433
  • Notram
    Ha kijött a stáblista, akkor már csak a címer- és éremgyűjtés a dolgod....
  • veres96
    CSÁ!
    lenne egy kérdésem
    amikor meghalt Damludor, utána harcolni kell Bellatrixel meg azzal a szörnyel
    amikor ennek vége nem ír ki semmit, hogy lenne valamilyen feladatom is
    mit kell csinálni??????
  • Danyi
    Köszönöm! Erre nem is gondoltam... Mindig egyben akartam átvinni, de mérgemben már többször bezúztam... :D Köszönöm a tanácsot :)
  • Notram
    Vingardium Leviosa >> vágd a falnak >> széttörik >> kilebegteted a rácson >> Reparo >> beilleszted a helyére.
  • Narxis
    Szét kell törni egy varázslattal és úgy átvinni a kapun, összeilleszteni varázslattal és a helyére teheted.
  • Danyi
    Hali! Nekem a a kérdésem, hogy amikor Crack és Monstro bezár egy helyre és előttem van a kulcs, mit kell csinálni? Az nem megy át ott a vaskapukon... :S Hiába Vingardium Leviosazok...
  • Carloska
    egy video nincsen erről a bonuszról senki nem látta még sztem nem is létezik :D
  • Notram
    Semmi sem történik, ha összegyűjtöd... Sőt, a minicímereket még tovább is lehet gyűjteni, csak már nem számlálja.
    Ja, és a bónusz kviddics pálya nekem még nem aktív, pedig minden érmem, címerem megvan..
  • Narxis
    Van valami amúgy ha összegyűjtjük a címereket? Bónusz kviddics pálya?
  • danny94
    szentem yoo volt, még eljátszottam volna vele, ha hosszabb lett volna...
    (mondjuk a címereket én sem gyűjtöttem össze)
  • csgj
    Hát nem volt ez a játék valami nagy durranás :( Pedig több HP játékban már nem lesz nagy bejárható Roxfort... A címergyűjtéses baromság is rendesen elintézte ezt a hatodik részt. Nem volt semmi értelme.
  • danny94
    szegény gyerek bitti izgult vagy már kivan idegileg a sok HP-től...
  • Carloska
    loooooooooool
  • Carloska
    Hali megírom neked amikor vissza érek egy szigetről az igazgatóval akkor utána pár harc és kész a játék befejeztem
  • Narxis
    :ASD:SD:DSD:ADS
  • Seth
    De most mit? Nem kérdeztél semmit ! XD
  • bk1313
    Hello

Ha valaki tudja hogy amikor vissza érek egy szigetről az igazgatóval akkor utána pár harc és kész a játék befejeztem.Ha valaki tudja akkor írja már meg. Köszi
  • JethroHUN
    Nagyon kiábrándító lett, nagyon jó a harc,kamera nézet, grafika, jók a minijátékok. (bájital, párbaj ..) de ennyi. 4gb-> csak textúra, szöveg, videó, és egy 3óra játék idő. Baromság a címer gyújtés. azelőző részben öteltesebben kellet megtalálni, pl elsöpörni a faleveleket. volt jutlaom szoba, itt a menüben kapsz pár érmet :S Semmi mellék küldetés. csak full lineáris játék, amikor meccs meg kell nyerni csak akkor mehetsz tovább.
    Hiányolom a több vs több harcot. Ha a film után adják ki akkor biztos jobb lett volna. nincs befejezve és kész. :(
  • veres96
    valaki eltudná nekem küldeni privátba a linket ahonnan lelehet tölteni a magyar játékot?
    vagy msn címem [email protected]
  • Notram
    Bónusz kviddics pálya még senkinek sem aktív? Hogy lehetne feloldani?
  • LPKENJI
    a párbaj baromira bejött, úgyhogy megyek is:)
  • Narxis
    Hát jah, elég rövid, mehetsz címert gyűjteni meg párbajozni és bájitalt főzni ha nem untad meg még. :D
  • LPKENJI
    végeztem a játék főszálával:)
    volt vagy 3, 3 és fél óra az egész...
  • norbert1214
    köszi
  • Heidi
    Én úgy emlékszem hogy amint elegendő mennyiségű címered lett, úgy feloldódott a szerelmi bájital. Fred és George nincsenek benne a játékban, keresheted őket :D
  • Carloska
    mert emma és kicsit kivan idegileg!

aki nem ismerné ( amugy csak poén XD)

• Narxis
    Miért bántod?
  • Carloska
    jajj ne te már ide is bejöttél istenem
  • Notram
    Google-n keresztül, torrenttel le tudod tölteni... Razor1911 release mindenhol ugyanaz.
  • norbert1214
    vagy olyan hejről kell leszedni a játékot?
  • Notram
    Van hozzá. Legalábbis a Razor1911-rls-hez van.
  • norbert1214
    a játékhoz alapból van magyar felirat vagy külön le kell hozzá szedni?
  • Narxis
    ja, oksa
  • gergő992
    Olvastam az összes könyvet de már nem nagyon emlékxem rá..Igen tudom ,hogy van egy ien bájital pont ez a bajom irtam is a #354-ben h nem tudom meg csinálni mivel valamiért inaktiv..ezért kértem segitséget hát ha valakinek van ötlete
  • norbert1214
    Van valakinek 1 torrente amivel le tudom szedni a játékot?
  • Narxis
    Nincsenek a játékban, az 5. könyvben elhúzták a csíkot. Viszont utalás van rájuk, kikeverhetsz egy Weasley Varázsvicc Vállalat bájitalt, vagy valami ilyesmi neve van. Csak átfutottam a listán, hogy milyen bájitalokat lehet keverni. :)
  • Notram
    Hát rájuk nem emlékszem, hogy egyáltalán szerepeltek volna a játékban.. Amúgy biztos minden bájitalod ötös? Mert nekem akkor vált aktívvá a Szerelmi bájital... Vagy talán bájitalos érmet kell még szerezned.
  • gergő992
    hmm..értem..Nem fred-et meg Geroge-t kell megkeresni??
  • Notram
    Hát asszem a suliban kellett mászkálni... És talán egy beszélgetés után lett feloldva… De már nem is nagyon emlékszem...
  • gergő992
    Valaki help?