433
-
Notram #353 Hát, akkor marad a módszeres átkutatás… Én az alagsorból kezdtem, és kizárásos alapon jutottam el végül az utolsó címerekig... -
Heidi #352 igen, az ugrálós zászlók is megvannak -
Notram #351 És a zászlókon lévő címerek is mind megvannak? Tudod, amit így meg kell csapni, hogy legördüljön...
Ha emlékezetem nem csal, a gorgóknak most semmi szerepük sem volt... -
Heidi #350 ami még fura hogy se Lumpsluck, se a gyengélkedőn nem találtam címert, persze lehet hogy csak elkerülte a figyelmem. -
Heidi #349 Az a terem nekem hamar feltűnt (hamarabb mint a bűbájtan terem, pedig ott két címer is van), szerintem a lovagi páncélok is megvannak, legalábbis kettőre emlékszem konkrétan.
A gorgóknak semmi hasznuk nincs? :) -
Notram #348 Átváltoztatástan-terem? Én azt találtam meg legutoljára… Sőt, az egész terem elkerülte addig a figyelmemet…
Meg néhány lovagi páncélon is van címer, pajzsnak álcázva... Azt sem mindig könnyű észrevenni… -
Heidi #347 igen,tudom hogy az oroszlánoktól csak úgy lehet megszerezni hogy a pajzsot, hogy segítek egy griffendélesnek, és ezt meg is tettem az összesnél, de az átváltozástan udvaron egyszerűen nem áll senki, akárhányszor megyek oda... plusz még 4 pajzsom nincs meg azon kívül.
Nem tudtok olyan helyeket mondani ami elkerülhette a figyelmem? (pl viadukt bejárat, a hatalmas ajtó fölött, na azt én nagyon nehezen vettem csak észre) -
#346 akinek esetleg kéne ps2ön feliratosan az így megtalálja
Harry_Potter_And_The_Half_Blood_Prince_PAL_MULTi10_PS2DVD-BAHAMUT -
#345 Jah, kb ennyi az egész én is csak néztem. De már ígyis elég unalmassá vált, mert mindig az volt, hogy menj el innen oda bájitaltfőzni, akkor találkozol valakivel akivel párbajozni kell megfőzöd a bájitalt, visszaviszed, ezután elküldenek kvidicsezni, meglepő módon itt is találkozol valakivel akivel párbajozni kell, lejátszod a meccset és kezdődik előlről az egész folyamat. Ha hoszabb lett volna akkor még unalmasabbá vált volna és szerintem ezt ők is tudták. Ráadásul a petrificus totalus megtanulása után rém egyszerűvé vált minden párbaj(mintha előtte olyan nehéz lett volna:D). -
szapor #344 most nem feketeképernyőm van hanem, kilép a játk :S -
#343 Ez tényleg ilyen rövid? Most gyűjtögessem az érméket vagy mi a tökömet? :D
Am. azért jól szórakoztam, de olyan mintha minijátékokból állna ez az egész, párbaj, bájitalfőzés, kviddics. Nagyjából ennyi... -
szapor #342 Lécci HELP!! :( -
gergő992 #341 [IMG][/IMG] -
gergő992 #340 Szevasztok.Kipörgetem elég hamar a játékot..kár ,hogy ien rövid mert elégé kelemesre sikerült most:)
Abba kérnék segitséget ,hogy bájital szakörön a második oldalon a szerelem bájital nem elérhetö..pedig megcsináltam összeset már perfektre csak azt nem tudom mert nem elérhetö...valakinek ötlete?:S -
#339 Ja, megvan. Visszaolvasás rulz. -
#338 Hé skacok, ott tartok, hogy Crack és Monstro bezártak a csillagvizsgálóba, azt látom, hogy azt az emelőrudat kéne betenni a helyére, de az a zárt kapu túloldalán van. Félig Fej nélküli Nick se mondott semmi újat, elakadtam. :S -
#337 ezt nem mondjátok, h ilyen rövid???
tegnap játszottam vele kb.3 órát, ma 2-t és már vége is...
az előző rész ehhez képest sokkal hosszabb volt...
pedig yoo játék volt, lehetett volna hosszabb is...
ha kijátszottam utána még mit lehet csinni???
