Harry Potter 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fekete képernyõ megoldás?
A Bónusz Kviddics pályát hogy lehet feloldani? Már minden 100%-on van, az összes érmet is kigyûjtöttem. Tud valaki választ?

danny94
és mennyire rövid, naon???
mert én még az elején tartok, de érzem, h rövid lex, mert gyorsan történnek az események...

Narxis
Ja, könnyebb mint az elõzõ rész, az biztos. De sztem nem rossz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mindenkinek megy 😞 csak nekem nem mééér? :S
Nem tudom ki hogy van vele ,de szerintem nagyon rövid.Mira belejönnél vége.A térkép nélkül a helyeket sem kell keresni,mert odakisérnek.És a rejtvények is az elõzõ részben kicsit nehezebbek voltak.A varázsital készités jó dolog,de azt leszámitva,szerintem az elõzõ rész jobb volt.Ez csak az én véleményem.
pls help 😞
Megcsináltam ahogy leirtad de akkor már az inditásnál kidob fekete képernyõvel és nem tudok semmit se csinálni :S ha ezek nincsenek akkor meg játék közbe fagy be :S vmi más megoldás?
Legend Killer
nm

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nekme is razoros, tökéletesen mûködik 😊
danny94
thx

Legend Killer
felirat van

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

danny94
tehát akk. ha torrenten leszedem a razor 1911-es verziót, akk. abban is van magyar nyelv??? (mármint játék közben, nem a telepítéskor!!!)

Narxis
Úgy bonyolult, hogy egy varázslat kivitelezéséhez õrült módon kellett rángatni az egeret, 10 perc játék után az asztal másik végén volt az egérpadom, itt meg sokkal egyszerûbbek lettek, érzékenyebbek az egérmozgásra a varázslatok.

Carloska
ha z neked bonyolult voltt akkor gratulálok!

Narxis
Én ma próbáltam ki, szerintem nagyon jó lett a 6. játék.

A zene kiváló, a grafika gyengécske, nekem megfelel bõven. A játékmenet/játékélmény néhol elég szájbarágós, de gondolom a célközönség nagyrészt 10-20 között van, nem gond, élvezhetõ így is. Számomra egy kicsit visszaadta a könyv hangulatát, nagyrészt a zene miatt. Ami tetszett, hogy figyelembe vették a korábbi részek hibáit, pl. most már szerintem lehetetlen eltévedni Roxfort-ban, ha mégis eltévednék hívjuk Félig Fej-Nélküli Nick-et és probléma megoldva, a kamerakezelés és az irányítás is sokat javult, pl. varázslatok sokkal egyszerûbben mennek, nem kell olyan bonyolult mozdulatokat csinálni mint az 5-ben. Élvezhetõbb lett a párbaj is.

Összesen: 8/10

Legend Killer
csak mondtam, mer nemtom.

nekem ez az 5. résznél volt és csak át kellett állítani a monitort, h 75 Hz-en fusso nasszem XD
Alwares
😄
De hát fekete képernyõ nem látok semmit. Jólvan.
Amúgy megoldottam.
Ha valakinek úgyszintén Out of Frequency-vel nem megy a játék a tehendõk az alábbiak:
regeditben felkeresed a következõt: HKEY_CURRENT_USER\Software\Electronic Arts\Harry Potter and the Half Blood Prince\Game Settings
Itt átt kell írni az OptionLOD hexakódot 1-esre és az OptionResolution-t 2-esre. Lent pedig ajánlott beállítani a kívánt felbontást ( Size X és Size Y)

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Legend Killer
a felbontás a beállítások grafika résznél van.

Alwares
Hello!
Nekem a játék fut, de nincs jelenik meg a monitoron (hang van), tud valaki segíteni hol tárolja a játék az alapvetõ beállításokat? herz szám, felbontás stb

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

sziasztok!
már végigvittem a játékot de nem nyílt ki az egyik párbaj varázslat a "petrificus totalus",van valami ötletetek hogyan tudnám megszerezni?
Legend Killer
ász vagy 😄. rendes tõled. remélem hosszú életû lesz a céh, jó lenne.

Beléptem a céhedbe 😄 gynorbi néven ha érdekel 😊
Legend Killer
öt óra király lenne 😄DDDDD. amúgy meg tartsanak szünetet, mint a gyûrûk ura 3ban 😄. én bírnám az öt órát LOL. de akkor se kell két évre tenni. 2010 az elsõ része, 2011 a második? vagy rosszul tudom? 😄

Legend Killer
a bájitalfõzés sztem jó 😛, de ezt meg is írtam a céhem fórumán 😄.

Legend Killer
amúgy xfire-n mivel kell videónál hangot felvenni? játék közben hangfal be van kapcsolva 😄. de nincs felvételnél hang :S, pedig pár külföldinek mégis van videónál hang :S :S.

