127612
  • Ability
    Kirakni alá, vagy feltünteni egyáltalán valahol? Toplista és archív szavazások oldal lesz majd. Meg talán egy captcha is ... :P
  • Taranov
    Szerintem megfelelő ez a napi egy szavazás, csak az előző eredményét lenne jó kirakni a bannerbe.
  • Ability
    Phúú, én akartam is szerkeszteni, mert nekem is szúrta a szemem, de aztán elmaradt valamiért. Most pótoltam. Egyébként szerintem szerencsésebb is lett volna a kérdés úgy, ahogy én találtam ki: "Hiszel az őszinte megbocsátásban?" Szerintem azért, mert itt nem csak magadról van szó, hanem a másokkal szembeni elvárásokról is. :P

Bracsek: szerintem nem szerencsés több szavazást berakni. Majd csak beindul a topik, és akkor megy az eszemecsere minden témáról. Ha van rögtön három szavazás, akkor sem fognak többet beszélni róla, inkább csak szorgosan nyomkodnak. Bár ha többen is támogatják, akkor nekem ez 1 db karakter módosításával jár csak. :P
  • Taranov
    Elnézést, azt hiszem, tévedtem, a helyesírási szabálykönyv is j nélkül írja. Bocsánat.
  • Taranov
    Teljesen jó a megbocsájtás is.
  • Rettenthető
    Azért a helyesírásra figyeljetek majd oda a későbbiekben:
    megbocsájtás -> megbocsátás.

Nálad létezik-e őszinte megbocsájtás?

Nehéz kérdés, vagy én komplikálok túl mindent.

• VRSDM
    reklám mellett, egyet értek, kéne neki valami promóció :]

igaz hogy többen szavaznának, ha tudnának róla.
  • bracsek #260
    jobb volna ha lehetne legalább 3 témában szavazni, több az már sok volna, hogy legyen is élet a topikban, nem hogy a témáról vagy 2 hsz született, pedig egy olyan kérdés volt, ami nem ment el egy írányba, így lehettek volna érdembeli érvelések, habár igaz, hogy ez mindenki saját véleménye, de vannak akiknek erőssebb a meggyőződésük és ki is álltak volna a véleményük mellet így csak van egy szavazás, közel egyenlő eredménnyel, de nem tudom, hogy ki miért írt igent vagy nemet, mert én azért szavaztam egy igennel, mert Katának bármit meg tudnék bocsájtani, de ez közel se jelenti azt, hogy nem vagyok egy bosszúálló típus, ha valaki átbax azt visszabaxom.
  • Ability
    Senkit sem kértem arra, hogy tegye be bárhova is. Mindenki egyénileg dönt, ezt csak mint lehetőségként mondtam. A saját fórumok "személyes" topikjairól beszéltem. Ha a topik gazdája úgy dönt, hogy meg akarja osztani a többiekkel, akkor megteheti. Pont. Ott nincs konkrét téma, ott csak egy közösség van, és arról beszélnek, amit éppen feldob valaki témaként. Nem a népszerű topikok offolásáról van szó, olyan helyekről beszélek, ahol ez nem számít offtopiknak. Mellesleg írtam, hogy semmiképp sem szabad túlzásba vinni, szerintem ez amit felvázoltam elég lájtos, és pont azért, hogy ne váltsuk ki a modik nemtetszését... ez után meg mindenki dönt, ahogy jónak látja. Szerintem ez egy közös cél, és valószínűleg senkit sem zavarna, ha a topikok fejlécében elfoglalna 2 napig 10 pixel magasságú sort egy link...

(Azt meg nyugodtan megmondhatjátok, hogy ha túlzásba viszem, adok mások véleményére, de jelenleg tényleg azt gondolom, hogy ez nem egy agresszív reklámkampány. Ha tévedek, akkor adjátok tudtomra, és leállok.)
  • autoszimulator
    de mivel te itt senki vagy, ezé nem csinálod.
  • bracsek #257
    Ha ez fog folyni mindenünnen jövök és szétcseszem pont. Van elég reklám már így is.
  • Pepsi Twist
    el van intézve
  • Ability
    Ki kellene deríteni, hogy mit tolerálnak a modik, és mi az, amit már nem. Nem akarom, hogy a végén zárjanak minket. Bár egyértelmű, hogy nem rossz szándékból tesszük, és nem is 'haszonszerzésből' (hiszen egy SG-s topikról van szó, nem valami külső oldalról), de azért a sok off komment ... Nem olyan régen a játékosok fórumában láttam egy nagyon durva reklámozást, minden topikba berakták a linket, de nem lett belőle semmi. Ott talán tolerálják. Látom Te vagy abban a topikban a házigazda. Szerintem ha csak a fejlécbe rakod be, akkor az olyan, mintha nem is offolnál. :P Pár nap múlva meg kiveszed, addig aki akarta úgyis megnézte, és ez nem is zavar senkit sem, szerintem. Egyébként elsősorban a gumira és a saját fórumokra gondoltam, mert ott lazák a szabályok. Meg ugye az ilyen "személyes" topikokban igazából azt csinál az ember amit akar, ott nincs is igazán konkrét téma. Szóval ha valakinek van ilyen saját topikja, akkor úgy gondolom oda berakhatja ha akarja...