csak gyűjtögetni címereket, + érmeket??? -
Notram #336 Az oroszlánoknál nekem is volt olyan, hogy senki nem volt ott, de ha még egyszer visszamentem oda, akkor már ott állt egy lány... Oroszlánoktól csak feladatok teljesítésével tudod elkérni a pajzsokat... -
Heidi #335 a petrificus totalust a kövezett udvaron a mardekár párbajszakkörnél tanulod meg -
Heidi #334 hogy gyűjtötted ki az összes pajzsot?
nekem hiányzik 4 vagy 5 darab (azokból amit a kastélyban kell megtalálni, a kispajzsokból megszereztem a 25ezret)
Az átváltozástan udvarnál hogy kell az oroszlántól elkérni a pajzs? nekem nem áll ott senki akinek/akin segíteni kéne -
szapor #333 fekete képernyő megoldás? -
Notram #332 A Bónusz Kviddics pályát hogy lehet feloldani? Már minden 100%-on van, az összes érmet is kigyűjtöttem. Tud valaki választ? -
#331 és mennyire rövid, naon???
mert én még az elején tartok, de érzem, h rövid lex, mert gyorsan történnek az események... -
#330 Ja, könnyebb mint az előző rész, az biztos. De sztem nem rossz. -
szapor #329 mindenkinek megy :( csak nekem nem mééér? :S -
rcsaby #328 Nem tudom ki hogy van vele ,de szerintem nagyon rövid.Mira belejönnél vége.A térkép nélkül a helyeket sem kell keresni,mert odakisérnek.És a rejtvények is az előző részben kicsit nehezebbek voltak.A varázsital készités jó dolog,de azt leszámitva,szerintem az előző rész jobb volt.Ez csak az én véleményem. -
szapor #327 pls help :( -
szapor #326 Megcsináltam ahogy leirtad de akkor már az inditásnál kidob fekete képernyővel és nem tudok semmit se csinálni :S ha ezek nincsenek akkor meg játék közbe fagy be :S vmi más megoldás? -
#325 nm -
norca95 #324 nekme is razoros, tökéletesen működik :) -
#323 thx -
#322 felirat van -
#321 tehát akk. ha torrenten leszedem a razor 1911-es verziót, akk. abban is van magyar nyelv??? (mármint játék közben, nem a telepítéskor!!!) -
#320 Úgy bonyolult, hogy egy varázslat kivitelezéséhez őrült módon kellett rángatni az egeret, 10 perc játék után az asztal másik végén volt az egérpadom, itt meg sokkal egyszerűbbek lettek, érzékenyebbek az egérmozgásra a varázslatok. -
#319 ha z neked bonyolult voltt akkor gratulálok! -
#318 Én ma próbáltam ki, szerintem nagyon jó lett a 6. játék.
A zene kiváló, a grafika gyengécske, nekem megfelel bőven. A játékmenet/játékélmény néhol elég szájbarágós, de gondolom a célközönség nagyrészt 10-20 között van, nem gond, élvezhető így is. Számomra egy kicsit visszaadta a könyv hangulatát, nagyrészt a zene miatt. Ami tetszett, hogy figyelembe vették a korábbi részek hibáit, pl. most már szerintem lehetetlen eltévedni Roxfort-ban, ha mégis eltévednék hívjuk Félig Fej-Nélküli Nick-et és probléma megoldva, a kamerakezelés és az irányítás is sokat javult, pl. varázslatok sokkal egyszerűbben mennek, nem kell olyan bonyolult mozdulatokat csinálni mint az 5-ben. Élvezhetőbb lett a párbaj is.
Összesen: 8/10 -
#317 csak mondtam, mer nemtom. -
norca95 #316 nekem ez az 5. résznél volt és csak át kellett állítani a monitort, h 75 Hz-en fusso nasszem XD -
#315 :D
De hát fekete képernyő nem látok semmit. Jólvan.
Amúgy megoldottam.
Ha valakinek úgyszintén Out of Frequency-vel nem megy a játék a tehendők az alábbiak:
regeditben felkeresed a következőt: HKEY_CURRENT_USER\Software\Electronic Arts\Harry Potter and the Half Blood Prince\Game Settings
Itt átt kell írni az OptionLOD hexakódot 1-esre és az OptionResolution-t 2-esre. Lent pedig ajánlott beállítani a kívánt felbontást ( Size X és Size Y) -
#314 a felbontás a beállítások grafika résznél van.