell megkeresni?? -
Notram #355 Hát asszem a suliban kellett mászkálni... És talán egy beszélgetés után lett feloldva… De már nem is nagyon emlékszem... -
gergő992 #354 Valaki help?