Harry Potter 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert én még az elején tartok, de érzem, h rövid lex, mert gyorsan történnek az események...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A zene kiváló, a grafika gyengécske, nekem megfelel bõven. A játékmenet/játékélmény néhol elég szájbarágós, de gondolom a célközönség nagyrészt 10-20 között van, nem gond, élvezhetõ így is. Számomra egy kicsit visszaadta a könyv hangulatát, nagyrészt a zene miatt. Ami tetszett, hogy figyelembe vették a korábbi részek hibáit, pl. most már szerintem lehetetlen eltévedni Roxfort-ban, ha mégis eltévednék hívjuk Félig Fej-Nélküli Nick-et és probléma megoldva, a kamerakezelés és az irányítás is sokat javult, pl. varázslatok sokkal egyszerûbben mennek, nem kell olyan bonyolult mozdulatokat csinálni mint az 5-ben. Élvezhetõbb lett a párbaj is.
Összesen: 8/10
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
De hát fekete képernyõ nem látok semmit. Jólvan.
Amúgy megoldottam.
Ha valakinek úgyszintén Out of Frequency-vel nem megy a játék a tehendõk az alábbiak:
regeditben felkeresed a következõt: HKEY_CURRENT_USER\Software\Electronic Arts\Harry Potter and the Half Blood Prince\Game Settings
Itt átt kell írni az OptionLOD hexakódot 1-esre és az OptionResolution-t 2-esre. Lent pedig ajánlott beállítani a kívánt felbontást ( Size X és Size Y)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nekem a játék fut, de nincs jelenik meg a monitoron (hang van), tud valaki segíteni hol tárolja a játék az alapvetõ beállításokat? herz szám, felbontás stb
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
már végigvittem a játékot de nem nyílt ki az egyik párbaj varázslat a "petrificus totalus",van valami ötletetek hogyan tudnám megszerezni?
A kiscímerek gyûjtése jó ötlet, csak mire összegyûjtöttem a 25000-et, kicsit talán sok. Egyébként 142/150 címerem van, és lövésem sincs hogy hol lehet az a 8 (najó, egyet tudok az átváltozástan udvaron az oroszlánnál, de nem áll ott senki, így van még valahol egy oroszlán amit elõbb teljesíteni kell, tehát csak 6 címer van még elrejtve úgy hogy nem találom...) néhol gyanúsak a falon a függönyök és a gorgók is elég érdekesek, de egyébként nm tudok velük semmit se csinálni, szal ha van ötletetek hol lehet az a 6 akkor szóljatok 😄
Bocs, kicsit hosszú lett, összességében nekem 7/10, mert azért lekötött 😊
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
PSN ID.: Beegabor
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
1,8 Ghz processzor, nos nekem Dual core van 2,2 Ghz= 4,4 (majdnem 3x annyi mint kéne)
Ram kel neki 256 minimum, nekem 2 GB van(csak 4x több)
Vkártya: 64 mb os kell neki azt írja nekem 512 van (csak 8 szor annyi)
Teháát nem értem miért nem csomagol tovább amikor mindenból majdnem 3x akkora van mint ami kéne😄
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Vagy csak amire én is gondolok és bízom benne, hogy egy játék fog készülni róla!
Lenne képük két játékot készíteni a hetedik részrõl?
Ez túlzás lenne elég egy játék a filmet csak azért vágják ketté mert túl hosszú lenne 5 órán keresztül ülni a moziban!
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Túl könnyû!
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")