.. és tényleg érdemes lenne elérni, hogy sokak figyeljenek erre a topikra, mert régen mindenki szavazó rendszerért rágta St fülét. Itt sok érdekes téma felmerülhet, és nincs sehol máshol szavazás az SG-n. Valszeg sokakat érdekelne, csak nem tudnak róla. Legjobb lenne, ha kiemelt témává válnánk piros címmel. :D [álmodozik]
  • Pepsi Twist
    én rakhatok a TDU tápigba 1 reklámot :) báár lehet nem örülnek neki de a TDU az mindig a lista legelején van :D
  • Ability
    Ebből merítve lehetne az is a kérdés, hogy tömegközlekedésen pozitív, vagy negatív tapasztalatod van az idősekkel szemben. :P Ez is kellőképpen megosztaná a tábort szerintem, és érdekes is...

#250: be kellene rakni pár forgalmasabb topikba. Én láttam már olyat, hogy sg-s topikot reklámoztak mindenfele, és nem kaptak érte büntit. Bár túlzásba persze nem kell esni, de ez sokak számára érdekes hely lehet úgy gondolom... gumiban meg talán enyhébbek a szabályok. :P Esetleg saját forumokban is ha van valakinek topikja, akkor berakni, ha akarja. Azt tuti nem büntetik...
  • NeverwinterKING
    hát ne is -.-
  • bracsek #251
    nepanaszkodj, mert napi kétezret tudok szavazni, de azt mondták ne tegyem.
  • Paranoia
    kicsit fel kéne futtatni a topicot.
    kevesek a szavazatok:(
  • bracsek #249
    Nem kell átadnom, mert nénnye fut és elfoglalja, mire én észreveszem hol vagyok. Kész röhej olyankor hogy tudnak futni, nem zavar, csak vicces...
  • NeverwinterKING
    akkor legyen az h buszon átadod a helyed az öregeknek?
    ez is jó sztem.
  • Ability
    Szerintem jöhetnének a kérdés ötletek is. Ha valaki kitalál valami ötleteset, akkor biztos kikerül. Én pl. megkérdezném ezt: Intelligensebbnek tartod magad az átlagnál? Csak talán ez nem túl szerencsés, mert az ember szereti magát nyugtatgatni egy igen válasszal. :P Vagy esetleg olyat, hogy: Szoktál segítséget nyújtani másoknak? Itt elsősorban olyan esetekre gondolok, ahol nem elvárás alapján megy. Példa: vak néni átsegítése az úttesten. (Igen, ritka szituáció, de van pár ami hétköznapibb, és ide lehet sorolni őket. Tömegközlekedés stb..)
  • joshua
    50%-50% szoros nagyon:D
  • bracsek #245
    Kellene szavazni, de hogy érdekes is legyen azt hiszem kellene bele egy véletlen szám generátor, hogy ne mindig csak egyiket szavazza, nameg az eredményre is kiváncsi lennék, de én magam nem szavazok :).
  • Verseghy
    Szerintem ha valaki tesz valamit, válalja a következményét akár egész életére is... Legalább megtanulja, hogy vigyázni kell mit csinál. Ha valakinek mindent megbocsájtanak akkor mindent megenged magának, mert tudja, hogy csak egy bocsánatkérés és el van rendezve. (általában a szép szőke lányok szokták ezt csinálni, merthát ki nem bocsájtana meg nekik:D)
  • [HUN]FaTaL
    :DD
  • Rundstedt17
  • bracsek #241
    Rajtam mindenki csak áthajt kidob megdobál :( pedig én csak fórumozni próbálok rosszak vagytok el is bújok csak ne haragudjatok reám.
  • toysoldier
    :DDDDDdddd
  • Fbn Lx
    azt hiszed érsz nekünk annyit, hogy megszavaztassunk Téged? :)
    El vagy tévedve.
  • toysoldier
    khtxbye
  • bracsek #237
    Tőlem szavazzátok, és komolyan mondom nem fogok 1-et se szavazni, még a saját 1 szavazatomat se. (És másokat se veszek rá, hogy szavazzanak)
  • [HUN]FaTaL
    Azt is szétspammolja nemekkel... Bracsek bazmeg nincs jobb dolgod te lámer?
  • toysoldier
    ezt támogatom (Y)

és elnézést VRSDM az előző hsz-ért
  • PíszLávJuniti
    A következő kérdésre:
    Szeretnéd, hogy bracsek ne lépjen be többet ide?
  • Rockynhooo
    nem biztos ,hogy ő , bár valószínűsítem.. :\
  • [HUN]FaTaL
    Már 440 bracsek barátunk megint betalálta a topicot...
  • Rockynhooo
    már 418 :\
  • Laky
    Úgy nagyjából 3 perce jártam itt utoljára, és akkor még 350 volt :>
  • Rockynhooo
    Szavazatok: 394
    pár órája 26 volt xD
  • Taranov
    Na erre a kérdésre már jött is szavazat bőven :D