Carloska

Amennyire vártam ezt a játékot, annyira nem volt a legjobb. A folyamatos párbajok (aminél ráadásul csak lebénítod az ellenfelet, utána lövöldözöl míg ki nem dõl), minden kviddics sokszori lejátszása, meg a millió bájital fõzés valahogy nem volt az igazi... Kicsit nonszensz hogy pl Bellatrixot legyõzni éppoly könnyû, mint egy sima diákot, ugyanígy Fenrir Greyback-et. Na mind1. A kastély maga nagyon bejön, pláne a kviddicses rész, meg a sok alagút, de az ál-ajtók kicsit bosszantottak.
A kiscímerek gyûjtése jó ötlet, csak mire összegyûjtöttem a 25000-et, kicsit talán sok. Egyébként 142/150 címerem van, és lövésem sincs hogy hol lehet az a 8 (najó, egyet tudok az átváltozástan udvaron az oroszlánnál, de nem áll ott senki, így van még valahol egy oroszlán amit elõbb teljesíteni kell, tehát csak 6 címer van még elrejtve úgy hogy nem találom...) néhol gyanúsak a falon a függönyök és a gorgók is elég érdekesek, de egyébként nm tudok velük semmit se csinálni, szal ha van ötletetek hol lehet az a 6 akkor szóljatok 😄

Bocs, kicsit hosszú lett, összességében nekem 7/10, mert azért lekötött 😊

fravik
nézd meg, hogy melyik fájlnál akad meg és töltsd le azt újra...

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

honnan töltötted, énis letöltöm onnan és akkor meglátom
igen csakogy megakad 58 nál:d
Seth
Nem kell összeilleszteni. Megnyitod mondjuk a 001 fájlt winrar-ral, majd a benne lévõ iso-t csomagolod ki

PSN ID.: Beegabor

Nem raror hanem 001 es fájlok egsézen 072 ig. Próbáltam összeilleszteni lett 1 out fálj, de abból se engedte kiszedni az isot. Ha hibás akk tudtok olyan oldalt ahonnan gyorsan lejön?
bon
Hibás amit leszedtél azért.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

most a rar kicsomagolásáról beszélsz? sztem sérült. esetleg nézd meg h van-e elég hely a kicsomagoláshoz.

Sziasztok! Írtátok hogy nekem 58% nál lemezolvasási hibát ír ki, és azt mondta nemtom ki hogy kevés a gépem hozzá és kibontáskor azért ír ki hibát, és azért nem tudom az isot kiszedni. De ez nem lehetséges a doboz hátulján az van (néztem netes oldalon) hogy minimum:

1,8 Ghz processzor, nos nekem Dual core van 2,2 Ghz= 4,4 (majdnem 3x annyi mint kéne)
Ram kel neki 256 minimum, nekem 2 GB van(csak 4x több)
Vkártya: 64 mb os kell neki azt írja nekem 512 van (csak 8 szor annyi)

Teháát nem értem miért nem csomagol tovább amikor mindenból majdnem 3x akkora van mint ami kéne😄
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál!!!
Soldiers
mindegyikben van magyar

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Sziasztok!!! Légyszíves segítsetek, honnan tudnám letölteni a játékot???!!!!! Találtam néhány helyen, de az mind angol,és nem írja van-e benne magyar felirat. Vagy mindegyikben van? Mindegy melyiket szedem? Légyszi!! Írjon valaki!! Köszönöm!!!
Soldiers
én is végigvittem most hát nem éri meg a pénzét

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Ja és még azt akarom tudni, hogy a hetedik részrõl két játék készül, mert azt is két részre vágják és a második felét kiadják külön mint a film esetében?

Vagy csak amire én is gondolok és bízom benne, hogy egy játék fog készülni róla!

Lenne képük két játékot készíteni a hetedik részrõl?

Ez túlzás lenne elég egy játék a filmet csak azért vágják ketté mert túl hosszú lenne 5 órán keresztül ülni a moziban!

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

kb. 30 percel ezelõtt vittem végig a story részét Xbox360on

Túl könnyû!

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

grebber
Komolyan ilyen rövid lett?

Next PC upgrade: 2022

Legend Killer
ja

Hm... nem rossz... de lehetne jobb... úgy most kb ez az összes véleményem róla 😛
nekem is ez a gondom hogy nem unlockolja. lehet ha megvan a 150, csak akkor lesz elérhetõ.
Legend Killer
ja, hát uncsi, de azért jó. nekem eddig a bájitaltan és a kviddics tetszik a legjobban.

Totyak, a mardekár párbajszakkör a kövezett udvaron van 😊